ورود

View Full Version : سوال: اجازه ندادن برای دانلود فایل ها

sajadghasemi64
دوشنبه 06 آبان 1392, 15:13 عصر
با سلام خدمت اساتید
من در پروژام فایل هایی را برای کاربرانی خاص upload میکنم که دانلود کنند و موقع دانلود چک میکنم که login کرده باشند ولی اگر مسیر و اسم فایل های من رو توی پوشه حدس بزنند و در address bar بزنند می توانند راحت دانلود کنند که این برای من یک باگ امنیتی بزرگ است لطفا راهنمایی بفرمائید
با سپاس

bomb23
دوشنبه 06 آبان 1392, 18:59 عصر
نمیدونم روش کلیش چیه ولی من اگه بودم احتمالا یه پوشه واسه فایلای دانلودی میذاشتم توش یه web.config میذاشتم بعد توش با ممبر شیپ اینطوری کار میکردم:

<system.web>
<authorization>
<allow roles="vip"/>
<deny users="*"/>
</authorization>
</system.web>

که فقط وی آی پی ها دسترسی داشته باشن.

Mohammad_dn
دوشنبه 06 آبان 1392, 19:41 عصر
سلام
میشه بگید منظورتون از vip چیه؟

bomb23
دوشنبه 06 آبان 1392, 20:16 عصر
یه اسمه هرچی میتونه باشه. اسم اون role شما تو ممبر شیب که اجازه دسترسی به پوشتون رو داره(در واقع یوزرهایی که نقش vip دارن). * هم یعنی همه کاربرا به جز بالایی(vip).

sajadghasemi64
سه شنبه 07 آبان 1392, 08:07 صبح
با تشکر از شما
ولی من واسه کنترل دسترسی اگر روی لینک کلیک بشه مشکلی ندارم و هندل کردم مشکل من اینه که روی لینک کلیک نشه و مسیر و اسم فایل را مستقیم توی address bar بزنن و دانلود کنن فایل رو باید چیکار کرد

sajadghasemi64
سه شنبه 07 آبان 1392, 10:49 صبح
دوستان ممنون میشم زودتر نظرشونو اعلام کنن

demolition
سه شنبه 07 آبان 1392, 11:01 صبح
دوستان ممنون میشم زودتر نظرشونو اعلام کنن
روشش همونه که آقای bomb23 گفت شما اگه اون کارو انجام بدید فقط اعضای vip یا نامی که خودتون انتخاب کردید میتونن اون فایلو دانلود کنن اگه آدرسو تو مرورگر هم بزنن اونارو به صفحه ای که برای لاگین اون بخش گذاشتید میبره دقیقا مثله همین سایت

sajadghasemi64
سه شنبه 07 آبان 1392, 11:23 صبح
با تشکر
مشکل اینه که من سطح دسترسی ها رو با این روش ننوشتم و خودم تو دیتابیس هندل میکنم(تو config هیچی ندارم) یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟؟؟

sajadghasemi64
سه شنبه 07 آبان 1392, 16:23 عصر
آیا راهی نیست:متفکر:

bomb23
سه شنبه 07 آبان 1392, 20:17 عصر
به نظر من که دیگه راه حلی نمیرسه اون روش ممبر شیپ سازیت رو عوض کن به نظرم.