ورود

View Full Version : کار در حوزه وب

hossein.itplus
دوشنبه 29 مهر 1392, 18:29 عصر
سلام به همگی دوستان خوبم.
بنده دوست دارم که در حوزه وب به عنوان تخصص اصلیم کار کنم.این جمله یه کم کلی هست اگه ممکنه دوستان به طور کل به جز بازش کنند و اولا بگن که چه موضوعات و به نوعی نقشه راهی باید داشته باشم و دوما با هر میزان اطلاعات چه طوری و چه مقدار میتونم کسب درآمد داشته باشم؟!
البته بحث درآمد رو میدونم که به این سادیگا نمیشه گفت و به خود من بستگی داره ولی بالاخره اگه تجربه ای در این زمینه دارین حداقل میتونه امیدوار کننده باشه.

برا موضواعات میدونم که کلا دو شاخه وجود داره : یکی طراحی یا دیزاین و دیگری برنامه نویسی
و همینطور میدونم که در برنامه نویس وب باید در دو قسمت برنامه نویسی کلاینت و برنامه نویس سمت سرور کار کنم.این بدیهی است که اول باید سمت کلاینت رو یاد بگیرم و سپس سمت سرور رو کار کنم.درخواست من از شما اینه که کلا برام حوزه وب رو باز کنید تا من بتونم با داشتن این موضوعات(یا به قول خودم سرفصلها) دنبال منبع مناسب بگردم و همیطور برنامه ریزی برا یادگیری هر کدوم بکنم.
تشکر از همگی

Omid Jackson
دوشنبه 29 مهر 1392, 18:52 عصر
W3Schools Online Web Tutorials (http://w3schools.com/)
بهترین منبع برای شروع
بارها این سوال شده، یکم تو انجمن سرچ کنین پیدا میکنین
برای اینکه خوب بتونین یاد بگیرین نیاز به مطالعه و شناخت ابزار، تمرین و تکرار، دیدن نمونه کد ها دارین تا حسابی راه بیفتین
HTML, CSS, JS در سایت بالا که معرفی کردم وجود داره، تمرین کنین و بعد از یادگیری JS به راحتی میتونین jQuery رو یاد بگیرین، تنها چیزی که نیاز دارین برای jQuery نحوه استفاده از سلکتور ها و آشنایی با پلاگین ها هستش
بعد از تمرین و تکرار مطمئنا پیشرفت میکنین
اگر برنامه نویس باشین میدونین که برنامه نویسی به خوندن نیست که شما بشینین مطالعه کنین، مطالعه فقط برای شناخت ابزار هستش، وقتی آشنایی پیدا کردین با تکرار و تمرین میتونین هر کاری که دلتون خواست بکنین، ایده ای که به ذهنتون میرسه همون بار اول پیاده کنین، این توضیحات بیشتر برای JS بود

mostafi1391
دوشنبه 29 مهر 1392, 19:32 عصر
گمونم شما یه جای دیگه همچین بحثی راه انداختی به نظرت دوستان اونجا راهنماییت نکردن؟

hossein.itplus
سه شنبه 30 مهر 1392, 23:00 عصر
W3Schools Online Web Tutorials (http://w3schools.com/)
بهترین منبع برای شروع
بارها این سوال شده، یکم تو انجمن سرچ کنین پیدا میکنین
برای اینکه خوب بتونین یاد بگیرین نیاز به مطالعه و شناخت ابزار، تمرین و تکرار، دیدن نمونه کد ها دارین تا حسابی راه بیفتین
HTML, CSS, JS در سایت بالا که معرفی کردم وجود داره، تمرین کنین و بعد از یادگیری JS به راحتی میتونین jQuery رو یاد بگیرین، تنها چیزی که نیاز دارین برای jQuery نحوه استفاده از سلکتور ها و آشنایی با پلاگین ها هستش
بعد از تمرین و تکرار مطمئنا پیشرفت میکنین
اگر برنامه نویس باشین میدونین که برنامه نویسی به خوندن نیست که شما بشینین مطالعه کنین، مطالعه فقط برای شناخت ابزار هستش، وقتی آشنایی پیدا کردین با تکرار و تمرین میتونین هر کاری که دلتون خواست بکنین، ایده ای که به ذهنتون میرسه همون بار اول پیاده کنین، این توضیحات بیشتر برای JS بود

سلام آقا امید.والا من کاربر مبتدی نیستم و این سایت رو میشناسم.هچنین یک رقیب ایرانی و جالب بر این سایت میشناسم.منتهی این یک ابزار برا یادگیری و تمرین هست.همونطور که گفتم من دنبال منبع نیستم بلکه میخوام بدونم اصلا باید چیا رو و به چه دلیل یادبگیریم تا در حوزه وب تسلط و درآمدی داشته باشم.
منابع کم نیستن.مهم اینه که من بدونم از کجا میخوام به کجا برسم.وقتی که دونستم مثلا بدونم برا استارن باید چه مقدماتی رو بلد باشم بعد که آموختم به طور عملی باید با فلان زبان کار کنم خوب اونموقع به این سایت ها و منابع مراجعه میکنم.

دمت گرم عزیز.منم میخوام اول بشناسم و بعد برم تمرین و تکرار تا مسلط بشم.
خوب پس شد اول همون html بعد css بعد j script بعد j query .خوب در ادامه چی میشه و باید در انتها به کجا برسم؟؟
اینجا تقسیم بندی سمت سرور و سمت کاربر چه طوریه؟یعنی اول حتما باید سمت کاربر رو یادبگیرم و تمرین کنم و بعد برم سمت سرور؟؟

اصلا نیاز به مقدماتی دارم یا نه با همین اطلاعاتی که دارم(اطلاعاتی که عموم افراد تو نت و فروما دارن منظورمه البته نه کاربر مبتدی) میتونم استارت بزنم
لازم به ذکره که من تا حدودی به همین سه زبان که گفتی آشنایی دارم و قدیما کار کردم منتهی اون زمان جدی نبودم ولی الان میخوام با برناامه کار کنم!
خیلی ممنونم

hossein.itplus
سه شنبه 30 مهر 1392, 23:02 عصر
گمونم شما یه جای دیگه همچین بحثی راه انداختی به نظرت دوستان اونجا راهنماییت نکردن؟

سلام عزیز.والا اولا توسایتای دیگه لحن تاپیک فرق میکرد و من در ادامه همین تاپیکا به این نتیجه رسیدم که باید تو وب کار کنم
و دوما تو این فروم تپرسیم.چه اشکالی داره که مثل تموم فرومای دیگه اینجا هم بحث بشه.تو هر فرومی دوستان خوب و زحمت کشی هستن که بشه از تجربشون برا شروع استفاده کرد.

Omid Jackson
پنج شنبه 02 آبان 1392, 20:23 عصر
سلام آقا امید.والا من کاربر مبتدی نیستم و این سایت رو میشناسم.هچنین یک رقیب ایرانی و جالب بر این سایت میشناسم.منتهی این یک ابزار برا یادگیری و تمرین هست.همونطور که گفتم من دنبال منبع نیستم بلکه میخوام بدونم اصلا باید چیا رو و به چه دلیل یادبگیریم تا در حوزه وب تسلط و درآمدی داشته باشم.
منابع کم نیستن.مهم اینه که من بدونم از کجا میخوام به کجا برسم.وقتی که دونستم مثلا بدونم برا استارن باید چه مقدماتی رو بلد باشم بعد که آموختم به طور عملی باید با فلان زبان کار کنم خوب اونموقع به این سایت ها و منابع مراجعه میکنم.

دمت گرم عزیز.منم میخوام اول بشناسم و بعد برم تمرین و تکرار تا مسلط بشم.
خوب پس شد اول همون html بعد css بعد j script بعد j query .خوب در ادامه چی میشه و باید در انتها به کجا برسم؟؟
اینجا تقسیم بندی سمت سرور و سمت کاربر چه طوریه؟یعنی اول حتما باید سمت کاربر رو یادبگیرم و تمرین کنم و بعد برم سمت سرور؟؟

اصلا نیاز به مقدماتی دارم یا نه با همین اطلاعاتی که دارم(اطلاعاتی که عموم افراد تو نت و فروما دارن منظورمه البته نه کاربر مبتدی) میتونم استارت بزنم
لازم به ذکره که من تا حدودی به همین سه زبان که گفتی آشنایی دارم و قدیما کار کردم منتهی اون زمان جدی نبودم ولی الان میخوام با برناامه کار کنم!
خیلی ممنونم
آشنایی پایه خوبه ولی HTML رو شما باید از اول یاد بگیرین، از تگ ها به جا استفاده کنین، یعنی نحوه استفاده استاندارد باشه، من تخصصم سمت سرور نیست برای همین نمیتونم کمکی به شما بکنم فقط سمت کاربر
با همین 3 یا 4 تا میتونین رو طراحی سایتتون کار کنین نیاز به چیز دیگه ندارین، یعنی یک سایت استاتیک رو به راحتی میتونین طراحی کنین
شما هرچی بیشتر کار کنین بهتره دیگه، برنامه نویسی هم من تا الآن ندیدم انتها داشته باشه:لبخند:
شما اول باید نشونه گذاری رو یاد بگیرین، یعنی همون HTML بعد بتونین بهش استایل بدین که میشه CSS بعد براش برنامه بنویسین مثلا وقتی کلیک شد یه سری کار برای ما انجام بده که میشه JS، اینا مکمل هم هستن و تقریبا میشه گفت پیشنیاز هم هستن، چون شما باید یک صفحه HTML درست کنین که بتونین روش کار کنین و ظاهرسازی کنین و بعد برنامه مخصوصش رو بنویسین، ترتیبش همینه، تا حدودی به برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ و ... هم نیاز دارین
دلیل استفاده از jQuery هم اینه که یک سری توابع آماده هست (پلاگین) که مشکلات ما رو تو حوزه وب کم میکنه، کد نویسی خیلی کمتر میشه، برنامه نویسی روی المنت ها پویاتر میشه
مثلا شما جای اینکه تو JS بنویسین:

document.getElementById("id").style.BackgeoundColor = "#FF3253";
توی jQuery مینویسین:

$("#id").css({"background-color":"#FF3253");
این هم یکی از دلایل استفاده از jQuery

hossein.itplus
پنج شنبه 02 آبان 1392, 23:44 عصر
آشنایی پایه خوبه ولی HTML رو شما باید از اول یاد بگیرین، از تگ ها به جا استفاده کنین، یعنی نحوه استفاده استاندارد باشه، من تخصصم سمت سرور نیست برای همین نمیتونم کمکی به شما بکنم فقط سمت کاربر
با همین 3 یا 4 تا میتونین رو طراحی سایتتون کار کنین نیاز به چیز دیگه ندارین، یعنی یک سایت استاتیک رو به راحتی میتونین طراحی کنین
شما هرچی بیشتر کار کنین بهتره دیگه، برنامه نویسی هم من تا الآن ندیدم انتها داشته باشه:لبخند:
شما اول باید نشونه گذاری رو یاد بگیرین، یعنی همون HTML بعد بتونین بهش استایل بدین که میشه CSS بعد براش برنامه بنویسین مثلا وقتی کلیک شد یه سری کار برای ما انجام بده که میشه JS، اینا مکمل هم هستن و تقریبا میشه گفت پیشنیاز هم هستن، چون شما باید یک صفحه HTML درست کنین که بتونین روش کار کنین و ظاهرسازی کنین و بعد برنامه مخصوصش رو بنویسین، ترتیبش همینه، تا حدودی به برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ و ... هم نیاز دارین
دلیل استفاده از jQuery هم اینه که یک سری توابع آماده هست (پلاگین) که مشکلات ما رو تو حوزه وب کم میکنه، کد نویسی خیلی کمتر میشه، برنامه نویسی روی المنت ها پویاتر میشه
مثلا شما جای اینکه تو JS بنویسین:

document.getElementById("id").style.BackgeoundColor = "#FF3253";
توی jQuery مینویسین:

$("#id").css({"background-color":"#FF3253");
این هم یکی از دلایل استفاده از jQuery

سلام دوست خوبم.خیلی ممنونم که به این خوبی توضیح دادی.
والا اینطور که خودم فهمیدم تقسیم بندی وب به دو صورت ایستا و پویا هست که الان ما بحثمون روی ایستا هست.یا به نوعی سمت کاربر.

دوست خوبم.خیلی از کاربرای متخصص به من گفتن که نیاز دارم یک زبان پایه رو بیاموزم و بعد برم سمت سرور( php یا asp ) این وسط به الگوریتم و ریاضی هم نیاز بود.میخوام بدونم تو به این موضوع برنخوردی.یا اینطور بگم که سمت سرور نخواهی رفت و اگه بری این مشکلات رو نخواهی داشت؟
من الان گیچ شدم که نیازی هست که این پیش نیازا رو برآورده کنم یا نه مستقمی برم سمت کاربر(ایستا) و بعد که کمی مسلط شدم برم سمت سرور و اون موقع این مبانی رو بیاموزم.

راستی همینطوی که خوب و خلاصه توضیح دادی میشه بگی که جز اینا که گفتین مواردی مثل ajax و HTML5 و SQL Server و My SQL و XML و java و پایگاه داده ماکروسافتADO.NET و سیلورلایت و خلاصه همه اینا چه کاربردی دارن و کجا به کار میان؟؟
بابت این همه سوالم جدا عذر میخوام.تشکر

sohil_ww
جمعه 03 آبان 1392, 00:17 صبح
راستی همینطوی که خوب و خلاصه توضیح دادی میشه بگی که جز اینا که گفتین مواردی مثل ajax و HTML5 و SQL Server و My SQL و XML و java و پایگاه داده ماکروسافتADO.NET و سیلورلایت و خلاصه همه اینا چه کاربردی دارن و کجا به کار میان؟؟
بابت این همه سوالم جدا عذر میخوام.تشکر

فکر کنم شما بیش از اندازه گیج شدید

دوست عزیز از مجموع اسامی که بالا نام بردی هر کدوم برای یه کاریه برای مثال htm5 همون html است که دوستمون به طور کامل توضیح دادن Sql پایگاه داده هست برای نگاه داری داره ado.net روشی برقراری با بانک اطلاعاتی هست و ....
شما حتما باید یکی از زبان های که بالا گفتید رو بلد باشید php و asp البته زبان ها و پلتفورم های دیگه ای هم هستن که نیاز شما رو بر آورده می کنن ولی در حال حاضر این دو رایج ترین هستن

و برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی مهمه که ما بلد باشیم این مسئله رو به چه روشی حل کنیم که تقریبا میشه الگوریتم
ریاضی هم که دیگه پیش نیاز همه درس ها است

به نظر من اول یک زبان برنامه نویسی رو شروع کنید هر زبانی البته من توصیه می کنم سمت زبان های vb نرید بادلیل در ادامه می گم
و وقتی که به یک زبان دیگه مسلط بشید دیگه یادگیری زبان دیگه تقریبا براتون آسون می شه

در مورد زبان وی بی هم بگم که اکثر زبان های برنامه نویسی ساختار شیبه زبان c دارن ولی وی بی متاستفانه اینگونه نیست و این یکسان نبودن ساختار برای شما که قصد کوچ به زبان دیگه دارید سخت می شه

موفق باشید

Omid Jackson
جمعه 03 آبان 1392, 09:20 صبح
شما برای یادگیری زبان های سمت سرور باید با سمت کاربر آشنایی داشته باشین
یعنی نمیخواد به صورت تخصصی روش کار کنین و تمرکز کنین، اگر میخواین تخصصی کار کنین بحثش چیز دیگست
HTML5 هم ورژن جدیدی از HTML هستش، مثل همه ی نرم افزار ها که ورژن جدیدی میاد امکانات و کاربردش نسبت به ورژن قبلی بیشتر و بهتر میشه
AJAX هم کاربردش برای اینه که شما میتونین از بانک اطلاعاتی، داده ای رو بخونین ولی صفحتون ریفرش نشه یا از دوباره لود نشه، به صورت مثال شما وقتی تو سایتی میخواین ثبت نام کنین وقتی Username رو وارد میکنین بدون اینکه شما متوجه بشین و صفحه دوباره لود بشه میره بانک اطلاعاتی داده های Username رو میگرده اگر مشابه باشن میگه این نام قبلا انتخاب شده
Java هم که اینجا کاربردی نداره
XML هم که سرچ کنین دوستان توضیح کامل دادن تو همین فروم
MySQL و SQL Server هم که دو بانک اطلاعاتی هستن، اولی رو با PHP استفاده میکنن و دومی رو هم با ASP.Net که اینها همه دست خودتون هست چی کار کنین و ...

اگر سمت سرور سوالی دارید باید برید تالار بالا و سوال های سمت سرور رو بپرسین

hossein.itplus
جمعه 03 آبان 1392, 20:08 عصر
فکر کنم شما بیش از اندازه گیج شدید

دوست عزیز از مجموع اسامی که بالا نام بردی هر کدوم برای یه کاریه برای مثال htm5 همون html است که دوستمون به طور کامل توضیح دادن Sql پایگاه داده هست برای نگاه داری داره ado.net روشی برقراری با بانک اطلاعاتی هست و ....
شما حتما باید یکی از زبان های که بالا گفتید رو بلد باشید php و asp البته زبان ها و پلتفورم های دیگه ای هم هستن که نیاز شما رو بر آورده می کنن ولی در حال حاضر این دو رایج ترین هستن

و برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی مهمه که ما بلد باشیم این مسئله رو به چه روشی حل کنیم که تقریبا میشه الگوریتم
ریاضی هم که دیگه پیش نیاز همه درس ها است

به نظر من اول یک زبان برنامه نویسی رو شروع کنید هر زبانی البته من توصیه می کنم سمت زبان های vb نرید بادلیل در ادامه می گم
و وقتی که به یک زبان دیگه مسلط بشید دیگه یادگیری زبان دیگه تقریبا براتون آسون می شه

در مورد زبان وی بی هم بگم که اکثر زبان های برنامه نویسی ساختار شیبه زبان c دارن ولی وی بی متاستفانه اینگونه نیست و این یکسان نبودن ساختار برای شما که قصد کوچ به زبان دیگه دارید سخت می شه

موفق باشید

سلام و تشکر خدمت شما.والا گیج که گیج شدم ولی کلا برام جای وسال بود که کاربرد هر کدوم از اینا چیه!
بعضیاشون رو میدونستم ولی بعضی ها رو نمیدونستم.به هر حال خیلی ازتون ممنونم.
تو حرفاتون گفتین که زبان وی بی سمتش نرم.میشه بپرسم منظور از این زبانها چیه؟ویبی مخفف چیه؟منظور همون بیسیک که نیست؟؟

ببینید من تو الگورتیم و حل مساله ضعف دارم و این ناشی از ریاضی ضعیف هست و اینکه کار و تمرین نکردم.به نظر شما آیا لازمه اول اختصاصا روی الگوریتم و مقدمات ریاضی که توش ضعف دارم برم؟؟؟؟
یا نه اگه مثلا زبان سی رو شروع کنم همزمان میتونم ضعف الگوریتم و حل مساله رو بپوشونم؟
یکی از دوستان میگفت که برا شروع یک زبان پایه سمت سی نرم و دنبال یک زبان ساده تر باشم تا وقتم خیلی گرفته نشه.این درسته یا نه بهتره یک زبان ایه چیزی شبیه سی یا اصلا خودش باشه؟؟
برا زبان پایه بیسیک که میگن خیلی سخت نیست خوب نیست؟؟

راستی من برا برنامه یادگیریم روزی نیم ساعت برا زبان و همچنین نیم ساعت برا ریاضی اختصاص دادم.به طور کل از زبان هدفم اینه که سطحم خوب بشه و ضعفام پوشیده بشه و از ریاضی هم هدفم اینه که کارکرد مغزم بره بالا و توان حل مسالم افزایش پیدا کنه.فکر کنم این سرعت در حل مساله خیلی به درد برنامه نویسی بخوره

کلا پیشنهاد میدین برا زبان و ریاضی چه کنم؟!؟

یک مساله دیگه هم این که زمانی که برا دانشگاه انتخاب رشته میکردم دو گزینه داشتم.یکی گرایش فناوری اطلاعات و اون یکی گرایش برنامه نویسی وب.
گرایشی رو که قبول شدم و در حال حاضر دارم سپریش میکنم گرایش فناوری اطلاعته.چارت هر دو گرایش رو قبلن دیدم.منتهی اون زمان هدف الان رو نداشتم و میخواستم که آسون تر باشه و این حرفا.حالا اگه امکانش باشه بهتره به گرایش برنامه نویسی وب سوویچ کنم یا نه همین گرایش فناوری اطلاعات رو بخونم بهتره و جدا به کارای وبم برسم؟؟
از طرفی هم ممکنه در آینده به پلیس فتا و یا اینکه برم سربازی و به عنوان یک شغل اول به یک کار مدیریتی فکر کنم.کلا شاید اونا گرایش فناوری اطلاعات رو بهتر قبول داشته باشن.
در این موارد هم بزحمت نظرتون رو بفرمایید

hossein.itplus
جمعه 03 آبان 1392, 20:15 عصر
شما برای یادگیری زبان های سمت سرور باید با سمت کاربر آشنایی داشته باشین
یعنی نمیخواد به صورت تخصصی روش کار کنین و تمرکز کنین، اگر میخواین تخصصی کار کنین بحثش چیز دیگست
HTML5 هم ورژن جدیدی از HTML هستش، مثل همه ی نرم افزار ها که ورژن جدیدی میاد امکانات و کاربردش نسبت به ورژن قبلی بیشتر و بهتر میشه
AJAX هم کاربردش برای اینه که شما میتونین از بانک اطلاعاتی، داده ای رو بخونین ولی صفحتون ریفرش نشه یا از دوباره لود نشه، به صورت مثال شما وقتی تو سایتی میخواین ثبت نام کنین وقتی Username رو وارد میکنین بدون اینکه شما متوجه بشین و صفحه دوباره لود بشه میره بانک اطلاعاتی داده های Username رو میگرده اگر مشابه باشن میگه این نام قبلا انتخاب شده
Java هم که اینجا کاربردی نداره
XML هم که سرچ کنین دوستان توضیح کامل دادن تو همین فروم
MySQL و SQL Server هم که دو بانک اطلاعاتی هستن، اولی رو با PHP استفاده میکنن و دومی رو هم با ASP.Net که اینها همه دست خودتون هست چی کار کنین و ...

اگر سمت سرور سوالی دارید باید برید تالار بالا و سوال های سمت سرور رو بپرسین

تشکر آقا امید.ممنون آجاکس رو خیلی خوب توضیح دادین اصلا نمیدونستم واقعا کاربرد آجاکس چیه.
بابت همه توضیحات ممنونم.سوالات سمت سروری رو دوست خوبمون sohil_ww دارن توضیح مین.
فقط اگه ممکنه در نقل قول آخری که با دوست خوبمون sohil_ww داشتم.آخرش که در مورد زبان و ریاضی و هم چنین رشته درسی صحبت کردم نظرتون رو بفرمایید
با تشکر

Omid Jackson
شنبه 04 آبان 1392, 00:13 صبح
من که پیشنهاد میکنم از همون C++ شروع کنین
برای زبان و ریاضی واقعا نمیدونم چه راهنمایی بکنم چون بیس ریاضی خودم خوب هست و ذهن آزاد برای برنامه نویسی دارم، البته با تمرین خیلی آزاد شد جوری که اوایل ذهن و مغزم درد میگرفت بر اثر فکر زیاد
و اینکه تخصص ندارم تو زمینه انتخاب رشتتون راهنمایی کنم و سربازی هم که هنوز نرفتم بدونم:لبخند:
امیدوارم تو مسئله های بعدی بتونم کمکتون کنم

hossein.itplus
یک شنبه 05 آبان 1392, 10:50 صبح
من که پیشنهاد میکنم از همون C++‎ شروع کنین
برای زبان و ریاضی واقعا نمیدونم چه راهنمایی بکنم چون بیس ریاضی خودم خوب هست و ذهن آزاد برای برنامه نویسی دارم، البته با تمرین خیلی آزاد شد جوری که اوایل ذهن و مغزم درد میگرفت بر اثر فکر زیاد
و اینکه تخصص ندارم تو زمینه انتخاب رشتتون راهنمایی کنم و سربازی هم که هنوز نرفتم بدونم:لبخند:
امیدوارم تو مسئله های بعدی بتونم کمکتون کنم

کلا تشکر میکنم دوست خوبم.تا همینجا هم اطلاعات ارشمندی رو بهم دادین.
میشه بپرسم شما خودتون چه برا زبان و چه برا ریاضی کردین؟؟از کجا شروع کردین و به کجا رسیدین؟؟
دقیقا من هدفم اینه که به همین ذهن آزاد برا برنامه نویسی برسم.البته بازم بیشتر وب رو دوست دارم ولی خوب برا بیس چاره ای ندارم که باز به همون برنامه نویسی عادی شروع کنم

Omid Jackson
یک شنبه 05 آبان 1392, 12:30 عصر
دلیل اینکه ریاضی من خوب بود رشته من قبلا نقشه برداری بود، همش محاسبات هستش، به همراه هندسه، شما همون شروع کنین برنامه نویسی رو یاد بگیرین بعد برای خودتون برنامه بنویسین، یعنی تمرین کنین و تکرار تا ذهنتون باز بشه
مثلا یکی از دوستان خواسته بودن ساعت دایره ای شکل داشته باشن من نوشتم و همه ی محاسبات بر میگشت به درسایی که برای نقشه برداری خونده بودم، مثلا محاسبه طول کمان دایره، توی اینجور چیزا به ریاضی احتیاج دارین که شاید کارتون رو لنگ بذاره ولی همیشه برنامه ها نیاز به محاسبات پیچیده ندارن، یه جورایی میشه گفت الگوریتم هستن، یا روندی که باید طی کنن برای همین نگران ریاضی نباشین
مثلا یه جا نیاز هست if قرار بدین، این با تمرین و تکرار میشه فهمید که کجاها چیکار کرد، اگر شما برنامه کسی که تازه شروع کرده رو با کسی که حرفه ای هست مقایسه کنین کاملا متوجه میشین تعداد خط های کدشون با هم فرق داره و کسی که مبتدی هست از یکسری دستورات بیخودی استفاده کرده چون هنوز ابزار رو به درستی نمیشناسه و نمیدونه کجا از چه چیزی استفاده کنه، به مرور زمان که تمرین میکنن تازه متوجه میشن که چه کارهایی باید بکنن
هنوز میگم برای برنامه نویس شدن فقط با تکرار و تمرین امکان پذیره

hossein.itplus
یک شنبه 05 آبان 1392, 20:38 عصر
دلیل اینکه ریاضی من خوب بود رشته من قبلا نقشه برداری بود، همش محاسبات هستش، به همراه هندسه، شما همون شروع کنین برنامه نویسی رو یاد بگیرین بعد برای خودتون برنامه بنویسین، یعنی تمرین کنین و تکرار تا ذهنتون باز بشه
مثلا یکی از دوستان خواسته بودن ساعت دایره ای شکل داشته باشن من نوشتم و همه ی محاسبات بر میگشت به درسایی که برای نقشه برداری خونده بودم، مثلا محاسبه طول کمان دایره، توی اینجور چیزا به ریاضی احتیاج دارین که شاید کارتون رو لنگ بذاره ولی همیشه برنامه ها نیاز به محاسبات پیچیده ندارن، یه جورایی میشه گفت الگوریتم هستن، یا روندی که باید طی کنن برای همین نگران ریاضی نباشین
مثلا یه جا نیاز هست if قرار بدین، این با تمرین و تکرار میشه فهمید که کجاها چیکار کرد، اگر شما برنامه کسی که تازه شروع کرده رو با کسی که حرفه ای هست مقایسه کنین کاملا متوجه میشین تعداد خط های کدشون با هم فرق داره و کسی که مبتدی هست از یکسری دستورات بیخودی استفاده کرده چون هنوز ابزار رو به درستی نمیشناسه و نمیدونه کجا از چه چیزی استفاده کنه، به مرور زمان که تمرین میکنن تازه متوجه میشن که چه کارهایی باید بکنن
هنوز میگم برای برنامه نویس شدن فقط با تکرار و تمرین امکان پذیره

بسیار ممنونم.اطلاعات ارزشمندی بهم رسوندین.
میگم اگرم کار پیجیده شد(ریاضی) خوب آدم به متخصصش میده و هموون قسمتش رو به برنامه اضافه میکنه.اینطوری بهتر نیست؟؟
زبان هم فکر کنم جایگاهش از ریاضی کمتر نباشه.در این مورد نظری تجربه ای اگه دارین بیزحمت بگین

hossein.itplus
یک شنبه 05 آبان 1392, 20:39 عصر
سلام و تشکر خدمت شما.والا گیج که گیج شدم ولی کلا برام جای وسال بود که کاربرد هر کدوم از اینا چیه!
بعضیاشون رو میدونستم ولی بعضی ها رو نمیدونستم.به هر حال خیلی ازتون ممنونم.
تو حرفاتون گفتین که زبان وی بی سمتش نرم.میشه بپرسم منظور از این زبانها چیه؟ویبی مخفف چیه؟منظور همون بیسیک که نیست؟؟

ببینید من تو الگورتیم و حل مساله ضعف دارم و این ناشی از ریاضی ضعیف هست و اینکه کار و تمرین نکردم.به نظر شما آیا لازمه اول اختصاصا روی الگوریتم و مقدمات ریاضی که توش ضعف دارم برم؟؟؟؟
یا نه اگه مثلا زبان سی رو شروع کنم همزمان میتونم ضعف الگوریتم و حل مساله رو بپوشونم؟
یکی از دوستان میگفت که برا شروع یک زبان پایه سمت سی نرم و دنبال یک زبان ساده تر باشم تا وقتم خیلی گرفته نشه.این درسته یا نه بهتره یک زبان ایه چیزی شبیه سی یا اصلا خودش باشه؟؟
برا زبان پایه بیسیک که میگن خیلی سخت نیست خوب نیست؟؟

راستی من برا برنامه یادگیریم روزی نیم ساعت برا زبان و همچنین نیم ساعت برا ریاضی اختصاص دادم.به طور کل از زبان هدفم اینه که سطحم خوب بشه و ضعفام پوشیده بشه و از ریاضی هم هدفم اینه که کارکرد مغزم بره بالا و توان حل مسالم افزایش پیدا کنه.فکر کنم این سرعت در حل مساله خیلی به درد برنامه نویسی بخوره

یک مساله دیگه هم این که زمانی که برا دانشگاه انتخاب رشته میکردم دو گزینه داشتم.یکی گرایش فناوری اطلاعات و اون یکی گرایش برنامه نویسی وب.
گرایشی رو که قبول شدم و در حال حاضر دارم سپریش میکنم گرایش فناوری اطلاعته.چارت هر دو گرایش رو قبلن دیدم.منتهی اون زمان هدف الان رو نداشتم و میخواستم که آسون تر باشه و این حرفا.حالا اگه امکانش باشه بهتره به گرایش برنامه نویسی وب سوویچ کنم یا نه همین گرایش فناوری اطلاعات رو بخونم بهتره و جدا به کارای وبم برسم؟؟
از طرفی هم ممکنه در آینده به پلیس فتا و یا اینکه برم سربازی و به عنوان یک شغل اول به یک کار مدیریتی فکر کنم.کلا شاید اونا گرایش فناوری اطلاعات رو بهتر قبول داشته باشن.

دوست خوبم sohil_ww
اگه مکنه بحث رو ادامه بدین
نظرات شما خیلی به دردم میخورن

Omid Jackson
یک شنبه 05 آبان 1392, 20:42 عصر
زبان که اخه بستگی داره
مثلا من از زبان فقط برای مشکلاتم و یادگیری مطالب استفاده میکنم که در حد معمولی هستم، مشکلات هم تو سایت stackoverflow میگردم پیدا میکنم چون سایت های فارسی به اونصورت کارم رو راه نمیندازن

hossein.itplus
دوشنبه 06 آبان 1392, 19:19 عصر
زبان که اخه بستگی داره
مثلا من از زبان فقط برای مشکلاتم و یادگیری مطالب استفاده میکنم که در حد معمولی هستم، مشکلات هم تو سایت stackoverflow میگردم پیدا میکنم چون سایت های فارسی به اونصورت کارم رو راه نمیندازن

این سایت دقیقا کارش چیه؟

Omid Jackson
دوشنبه 06 آبان 1392, 19:24 عصر
مثل همین سایت
شما اونجا سوالتون رو مطرح میکنین بهتون جواب میدن
سایتیه که از همه جای دنیا هستن برای جواب دادن، شما اگر تو نت به انگلیسی سرچ کنین اکثر اوقات جوابتون رو از همین سایت میگیرین

hossein.itplus
سه شنبه 07 آبان 1392, 00:25 صبح
مثل همین سایت
شما اونجا سوالتون رو مطرح میکنین بهتون جواب میدن
سایتیه که از همه جای دنیا هستن برای جواب دادن، شما اگر تو نت به انگلیسی سرچ کنین اکثر اوقات جوابتون رو از همین سایت میگیرین

تشکر دوست خوبم.سایت کاربردی ای رو بهم معرفی کردید.
در آخر اگه ممکنه بگین که برا بحث درآمد میتونم چه کارهایی در زمینه وب انجام بدم؟؟
به فرض که به سمت کاربر و سمت سرور مسلط شدم بعدش در حالت ایده آل میتونم چه طور و چه قدر کسب درآمد کنم؟؟

sohil_ww
سه شنبه 07 آبان 1392, 15:53 عصر

الگوریتم یکی از مهم ترین مسائل تو برنامه نویسی هست ،ریاضی هم که واقعا عضو جدا نشدنی زندگی هر فردی به خصوص برنامه نویس ها س

منظورم ویژوال بیسیک هست دقیقا

خیلی خوب و عالیه واقعا معرکس و من خودم این حرکتو تحسین می کنم ولی فکر کنم نیم ساعت برای ریاضی کم باشه ولی بازم خوبه

یه معلم هندسه داشتم دوران دبیرستان همیشه اینو می گفت "رمز موفقیت practicen practicen practic "

متاستفانه من زیاد در مورد رشته و گرایشات چیزی نمی دونم
ولی در مورد بحث کار یه چیزو خوب می دونم برای کار باید یکی از این دو پارامترو داشته باشید
1.پارتی
2.مهارت
اگه یکی از دو گزینه بالا رو دارید که مشکل حله

من که پیشنهاد میکنم از همون C++‎ شروع کنین
منم هم موافقم ،البته من چون خودم از این زبان برنامه نویسی شروع کردم پیشنهاد می کنم

دوست خوبم sohil_ww
اگه مکنه بحث رو ادامه بدین
نظرات شما خیلی به دردم میخورن

شما به بنده لطف دارید،

hossein.itplus
سه شنبه 07 آبان 1392, 23:27 عصر
الگوریتم یکی از مهم ترین مسائل تو برنامه نویسی هست ،ریاضی هم که واقعا عضو جدا نشدنی زندگی هر فردی به خصوص برنامه نویس ها س

خوب من بازم متوجه نشدم که باید این مسایل رو در حین برنامه نویسی(چون فوق آماتورم) بیاموزم یا نه باید به عنوان یک پیش نیاز جدی اول این امور رو درست کنم؟؟
آخه اگه بخوام به عنوان پیش نیاز درستش کنم باید کلی از وقتم بره و مشکلات هم کم نیستن.
در ضمن یکی از دوستان که تو کارش حرفه ای هم بود میگفت که برا من که هدفم وب هست نیازی نیست که به این base به صورت جداگانه بپردازم بلکه میگفت همزمان زبان های سمت کابر که خیلی سخت نیستن و همینطور زبان c# رو بیاموزم.که هم base بشه و هم بعدا بتونم به asp برسم.خوب نظر شما چیه؟آیا خوبه یا راه بهتری هست؟
راستی میشه دقیقا تفاوت های c , c++ رو با c# بفرمایید؟

منظورم ویژوال بیسیک هست دقیقا

خیلیا به خاطر آسون بودن این زبان میگن برا base خوبه.میشه دقیقا بفرمایید که چرا این vb رو باید بیخیال شد؟؟
کاربرد که داره.میشه بگین کجاها؟؟

خیلی خوب و عالیه واقعا معرکس و من خودم این حرکتو تحسین می کنم ولی فکر کنم نیم ساعت برای ریاضی کم باشه ولی بازم خوبه

حقیقتش بیشتر از این نمیتونم وقت بذارم.شاید کم باشه ولی از هیچی بهتره.
راستی از مبتدی کم کم میام بالا
کلا منابع و روشهایی برا بالا بردن base این دو پیشنهاد میکنین؟؟

یه معلم هندسه داشتم دوران دبیرستان همیشه اینو می گفت "رمز موفقیت practicen practicen practic "

این یعنی تمرین و تمرین و تمرین؟

متاستفانه من زیاد در مورد رشته و گرایشات چیزی نمی دونم
ولی در مورد بحث کار یه چیزو خوب می دونم برای کار باید یکی از این دو پارامترو داشته باشید
1.پارتی
2.مهارت
اگه یکی از دو گزینه بالا رو دارید که مشکل حله

مهارت رو هدفم اینه که کسب کنم حالا میزان تلاشم چه قدر باشه و کم نیارم خیلی مهمه که شما برام دعا کنید که سربه راه باشم
در مورد بند پ هم بگم که من همیشه اعتقاد داشتم که دو چیز کشورمون رو نابود میکنه یکی دروغ گویی و یکی پارتی بازی.من از اینا خوشم نمیاد.ولی از یک چیز خوشم میاد.از این که به مسایلی که واقعا برام خوبه و درآمد هم داره مسلط بشم بعد برم پیش مثلا همین آشناها و یا نه اونهایی که به هر طریقی من رو میشناسن و بگم که آقا خانم من این رو بلدم اگه کاری سفارشی چیزی داشتی در خدمتم.فکر کنم این ارزشمند تر از بند پ باشه.نظر شما چیه؟؟

منم هم موافقم ،البته من چون خودم از این زبان برنامه نویسی شروع کردم پیشنهاد می کنم
همونطور که در اول این پست گفتم خودم فکر میکنم c# چه برا استارت و چه بیس و چه آینده کاریم بهتره.خواهش میکنم بیشتر برام در مورد زبان ها و کاربرد های اون بگین

شما به بنده لطف دارید،
نه جدا بحث های مفیدی شده و شاید به درد خیلی ها هم بخوره

hossein.itplus
دوشنبه 13 آبان 1392, 16:58 عصر
دوست خوبم sohil_ww.اگه ممکنه بحث رو ادامه بدین

sohil_ww
دوشنبه 13 آبان 1392, 17:26 عصر
خوب من بازم متوجه نشدم که باید این مسایل رو در حین برنامه نویسی(چون فوق آماتورم) بیاموزم یا نه باید به عنوان یک پیش نیاز جدی اول این امور رو درست کنم؟؟
آخه اگه بخوام به عنوان پیش نیاز درستش کنم باید کلی از وقتم بره و مشکلات هم کم نیستن.

با یک مثال برات شرح می دم

شما فکر کن علامت + تو ریاضی کار جمع کردن و انجام می ده شما اگه این قضیه رو ندونید حالا هرچی برید به سئوال های ریاضی نگه کنید چیزی متوجه نمی شید
شما اول یه اختصار که چی هست و چه می کنه کار کنید بعد دیگه تو هین برنامه هاتون ادامه بدید این مبحث رو

خیلیا به خاطر آسون بودن این زبان میگن برا base خوبه.میشه دقیقا بفرمایید که چرا این vb رو باید بیخیال شد؟؟
کاربرد که داره.میشه بگین کجاها؟؟
دوست عزیز ساختر اکثر زبان های برنامه نویسی شبیه زبان برنامه نویسی c هست ولی vb به این صورت نیست و این کارو برای شما که قصد کوچک کردن از این زبان به زبان های دیگه دارید کارو سخت می کنه
در ضمن دوست عزیز من نگفتم "باید" پیشنهاد دادم :چشمک:

حقیقتش بیشتر از این نمیتونم وقت بذارم.شاید کم باشه ولی از هیچی بهتره.
راستی از مبتدی کم کم میام بالا
کلا منابع و روشهایی برا بالا بردن base این دو پیشنهاد میکنین؟؟
منابع که کتابهای درسی و اینترنت قوی ترین هست

همونطور که در اول این پست گفتم خودم فکر میکنم C#‎ چه برا استارت و چه بیس و چه آینده کاریم بهتره.خواهش میکنم بیشتر برام در مورد زبان ها و کاربرد های اون بگین

اگه واقعا قصد شما حتما ورود به دنیای نت هست که بد نیست زبان های تحت کلاینت(clinet side) آسون هستن و چیزی زیادی ندارن

Omid Jackson
دوشنبه 13 آبان 1392, 17:53 عصر
اگه واقعا قصد شما حتما ورود به دنیای نت هست که بد نیست زبان های تحت کلاینت(clinet side) آسون هستن و چیزی زیادی ندارن
نگین همچین حرفی رو، خیلی زشته، اینجوری بی اطلاعی شما نسبت به کلاینت ساید رو میرسونه

hossein.itplus
سه شنبه 14 آبان 1392, 00:15 صبح
با یک مثال برات شرح می دم

شما فکر کن علامت + تو ریاضی کار جمع کردن و انجام می ده شما اگه این قضیه رو ندونید حالا هرچی برید به سئوال های ریاضی نگه کنید چیزی متوجه نمی شید
شما اول یه اختصار که چی هست و چه می کنه کار کنید بعد دیگه تو هین برنامه هاتون ادامه بدید این مبحث رو

دوست عزیز ساختر اکثر زبان های برنامه نویسی شبیه زبان برنامه نویسی c هست ولی vb به این صورت نیست و این کارو برای شما که قصد کوچک کردن از این زبان به زبان های دیگه دارید کارو سخت می کنه
در ضمن دوست عزیز من نگفتم "باید" پیشنهاد دادم :چشمک:

منابع که کتابهای درسی و اینترنت قوی ترین هست

دوست خوبم تشکر که پاسخ دادین.
والا در مورد base که همینطوره که میگین و متوجه شدم که به چه رواله(الگوریتم و مسایل دیگه رو میگم)

خوب VB رو پس بیخیالش.کاربردی هم برام نداره که بخوام براش وقت بذارم.
خیلی ها میگن زبان سی و سی++ زبان های مادر هستن.یعنی اینکه کسایی که میخوان برنامه نویسی رو خوب کار کنند باید به اینها مسلط باشن و بعد اگه نیاز شد به زبان دیگه کوچ کنند.
خودتون میدونید که این زبان ها و یادگیریشون اولا کار راحتی نیست و دوما اگه قرار بر مسلط شدن باشه که هیچ وقت آدم به اهداف بالاتر نمیرسه و توش گیر میکنه!!
حالا برا راحت شدن خیالم میپرسم که واقعا تا چه حد این زبان مادر پیش برم؟؟مثلا کدوم منبع رو براش و تا کجا کار کنم تا متوجه کار بشم؟؟
اینم بگین که به نظر شما(در مقام یک مشاور و به قول خودتون همون پیشنهاد و نه باید) بهتره برا استارت سمت کدوم برم؟و چرا؟
سی یا سی++ یا سی#

برا زبان و ریاضی منبع خاصی مدنظرتون نیست که بشه زاحت تر و سریعتر به نتیجه رسید؟؟
چون پیدا کردن منابع مهم ترین کار هست تقریبا و اگه منبع خوب باشه همه چیز خوب پیش میره.دقیقا همین نظر رو برا base برنامه نویسی و همینطور برنامه نویسی وب دارم!!

در مورد زبان های کلاینت هم شاید درست باشه ولی اصلا کافی نیستند و اهداف بزرگ رو شامل نمیشن.اگه درست نمیگم اصلاح کنید

hossein.itplus
سه شنبه 14 آبان 1392, 00:16 صبح
نگین همچین حرفی رو، خیلی زشته، اینجوری بی اطلاعی شما نسبت به کلاینت ساید رو میرسونه

دوست خوبم.میشه بپرسم اشتباه ایشون دقیقا چی هست که این حرف رو زدین؟؟!

sohil_ww
سه شنبه 14 آبان 1392, 11:02 صبح
آقا امید من زبان های تحت کلاینت کار کردم و تسلط جرئی بهشون دارم

یادگیری این گونه زبان ها در مقایسه با زبان های تحت سرور مثل php و asp.net و .... خیلی آسون تر هست
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

برا زبان و ریاضی منبع خاصی مدنظرتون نیست که بشه زاحت تر و سریعتر به نتیجه رسید؟؟
چون پیدا کردن منابع مهم ترین کار هست تقریبا و اگه منبع خوب باشه همه چیز خوب پیش میره.دقیقا همین نظر رو برا base برنامه نویسی و همینطور برنامه نویسی وب دارم!!

ما تو مدرسه یه ساختاریو داریم برای معرفی کتاب های آموزشی به شاگرد ها اونم سطح سوادشون هست
برای مثال به یک دانش اموز مبتدی فقط کتاب درسی و در کنارش کتاب های ساده که ایشون آماده کنن
ولی یک دانش اموز در حد المپیاد اصلا رومون نمیشه کتابی بهش معرفی کنیم

منظورم اینه که شما باید برید بازار ببینید کدوم کتاب مناسب سطح سواد شما می باشد.

حالا برا راحت شدن خیالم میپرسم که واقعا تا چه حد این زبان مادر پیش برم؟؟مثلا کدوم منبع رو براش و تا کجا کار کنم تا متوجه کار بشم؟؟
اینم بگین که به نظر شما(در مقام یک مشاور و به قول خودتون همون پیشنهاد و نه باید) بهتره برا استارت سمت کدوم برم؟و چرا؟
سی یا سی++ یا سی#
من خودم از کتاب آموزش گام به گام c++ جعفرنژاد قمی استفاده کردم و این کتاب به طور کامل مطالعه کردم

در مورد زبان های کلاینت هم شاید درست باشه ولی اصلا کافی نیستند و اهداف بزرگ رو شامل نمیشن.اگه درست نمیگم اصلاح کنید

دوست عزیز این صحبت شما هم فکر کنم مثل گفته من هست
شما هم امدید زبان های تحت کلاینت رو با زبان های تحت سرور مقایسه کرده ایم

Omid Jackson
سه شنبه 14 آبان 1392, 17:32 عصر
دوست خوبم.میشه بپرسم اشتباه ایشون دقیقا چی هست که این حرف رو زدین؟؟!
من فکر نمیکنم یادگیری JS خیلی راحت باشه
شما RegExp (http://w3schools.com/js/js_obj_regexp.asp) ها رو یادبگیرین خودش کلی هنره (JS)
همه میگن jQuery بلدن، شما بفرمایین بگردین تو اعضا ببینین چند نفر خودشون میتونن پلاگین بنویسن براش
بله ایشون میگن آسون هستش برای اینکه همه فقط یاد میگیرن که از تگ ها تو HTML استفاده کنن، بحث یادگیری معمولی با تخصص داشتن تو اون زمینه خیلی فرق داره (قصد جسارت به ایشون و بقیه دوستان رو ندارم)
میتونین از متخصصایی که کلاینت ساید کار میکنن بپرسین CSS راحته؟!؟!
CSS رو به فرزند خاصیت میدی پدر میگیره، به پدر میدی فرزند میگیره
حالا این زبان استایلدهی هستش
زبان برنامه نویسی JS هستش که همچین آسون هم نیست، یکی از قابلیت هایی که داره شاید آسونتر کنه یه نوع متغیر تعریف میشه var ولی مثلا توی C++ باید int, float, ... استفاده کرد
من الآن دارم برای خودم اسلاید شو مینویسم با افکت حدود 250 خط شده ولی هنوز ناقصه، پیچیدگی که داره برای همین میگم آسون نیست، ولی اگر بخواین از همه چیز آماده استفاده کنین مثل اسلایدشو آماده یا فریم ورک ها و ... با حرف ایشون موافقم اصلا سخت نیست خیلی هم آسونه ولی به صورت تخصصی کار کردن نه
من نمیگم سرور ساید آسون هستش، برنامه نویسی کلا سخته ولی کلاینت ساید هم آسون نیست
یه مشکلی که هست نمیشه به این چیزا ادامه داد بخاطر تعصبی بودن روی تخصص هاست
نگران یادگیری نباشین، شما زبان مادر یاد بگیرین بعد روی هر زبونی که خواستین میتونین سوئیچ کنین

Omid Jackson
سه شنبه 14 آبان 1392, 17:46 عصر
شما کلاینت ساید رو تا حدی میتونین کار کنین روش یعنی صفحه های استاتیک برای معرفی و ...، ولی شاید پروژه ای به شما بخوره که نیاز باشه مدیر داشته باشه خودش مطالب بذاره آپدیت کنه سایت رو و ... برای همین کلاینت ساید به تنهایی کار رو راه نمیندازه و نیاز به سرور ساید هم دارین
کلا هردو به هم وابسته هستن و جدا از هم نیستن، مکمل هم دیگه هستن

hossein.itplus
پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:46 صبح
ما تو مدرسه یه ساختاریو داریم برای معرفی کتاب های آموزشی به شاگرد ها اونم سطح سوادشون هست
برای مثال به یک دانش اموز مبتدی فقط کتاب درسی و در کنارش کتاب های ساده که ایشون آماده کنن
ولی یک دانش اموز در حد المپیاد اصلا رومون نمیشه کتابی بهش معرفی کنیم

بسیار خوب.متوجه شدم منظورتون رو.

من خودم از کتاب آموزش گام به گام C++‎ جعفرنژاد قمی استفاده کردم و این کتاب به طور کامل مطالعه کردم

عذر میخوام میشه بپرسم شما تو وب(هر دو بخش کلاینت و سرور و مخصوصا سرور) تا چه حد کارکردین و چه کارهایی رو انجام میدین؟؟آیا ازش کسب درآمد هم میکنین؟؟
ASP کار میکنین یا PHP ؟

دوست عزیز این صحبت شما هم فکر کنم مثل گفته من هست
شما هم امدید زبان های تحت کلاینت رو با زبان های تحت سرور مقایسه کرده ایم

والا چی بگم.مثل اینکه همه اینها یک جورایی به هم وابستگی دارن.نتیجه ای که خودم گرفتم این هست که اگه بخوام خوب عمل کنم باید همه این ها رو کار کنم!!!

hossein.itplus
پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:54 صبح
شما کلاینت ساید رو تا حدی میتونین کار کنین روش یعنی صفحه های استاتیک برای معرفی و ...، ولی شاید پروژه ای به شما بخوره که نیاز باشه مدیر داشته باشه خودش مطالب بذاره آپدیت کنه سایت رو و ... برای همین کلاینت ساید به تنهایی کار رو راه نمیندازه و نیاز به سرور ساید هم دارین
کلا هردو به هم وابسته هستن و جدا از هم نیستن، مکمل هم دیگه هستن

آره درست میگین.ممنونم

ARGholamiSH
پنج شنبه 16 آبان 1392, 16:14 عصر
آقا امید من میخواستم ببینم شما با زبان های سمت سرور هم کار میکنید یا فقط کارتون با سمت کاربر هست. و اگر کار نمی کنید آیا درآمد این طور کدنویسی خوب هست یا نه؟

Omid Jackson
پنج شنبه 16 آبان 1392, 16:57 عصر
آقا امید من میخواستم ببینم شما با زبان های سمت سرور هم کار میکنید یا فقط کارتون با سمت کاربر هست. و اگر کار نمی کنید آیا درآمد این طور کدنویسی خوب هست یا نه؟
بیشتر کلاینت ساید مربوط میشه به شرکتای گرافیکی یعنی شما در کنار کارهای گرافیکی کار هایی مثل طراحی قالب و ... انجام بدین، سرور ساید بهتر از کلاینت هست
درآمدش هم که نه مگر اینکه کلا قالب طراحی کنین چون سایت استاتیک هزینه هاش صفحه ای هستش ولی سرور تا جایی که میدونم برای هر ماژول که مینویسن یه مقدار هزینه دریافت میکنن

hossein.itplus
جمعه 17 آبان 1392, 12:01 عصر
بیشتر کلاینت ساید مربوط میشه به شرکتای گرافیکی یعنی شما در کنار کارهای گرافیکی کار هایی مثل طراحی قالب و ... انجام بدین، سرور ساید بهتر از کلاینت هست
درآمدش هم که نه مگر اینکه کلا قالب طراحی کنین چون سایت استاتیک هزینه هاش صفحه ای هستش ولی سرور تا جایی که میدونم برای هر ماژول که مینویسن یه مقدار هزینه دریافت میکنن

عذر میخوام، در ادامه مباحث میشه بگین تعرفه های صفحه ای برا سایت استاتیک چه قدر و چگونه محسابه میشه؟
همینطور برا سرور هر ماژول چه قدر و چه چطور محاسبه میشه؟

اصلا منظور از ماژول دقیقا چی هست؟؟

Omid Jackson
جمعه 17 آبان 1392, 14:28 عصر
اول اینکه بهتره جواب سوالای سمت سرورتون رو متخصصای سمت سرور بدن نه من چون اشتباهی راهنمایی نکنم
بعد هم که من که اتحادیه صنف طراح ها نیستم:لبخند:
سرچ کنین توی گوگل تعرقه ها رو میاره، هر شرکتی یه قیمتی میگیره یعنی یه اختلافات جزئی با هم دارن، همون آنلاین برای شما محاسبه میکنن میگن فلان سایت با فلان چیز ها قیمتش این مقدار میشه

hossein.itplus
جمعه 17 آبان 1392, 18:55 عصر
اول اینکه بهتره جواب سوالای سمت سرورتون رو متخصصای سمت سرور بدن نه من چون اشتباهی راهنمایی نکنم
بعد هم که من که اتحادیه صنف طراح ها نیستم:لبخند:
سرچ کنین توی گوگل تعرقه ها رو میاره، هر شرکتی یه قیمتی میگیره یعنی یه اختلافات جزئی با هم دارن، همون آنلاین برای شما محاسبه میکنن میگن فلان سایت با فلان چیز ها قیمتش این مقدار میشه

بسیار خوب دوست خوبم.ممنونم که تا اینجا همراهیم کردی.اگه سوالی تو قسمت سمت کاربر برام پیش اومد با اجازت میپرسم.البته با پ.خ

mehdi_79
جمعه 17 آبان 1392, 19:25 عصر
من یه پروژه نسبتا بزرگی را با VB.NET کار کردم که بانک اطلاعاتی اون SQL SERVER 2008 است که انواع کارهای دریافت داده گزارش گیری و چاپ و ایجاد فایل خروجی و غیره رو انجام می ده می خواستم این برنامه رو تحت وب بنویسم ولی کاملا در مورد وب مبتدی هستم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند که باید چه برنامه هایی را یاد بگیرم و از کجا شروع کنم آیا حتما باید ASP.net را یاد بگیرم