View Full Version : مبتدی: اشكال در گريد
masoud1345
شنبه 04 آبان 1392, 09:10 صبح
دوسان من وقتي يك رديف از اطلاعات گريد خود را انتخاب ميكنم وسپس دكمه حذف اطلاعات را ميزنم ميخواهم همان رديف خذف شود ولي اطلاعات حذف ميشود ولي گريد من تمام سفيد ميشود دستورات به شرح زير است SELECT 1
USE mojodi EXCLUSIVE
DELETE FOR RECNO()=RE_
SELECT 1
PACK
thisform.grid1.Refresh
SELECT 1
gh_khajehzade
شنبه 04 آبان 1392, 11:11 صبح
یک راه حل:
1-در Datainvironment فرم با راست کلیک روی جدول و انتخاب properties خاصیت Exclusive رو برابر .T. قرار بده.
2-در دکمه Delete مانند مثال زیر عمل کن:
copy to c:\ma2 for recno()<>4
zap
append from c:\ma2
go top
thisform.grid1.Refresh
farhad_shiri_ex
یک شنبه 05 آبان 1392, 09:41 صبح
کلا کنترل گرید با تغییر RecordSource و همچنین حذف رکوردها به این وضعیت دچار می شود بهترین روش قبل از اعمال چنین دستوراتی بر روی گرید کافی است دستور ''= RecoredSource را قبل از دستورات خود و بعد از اعمال دستورات می توانید مجددا خاصیت RecordSource را مقداردهی کنید در ضمن با این روش می توانید تمامی متدهایی که در کنترل گریدتون نوشته اید را نیز حفظ نمایید مناسب برای مواقعی که می خواهید گریدتون به صورت دینامیک باشه
gh_khajehzade
چهارشنبه 08 آبان 1392, 12:20 عصر
با این روش, بعد از مقدار دهی مجدد Recordsource, تمام فیلدها در گرید دیده میشوندوفرم اولیه گرید به هم میریزددر اینجا کاملا مشکل و راه حلشو توضیح داده:
http://weblogs.foxite.com/andykramek/2005/03/19/using-a-safe-select-to-preserve-your-grid/
EBRAHIM_BANIHOSEINI
یک شنبه 12 آبان 1392, 11:22 صبح
یه راه ساده اینه که با Set Filter بانکت رو بر اساس یکی از فیلدها (مثلا Code) فیلتر کنی. (Code>0) و موقع Delete مقدار Code رو برابر صفر قرار بدی و گرید رو رفرش کنی. موقع بستن فرم هم کدهایی که برابر صفر است پاک بشه.
masoud51
سه شنبه 27 فروردین 1398, 11:11 صبح
کلا کنترل گرید با تغییر RecordSource و همچنین حذف رکوردها به این وضعیت دچار می شود بهترین روش قبل از اعمال چنین دستوراتی بر روی گرید کافی است دستور ''= RecoredSource را قبل از دستورات خود و بعد از اعمال دستورات می توانید مجددا خاصیت RecordSource را مقداردهی کنید در ضمن با این روش می توانید تمامی متدهایی که در کنترل گریدتون نوشته اید را نیز حفظ نمایید مناسب برای مواقعی که می خواهید گریدتون به صورت دینامیک باشه
با سلام
من در متد کلیک یک سلول از گرید قبل از دستور فیلتر recordsource رو نگه میدارم و بعد از فیلتر دوباره مقدار دهی میکنم ولی باز وقتی refresh میکنم صفحه گرید سفید میشه! مشکل کجاست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.