PDA

View Full Version : ساخت سریع یک دیتابیس از نمونش به صورت کوئری

hercool
سه شنبه 30 مهر 1392, 19:03 عصر
سلام دوستان
یه سوال دارم اونم اینه که
من یک دیتابیس دارم که حدود 50 تا جدول و 60 تا پروسیجر داره
حالا می خوام عین همین دیتابیس رو بسازم اما نمی خوام بصورت دیزاین یکی یکی بسازم
می خوام اگه راهی باشه کوئری ایجاد جدوال دیتابیس نمونم (اصلی) رو بگیرم و با زدن یک کوئری اون جدول رو بسازم یعنی یک کپی پیست ساده
تا سریع انجام بشه
ایا راهی هست؟

m.webgard
سه شنبه 30 مهر 1392, 19:36 عصر
سلام
دوست عزیز شما باید از دیتابیستون اسکریپت تهیه کنید. با استفاده از این روش میتونید از تمامی جداول، استورپروسیجور ها، کاربران و حتی داده های درون جدول اسکریپت بگیرید.
برای این کار روی پایگاه داده راست کلیک کنید، از قسمت Task گرینه Generate Script رو انتخاب کنید و مراحل ویزارد رو پیش برید.
موفق باشید

hercool
سه شنبه 30 مهر 1392, 20:05 عصر
من می خوام از هر جدول این کار رو کنم راهی هست که کد های ساخت هر جدول رو به صورت جدا بتونیم از دیتابیس بگیریم تا در یک دیتابیس دیگه بسازیمش؟

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 01 آبان 1392, 22:30 عصر
سلام.
در پست ۲ توضیح داده شد.
با اون کار برای هرجدول شما یک Script تولید میکنه و کل اونها رو در یک فایل قرار میده که با اجرای اون در هر سیستم دیگری ٬ کل دیتابیستون ایجاد خواهد شد.

hercool
چهارشنبه 01 آبان 1392, 23:18 عصر
حالا اگه بخوام این اسکریپت رو در یک دیتابیس دیگه در سیستم خودم اجرا کنم باید چکار کنم
یعنی یه جوری مثل رستور کردن اما این دفعه با اسکریپت
یعنی یک دیتابیس جدید در سرورم میسازم و از دیتابیسی که از همین سرور اسکریپت تهیه کردن در دیتابیس جدیدم این اسکریپت را اجرا کنم (با توجه به اینکه دیتابیس اصلیم که ازش اسکریپت رو ساختم وجود دارد)

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 02 آبان 1392, 18:09 عصر
دوست عزیز شما از طریق Management Studio یا از طریق دستورات Command مثل OSQL یا SQLCMD میتونید این اسکریپت رو اجرا کنید.

m.webgard
پنج شنبه 02 آبان 1392, 21:59 عصر
سلام
دوست عزیز اگر آقای صادقیان یا بقیه دوستان پاسخ میدن نظر لطفشونه. بنظرم حتی اگر پاسخ سوالتون رو نگرفتید بازم جا داره که از ایشون تشکر کنید. من بجای شما از ایشون تشکر میکنم.
موفق باشید