View Full Version : ایجاد بانک اطلاعاتی با یک کلیک
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 13:41 عصر
سلام دوستان !
من در حال طراحی یه سیستم اعلام نمرات مدرسه بصورت آزمایشی هستم ، یه سوالی که دارم اینه مثلا من بخوام برای قسمت درج کلاس و دروس اون کلاس یه صفحه مجزا درست کنم و تو اون صفحه مثلا مدیر سایت بیاد اسم بانک اطلاعاتی رو بده (مثلا کلاس چهارم) و درس هاای مربوط به اون کلاس رو تو اون پایگاه ذخیره کنه ، چیکار میتونم بکنم ؟ اگه سوالم یکم مبهم بود خواستین بیشتر توضیح میدم .
دیتابیس هم sql server هستش.
Mohammad_dn
جمعه 03 آبان 1392, 14:40 عصر
نیاز نیست که یک دیتابیس جدا ایجاد کنی...فقط کافیه داخل یک دیتابیس که قبلا ساخته شده یک تیبل جدید بسازی...
Create Table Mohammad ([Id] INT IDENTITY (1, 1) NOT NULL,[Name] NVARCHAR (50) NOT NULL, PRIMARY KEY CLUSTERED ([Id] DESC));
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 14:47 عصر
منظورم اینه مثلا مدیر سایت روی button کلیک کنه تا یک table جدید ایجاد شه و درون اون table بتونه فیلدهایی مثل (درس ریاضی ، درس فیزیک) ایجاد کنه !
Mohammad_dn
جمعه 03 آبان 1392, 14:51 عصر
خوب منم که همینو گفتم دیگه....روش ایجاد یک تیبل به همون صورتیه که گفتم...حالا میتونی اینو داخل یه دکمه بزاری...(این دستور SQL هستا)
الآن توی اون دستور یه تیبل به نام Mohammad و دو فیلد به نام های ID,Name میسازه...چیز خواصی نداره...
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 14:54 عصر
دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟ چون من به مسائل دیتابیس خیلی اشنا نیستم واسه همین ، الان من اون کدی رو که گفتی بذارم تو button عمل میکنه ؟
Mohammad_dn
جمعه 03 آبان 1392, 15:22 عصر
کدهای HTML (داخل تک body)
<asp:Button ID="Button1" runat="server" OnClick="Button1_Click" Text="Button" />
<br />
<br />
<asp:Label ID="Label1" runat="server"></asp:Label>
بعد فضای نام using System.Data.SqlClient; رو به پروژت اضافه کن
اینم کد برای ایجاد Table:
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
string strConnection = @"Data Source=MOHAMMAD-PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=SiteData;Integrated Security=True;Connect Timeout=15;Encrypt=False;TrustServerCertificate=Fa lse";
string strCmd = @"Create Table Mohammad ([Id] INT IDENTITY (1, 1) NOT NULL,[Name] NVARCHAR (50) NOT NULL, PRIMARY KEY CLUSTERED ([Id] DESC));";
SqlConnection con = new SqlConnection(strConnection);
SqlCommand cmd = new SqlCommand(strCmd, con);
int Ct = 0;
try
{
con.Open();
Ct = cmd.ExecuteNonQuery();
Label1.Text = "Completed";
}
catch (Exception err)
{
Label1.Text = err.Message;
}
finally
{
con.Close();
}
}
فقط یادت باشه که strConnection باید تغییر کنه...به جاش ConnectionString بانک خودتو بزار...
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 15:26 عصر
آقا دستت درد نکنه ، فقط یه نکته ؟ من بخوام یه طوری باشه که فقط table اضافه بشه و مقادیر فیلد های تیبل به صورت دستی توسط مدیر وارد شه (مثلا نمره درس ریاضی ، نمره درس فیزیک ) جیکار باید بکنم ؟
Mohammad_dn
جمعه 03 آبان 1392, 15:35 عصر
سخت نیست...مثلا:
Create Table "+TextBox1.Text+
بعد از + هم میتونی مقادیر دیگه رو طبق همون دستور وارد کنی...از TextBox,DragDrop و... استفاده کن...
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 15:38 عصر
اقا ایول دستت درد نکنه و اخرین سوال هم اینکه چطور میتونیم این امکان بذاریم که مدیر خودش اسم جدول رو وارد کنه ؟
sina42048
جمعه 03 آبان 1392, 15:39 عصر
آقا اونم حل شد ، مرسی مرسی مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.