View Full Version : استفاده از اکتیویتی ها
اوبالیت به بو
یک شنبه 05 آبان 1392, 15:50 عصر
درود بر شما
من از نظر سلسله مراتب 3 الی 4 سطح دارم. یعنی منو ها به مورد اینکه کدام یکی از اون ها کلیک شده منو زیر مجموعه را نشان می دهند.
حال سوالم اینجاست که در سطح اول من یک Activity دارم که منو سطح یک رو نشون می ده. برای سطح دو هم باید یک Activity یا ListActivity دیگه بسازم؟ یا اینکه نه Activity جاری رو لیست قبلی رو پاک کنم و لیست جدید رو نشون بدم؟
Sync.Master
یک شنبه 05 آبان 1392, 18:20 عصر
سلام
برای هر منو یه activity ایجاد کنید ، ListActivity معمولا برای استفاده راحت تر از ListView مورد استفاده قرار میگیره.
. . . . .
جسارتا معنی این نام کاربریتون چیه؟:لبخندساده: اصلا به چه زبونیه؟
اوبالیت به بو
یک شنبه 05 آبان 1392, 22:15 عصر
سلام
برای هر منو یه activity ایجاد کنید ، ListActivity معمولا برای استفاده راحت تر از ListView مورد استفاده قرار میگیره.
درود بر شما
یعنی این کار درست هست؟
جسارتا معنی این نام کاربریتون چیه؟:لبخندساده: اصلا به چه زبونیه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Ashur-uballit_I
Sync.Master
دوشنبه 06 آبان 1392, 05:49 صبح
آموخته های من در این حده شاید راه دیگری هم وجود داشته باشه که اساتید دیگر بلد باشن. نمیدونم که منو های شما چجوری هستن؟ میشه از ExpandableListView هم استفاده کرد بدون نیاز به تعریف چند activity مجزا.
اوبالیت به بو
دوشنبه 06 آبان 1392, 12:35 عصر
در کل در برنامه اگر من بخوام یک دسته بندی از قسمت های مختلف داشته باشم برای پیاده سازی اون از چه روشی استفاده کنم بهتر هست؟ مثلا در یک قسمت لیست استان ها را دارم. خوب بعد لیست شهر ها رو دارم. و بعد مثلا لیست منطقه ها رو دارم این ها رو من اسمش رو منو گذاشتم. منظور من این تیپ مسائل هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.