ورود

View Full Version : مشکل در ایجاد setup با خود vs2010

farnoosh66
سه شنبه 07 آبان 1392, 09:16 صبح
سلام دوستان
پروژه من با vs2010 و sqlserver 2008 Enterprise هستش.حالا وقتی با setupخود vs setup درست می کنم به موقع نصب رو سیستم مقصد خطا پیدا نکردن server رو میده.
سوال دوم: با توجه به اینکه بانکم enterprise هستش.اگر تیک sql server expree2008 . بزارم تا موقع نصب خودش نصب کنه،مشکلی پیش نمیاد و دیگه نیازی به Attach و ...دیگه نیست؟

Hkarimi
سه شنبه 07 آبان 1392, 09:35 صبح
سلام.
تا جایی که من میدونم باید کانکشن استرینگتون رو برای SQL Server 2008 Enterprise تنظیم کنید. همچنین توسط دستورات #C میتونید بانکتون رو در موقع نصب برنامه به SQL اتچ کنید. یکم سرچ کنید توی انجمن. مطلب دربارش زیاده.
برای سوال دوم هم میتونید تیک Express رو بذارید و موقعی که کاربر برنامه رو نصب میکنه SQL Express هم نصب میشه ولی برنامه کار نمیکنه. چون که شما از نسخه کامل SQL استفاده کردید. ربطی به Express نداره. اصلاً SQL Express و SQL Enterprise دو نسخه متفاوت هستن. نمیشه انتظار داشت هرچی توی Express اتچ شه توی Enterprise هم کار کنه.

farnoosh66
سه شنبه 07 آبان 1392, 10:28 صبح
پس منظورتون اینه مجبورم روی سیستم نسخه کامل sql server enterprise نصب کنم؟

Hkarimi
سه شنبه 07 آبان 1392, 11:21 صبح
پس منظورتون اینه مجبورم روی سیستم نسخه کامل sql server enterprise نصب کنم؟

بله دقیقاً. اگه توی سیستم خودتون بانکی دارید که به SQL Enterprise متصل هست، و با اون بانک توی #C ارتباط برقرار میکنید و براش کدنویسی میکنید، نیاز دارید که در سیستم مقصد هم نسخه Enterprise رو نصب کنید و برای اجرای برنامه، بانکتون رو بهش اتچ کنید.