View Full Version : شکایت از mmd2009
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 09:54 صبح
سلام
مدیران سایت و بخشهای مختلف سایت:
لطفاً لینک زیر رو نگاه کنید.
تاریخ ایجاد تاپیک رو هم نگاه کنید.
بنده این تاپیک رو ایجاد کردم و سوالی رو پرسیدم ولی جوابم رو نگرفتم.
چون جواب نگرفتم یک پست زدم مبنی بر اینکه لطفاً راهنمایی کنید.
این پست فاقد محتواست و بنده هیچ مشکلی با این ندارم ولی وقتی این پست رو می زنم پست قبلی رو که فاقد محتوا هستش خودم پاک می کنم. این کار رو هم انجام می دم به دلیل اینکه تاپیک بره صدر تاپیکها.
چون اگر تاپیک به صفحات بعدی بره دوستان فکر می کنند که سوال کننده دیگه بی خیال جواب شده و یا اصلاً به صفحات دیگه نمی ره.
حالا mmd2009 این پستارو پاک کردن و به من اخطار دادن.
برای 3 تاپیک که من این کار رو کردم 3 اخطار دادن و من واقعاً یک هفته است که دنبال این جواب ها هستم.
توی همون تاپیک بنده با ایشون با لحن تندی صحبت کردم که مجبور بودم اونجا بگم چون به ایشون نمیشه پیام خصوصی داد که مدیر باید همیشه پاسخگوی پیام خصوصی باشد ولی ایشون به جای اینکه بگه روش سوال پرسیدن به چه شکل هست و بنده رو راهنمایی کنه که چطور می تونم به جواب برسم گفتن که یک بار دیگه اگر پست فاقد محتوا بزنید از انجمن بن میشید که نمی دونم این یعنی چی.
اینم بگم که خداوکیلی به تمامی مدایران اون بخش پیام خصوصی دادم که جواب سوال منو بدن ولی حتی یک نفر هم جواب نداد.
نمی گم که چرا جواب ندادن عرض بنده اینکه که حتی به مدیران هم برای گرفتن جواب پیام دادم. دیگه نمی دونم باید چیکار می کردم.
اگر تاپیکهایی که من ایجاد کردم رو نگاه کنید من فعالیت خیلی زیادی هم داشتم و حتی هر کسی جوابی به بنده می داد حتی اگر جوابشون کار منو راه نمی انداخت دکمه تشکر رو براش میزدم چون واقعاً حقشه. وبرای بعضی ها که واقعاً پیگیر این بودن که جواب سوال رو بدن حقشون 100تا تشکر.
خلاصه بنده از mmd2009 شاکی هستم و اون 3 اخطار هم حق بنده نیست و باید پاک بشود و هیچ راهی به جز اینکه یک پست فاقد محتوا بدم تا به جواب برسم به ذهن بنده نمی رسد.
از مدیران خواهش می کنم این مسئله رو پیگیری کنند.
من نمی تونم تاپیک رو بزنم و هیچ پست فاقد محتوایی ندم و ببینم که همینطور تاپیک بنده داره به صفحات انتهایی نزدیک میشه اونم بدون جواب گرفتنم.
روش کار بنده بدین شکل می باشد:
1- تاپیک رو ایجاد می کنم
2- در صورت عدم گرفتن جواب پست فاقد محتوایی مبنی بر لطفاً راهنمایی کنید می دهم تا تاپیک به صدر تاپیک ها برود و پست فاقد محتوای قبلی رو پاک می کنم.
3- در صورت گرفتن جواب خودم پست آخری رو می زنم و جواب کامل و درست رو می نویسم تا بقیه هم بتوانند استفاده کنند.
تاپیک مربوطه (http://barnamenevis.org/showthread.php?424529-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%86)
mmd2009
پنج شنبه 02 آبان 1392, 10:50 صبح
با سلام
من نمیدونم این طرز فکر یعنی چی که شما قانون رو زیر پا بذارید و بگید بعدا خودم پستم رو پام می کنم که قانونی بشه کارم !!! پس اگر قراره اینطوری بشه پس دیگه مدیر تمامی بخش هارو بردارن و خود کاربرا کارهای مدیریتی رو بکنن !!
حالا فردا یکی میاد میگه اقا من این تاپیک رو زدم که کرک یک نرم افزار رو بگیرم بعدش خودم پاکش می کنم که کار قانونی باشه و ....
همین ذهنیت شما باعث شده در طول چند روز اخیر بیش از 20 پست فاقد محتوا بزنید !!
من به شما ابتدا در تاریخ 28 مهر یک اخطا دادم :
http://www.8pic.ir/images/31163531284138800077.jpg
که شما نباید اینکارارو بکنید و دلیلش رو هم مشخص کردم ، پست های فاقد محتوا
ولی شما این روند رو باز ادامه دادی و من چند بار هم پست های شمارو بدون جریمه کردن پاک کردم ولی دیدم شما این روند رو همیشه دارید تکرار می کنید و برای همین دیگه برای هر پستی فاقد محتوایی که بزنید من شمارو جریمه می کنم. در همون تاپیک که لینک دادید من گفتم که میتونستم به خاطر بیش از 20 پست فاقد محتوا شما رو از انجمن اخراج کنم ولی نکردم چون میدونم مشکل دارید و دنبال جوابتون هستید ولی دیگه کوتاه اومدن هم حدی داره. این همه پست فاقد محتوا تو چند روز در تاریخ این تالار بی سابقه بوده!!!
در مورد تشکر کردن و فعالیت کردن باید بگم که شما فعالیت نمی کنید ، شما فقط سوال می پرسید و منتظرید بقیه بهتون پاسخ بدن ، برای هر سوالی که تو ذهنتون میاد که نباید تاپیک بزنید. طی این چند روز 6 سوال پرسیدید و بدون اینکه سوال قبلیتون رو خودتون حل بکنید یا با کمک دیگران باز رفتید یک سوال دیگه پرسیدید ، این همه سوال طی چند روز هم باز فکر کنم تو تاریخ این انجمن بی سابقه باشه.
در ضمن نه من و نه هیچ مدیر دیگه ای مجبور نیستن جواب سوالات شمارو بدن. یعنی چی به همه مدیران پ خ دادید که بهتون جواب سوالتون رو بگن !!!
روش کار شما هم که در اون پایین نوشتید مورد تایید هیچ یک از مدیران انجمن نیست پس اینکارو به هیچ وجه نکنید !
اینم بخشی از پست هایی که فاقد محتوا بودن از شما :
http://www.8pic.ir/images/14994495125443666566.jpg
http://www.8pic.ir/images/13775995586392691268.jpg
http://www.8pic.ir/images/72209999013075221051.jpg
http://www.8pic.ir/images/46362762844584553233.jpg
http://www.8pic.ir/images/87185256918348265709.jpg
http://www.8pic.ir/images/68731256699226008551.jpg
http://www.8pic.ir/images/62286044926586180996.jpg
http://www.8pic.ir/images/58483924078449731147.jpg
http://www.8pic.ir/images/93617644727889629146.jpg
http://www.8pic.ir/images/36780933275988446066.jpg
موفق باشید
veniz2008
پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:02 صبح
سلام
مدیران سایت و بخشهای مختلف سایت:
لطفاً لینک زیر رو نگاه کنید.
تاریخ ایجاد تاپیک رو هم نگاه کنید.
بنده این تاپیک رو ایجاد کردم و سوالی رو پرسیدم ولی جوابم رو نگرفتم.
چون جواب نگرفتم یک پست زدم مبنی بر اینکه لطفاً راهنمایی کنید.
این پست فاقد محتواست و بنده هیچ مشکلی با این ندارم ولی وقتی این پست رو می زنم پست قبلی رو که فاقد محتوا هستش خودم پاک می کنم. این کار رو هم انجام می دم به دلیل اینکه تاپیک بره صدر تاپیکها.
چون اگر تاپیک به صفحات بعدی بره دوستان فکر می کنند که سوال کننده دیگه بی خیال جواب شده و یا اصلاً به صفحات دیگه نمی ره.
حالا mmd2009 این پستارو پاک کردن و به من اخطار دادن.
برای 3 تاپیک که من این کار رو کردم 3 اخطار دادن و من واقعاً یک هفته است که دنبال این جواب ها هستم.
سلام.
بعضی جاها، قضاوت کردن درباره اینکه حق با کی هست مشکل هست ولی من در این باره بیشترین حق رو به جناب mmd2009 میدم. به دلایل زیر :
1. کار شما همونطور که خودتون هم فرمودید خلاف قوانین هست و با وجود تذکر مدیر بخش باز هم این رفتار رو تکرار کردید.
2. گرچه شما نیاز به اون جواب دارید ولی باور کنید وقتی کسی جواب نمیده یعنی یا بلد نیست یا اون تاپیک تکراری هست و نمیخواد در یک تاپیک تکراری شرکت کنه.
3. وقتی شما تاپیک خودتون رو با یک پست فاقد محتوا میارید بالا، چه بسا آخرین تاپیک در صفحه 1 که ممکنه یک تاپیک مفید هم باشه به ناچار شیفت پیدا میکنه به صفحه 2 . آیا شما واقعا می پذیرید که بخاطر خودتون، تاپیک دوستتون بره صفحه 2 ؟
این درست که شما باید در وهله اول به خودتون فکر کنید ولی یک مدیر بخش وظیفه داره که به همه کاربران به یک شکل توجه و رفتار کنه.
4. اگر قرار باشه هر کدوم از دوستان وقتیکه تاپیکش به نتیجه نمیرسه یک پست اضافه ایجاد کنه خودتون تصورش رو بکنید چه اتفاقی می افته. اینطوری بی نظمی ایجاد میشه. الان من که رفتم تاپیکتون رو دیدم و اون همه پست حذف شده رو دیدم واقعا دیگه رغبتی به مطالعه مطالب نداشتم.
توی همون تاپیک بنده با ایشون با لحن تندی صحبت کردم که مجبور بودم اونجا بگم چون به ایشون نمیشه پیام خصوصی داد که مدیر باید همیشه پاسخگوی پیام خصوصی باشد ولی ایشون به جای اینکه بگه روش سوال پرسیدن به چه شکل هست و بنده رو راهنمایی کنه که چطور می تونم به جواب برسم گفتن که یک بار دیگه اگر پست فاقد محتوا بزنید از انجمن بن میشید که نمی دونم این یعنی چی.من ناراحتی شما رو درک میکنم چون این مساله برای خودمم رخ داده.
من خودم هم یه انتقادی که به جناب mmd2009 و سایر مدیران دارم یکی بحث چراغ خاموش بودن همیشگی این عزیزان هست و دومی همین مسدود کردن دریافت پیغام خصوصی.
دوست عزیز، چرا چراغ خاموش برادر؟ چراغ خاموش شما این تصور رو میاره که مدیر بخش که انصافا این روزها خیلی خوب داره فعالیت میکنه، حضور فعالی نداره.
در مورد مسدود کردن پیغام خصوصی هم شاید من بخوام یه پست خلاف قوانین رو گزارش بدم. به نظر من مسدود کردن دریافت پیغام اصلا کار درستی نیست که بعضی از مدیران انجام میدن.
یه درخواستی هم که از مدیران دارم اینه که برای کاربر در حد 1 یا دو جمله بگن که چرا پستشون خلاف قوانین هست و فقط به ذکر اینکه "پست شما خلاف قوانین هست" بسنده نکنن. بعضی ها واقعا نمیدونن ولی بهتره که ما کاربران خودمون قوانین سایت (http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules) رو خوب مطالعه کنیم تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.
اینم بگم که خداوکیلی به تمامی مدایران اون بخش پیام خصوصی دادم که جواب سوال منو بدن ولی حتی یک نفر هم جواب نداد.
نمی گم که چرا جواب ندادن عرض بنده اینکه که حتی به مدیران هم برای گرفتن جواب پیام دادم. دیگه نمی دونم باید چیکار می کردم.مدیران شما دو دسته هستن دوست من.
بعضی ها 3 هفته هست که لاگین نکردن و بعضی ها هم کلا به پیغام خصوصی جواب نمیدن(چون دلیل خاص خودشون رو دارند).
بعضی کاربران(منظورم شما نیستی) وقتی اولین پیغام خصوصیشون رو جواب میدی دیگه ول کن نیستن و مدام پشت سر هم پیغام میدن و فلان درخواست و جواب رو میکنن. بعضی جاها واقعا دیگه ادم نمیرسه مخصوصا مدیران بخش که هم باید نظارت کنن و هم اینکه پیغام های زیادی واسشون میاد که سخت هست به چنین تاپیک هایی رسیدگی کنن.
یکی از دلایل عمده ای که باعث میشه روی 1 یا 2 مدیر اینقدر فشار بیاد، در رو بودن (جیم زدن) اکثر مدیران هست. تالاری مثل سی شارپ با این همه کاربر رو نمیشه با 1 یا 2 مدیر اداره کرد. البته جناب صادقیان قول تغییر و تحول این وضع رو داده بودن و باید صبر کرد و خوشبین بود که یه تحولی در بخش #C صورت بگیره ولی خود ما کاربران هم نقش زیادی در برقراری نظم داریم که باید به مدیران بخش کمک کنیم.
من نمی تونم تاپیک رو بزنم و هیچ پست فاقد محتوایی ندم و ببینم که همینطور تاپیک بنده داره به صفحات انتهایی نزدیک میشه اونم بدون جواب گرفتنم.
روش کار بنده بدین شکل می باشد:
1- تاپیک رو ایجاد می کنم
2- در صورت عدم گرفتن جواب پست فاقد محتوایی مبنی بر لطفاً راهنمایی کنید می دهم تا تاپیک به صدر تاپیک ها برود و پست فاقد محتوای قبلی رو پاک می کنم.
3- در صورت گرفتن جواب خودم پست آخری رو می زنم و جواب کامل و درست رو می نویسم تا بقیه هم بتوانند استفاده کنند.
از نوع حرف زدن شما کاملا مشخصه که کاربر محترم و با شخصیتی هستی ولی دوست عزیز، هیچ اجباری وجود نداره که یک تاپیک حتما در این تالار و فروم به نتیجه برسه. وقتی اینجا جواب نمی گیرید برید سایت های دیگه مثل Stackoverflow یا msdn و ... (شاید برعکس گفتم و اول باید برید این سایت هایی که نام بردم و اگر به نتیجه نرسیدید اونوقت بیاید برنامه نویس).
من خودم بارها سوال پرسیدم و کسی نبوده جواب بده. ترجیح میدم تاپیکم بدون جواب بمونه ولی پست خلاف قوانین ندم. قانون باید برای همه ما یکسان باشه و نباید به دلیل رسیدن به جواب خودمون حق دوستانمون رو از بین ببریم.
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:08 صبح
خداییش من تو اینترنت سرچ می کنم ولی به جواب نمی رسم. بعد میام تاپیک می زنم.
خیلی های دیگه هم هستن که پست فاقد محتوا می زنند. حتی بعضی از مدیران هم دیدم که خواستار راهنمایی شدند. ولی اونا به دلیل اینکه وارد هستن سوالاتشون کمتر و به همین دلیل پستهای فاقد محتوایشان کمتر ولی بنده تعداد سوالاتم بیشتر هستش پس تعداد پستهای فاقد محتوایی که ایجاد می کنم بیشتر هستش. اگر به این شکل باشه باید خیلی هارو از سایت محروم کرد. من مثلاً 2هفته نیستم خوب هیچ سوال و جواب و پست و تاپیکی هم از من نیست ولی خوب وقتی سوال دارم تمامی این ها بوجود میاد که نمی دونم متاسفانه یا خوشبختانه سوالات من خوب زیاد است.
شخصی هم که بیاد دنبال کرک هستش این سایت برنامه نویسیه. چه ربطی داره این صحبت شما!!!
منظورم از فعالیت این بود که الکی نمیان یه چیز چرت و پرت بپرسم و برم و سوالاتم جوری هستش که واقعاً تو اینترنت جواب نمی گیرم. حتی وقتی وارد این سایت می شم بعضی از تاپیک هایی که به نظر خودم می تونم جواب بدم رو نگاه می کنم اگر جواب نداده باشند رو جواب می دهم.
بنده هم نگفتم که مدیران مجبور به جواب دادن هستند، گفتم این کار رو هم انجام دادم که نگید همینطوری دست رو دست گذاشته و هی پست الکی میده. درضمن مدیر باید راهنمایی کنه. فرد مدیر شده که فعالیتش در سایت بیشتر باشه و به بقیه اگر جواب نمی گیرن بسته به سوادش کمک کنه. فقط مدیر نشده که پست و تاپیک پاک کنه.
اصلاً اصل کار اینه که هر فردی خودش کار خودش رو مدیریت کنه.
من واقعاً نمی دونم کار مدیر بخش چیه؟ این رو لطفاً توضیح بدید.
باز هم این همه شما توضیح دادید ولی نگفتید که چه کاری باید انجام بدم!!!
اگر قانون این هست به نظر بنده قانون باید اصلاح گردد و هرکس اگر 2پست فاقد محتوا داشت که خودش پاک نکرده بود باید اخطار بگیرد.
هیچ چیزی 100% درست نیست به جز خدا
بنده باز هم از مدیران خواهش می کنم این قضیه رو پیگیری کنند.
درضمن اینم بگم که 5 برابر اون چیزی که قرار داده شده بنده پست فاقد محتوا دارم.
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:25 صبح
سلام.
بعضی جاها، قضاوت کردن درباره اینکه حق با کی هست مشکل هست ولی من در این باره بیشترین حق رو به جناب mmd2009 میدم. به دلایل زیر :
1. کار شما همونطور که خودتون هم فرمودید خلاف قوانین هست و با وجود تذکر مدیر بخش باز هم این رفتار رو تکرار کردید.
2. گرچه شما نیاز به اون جواب دارید ولی باور کنید وقتی کسی جواب نمیده یعنی یا بلد نیست یا اون تاپیک تکراری هست و نمیخواد در یک تاپیک تکراری شرکت کنه.
3. وقتی شما تاپیک خودتون رو با یک پست فاقد محتوا میارید بالا، چه بسا آخرین تاپیک در صفحه 1 که ممکنه یک تاپیک مفید هم باشه به ناچار شیفت پیدا میکنه به صفحه 2 . آیا شما واقعا می پذیرید که بخاطر خودتون، تاپیک دوستتون بره صفحه 2 ؟
این درست که شما باید در وهله اول به خودتون فکر کنید ولی یک مدیر بخش وظیفه داره که به همه کاربران به یک شکل توجه و رفتار کنه.
4. اگر قرار باشه هر کدوم از دوستان وقتیکه تاپیکش به نتیجه نمیرسه یک پست اضافه ایجاد کنه خودتون تصورش رو بکنید چه اتفاقی می افته. اینطوری بی نظمی ایجاد میشه. الان من که رفتم تاپیکتون رو دیدم و اون همه پست حذف شده رو دیدم واقعا دیگه رغبتی به مطالعه مطالب نداشتم.
من ناراحتی شما رو درک میکنم چون این مساله برای خودمم رخ داده.
من خودم هم یه انتقادی که به جناب mmd2009 و سایر مدیران دارم یکی بحث چراغ خاموش بودن همیشگی این عزیزان هست و دومی همین مسدود کردن دریافت پیغام خصوصی.
دوست عزیز، چرا چراغ خاموش برادر؟ چراغ خاموش شما این تصور رو میاره که مدیر بخش که انصافا این روزها خیلی خوب داره فعالیت میکنه، حضور فعالی نداره.
در مورد مسدود کردن پیغام خصوصی هم شاید من بخوام یه پست خلاف قوانین رو گزارش بدم. به نظر من مسدود کردن دریافت پیغام اصلا کار درستی نیست که بعضی از مدیران انجام میدن.
یه درخواستی هم که از مدیران دارم اینه که برای کاربر در حد 1 یا دو جمله بگن که چرا پستشون خلاف قوانین هست و فقط به ذکر اینکه "پست شما خلاف قوانین هست" بسنده نکنن. بعضی ها واقعا نمیدونن ولی بهتره که ما کاربران خودمون قوانین سایت (http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules) رو خوب مطالعه کنیم تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.
مدیران شما دو دسته هستن دوست من.
بعضی ها 3 هفته هست که لاگین نکردن و بعضی ها هم کلا به پیغام خصوصی جواب نمیدن(چون دلیل خاص خودشون رو دارند).
بعضی کاربران(منظورم شما نیستی) وقتی اولین پیغام خصوصیشون رو جواب میدی دیگه ول کن نیستن و مدام پشت سر هم پیغام میدن و فلان درخواست و جواب رو میکنن. بعضی جاها واقعا دیگه ادم نمیرسه مخصوصا مدیران بخش که هم باید نظارت کنن و هم اینکه پیغام های زیادی واسشون میاد که سخت هست به چنین تاپیک هایی رسیدگی کنن.
یکی از دلایل عمده ای که باعث میشه روی 1 یا 2 مدیر اینقدر فشار بیاد، در رو بودن (جیم زدن) اکثر مدیران هست. تالاری مثل سی شارپ با این همه کاربر رو نمیشه با 1 یا 2 مدیر اداره کرد. البته جناب صادقیان قول تغییر و تحول این وضع رو داده بودن و باید صبر کرد و خوشبین بود که یه تحولی در بخش #C صورت بگیره ولی خود ما کاربران هم نقش زیادی در برقراری نظم داریم که باید به مدیران بخش کمک کنیم.
از نوع حرف زدن شما کاملا مشخصه که کاربر محترم و با شخصیتی هستی ولی دوست عزیز، هیچ اجباری وجود نداره که یک تاپیک حتما در این تالار و فروم به نتیجه برسه. وقتی اینجا جواب نمی گیرید برید سایت های دیگه مثل Stackoverflow یا msdn و ... (شاید برعکس گفتم و اول باید برید این سایت هایی که نام بردم و اگر به نتیجه نرسیدید اونوقت بیاید برنامه نویس).
من خودم بارها سوال پرسیدم و کسی نبوده جواب بده. ترجیح میدم تاپیکم بدون جواب بمونه ولی پست خلاف قوانین ندم. قانون باید برای همه ما یکسان باشه و نباید به دلیل رسیدن به جواب خودمون حق دوستانمون رو از بین ببریم.
سلام خدمت شما دوست عزیز و ممنون بابت توضیحات بسیار خوبتون.
خدا وکیلی اول همین سایت های که شما گفتید به اضافه CodeProject رو میرم اگر جواب نگرفتم به صورت انگلیسی و فارسی در Google سرچ می کنم و اگر جواب نگرفتم وارد این سایت می شم و سرچ می کنم و اگر باز هم در این سایت به جواب نرسیدم تاپیک ایجاد می کنم.
در رابطه با اینکه یک تاپیک مفید ممکنه به صفحات دیگر بره با شما کاملاً موافق هستم.
در مورد اینکه تاپیک تکراری است، من داخل سایت سرچ می کنم و اگر پیدا نکردم تاپیک می زنم ولی اگر چون مدیران تقریباً از کل تاپیک ها اطلاع دارند یا دوستان دیگر که در تاپیکی که شبیه به تاپیک بنده هستش شرکت کردند لینک اون رو قرار بدهند. من خودم سوال و جوابی رو در تاپیکی انجام دادم و جای دیگری دیدم که دوستی سوالی تقریباً شبیه به سوال بنده پرسیده به همین دلیل چون اون سایت رو می دونستم عنوانش چی هست سرچ کردم و برای ایشون قرار دادم.
من به 80% سوالاتی که تا به حال پرسیدم نیاز شدیدی داشتم که جواب اونهارو بگیرم و نمی تونم سوالم رو بپرسم و وقتی می بینم که کسی جواب نداده دیگر پیگیر اون نباشم.چون آخرین جایی که امید دارم به جواب برسم این سایت هستش.
لطفاً یکی بگه پس چیکار باید کرد تا منی که واقعاً نیاز به جواب دارم به جوابم برسم.
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 11:31 صبح
لطفاً اون قانونی که بنده رعایت نکردم را بفرمایید.
منظور این است:
قانون شماره 14
از ارسال مطالب بی ارتباط به تاپیک مطرح شده توسط دیگر کاربران خودداری فرمایید.
mmd2009
پنج شنبه 02 آبان 1392, 12:21 عصر
وقتی وارد بخش سی شارپ میشید در بخش تاپیک های مهم ، این تاپیک وجود داره :
قوانین و دستورالعمل های فعالیت در این بخش - MUST READ (http://barnamenevis.org/showthread.php?129082-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B9%D 9%85%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-MUST-READ)
در اینجا تمامی نکات مطرح شده و چگونگی فعالیت ذکر شده اند. قرار نیست ما برای هر تاپیک و فردی لینک این تاپیک روبذاریم وقتی خود تاپیک رو ایجاد کردیم و اون رو تو بخش های مهم قرار دادیم.
در اونجا به روشنی اومده که فعالیت این چند وقت شما قانونی نبوده و باید نوع فعالیتتون رو اصلاح بکنید.
در همون تاپیک این پست زده شده :
باسلام
از این پس، موردی که در بالا ذکر گردید، شامل پست/تاپیک های فاقد محتوا نیز می گردد.
در واقع به پست/تاپیک های فاقد محتوا امتیاز منفی تعلق خواهد گردفت.
لازم بذکر است که مرجع تشخیص این امر، مدیران سایت (مدیر بخش ==> مدیر کل سایت) می باشند./(اما بصورت کلی پستی/تاپیکی که دارای بار علمی نباشد،فاقد محتوا شناخته شده و مشمول قانون فوق خواهد شد)
موفق باشید./
دقیقا اونجایی که قرمز کردم ، مشخص میکنه که من دقیقا طبق قوانین با شما برخورد کردم.
در مورد مسدود کردن پیغام خصوصی هم شاید من بخوام یه پست خلاف قوانین رو گزارش بدم.
زیر هر پست اون سمت راست ، یک مثلث هست که علامت تعجب داره ، روی اون کلیک کنید و پست مورد نظر رو گزارش بدید ، بعدش ما هم میبینیم و مطمئن باشید پیگیر می کنیم ، اتفاقا از این نوع فعالیت ها هم به شدت استقبال می کنیم.
موفق باشید.
veniz2008
پنج شنبه 02 آبان 1392, 16:12 عصر
زیر هر پست اون سمت راست ، یک مثلث هست که علامت تعجب داره ، روی اون کلیک کنید و پست مورد نظر رو گزارش بدید ، بعدش ما هم میبینیم و مطمئن باشید پیگیر می کنیم ، اتفاقا از این نوع فعالیت ها هم به شدت استقبال می کنیم.
موفق باشید.
اون موردی که من عرض کردم و گفتم شاید بخوام یه پست خلاف قوانین رو گزارش بدم یک مثال بود دوست عزیز.
ممکنه بخوام یه پیشنهادی برای بهتر شدن سطح تالار ارائه بدم.
ممکنه بخوام دلخوری رو بصورت خصوصی به شما بگم
و ...
اون دکمه نمیتونه جای خیلی از مسائل رو بگیره. اگر واقعا اون دکمه میتونه جای همه موارد رو بگیره قطعا خود اقای کرامتی پیغام های خصوصی رو بر می داشت. اصلا اسمش به خودشه. یه سری مسائل هست که فقط باید به خود شخص گفت یا یک مدیر خاص ممکنه میتونه انجامش بده.
مثلا فرض کنید جناب صادقیان و کرامتی پیغام خصوصی رو مسدود کنن و یکی بخواد نام کاربریش رو عوض کنه. چنین موردی اگر اشتباه نکنم جز وظایف و اختیارات مدیران بخش نیست و فقط مدیران ارشد سایت می تونن این کار رو انجام بدن.
موفق باشید.
FastCode
پنج شنبه 02 آبان 1392, 19:04 عصر
لطفاً یکی بگه پس چیکار باید کرد تا منی که واقعاً نیاز به جواب دارم به جوابم برسم.
ponisha
experts-exchange
اگر واقعا کسی نیاز به جواب داشته باشه هر کاری میکنه.
سایتهایی مثل این و SO برای این به وجود اومدن که یک جامعهی خوب بدون توقع مادی تا جایی که میتونه به شکل داوطلبی به اعضای خودش کمک کنه.شما نمیتونی اینجا از افراد چیزی بخواهی یا بهشون ایراد بگیری که چرا طبق خواسته شما عمل نکردند.
اینجا کسی حقوق نمیگیره و همه با نیت کمک کردن و کمک گرفتن میان اینجا.
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 22:07 عصر
ponisha
experts-exchange
اگر واقعا کسی نیاز به جواب داشته باشه هر کاری میکنه.
سایتهایی مثل این و SO برای این به وجود اومدن که یک جامعهی خوب بدون توقع مادی تا جایی که میتونه به شکل داوطلبی به اعضای خودش کمک کنه.شما نمیتونی اینجا از افراد چیزی بخواهی یا بهشون ایراد بگیری که چرا طبق خواسته شما عمل نکردند.
اینجا کسی حقوق نمیگیره و همه با نیت کمک کردن و کمک گرفتن میان اینجا.
سایت اول رو نگاه کردم بازا کار آنلاین بود و سایت دوم نفهمیدم چی بود.
اگر پست های قبلی بنده رو مطالعه کرده باشید مشاهده کردید که بنده گفتم حتی داخل Google هم سرچ کردم و همینطوری یه سوال پیش اومده نیومدم اینجا بپرسم.
به نظر بنده این قانون مشکل داره و باید اصلاح شود. عرض کردم هیچ چیر 100% درست نیست به جز خدا ولی میشه کاری کرد که اون کار به درصد بالا نزدیک بشه اونم با اصلاح کردن.
اگر قرار باشد که طبق قانون عمل بشه باید 3 دفعه تا به حال بنده از این سایت اخراج می شدم . از گفتن این حرف هم هیچ ترسی ندارم چون می دونم حرفم منطقیه و حرف منطق جواب ندارد.
اگر قرار باشد که طبق قانون عمل بشه و برای همه یکسان باشد تا الان خیلی ها توجه کنید خیلی ها باید از این سایت اخراج می شدند حتی بعضی از مدیران ( خودم به عینه پستهای فاقد محتوایشان را دیده ام ).
باید این یک مورد قانون اصلاح شود.
در مورد حرف شما که گفتید ""اینجا کسی حقوق نمیگیره و همه با نیت کمک کردن و کمک گرفتن میان اینجا. "" باید عرض کنم که همه خیلی خوب اینو می دونن خوهشاً تا کسی انتقاد یا اعتراضی داره این جمله رو تکرار نکنید. بس کنید دیگه. انقدر حرفای تکراری رو نزنید.
امام علی (ع) فرمودند: مدیران و روسا و ... باید حرف مردم رو بشنوند و پاسخگوی آنها باشند. اونوقت بعضی مدیران جلوی دادن پیام خصوصی رو گرفتن. این یعنی چی؟
به احتمال زیاد بنده رو از سایت اخراج می کنند چون حقیقت تلخه. ولی خداکنه این پست رو پاک نکنند.
به نظر بنده mmd2009 جو مدیریت گرفتتشون و به جای اینکه در طی این توضیحاتی که در اینجا و تاپیک مربوطه بنده داده اند، بیان راهنمایی کنند و راه حل نشان بدهند پست و تاپیک های بقیه رو پاک می کنند. در یک روز بنده فقط دیدم که ایشون تو صفحات گشته و تاپیک ها و پستهای فاقد محتوارو پاک کرده اند.
یعنی چی مدیر هیچ وظیفه ای برای پاسخگویی به ما ندارد؟؟؟
پس وظیفه مدیر چیست؟؟؟
وقتی کسی جواب نمی گیرد به احتمال زیاد کسی جواب سوال رو نمی دانسته است پس باید مدیران وظیفه خودشون بدونند و پاسخ آن فرد را بدهند.
یعنی مدیریت فقط توسری زدن و حال گرفتن از بقیه است؟؟؟ بنده از مدیریت در اینجا به جز چند مورد همین را احساس می کنم.
این همه صحبت شد ولی هیچ کدام از مدیران چیزی نگفتند
و هیچ کس راه حلی به بنده ارائه نداد که چطور می توانم بدون شکستن اون قانون که بنده قبولش ندارم به جواب سوالم برسم.
خودم می گم چون راه حلی ندارد. شما سوالت را بپرس اگر کسی جواب داد که داد و اگر هم نداد خوش اومدی. اصلاً به این فکر نمی کنند که شاید سوال برای بعضی ها که تاپیک رو مشاهده می کنند سنگین است و کسانی که قادر به پاسخگویی هستند مسافرتی، درسی، مشکلی ... دارند و اصلاً وارد سایت نمی شوند و تاپیک مورد نظر به صفحات بعدی می رود و دیگر نوشدارو پس از مرگ سهراب.
اینجاست که وظیفه، دارم می گم وظیفه مدیران است که دست به کار شوند.
اگر مدیری جنبه ندارد یا نمی تواند بار این مسئولیت رو به دوش بکشد با صراحت کامل بگوید. من نمی توانم.
می خواستم مثالهایی بزنم ولی به خاطر قانونی که گفته حرفهای سیاسی ممنوع می باشد و کاملاً قانون درست و کاملی است چیزی نگفتم.
از نظر بنده mmd2009 صلاحیت مدیر بودن رو ندارد.
اگر با این حرفهای منطقی ای که زدم در سایت موندم که هیچ اگر نماندم به جز mmd2009 بقیه دوستان بنده رو حلال کنید. من که mmd2009 را حلال کردم.
موفق و پیروز باشید
forodo
پنج شنبه 02 آبان 1392, 22:14 عصر
به سوالات تکراری کاربران دیگر پاسخ ندهید تا متوجه اشتباه خود شوند،
شاید او بنده خدایی که تاپیک را ایجاد کرده نمی داند که سوالش تکراری است آنوقت از کجا باید بفهمد که اشتباه کرده است که متوجه اشتباهش بشود؟؟؟
هنگام ایجاد تاپیک ، برای آن Tag بگذارید و در تگ گذاری تاپیک های فاقد تگ نیز همکاری کنید،
تگ چیست؟؟؟
هنگام به نتیجه رسیدن تاپیک، دیگران را نیز از نحوه ی انجام کار خود مطلع ساخته و تاپیک را به عنوان حل شده علامتگذاری کنید،
به چه شکل این کار را باید انجام داد؟؟؟
FastCode
پنج شنبه 02 آبان 1392, 22:48 عصر
این یعنی چی؟
احتمالا این یعنی امام علی اینترنت رو اختراع نکرده.
من واقعا نمیفهمم چرا باید یه چیزی مثل اینترنت رو به امام علی ربط داد.
از نظر من mmd2009 خیلی هم صلاحیت داره.من ۱۰ برابر شما پست دارم.چرا پستهای من پاک نشده؟mmd2009 پسرخالهی من نیست.فرق من با شما اینه که من موقع ثبت نام بعد از اینکه قوانین رو خوندم.راهنمای سایت رو هم خوندم.
همهی سوالاتی که پرسیدید رو من شخصا به افراد مختلف پاسخ دادم و اگر همونطور که گفتید برای هر سوالی که میپرسید ۷ مرحله جست و جو کرده باشید باید جواب اینها رو هم بدونید.
SlowCode
پنج شنبه 02 آبان 1392, 23:58 عصر
دوست عزیز جناب forodo
قضیه اونطور نیست که شما احساس میکنید.
معمولا اکثر افراد که وارد این سایت میشن با اخطار یا حذف شدن تاپیکشون مواجه میشن.
نمونش خودمم که اون اوایل به دلیل عدم جستجو یه اخطار گرفتم. از دست اون مدیر هم حسابی عصبانی شدم...تقریبا مثل شما.
ولی پس از گذشت چند سال میبینم که اشتباه میکردم. مشکل از خودم بود.
الان میفهمم که چرا مدیران این قانون رو گذاشتن، باور کنین وقتی آدم وارد یه بخش میشه و میبینه که همش سوالات تکراری میشه دیگه حوصلش سر میره.
در این مورد من کاملا به مدیران حق میدم. یکم فکر کن ببین چرا هیچ کدوم از کاربرانی که سالهاست عضو انجمن هستن الان دچار این مشکل نیستن؟ خیلی ها قبلا جریمه شدن یا پستشون پاک شده ولی الان اکثرا(شاید هم همه) قبول مکنن که ایراد از خودشون بود.
اینکه گفتین: وقتی به یه سوالی جواب داده نمیشه یعنی کسی جوابش رو نمیدونه! رو من قبول ندارم، شاید گاهی اوقات اینطور باشه ولی اکثرا دلیلش اینه که یا سوال خیلی ساده است و قبلا بارها و بارها بهش جواب داده و جوابش ساده است و آدم حوصله نمیکنه دوباره جواب بده. و یا اینکه واسه جواب دادن بهشباید وقت نسبتا زیادی رو صرف کنه تا مثلا یه الگوریتمی بنویسیه.
مورد بعد اینه که شما در مقامی نیستین که قضاوت کنین. یه دلیلش اینه که این سایت صاحب داره و فقط اون میتونه تصمیم بگیره که فلان قانون باشه یا نه! عرفا، شرعا، اخلاقا، قانونا این حق رو دارن.
شما و همچنین ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم.
در مورد تایید صلاحیت مدیر هم همچنین! صلاحیت مدیر رو حداقل باید مدیر ارشد سایت تشخیص بده! نه کاربری که از 13 تا پستش تشکر شده!
قصد توهین ندارم فقط میخوام اینو بگم که به قضیه از دید خودتون نگاه نکنین. خودتون رو بزارین جای مدیران و کاربران دیگه.
ولی در مورد محدود کردن پیغام خصوصی باهاتون موافقم و منم اصلا از این کار خوشم نمیاد.
ولی شما اگه درست به قضیه نگاه کنی متوجه میشی که قضیه چیه.
قضیه اینه که یه مدیر چرا باید نخواد که پیغامی دریافت کنه؟ خب یعنی نمیخواد حرف کسی رو بشونه! خب پس بهتره که ما هم حرفی نزنیم! پیشنهاد داری؟ نگو آقا جان! وقتی طرف نمیخواد بشونه به زور میخوای بهش خدمت کنی؟
من اکثرا تو پست هایی که تو این بخش میفرستم میگم که: بیخیال:چشمک: وقت و اعصابتونو هدر ندین.
SlowCode
جمعه 03 آبان 1392, 00:01 صبح
امام علی (ع) فرمودند: مدیران و روسا و ... باید حرف مردم رو بشنوند و پاسخگوی آنها باشند. اونوقت بعضی مدیران جلوی دادن پیام خصوصی رو گرفتن. این یعنی چی؟
در این مورد هم خواستم بگم که بین رییس یه اداره با رییس این سایت یه فرقی هست.
اونم اینه که رییس اداره پول میگیره تا یه کاری بکنه و مثلا خدمت کنه.
ولی رییس این سایت خودش سایت رو درست کرده تا درآمد کسب کنه!
اصلا قابل مقایسه نیستن.
رییس اداره به مردم مدیونه ولی رییس این سایت خیر!
شاید هم برعکس باشه! چون مشکلات هزاران برنامه نویس برطرف شده و اطلاعات زیادی کسب کردن.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 00:23 صبح
احتمالا این یعنی امام علی اینترنت رو اختراع نکرده.
من واقعا نمیفهمم چرا باید یه چیزی مثل اینترنت رو به امام علی ربط داد.
از نظر من mmd2009 خیلی هم صلاحیت داره.من ۱۰ برابر شما پست دارم.چرا پستهای من پاک نشده؟mmd2009 پسرخالهی من نیست.فرق من با شما اینه که من موقع ثبت نام بعد از اینکه قوانین رو خوندم.راهنمای سایت رو هم خوندم.
همهی سوالاتی که پرسیدید رو من شخصا به افراد مختلف پاسخ دادم و اگر همونطور که گفتید برای هر سوالی که میپرسید ۷ مرحله جست و جو کرده باشید باید جواب اینها رو هم بدونید.
شما کلاً تو حاشیه اید.
از طرز جواب دادن شما مشخصه که اصلاً نمی دونید قضیه چی هست.
لطفاً پست هارو دقیق تر مطالعه بفرمائید.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 00:43 صبح
دوست عزیز جناب forodo
قضیه اونطور نیست که شما احساس میکنید.
معمولا اکثر افراد که وارد این سایت میشن با اخطار یا حذف شدن تاپیکشون مواجه میشن.
نمونش خودمم که اون اوایل به دلیل عدم جستجو یه اخطار گرفتم. از دست اون مدیر هم حسابی عصبانی شدم...تقریبا مثل شما.
ولی پس از گذشت چند سال میبینم که اشتباه میکردم. مشکل از خودم بود.
الان میفهمم که چرا مدیران این قانون رو گذاشتن، باور کنین وقتی آدم وارد یه بخش میشه و میبینه که همش سوالات تکراری میشه دیگه حوصلش سر میره.
در این مورد من کاملا به مدیران حق میدم. یکم فکر کن ببین چرا هیچ کدوم از کاربرانی که سالهاست عضو انجمن هستن الان دچار این مشکل نیستن؟ خیلی ها قبلا جریمه شدن یا پستشون پاک شده ولی الان اکثرا(شاید هم همه) قبول مکنن که ایراد از خودشون بود.
اینکه گفتین: وقتی به یه سوالی جواب داده نمیشه یعنی کسی جوابش رو نمیدونه! رو من قبول ندارم، شاید گاهی اوقات اینطور باشه ولی اکثرا دلیلش اینه که یا سوال خیلی ساده است و قبلا بارها و بارها بهش جواب داده و جوابش ساده است و آدم حوصله نمیکنه دوباره جواب بده. و یا اینکه واسه جواب دادن بهشباید وقت نسبتا زیادی رو صرف کنه تا مثلا یه الگوریتمی بنویسیه.
مورد بعد اینه که شما در مقامی نیستین که قضاوت کنین. یه دلیلش اینه که این سایت صاحب داره و فقط اون میتونه تصمیم بگیره که فلان قانون باشه یا نه! عرفا، شرعا، اخلاقا، قانونا این حق رو دارن.
شما و همچنین ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم.
در مورد تایید صلاحیت مدیر هم همچنین! صلاحیت مدیر رو حداقل باید مدیر ارشد سایت تشخیص بده! نه کاربری که از 13 تا پستش تشکر شده!
قصد توهین ندارم فقط میخوام اینو بگم که به قضیه از دید خودتون نگاه نکنین. خودتون رو بزارین جای مدیران و کاربران دیگه.
ولی در مورد محدود کردن پیغام خصوصی باهاتون موافقم و منم اصلا از این کار خوشم نمیاد.
ولی شما اگه درست به قضیه نگاه کنی متوجه میشی که قضیه چیه.
قضیه اینه که یه مدیر چرا باید نخواد که پیغامی دریافت کنه؟ خب یعنی نمیخواد حرف کسی رو بشونه! خب پس بهتره که ما هم حرفی نزنیم! پیشنهاد داری؟ نگو آقا جان! وقتی طرف نمیخواد بشونه به زور میخوای بهش خدمت کنی؟
من اکثرا تو پست هایی که تو این بخش میفرستم میگم که: بیخیال:چشمک: وقت و اعصابتونو هدر ندین.
من که تعداد تشکرهایی که از من شده انقدر کم هستش ولی تعداد پستهام زیاد هست یعنی سوالات بیشتری دارم و سطح سوادم کم هستش. برای همین بیشتر دنبال جواب هستم. ولی شما که تعداد تشکرهایی که از شما شده بسیار بالا هستش یعنی سطح سواد شما بالاست و سوالات کمتری دارید و تعداد تاپیکهایی که ایجاد می کنید کمتر هستش و اخطار نمی گیرید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید چون این مطلب رو چندین بار گفتم.
در مورد اینکه تاپیک ها تکراری می باشند: عرض کردم که به اون بنده خدا توضیح بدید که تاپیک شما تکراری است و جواب شما در این تاپیک هستش و لطفاً ابتدا جستجو بفرمائید. کاری کنید که فرد از کار خودش خجالت بکشه نه اینکه اونو تهدید کنید. خجالت هم که بکشه نه اینکه جلوی بقیه ضایع بشه فقط شما بدونید و خودش و خدا.
همین جوری از تاپیک رد نشید برید. این بعنی اینکه طرف رو اصلاً آدم حساب نمی کنید.
اگر قرار باشه که آدم همیشه بیخیال باشه همیشه توسری خور میشه.
آدم باید حقشو بگیره.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 00:45 صبح
الان من یه تاپیک زدم که رفته به صفحه سوم. لطفاً بگید چیکار کنم؟؟؟
دیگه آیا در اون تاپیک بنده به جواب خواهم رسید؟؟؟
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 00:49 صبح
لطفاً موارد زیر رو برای بنده مشخص کنید.
1- وظیفه مدیران چیست؟؟؟
2- وقتی تاپیکی رو ایجاد می کنم چه کاری انجام دهم تا به صورت قانونی به جوابم برسم؟؟؟
3- آیا قانون مورد نظر بنده اصلاح خواهد شد؟؟؟
FastCode
جمعه 03 آبان 1392, 00:54 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?425101-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-mmd2009&p=1902573#poststop
این آدرس پست قبل از شماست.
۴۲۵ هزار تا تاپیک و یک میلیون و نهصد هزار تا پست.
به نظر شما مدیران وقت دارند که به همه توضیح بدن؟
یک بار قوانین نوشته شدند که دیه به کسی توضیحی داده نشه.
شما وقتی میری دادگاه بهت نمیگن یواش برو که تصادف نکنی.بهت میگن تصادف کردی و موقعی که داشتی گواهی نامه می گرفتی گفتی که قوانین رو خوندی.پس حرفی نمیمونه.
اینجا هم دقیقا همین جریان برقرار هست.
FastCode
جمعه 03 آبان 1392, 01:12 صبح
1.حذف یا ویرایش یا قفل کردن تاپیکهای خلاف قوانین که معمولا شامل تاپیک های فاقد محتوا یا تکراری میشه.عکس العمل نسبت به تاپیکهای گزارش شده.جلوگیری از بحثهای آتشین, اسپم, دعوا, تبلیغات غیر مجاز...
2.عنوانی رو انتخاب کنید که دفعه بعدی که خودتون دنبال اون موضوع میگردید در گوگل جست و جو میکنید.توضیحات کامل بنویسید.تاپیک رو بی دلیل بالا نیارید.از فونت و رنگ زیاد استفاده نکنید.از تگهای مناسب استفاده کنید.کدتون رو در تگ کد بزارید.
از یک نگارش برای یک واژه استفاده کنید.بدون غلط املایی بنویسید.خواننده ها رو احمق فرض نکنید.فرض نکنید چون شما از چیزی استفاده کردید همه همون کار رو میکنند و شما میتونید از توضیح دادنش صرف نظر کنید.همهی چیزهای غیر عادی مسئلتون رو کامل توضیح بدید.علت کارتون رو توضیح بدید.اگر کاری رو نیمه کاره انجام دادید, کد نیمه کارتون رو بزارید.
اینقدر خوابم میاد که بین جمله هام نرفتم خط بعد.
3.ظاهرا شما تنها کسی هستید که فکر میکنید اشکال داره.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 01:13 صبح
2- وقتی تاپیکی رو ایجاد می کنم چه کاری انجام دهم تا به صورت قانونی به جوابم برسم؟؟؟
لطفاً، خواهشاً این سوال بنده رو جواب بدید.
sohil_ww
جمعه 03 آبان 1392, 14:43 عصر
قانون شماره 25
مدیران سایت دسترسی لازم برای ویرایش و تغییر در گفتگوها را دارند و برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند
وظایف مدیران این سایت پاسخ گویی به سئوال های ما نیست بلکه رسیدگی به نظم و انضباط انجمن هست
مدیر چنین وظیفه ای نداره حالا درسته بعضی اوقات برای رضای خدا هم که شده میان پاسخ سئوال هارو می دن
FastCode
جمعه 03 آبان 1392, 14:58 عصر
بعضی ها مثل شما رو که ۴ ماه عضو بودن و هنوز نمیفهمن قلم درشت برای تیتر/سرتیتر استفاده میشه رو واقعا باید اخراج کرد.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 18:04 عصر
وظایف مدیران این سایت پاسخ گویی به سئوال های ما نیست بلکه رسیدگی به نظم و انضباط انجمن هست
مدیر چنین وظیفه ای نداره حالا درسته بعضی اوقات برای رضای خدا هم که شده میان پاسخ سئوال هارو می دن
یعنی کسی که سطح سواد بسیار بالایی داره و تاپیک های مختلف رو با عنوانهای مختلف رو می شناسه، وقتی مدیر میشه دیگه کسی درخواست جوابی ازش می کنه نباید پاسخگو باشه؟؟؟
یعنی فقط بشینه هی تو تاپیکها بگرده و بدون راهنمایی فرد شروع به حذف تاپیک و پست بکنه؟؟؟
اونوقت دیگه چه کسی می تونه از اطلاعات بسیار خوب و تجربیات مدیر استفاده کنه؟؟؟
حرف شما کاملاً غیرمنطقی می باشد.
این کار رو که هر فرد دیگری می تواند انجام دهد نیاز به سطح سواد بالا ندارد.
من هم می توانم تاپیک و پست پاک کنم.
مدیر باید به تاریخ ایجاد تاپیک نگاه کند ببیند که سوال در چه حد می باشد و پاسخی که به فرد داده شده در چه سطح است و یا آیا جوابی داده شده یا نه. اگر جوابی داده نشده یا اون بنده خدا نمی تواند با پاسخهایی که به آنها داده شده راه خود را پیدا کند مدیر ملزم است و باید وظیفه خود بداند تا پاسخی در سطح سواد فرد است بدهد. اطلاعات مدیران بسیار بالا می باشد الکی که اون همه تشکر رو بدست نیاورده اند.
یعنی اگر شما مدیر شوید می گویید آخیش دیگر نیازی نیست که به دیگران جواب بدهم یا اینکه می گویید مسئولیت بنده بیشتر شده و باید پاسخگوی دوستان باشم.
بعضی ها هستند که سایت را به گند می کشند و مدیران به خاطر آنها دیگر رقبتی برای جواب دادن به آنها ندارند. مدیران باید سعه صدر داشته باشند و تر و خشک را با هم نسوزانند.
به قرآن من یکی از آنهایی هستم که پاسوز افراد دیگری شده ام.
FastCode
جمعه 03 آبان 1392, 18:13 عصر
یعنی کسی که سطح سواد بسیار بالایی داره و تاپیک های مختلف رو با عنوانهای مختلف رو می شناسه، وقتی مدیر میشه دیگه کسی درخواست جوابی ازش می کنه نباید پاسخگو باشه؟؟؟
یعنی فقط بشینه هی تو تاپیکها بگرده و بدون راهنمایی فرد شروع به حذف تاپیک و پست بکنه؟؟؟
اونوقت دیگه چه کسی می تونه از اطلاعات بسیار خوب و تجربیات مدیر استفاده کنه؟؟؟خیر.قبلش هم کسی نباید انتظاری ازش داشته باشه.
دقیقا.
کسی که سوالش رو اونقدر دقیق و جالب بنویسه که مدیری که وقت نداره رو ترقیب کنه که به سوالش پاسخ بده.
هیچ کس وظیفه نداره به کسی پاسخ بده.این شامل مدیرها هم میشه.فهمیدن این نکته اینقدر سخته؟
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 18:16 عصر
1.حذف یا ویرایش یا قفل کردن تاپیکهای خلاف قوانین که معمولا شامل تاپیک های فاقد محتوا یا تکراری میشه.عکس العمل نسبت به تاپیکهای گزارش شده.جلوگیری از بحثهای آتشین, اسپم, دعوا, تبلیغات غیر مجاز...
2.عنوانی رو انتخاب کنید که دفعه بعدی که خودتون دنبال اون موضوع میگردید در گوگل جست و جو میکنید.توضیحات کامل بنویسید.تاپیک رو بی دلیل بالا نیارید.از فونت و رنگ زیاد استفاده نکنید.از تگهای مناسب استفاده کنید.کدتون رو در تگ کد بزارید.
از یک نگارش برای یک واژه استفاده کنید.بدون غلط املایی بنویسید.خواننده ها رو احمق فرض نکنید.فرض نکنید چون شما از چیزی استفاده کردید همه همون کار رو میکنند و شما میتونید از توضیح دادنش صرف نظر کنید.همهی چیزهای غیر عادی مسئلتون رو کامل توضیح بدید.علت کارتون رو توضیح بدید.اگر کاری رو نیمه کاره انجام دادید, کد نیمه کارتون رو بزارید.
اینقدر خوابم میاد که بین جمله هام نرفتم خط بعد.
3.ظاهرا شما تنها کسی هستید که فکر میکنید اشکال داره.
ممنون از اینکه کامل توضیح دادید.
در جواب 1 باید بگویم که این کار رو هر فرد دیگری می تواند انجام دهد که در پستهای قبلی توضیحات بیشتری دادم.
در جواب 2 باید بگویم که شما اون لینکی که بنده قرار دادم رو ملاحضه بفرمائید ببینید که چقدر توضیح دادم حتی عکس قرار دادم و حتی از اول به طور مفصل توضیح دادم. حتی وقتی می خواهم تاپیکی را ایجاد کنم عنوان تاپیک را طوری انتخاب می کنم که هر چیزی به ذهن خودم می رسد که می خواهم دنبال موضوعی بگردم در عنوان تاپیک قرار دهم مانند اینکه ورد را هم به فارسی و هم به انگلیسی تایپ می کنم و دیتاگریدویو را هم به همین شکل و ...
در جواب 3 باید بگویم که چون تعداد سوالات بنده همزمان 5 سوال شد به همین دلیل خیلی توی چشم بودم. شما از صفحه اول انجمن #C نگاه کنید و به فقط یک صفحه بعد بروید ببینید که چند نفر پست فاقد محتوا داده اند ولی جوابش رو هم داده اند. خوب مشخص است که مثلاً یک فرد وارد، یک روز نیست و فردا میاید تا سایت را نگاه کند و اگر می تواند پاسخ چند نفر را بدهد. در همان یک روز به دلیل اینکه انجمن #C خیلی فعال است تاپیک درخواست کننده به صفحه دوم یا سوم می رود و فرد وارد، دیگر به آن صفحات نمی رود.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 18:23 عصر
بعضی ها مثل شما رو که ۴ ماه عضو بودن و هنوز نمیفهمن قلم درشت برای تیتر/سرتیتر استفاده میشه رو واقعا باید اخراج کرد.
در بعضی مواقع برای اینکه موضوع مهمی را حتی در یک پاراگراف نشان دهند یا از زیرخط استفاده می کنند یا رنگش را عوض می کنند و یا متن مورد نظر را Bold ( قلم درشت ) می کنند.
این یک نمونه که به جای اینکه این فرد تازه وارد را راهنمایی کنید این طوری با ایشون صحبت می کنید.
شما می توانید این مطالب را در پیام خصوصی به ایشان بفرمایید.
بنده این تاپیک رو ایجاد کرده ام واگر خرده ای قرار است از کسی گرفته شود از بنده بگیرید و بنده هم پاسخگو خواهم بود. چون می دانم حق با بنده است.
بنده به جرات می گویم اگر شما مدیر شوید خیلی ها رو ناراحت خواهید کرد.
FastCode
جمعه 03 آبان 1392, 18:29 عصر
۱.هر فرد دیگری باید صلاحیت خودش رو نشون بده.باید توی مدت طولانی که عضو سایت بوده نشون داده باشه که همیشه حضور داره.به موضوعی که میخواد مدیریت بکنه اینقدر مسلط هست که فرق درست و غلط رو بفهمه.وارد دعوا ها نشه.با کاربران دیگه درست برخورد کنه(چیزی که نمیزاره حال حالا ها من مدیر بشم).از املا و انشای درست استفاده کنه(استاد Inprise) که آبروی سایت رو نبره(بعضی از مدیران فعلی).
۲.جوابی ندارم چون پستهاتون رو ندیدم.
۳.شما از کجا میدونید که افراد به صفحه دوم و سوم نمیروند؟
من خودم بعضی وقتها تا صفحه 20 میرم که مطمئن بشم چیزی رو جا ننداختم.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 18:33 عصر
خیر.قبلش هم کسی نباید انتظاری ازش داشته باشه.
دقیقا.
کسی که سوالش رو اونقدر دقیق و جالب بنویسه که مدیری که وقت نداره رو ترقیب کنه که به سوالش پاسخ بده.
هیچ کس وظیفه نداره به کسی پاسخ بده.این شامل مدیرها هم میشه.فهمیدن این نکته اینقدر سخته؟
لینکی که قرار داده ام رو نگاه کنید ببینید دیگر بیشتر از این توضیح دهم؟؟؟
اگر قرار باشد که بیشتر توضیح دهم چیزی برای گفتن ندارم چون توضیح واضحات می شود.
به همه مدیران هم پیام خصوصی دادم که بنده رو راهنمایی کنید.
بنده هیچ وقت ننوشتم که : هیچ کس عرضه پاسخگویی به این سوال رو ندارد؟ یا ... محترمانه درخواست کمک کردم چون می دانم که از روی عشق و علاقه است که دوستان پاسخگوی سوالات مردم هستند.
شاید باور نکنید ولی بنده به قرآن خیلی دوست دارم که جواب سوالات رو بدهم و با علاقه وارد تاپیک می شوم ولی می بینم که دوستان زرنگی کرده و به فرد کمک کرده اند و یا اینکه واقعاً نمی توانم کمکی بکنم چون نمی دانم حتی بعضی مواقع میرم تست می کنم ببینم که آیا به جواب میرسم که جواب کاملاً درست را برای ایشان بگذارم.
جملات تکراری: اگر مدیری ببیند که جوابی به فردی داده نشده یا با جوابهایی که به فرد داده شده به جواب نرسیده و راه حل بهتری می دانند وظیفه مدیر است که پاسخ بدهد.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 18:36 عصر
۳.شما از کجا میدونید که افراد به صفحه دوم و سوم نمیروند؟
من خودم بعضی وقتها تا صفحه 20 میرم که مطمئن بشم چیزی رو جا ننداختم.
اگر این چنین است و شما استثنا نیستید و 80% افراد حتی تا صفحات 7 و 8 هم می روند بنده از این مطلبی که گفتم عذرخواهی می کنم.
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 19:03 عصر
بنده هنوز به این جواب نرسیدم.
به جز عنوان درست تاپیک و توضیحات و ... که به جرات می توانم بگویم که همه اینهارو رعایت کردم، وقتی کسی جواب بنده را نمی دهد و تاپیک بنده به صفحات 2 و 3 رفته چطور به جواب برسم؟؟؟
البته از راه قانونی، نه این قانونی که بنده قبولش ندارم و باید اصلاح گردد.
بنده روش خود را ادامه خواهم داد ولی به دلیل حرف veniz2008 (http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008) "" وقتی شما تاپیک خودتون رو با یک پست فاقد محتوا میارید بالا، چه بسا آخرین تاپیک در صفحه 1 که ممکنه یک تاپیک مفید هم باشه به ناچار شیفت پیدا میکنه به صفحه 2 . آیا شما واقعا می پذیرید که بخاطر خودتون، تاپیک دوستتون بره صفحه 2 ؟ "" وقتی تاپیک به صفحه 3 برود و پاسخی نداشته باشم از پست فاقد محتوا استفاده کرده تا تاپیک به صدر تاپیک ها بیاید.
این کار را ادامه خواهم داد به دلیل اینکه حرفم حق و منطقی است و نه از mmd2009 (http://barnamenevis.org/member.php?115786-mmd2009) و نه از کس دیگری و نه از اخراج شدن می ترسم.
البته می دانم که mmd2009 (http://barnamenevis.org/member.php?115786-mmd2009) روی بنده زوم هست تا یک تاپیک فاقد محتوا بزنم که زیاد شما رو معطل نمی کنم.
sohil_ww
جمعه 03 آبان 1392, 19:19 عصر
وظیفه مدیر پاسخ دادن به افراد نیست همین طوری که وظیفه من و شما هم این نیست ولی بنا به دلایلی میان و این کارو انجام می دن
حرف شما کاملاً غیرمنطقی می باشد.
اخه شما که از من قدیمی ترین این چه حرفیه !
این کار رو که هر فرد دیگری می تواند انجام دهد نیاز به سطح سواد بالا ندارد.
بله ،ولی اکثر مدیر های ما تو امور پاسخ گویی شرکت می کنن
مدیر باید به تاریخ ایجاد تاپیک نگاه کند ببیند که سوال در چه حد می باشد و پاسخی که به فرد داده شده در چه سطح است و یا آیا جوابی داده شده یا نه. اگر جوابی داده نشده یا اون بنده خدا نمی تواند با پاسخهایی که به آنها داده شده راه خود را پیدا کند مدیر ملزم است و باید وظیفه خود بداند تا پاسخی در سطح سواد فرد است بدهد. اطلاعات مدیران بسیار بالا می باشد الکی که اون همه تشکر رو بدست نیاورده اند.
بله من مطمئن هستم که این دوستمون نگاه کردن زمان پست ها رو شما اولین اسپمتون 52 دقیقه بعد از ایجاد تایپیکه !!!!!
بعدی 1 ساعت فکر نمی کنید این زمان خیلی کمیه برای اسپم کردن ؟
من خودم هم پست اسپم دارم برای مثال همین اخیرا یک تایپیک ایجاد کردم برای کار بادستگاه های تست ریدر
لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?424771-%D8%A8%D8%B1%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%B1&p=1900697#post1900697)
پست های که من به صورت اسپم دادم اولی با فاصله زمانی 15 ساعت دقت کنید فاصله رو بعدی با فاصله زمانی 7 ساعت هستش واقعا فاصله های زمانی رو نگاه کنید !
خواهشن نگید که جواب سئوال شما از جواب سئوال من مهم تر بوده هر کسی به یه نحوه ی رسیدن به جواب سئوالش براش مهمه با اینکه من هنوز به جوابه سئوالم نرسیدم
ر همان یک روز به دلیل اینکه انجمن #C خیلی فعال است تاپیک درخواست کننده به صفحه دوم یا سوم می رود و فرد وارد، دیگر به آن صفحات نمی رود.
من در برابر اساتید اینجا واقعا هیچی بلد نیستم ولی همیشه سعی می کنم تمام صفحات خوانده نشده رو بخونم حالا اونایی که بلد هستم پاسخ می دم اونایم که بلد نیستم یاد می گیرم
بهروز جان
.با کاربران دیگه درست برخورد کنه(چیزی که نمیزاره حال حالا ها من مدیر بشم). خدایی خیلی می خوامت درسته واسه کرک داشتی منو می زدی شرمنده گفتم ما چاکرتیم
شاید باور نکنید ولی بنده به قرآن خیلی دوست دارم که جواب سوالات رو بدهم و با علاقه وارد تاپیک می شوم ولی می بینم که دوستان زرنگی کرده و به فرد کمک کرده اند و یا اینکه واقعاً نمی توانم کمکی بکنم چون نمی دانم حتی بعضی مواقع میرم تست می کنم ببینم که آیا به جواب میرسم که جواب کاملاً درست را برای ایشان بگذارم.
خدا اجرت بده
forodo
جمعه 03 آبان 1392, 19:45 عصر
کی گفته وظیفه من و شما نیست؟؟؟
من و شمایی که اومدیم و از این سایت مطالب بسیار مفیدی یاد گرفتیم و چه بسا حتی به خاطر اون مطالب پولی بدست آوردیم وظیفه مونه که در حد سوادمون به بقیه کمک کنیم.
در مورد اسپم های شما یا هرفرد دیگری باید عرض کنم که اگر قانون، قانون است ( که البته این قانون باید اصلاح شود ) چه 7 ساعت و چه 24 ساعت و چه 1هفته هیچ فرقی نمی کند. اسپم، اسپم است و چند ساعت بعد اسمش عوض نمی شود. به همین خاطر می گویم الان باید چند صد نفر از این سایت اخراج می شدند. و به همین دلیل است که می گویم این قانون باید اصلاح شود.
اگر اینطوری باشد که ::: حالا اشکال نداره این یک سوال در یک هفته گذشته پرسیده بذار یک یا دو اسپم هم بزند ::: این یعنی شکستن قانون ( که البته این قانون باید اصلاح شود ).
اسپم، اسپم است --- پست فاقد محتوا، پست فاقد محتواست
Mahmoud Zaad
شنبه 04 آبان 1392, 14:03 عصر
با سلام
سه حالت برای جواب ندادن من به تاپیک ها وجود داره، یکی یکی عنوان ها رو نگاه می کنم، اگه عنوان مناسب نباشه که کلاً سعی می کنم وارد تاپیک نشم چون احتمال حذفش هست، بعد نگاه میکنم اگه عنوان در مورد یه مطلب تکراری باشه باز هم وارد نمی شم سوم با توجه به موضوعی که مطرح شده، می بینم که بلد نیستم لذا باز هم جواب نمیدم. الان اکثر تاپیک ها حول و حوش دو مورد اول می چرخن. بعد من هم تا جایی که تاپیک ها رو نخونده باشم، هر چند صفحه هم که باشه نگاه می کنم. (البته فعلاً به دلیل مشکلات، فعالیت چندانی در سایت ندارم.)
این قانون باید اصلاح شود
لطفاً پیشنهاد خودتون رو مطرح کنید، غر زدن خالی فایده ای نداره، این قانون چگونه تغییر کند؟
forodo
شنبه 04 آبان 1392, 17:08 عصر
در مورد حالت اول حق با شماست ولی خوبه که به تعداد تاپیکهایی که فرد زده نگاه کنیم و اگر تازه وارد باشد او را راهنمایی کنیم که چه کاری انجام دهد. ( من هنوز با خیلی از اصطلاحات و علائم و جاهای مختلف برنامه نویس آشنا نیستم چون کارم به اونجاها نیافتاده ) گرچه می خواستم پیشنهادی بدم ولی دیدم که افراد سودجو سوءاستفاده می کنند.
در مورد حالت دوم خوبه که یکی دو دفعه به کاربر تاپیکی که مشابه تاپیک ایجاد شده خودش می باشد را نشان داده تا ببیند که برای اون تاپیک چه عنوانی انتخاب شده بود تا روش سرچ را یاد بگیرد.
در مورد حالت سوم که هیچ بحثی در اون نیست.
پیشنهاد بنده برای اصلاح قانون: بعد از 7 الی 10 ساعت ( بسته به نظر مدیران، براساس اینکه می دانند در یک بازه زمانی، میانگین تعداد سوالات چقدر است ) از زمان ایجاد تاپیک اگر به جوابش نرسید، کاربر پست فاقد محتوایی مبنی بر راهنمایی بزند. اگر بعد از این زمان تعیین شده باز جوابی نگرفت پست فاقد محتوای قبلی خود را خودش پاک کند و دوباره پست دیگری بزند و الی آخر. اگر در یک تاپیک دو پست فاقد محتوایی که پاک نشده بود وجود داشت براساس جریمه ها و اخطارها و ... با او برخورد شود.
در این صورت کسانی که واقعاً دنبال جواب هستند و در جاهای دیگر نتوانسته اند جوابشان را پیدا کنند، بتوانند پیگیر سوالشان باشند. به این شکل هم قانون رعایت می شود و هم فرد پیگیر سوال خود خواهد بود.
FastCode
شنبه 04 آبان 1392, 22:44 عصر
افراد سودجو
ممکنه دو نمونه از این افراد یا سودجویی ها مثال بزنید.(چون گفتید افراد گفتم دو تا)
برای آموزش سرچ بهتره کاربر راهنمای گوگل رو بخونه و به فوروم پی سی ورلد بره تا آموزش کار با ACDSee و WinRAR رو یاد بگیره.این فوروم برای برنامه نویسهاست.
در مورد قانون,
میخواهید در ادامه پیشنهاد بدهیم زیر اسم هر مدیر اسم کاربری که باید دنبالش بدود رو هم بزاریم که بچه ها گیج نشن؟
forodo
یک شنبه 05 آبان 1392, 08:59 صبح
در مورد افراد سودجو می خواستم بگم که اگر عنوان نامناسب بود یا تاپیک تکراری بود فرد را راهنمایی کنید و یا تاپیک مورد نظر رو بهش نشون بدید ولی دیدم فرد پیش خودش میگه :: من تاپیکو می زنم اگر تکراری باشه خوب خودشون میگن، اونطوری نمی خواد وقت بذاریم تو سایت سرچ کنم. اگر هم عنوان تکراری بود خودشون چون مدیر هستند می تونند ویرایشش کنند دیگه ::
آموزش سرچ دیگه چیه؟؟؟ گفتم عنوان تاپیکی که تکراری هستش رو به فرد نشان بدهنند ببیند که یک فرد چه کلماتی رو به عنوان تاپیک انتخاب کرده، هم انتخاب عنوان مناسب را متوجه شود و هم کلماتی که در عنوان آمده است را ببیند و متوجه شود که چه کلماتی را باید سرچ کند تا به هدفش برسد.
در مورد چیزی که در مورد قانون گفتید اصلاً متوجه نشدم. لطفاً بیشتر توضیح ( منطقی نه تام و جری ) دهید تا پاسخ دهم.
veniz2008
یک شنبه 05 آبان 1392, 11:14 صبح
من فکر میکنم این تاپیک، خیلی پیشتر از این پست من باید قفل میشد چراکه مرتبا داریم تکرار مکررات می کنیم.
دوست عزیز جناب forodo :
اگر دقت کنید می بینید که تمام دوستانی که در بحث شرکت کردن و از قضا همه هم افراد با تجربه ای هستن، روش شما رو اشتباه میدونن و در ارتباط با حذف پست، اخطار و جریمه حق رو به جناب mmd2009 دادن. پس اینقدر اصرار و تاکید نکنید که حرف شما درست هست.
ما در هر جایی که باشیم ملزم به رعایت کردن قوانینی هستیم که لحظه ثبت نام، پذیرفتیم.
اگر با قوانین مشکل داشتید (و دارید) می تونید در سایت فعالیت نکنید. مثلا خود من الان به یکسری موارد توی این سایت اعتراض دارم و اعتراض و پیشنهادم رو هم گفتم، الان مدت حضورم در سایت خیلی کم شده و معمولا در یک یا دو تاپیک خاص که قبلا ایجاد کردم در حد چند دقیقه شرکت میکنم و از سایت خروج میکنم. اما هیچوقت عمدا بر خلاف قوانین فعالیتی رو انجام نمیدم.
این قانونی که مکرر می فرمایید که باید عوض بشه از دید من و البته سایر دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن هیچ مشکلی نداره. مشکل شما اینه که فکر می کنید یک تاپیک به هر نحوی که شده و لو خلاف قوانین سایت حتما باید به نتیجه برسه. کی این حرف رو زده؟ یا کجای قوانین این سایت چنین توقع و انتظاری رو برای شما ایجاد کرده؟
پیشنهاد شما در ارتباط با گذاشتن پست فاقد محتوا و رو کردن تاپیک خودتون کاملا سطحی هست و دلیلش هم فعالیت کم شما در سطح فروم و تالار و آگاهی نداشتن از وضعیت تالار هست. روش شما اگر بخواد پیاده سازی بشه چنان هرج و مرجی رو گرفتار تالار میکنه که با 50 تا مدیر فعال هم نمیشه مدیریتش کرد.
پیشنهاد من به شما این هست :
به جای اینکه پست خلاف قوانین بذارید و حق سایر دوستانتون رو ضایع کنید، بصورت پیغام خصوصی به دوستانی که گمان می کنید میتونن به تاپیک و سوال شما پاسخگو باشند (چه مدیر چه غیر مدیر)، پیام بدید و آدرس تاپیک خودتون رو بهشون بدید. مطمئن باشید اگر توانایی و امکان پاسخگویی باشه (همون 3 شرطی که جناب Mahmoud Zaad فرمودن) حتما بهتون جواب میدن. اینطوری حقوق دیگران رو هم رعایت می کنید و فعالیت غیر قانونی هم نخواهید داشت.
موفق باشید.
forodo
یک شنبه 05 آبان 1392, 15:02 عصر
بسیار خوب.
بنده تجربه ندارم مشکلی نیست ولی تجربه کسب خواهم کرد و دوباره به حرف خودم برخواهم گشت. مثل اینکه شما هم درست مطالبی که گفتم رو مطالعه نکردید ( تکرار مکررات ) عرض کردم فرد با تجربه به دلیل با تجربه بودنش سوالات کمتری دارد و پست هایش کمتر ولی فرد کم تجربه ( بنده ) سوالات بیشتری دارد و پستهایش بیشتر است. درک این موضوع واقعاً ساده است. شمای با تجربه از دید خودتون می بینید و من کم تجربه از دید خودم به همین دلیل مشکلات همدیگر را متوجه نمی شویم ( مانند مشکلات پولدار و فقیر ).
ابتدا عرض کنم بعنی چی که اگر نمی تونید با قوانین کنار بیاید اصلاً فعالیت نکنید؟؟؟ اگر قانون مشکل دارد باید اصلاح شود، اگر هم مشکل ندارد دلایل درستی ( نه هرج و مرج و ... ) قانون را بگویید. به نظر بنده اون کسانی که این سایت را درست کرده اند به این فکر نمی کردند که ما این قوانین را داریم، اگر خوشتان آمد عضو شوید. افرادی که این سایت را درست کرده اند سطح سواد بالایی داشتند و نیازی نبود که در همچین جایی به جواب برسند و سایتهای بسیاری بود ولی این سایت را درست کردند برای ما، نه برای خودشان که بگویند هر چی ما میگیم همون باشه.
بنده در اون تاپیک به تمامی مدیران اون بخش پیغام خصوصی دادم ولی جوابی نگرفتم ( شاید تکراری بوده باشه ( همون 3 شرط ) بر فرض مثال اگر هم تکراری بوده باشه وقتی که اون تاپیک بازدیدکننده زیادی داشته یک نفر حتی یک نفر هم نگفته سوال مشابه سوال شما در فلان تاپیک هستش. )
اگر همین الان همان صفحه اول تالار #C رو نگاه کنید ملاحضه خواهید کرد که چند نفر و چقدر پست فاقد محتوا داده اند و در این صورت خیلی ها باید اخراج بشوند و پست ها پاک شود ولی همچین اتفاقی نیافتاده است. نمی گم برید الان همه رو اخراج کنید، حرف من اینه که اگر قانون یکسان است برای همه باید اعمال شود حتی مدیران ( به شخصه مدیری را دیدم که پست فاقد محتوا زده بود ). ولی چون سوالات بنده در اون روز زیاد شده بود پست های فاقد محتوای من توی چشم بود. می دونم دارید فکر می کنید که از حرصش که چرا برای من پاک شده ولی برای بقیه پاک نشده و داره می سوزه. دقیقاً هم به همین شکل است.
دقیقاً خودتون هم خیلی خوب می دونید که این قانون باید اصلاح شود چه با روش بنده چه با روشی دیگر، بالاخره باید اصلاح شود، ولی نمی خواهید زیر بار برید، حتی قبول هم نمی کنید که اشکال دارد می گویید این همه افراد باتجربه این قانون را درست کردند و هیچ ایرادی ندارد.
باز هم تکرار مکررات می کنم که خودتون ( مدیران و افراد با تجربه ) دارید می بینید که هنوز پستهای فاقد محتوایی وجود دارد و هنوز هم پاک نشده است. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن یکی نیاد پست بزنه :: آره، قانون مشکل کوچکی دارد ولی کاریش نمی شه کرد :: که مثلاً بخواد با این حرف کاری کنه که من آروم شم و بگه بذار این حرفم بزنیم که این خوشحال باشه.
اگر بعد از کسب تجربه این سایت وجود داشت ( انشاءا... سالیان سال به کار خود ادامه دهد ) و بنده هم زنده بودم دوباره برای پیش کشیدن این مطلب خدمت می رسیم.
بنده با صراحت می گویم که این قانون را قبول ندارم ولی تا کسب تجربه دیگر صحبتی در این مورد نخواهم کرد.
یوسف زالی
یک شنبه 05 آبان 1392, 16:35 عصر
سلام.
اکثر قریب به همه پست ها رو خوندم.
راستش من هم یکمی (کوچولو) با مشکل "فرودو" هم مشکلم!
اون روزا (که مدیر بودم) اومدیم یک پست مهم زدیم در قسمت بالای تاپیک ها که خود این پست پایین نره، قرار شد کاربرانی که پست هاشون پایین رفته ولی جوابی نگرفتند، با اعلام به مدیران (و اصلاحیه مدیر بر همون پستی که زدیم) لینک پست پایین رفته درش قرار بگیره.
به این ترتیب که پستی داریم حاوی لینک به پست های بی جوابی که مدتی ازش گذشته و پایین رفته.
کاربرانی هم که می خوان جواب بدن، فقط می رن اون تاپیک رو می بینن. دلیل این کار نبود "تاییدیه" برای پستهای "مختومه" (مثل SO) و به تبع اون فیلترینگ مناسب برای پست های بی جواب بود.
بنده هندلینگ این پست رو به عهده گرفتم تا دیگه کسی بهانه ای نداشته باشه که پست اسپم بزنه، فکر می کنید چند تا از عزیزان کاربر همکاری کردند و پست های پایین رفتشون رو گزارش خصوصی دادن تا لینکش رو در تاپیک بگذارم؟
فکر می کنید چند نفر دست از اسپم کردن برداشتند؟
پاسخ هر دو سوال "هیچ" است!
متاسفانه مدیران (نه هر مدیر) هر چی برای کاربران (نه همه) بیشتر وقت می گذارن، توقع اون ها بیشتر می شه طوری که به خودشون اجازه می دن توهین هم کنند که چرا جوابشون رو دیر دادن. جدیدا هم که بدون سلام علیک یه عده میان می گن "برنامه ای بنویسید که .."
نمی دونم شما از اون دسته هستید یا نه، ولی باور کنید مدیریت کردن باد هوا نیست.
شوخی:
هزار تا لم داره گوسفند چرونی
هواپیما که نیست، تر تر برونی
:چشمک:
قبول دارم که سایت ضعف داره (آقای کرامتی عزیز رسیدگی کنه)
ولی ماها باید با خودمون بسازیم. مدیر و کاربر هم نداره.
متاسفانه سیستم سایت در نبود ساز و کار های مدیریتی باید هیئتی و فله ای مدیریت بشه. مقصر هم معمولا دوستان مدیر نیستند.
پیشنهاد می کنم پیشنهاد من رو به مدیرتون عنوان کنید تا شاید گشایشی حاصل شد.
New Account
یک شنبه 05 آبان 1392, 17:35 عصر
سلام
به نظر میاد مشکل از اونجایی ناشی میشه که بین خود مدیران هم در تفسیر قوانین ، توافق نظر وجود نداره
قطعا همه دوستان تاپیکهایی زیادی رو دیدند که کاربر در داخل اونها ، با گذشت چند روز فرضا درج میکنه :
دوستان گرامی راهی وجود ندارد؟؟؟
حتما کسی جواب خواهدداد!
ازاساتید محترم تقاضای کمک دارم!
و صدها جمله مشابه که ریشه در عدم گرفتن پاسخ از سوی فرد پرسشگر داره
متاسفانه در برخی تالارها مشاهده میشه ، برخوردی با اینگونه پستهایی نمیشه ( نمونه و شاهد هم به وفور هستش و امکان انکار اون وجود نداره )
حال یک دوگانگی در نظر کاربران ایجاد میشه که کدام یک درست هستش ، برخورد مدیریتی اول و یا دوم
به نظر بنده اگر قرار هست برخوردی با این گونه تاپیکهایی نشه ، روشی که دوستمون fordo در پیش گرفتن ، لااقل اندکی بهتر از وضعیتی هستش که در برخی تالارها شاهد اونیم که در یک پست با ده تا تاپیک ، 7 تاش درخواست کمک کاربر هستش !
قبول بفرمایید اگر احتمال ورود به یک پست در صفحه اول 100% باشه ( که تقریبا اینگونه هم نیست ) در صفحه دوم این درصد به شدت کاهش پیدا میکنه و در صفحات بعدی این درصد مرتبا به سمت صفر نزدیک میشه
تصور میکنم دوستان و خصوصا مدیران به دنبال ارائه یک راهکار باشند تا سرکوفت زدن به کاربری که خودش هم با زبان بی زبانی داره به همه میگه که راهکار بهتری سراغ نداره که اگر داشت اون رو انجام میداد
یک مقدار منصف تر باشیم فراموش نکنید اگر امروز در مسند استادی نشستید روزگاری شاید نه چندان دور هم وضعیتی مشابه همین کاربر در خصوص ما جاری بود
قصاص قبل از جنایت نکنیم :
فرض میکنیم که کاربر کلا تالار و نت رو زیر و رو کرده و جواب سئوالش رو پیدا نکرده
سئوال رو درج میکنه و به هر تقدیر سئوال به صفحه دوم میره ( این به صفحه دوم رفتن ممکنه در کمتر از چند ساعت در تالارهایی که تراکنش بالا دارند اتفاق بیفته و ممکنه در اون فاصله زمانی کاربران مسلط سئوال رو ندیده باشند ) ، پس تئوری اینکه حتما سئوال رو اساتید دیدند و نمیخوان و یا نمیتونن جواب بدن رو هم اندکی مخدوش کنیم
حال با این فرضیات این کاربر باید برای جلب توجه دیگران به سئوال خودش چه کار کنه ؟
بنده شخصا با پیغام خصوصی موافق نیستم ، پیغام خصوصی حریم خصوصی فرد هستش و به نظر من سرک کشیدن بدون دعوت به داخل اون چندان درست نیست
یک مقدار هم فسفرها رو توی مسائل جاری در تالار حل کنیم و مشکلات واقعی رو هم ببینیم
این مشکل واقعی هستش و جالبه همه و همه دیدید ولی بدین شکل که یک کاربر چند تا پست استمداد میزد و هیچ کدوم رو پاک نمیکرد
نذارید این کاربر اینگونه فکر کنه اگر قبلیها رو پاک نمیکرد بهتر بود
پی نوشت یک :
مگر روزی روزگاری قرار نشد که مدیران اقدام به پالایش پستها و حذف کردن موارد زائد کنند ، خوب این بنده خدا خودش این کار رو انجام میداده ! اگر یک کم فکر کنیم راه حلش بهتر از روش موجود بود
بنده هم تصور میکنم خرج کردن چند تذکر در این راستا از سوی مدیریت اون تالار اندکی بی انصافی بوده ، مدیریت معناش این نیست که چشم رو بر روی مشکل ببندیم و تنها از ابزارهای مدیریتی در جهت رفع مسئولیت استفاده کنیم
به نظرم میاد این نیاز میبایست به مسیری درست هدایت میشید ، حال که نشده ، کاربر مسیری رو که خودش فکر میکرده درسته انجام داده
در مقابل هر نبایدی ، میبایست ، بایدی وجود داشته داشته باشه که اون باید در واقع سازوکار استاندارد هستش
وقتی راهکار وجود نداشته ، به نظرم میومد میشد اندکی برخوردها رو غیر ارتجاعی تر کرد و در واقع مسائل رو اندکی واقعی تر دید
پی نوشت دو :
تصور میکنم این موضوع از بحث بین چند کاربر و یک مدیر تالار میبایست خارج بشه و حداقل میبایست مدیران میانی و یا ارشد همچون دوستمون حمیدرضاصادقیان در این مبحث شرکت کنند و به دنبال یک راهکار باشند وگرنه جنگ بین کاربران با خودشون و مدیران تالارها تمامی نداره !
موفق باشید و واقع بین
FastCode
یک شنبه 05 آبان 1392, 18:55 عصر
که مثلاً بخواد با این حرف کاری کنه که من آروم شم و بگه بذار این حرفم بزنیم که این خوشحال باشه.
شاید چون اینجا مهد کودک نیست.
شما تا حالا قبل از اینجا توی هیچ فوروم برنامه نویسی ای بودی؟
فکر میکنی چند دقیقه میتونی توی /. دووم بیاری؟
این بچه بازی ها چیه؟اگر واقعا فکر میکنی نمیتونی بسازی برو یه جای دیگه.بیرون رفتن پاسپورت نمیخواد.هیچ سایتی هم برای ورود ویزا نمیگیره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.