ورود

View Full Version : ایمپورت کردن یک فایل در برنامه مربوط توسط ویژوال بیسیک ؟

vb.civil
جمعه 03 آبان 1392, 20:08 عصر
سلام دوستان

من میتونم یک فایل PDF رو با استفاده از ویژوال بیسیک با استفاده از برنامه Adobe Acrobat باز کنم، اما حالا میخوام با استفاده از ویژوال بیسیک فایلی رو با برنامه ای باز کنم که در حالت عادی باید اونو ایمپورت کنم ، یعنی از منوی فایل گزینه ایمپورت رو بزنم و فایل رو معرفی کنم تا توسط برنامه باز بشه

آیا میشه این کارو با ویژوال بیسیک انجام داد ؟

ممنون./

R2du-soft
جمعه 03 آبان 1392, 20:45 عصر
سلام،شما با ساخت کلید مربوط به نوع پسوند فایلتون در ریجستری و معرفی اون پسوند به برنامه دلخواهتون میتونید این کار رو انجام بدید
مثلا برای پاک کردن برنامه پیشفرض فالهای mp3 به این مسیر برید:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.mp3]
و کی " .mp3" رو پاک کنید.
بعد از باز کردن یک فایل mp3 خواهید دید که ازتون سوال میکنه که با چه برنامه ای باز بشه.
موفق باشید

vb.civil
جمعه 03 آبان 1392, 21:25 عصر
سلام،شما با ساخت کلید مربوط به نوع پسوند فایلتون در ریجستری و معرفی اون پسوند به برنامه دلخواهتون میتونید این کار رو انجام بدید
مثلا برای پاک کردن برنامه پیشفرض فالهای mp3 به این مسیر برید:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.mp3]
و کی " .mp3" رو پاک کنید.
بعد از باز کردن یک فایل mp3 خواهید دید که ازتون سوال میکنه که با چه برنامه ای باز بشه.
موفق باشید

فکر کنم منظورمو بد گفتم

ببینید یه نرم‌افزاری هست که فایل های با پسوند خاصی را باز میکنه و سیو میکنه و .... (فرض کنید فایل با پسوند dwg که با اتوکد باز میشه و ...) خوب این فایل dwg رو میشه با استفاده از دستور Shell توسط اتوکد بازش کرد از تو محیط ویژوال بیسیک.

اما فرض کنید فایلی داریم که اتوکد اونو باز نمیکنه و باید توی اتوکد ایمپورت بشه یعنی مثلا در اتوکد از منوی فایل گزینه ایمپورت رو میزینیم و مسیر فایل متنی رو بهش میدیم حالا فایل متنی در نرم افزار مربوطه ایمپورت میشه

من میخوام این عملیات ایمپورت کردن رو که شامل باز شدن نرم افزار هست سپس زدن دکمه ایمپورت از منوی فایل نرم افزار و دادن مسیر فایل متنی جهت ایمپورت هست رو توسط VB انجام بدم ؟

مرسی.

R2du-soft
جمعه 03 آبان 1392, 22:24 عصر
من بد متوجه شدم،فکر نکنم شدنی باشه ، شما ببین روی فایلت کلیک راست کن و اونو به برنامه ای که باید ایمپورت کنی معرفی کن تا خود فایل رو بشناستش ، (مثلا چطوری آهنگ رو میخوای همیشه با مثلا jetAudio باز بشه روش کلیک راست میکنی و properties میزنی و از لیست jet رو انتخاب میکنی،اینم انطوری میگم) اینکارو کن و بعد ببین با دوبار کلیک کردن روی فایلت برنامه که معرفی کردیش رو باز میکنه و اون فایل هم توش باز کنه یعنی نیازی به import نداشته باشه.
خبر بده تا بگم بهت عزیز

vb.civil
جمعه 03 آبان 1392, 23:17 عصر
نه نمیشه، حتما باید ایمپورت بشه !

rahnema1
جمعه 03 آبان 1392, 23:29 عصر
برنامه اتوکد یه سری api ها و آبجکت هایی داره که با vba که درون خودش هست میشه اونها رو فراخونی کرد شاید دستور import هم توی اونها باشه باید به رفرنس برنامه نویسی اتوکد و آبجکت های اون مراجعه کنیدببینید توی اونها هست یانه