View Full Version : scroll نخوردن
mdh1388
سه شنبه 30 مهر 1392, 16:12 عصر
با سلام
چطور میتونم یک تگ دیو که یک متن طولانی داره رو کاری کنم scroll نخوره و بعد از این که به پایان خط رسید، به خط دوم بره؟
mehbod.rayaneh
سه شنبه 30 مهر 1392, 16:18 عصر
درود
ینی چی؟!
بیشتر توضیح بدید!
mdh1388
سه شنبه 30 مهر 1392, 16:30 عصر
فرض کنید من این دیو رو دارم:
<div>qwekmlkmckskmkmlkmlcmdhuhjefuybcvgdwelfjnfjevljhjn fukfmkdfolffneuwghqnnmldelmkeienfbuyheuytgpkrnbxhb ybwijemncksmczmcigvkfmmfrkmfkcmsewlkfklcwehrunrjng t
</div>
وقتی میخواد این رو تو صفحه وب نشون بده، چون متن طولانی تر از طول یک خطه، از چپ به راست scroll میخوره.
ولی من میخوام کاری کنم تا وقتی این متن به پایان خط رسید، scroll نخوره و ادامه متن در خط بعدی نمایش داده بشه.
h.mojtaba71
سه شنبه 30 مهر 1392, 16:44 عصر
سلام
برای اینکار شما باید برای استایل div مورد نظرتون word-wrap: break-word رو اضافه کنید البته در مرورگرهای قدیمی کار نمیکنه
اگر هم مرورگرهای قدیمی مهم نیستن overflow:hidden رو به استایلتون اضافه کنید تا اضافه هاشو نشون نده
البته با جاوا اسکریپت هم میشه که باید سرچ کنید
من دیگه نمیدونم
mehbod.rayaneh
سه شنبه 30 مهر 1392, 16:44 عصر
درود
باید width را مقدار بدید و height را auto قرار بدید!
موفق باشید
mdh1388
سه شنبه 30 مهر 1392, 21:19 عصر
کسی میدونه با جاوا اسکریپت چطور میشه این کار رو کرد؟
Omid Jackson
پنج شنبه 02 آبان 1392, 22:45 عصر
با جاوا اسکریپت:
object.style.wordWrap="break-word"
object.style.overflow="hidden"
mdh1388
شنبه 11 آبان 1392, 11:39 صبح
سلام
مشکل من اینه که بنا به دلایلی میخوام وقتی متن به انتهای خط رسید، ادامه متن در دو خط پایین تر نوشته بشه!!!
میدونید با جاوااسکریپت چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ خیلی بهش احتیاج دارم!!!
qartalonline
شنبه 11 آبان 1392, 11:44 صبح
کدهاتون رو بذارید تا بسته به اون ، کد جاوا اسکریپت نوشته بشه.
mdh1388
شنبه 11 آبان 1392, 12:05 عصر
فرض کنید من این دیو رو دارم:
<div id="test">qwekmlkmckskmkmlkmlcmdhuhjefuybcvgdwelfjnfjev ljhjnfukfmkdfolffneuwghqnnmldelmkeienfbuyheuytgpkr nbxhbybwijemncksmczmcigvkfmmfrkmfkcmsewlkfklcwehru nrjngt
</div>
var div1 = document.getElementById("test");
div1.style.fontSize = "30px";
div1.style.fontFamily = "QuranTaha";
qartalonline
شنبه 11 آبان 1392, 12:44 عصر
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
window.onload = changeStyle;
function changeStyle() {
var div1 = document.getElementById("test");
div1.style.fontSize = "30px";
div1.style.fontFamily = "QuranTaha";
div1.style.wordBreak = "break-all";
div1.style.wordWrap = "break-word";
}
</script>
</head>
<body>
<div id="test">
qwekmlkmckskmkmlkmlcmdhuhjefuybcvgdwelfj nfjev ljhjnfukfmkdfolffneuwghqnnmldelmkeienfbuyheuytgpkr nbxhbybwijemncksmczmcigvkfmmfrkmfkcmsewlkfklcwehru nrjngt
</div>
</body>
</html>
mdh1388
شنبه 11 آبان 1392, 13:02 عصر
ولی این کد هم همون یک خط رو پایین میره! من میخوام وقتی به انتهای خط رسید، ادامه متن، 2 خط پایین تر بیفته!!!
Omid Jackson
شنبه 11 آبان 1392, 14:05 عصر
نمیشه شما بجاش line-height بدین هر خط از هم به اندازه مشخص فاصله بگیره؟
مثل این نمونه (http://jsfiddle.net/OmidJackson/3fKdH/)
mdh1388
شنبه 11 آبان 1392, 14:17 عصر
نه متاسفانه، چون میخوام در زیر هر خط، متن دیگه ای رو بیارم. در واقع کار من اینه که متن عربی آیات قرآن رو بیارم و زیر هر خط، ترجمش رو بذارم. پس لازمه که بتونم 2 خط فاصله بدم.
به نظرم برای این کار اول باید اندازه عرض صفحه رو با screen.width در بیارم و بعد یک شرط بذارم که اگر طول متن از عرض صفحه بیش تر بود، ادامه متن در 2 خط پایین تر نوشته بشه، ولی مشکلی که هست اینه که نمیدونم چطوری باید بفهمم پایان خط با کدوم قسمت متن تموم می شه که بعد بتونم ادامش رو ببرم 2 خط بعد!!!
Omid Jackson
شنبه 11 آبان 1392, 14:31 عصر
اگر میخواین آیه نوشته بشه بعد معنیش زیر با این کار (http://jsfiddle.net/OmidJackson/3fKdH/) میشه
ولی درغیر اینصورت من پیشنهادم اینه یا از span استفاده کنین یا div یا حالا هرچی چون فکر نکنم امکان پذیر باشه این خواسته شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.