View Full Version : اصلاح برنامه فاکتور فروش ساندویچی
alizadeh.6725
یک شنبه 05 آبان 1392, 20:55 عصر
به نام خدا
سلام
یه برنامه برای ساندویچی با اکسس 2003 درست کردم حدود یکسال دارم با اون کار می کنم ولی یه مشکل اساسی داره کسی می تونه این مشکل برطرف کنه؟؟؟
مشکل اینه که می خوام وقتی تاریخ میره روز بعد شماره مشتری از اول شروع بشه؟؟؟؟ توضیح اینکه شماره مشتری اتو نامبره
Abbas Amiri
یک شنبه 05 آبان 1392, 22:24 عصر
به نام خدا
سلام
یه برنامه برای ساندویچی با اکسس 2003 درست کردم حدود یکسال دارم با اون کار می کنم ولی یه مشکل اساسی داره کسی می تونه این مشکل برطرف کنه؟؟؟
مشکل اینه که می خوام وقتی تاریخ میره روز بعد شماره مشتری از اول شروع بشه؟؟؟؟ توضیح اینکه شماره مشتری اتو نامبره
مشکلی نیست . ابتدا در جدول فیلد اتونامبر رو به Number تغییر بدهید و بعد در فرم خصوصیت Default Value مربوط به شماره مشتری را مطابق الگوی زیر بسازید :
=Nz(DMax("CustomerID";"YourTableName";"tDate='" & [tDate] & "'");0)+1 'اگر تاريخ ازنوع تکست بود
=Nz(DMax("CustomerID";"YourTableName";"tDate=" & [tDate]);0)+1 'اگر تاريخ ازنوع عدد بود
بجای tDate و CustomerID نام فیلد تاریخ و شماره مشتری خودتان را وارد کنید
alizadeh.6725
جمعه 10 آبان 1392, 11:10 صبح
یه مشکل اساسی دیگه اینه وقتی ساعت 00:00 بامداد میشه دوباره شماره از صفر میشه و این برای ما که تا ساعت 2:00 مغازه مون بازه خوب نیست چون مثلاً مشتری ساعت 11:59 میاد شمارش 500 بعدی مشتری که ساعت 00:01 میاد شمارش میشه 1 به همین دلیل به مشکل می خورم...
حالا می خوام یه دکمه تعریف کنم که هر وقت زدم شماره ریست بشه یعنی از اول شروع بشه حالا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم نمونه برنامه من البته چون حجمش زیاد بود یه کمش حذف کردم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=57df8f304ac07191b9c30383cfe5d837
Abbas Amiri
جمعه 10 آبان 1392, 12:06 عصر
یه مشکل اساسی دیگه اینه وقتی ساعت 00:00 بامداد میشه دوباره شماره از صفر میشه و این برای ما که تا ساعت 2:00 مغازه مون بازه خوب نیست چون مثلاً مشتری ساعت 11:59 میاد شمارش 500 بعدی مشتری که ساعت 00:01 میاد شمارش میشه 1 به همین دلیل به مشکل می خورم...
حالا می خوام یه دکمه تعریف کنم که هر وقت زدم شماره ریست بشه یعنی از اول شروع بشه حالا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم نمونه برنامه من البته چون حجمش زیاد بود یه کمش حذف کردم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=57df8f304ac07191b9c30383cfe5d837
در جدول سفارش فیلد مربوط به شماره سفارش دیده نشد . بنظر میرسد جدول سفارش احتیاج به نرمال سازی دارد.
alizadeh.6725
جمعه 10 آبان 1392, 12:47 عصر
شماره سفارش همون شماره مشتری که من autonumber تعریف کردم
Abbas Amiri
جمعه 10 آبان 1392, 20:26 عصر
شماره سفارش همون شماره مشتری که من autonumber تعریف کردم
اصلاحات لازم به فایل شما اعمال شد.
alizadeh.6725
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:15 صبح
این درست نشد اقای امیری شما چی اضافه کردین به برنامه بی زحمت توضیح بدین چون من هر دکمه ای را می زنم شماره مشتری ریسیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Abbas Amiri
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:23 صبح
این درست نشد اقای امیری شما چی اضافه کردین به برنامه بی زحمت توضیح بدین چون من هر دکمه ای را می زنم شماره مشتری ریسیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتیاج به دکمه نیست شما چند بار رکورد اضافه کنید و ساعت و تاریخ سیستم رو تغییر بدید تا اثرات آن رو ببینید
alizadeh.6725
یک شنبه 12 آبان 1392, 19:19 عصر
البته قبلش تشکر میکنم. ولی شرمنده یه سوال باقی می مونه . اگه بخوام شماره از 100 شروع بشه چه کنم.؟؟؟؟
Abbas Amiri
یک شنبه 12 آبان 1392, 20:17 عصر
البته قبلش تشکر میکنم. ولی شرمنده یه سوال باقی می مونه . اگه بخوام شماره از 100 شروع بشه چه کنم.؟؟؟؟
تابع زیر رو جایگزین کنید
Function NextOrderID(d As String, t As Date) As Long
Dim FirstDate As String
FirstDate = Nz(DLast("data", "main_t_sefaresh", "Number=100"), MILADIConvertDate(Date))
If t >= #12:00:00 AM# And t <= #4:00:00 AM# Then
FirstDate = Nz(DLookup("data", "main_t_sefaresh", "data='" & AddDay(d, -1) & "'"), "")
If FirstDate = "" Then
NextOrderID = 100
Else
NextOrderID = Nz(DLast("Number", "main_t_sefaresh", "data='" & FirstDate & "'"), 99) + 1
End If
Else
NextOrderID = Nz(DLast("Number", "main_t_sefaresh", "data='" & d & "'"), 99) + 1
End If
Exit Function
End Function
Abbas Amiri
جمعه 17 آبان 1392, 01:00 صبح
اخرین اصلاحات انجام شد . باز هم مشکل بر سر منبع داد سابفرم بود
alizadeh.6725
جمعه 17 آبان 1392, 09:33 صبح
بازم درست نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Abbas Amiri
جمعه 17 آبان 1392, 12:36 عصر
بازم درست نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
فایل پست قبلی اصلاح شد . اگه تمام طراحی فایل شما رو شخصا انجام می دادم زودتر به نتیجه می رسید . کوئری all هم اصلاح شد .
ضمنا همانطور که قبلا عرض کردم جدول سفارش شما بایستی نرمال سازی شود . اولا یک فیلد شماره سفارش یکه در جدول سفارشات نیاز دارید(OrderID) . همچنین به یک جدول با نام فرضی OrderDetails نیاز دارید که همان شماره سفارش همراه آیتم های سفارشات وارده در آن ثبت شود. و به فیلدهای 1و f1 و ... الی آخر نیازی نخواهید داشت. ضمن اینکه برای بدست آوردن آیتم های سفارش نیازی به کوئری نخواهید داشت و در صورت تمایل مستقیما در سابفرم میتوانید سفارشات را وارد کنید
alizadeh.6725
جمعه 17 آبان 1392, 13:52 عصر
کلاً شرمنده ام.راست می گید اخه من با اکسس زیاد کار نکرده بودم این فایل ها را براساس اموزشهایی که داخل سایت بود درست کرده بودم....
نمونه ای برنامه از فاکتور فروش دارید که من از روش نمونه کار بگیرم و کار خودم بهتر تکمیل کنم.ضمناً ازپاراگراف دوم پست بالا هیچی متوجه نشدم.!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.