View Full Version : سوال: ایجاد ردیف جدید در میان ردیفهای قبلی یک جدول.
behzad5952
سه شنبه 07 آبان 1392, 11:46 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که بتوان یک ردیف جدید در میان ردیفهای قبلی یک جدول ایجاد نمود.
با تشکر.
mmbguide
سه شنبه 07 آبان 1392, 14:00 عصر
سلام
خودم نمیدونم نظرم از نظر استاندراد طراحی بانک درست باشه ولی من فکر کنم 2 تا کار بشه انجام داد:
در زمان ذخیره رکودهای جدید فیلد ID مضربی از 5 باشه و زمانی که رکورد جدیدتری قراره اضافه بشه باشد شماره رکورد انتخاب رو بدست بیارید و اون رو یک واحد رفزایش بدبد و بعنوان ID فیلد جدید ذخیره کنید.
یا اینکه شماره رکورد مورد نظر ور پیدا کنید و ID رکوردهای بعد از اون تا انتهای جدول یک واحد اضافه کنید و رکورد جدیدتر رو بعد از رکورد انتخابی قرار بدید. البته برای این مدل باید یک فکری هم برای جداول متناظر کرد....
البته به نوع داده هایی که در جدول ذخیره میکنید هم خیلی مربوط میشه. مثلا اگر در جدول حضور و غیاب باشه اصلا اهمیتی نداره که رکوردها بهم ریخته باشند چون اگر هم انی اتفاق بیوفته شما براحتی و با استفاده از یک Query و در زمان اجرا Sorting اون رو براساس سال-ماه-روز تنظیم میکنید حالا این فیلدها اگر جابجا و پراکنده هم باشند باز هم بصورت مرتب زیر هم قرار میگیرند.
Abbas Amiri
چهارشنبه 08 آبان 1392, 00:11 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که بتوان یک ردیف جدید در میان ردیفهای قبلی یک جدول ایجاد نمود.
با تشکر.
معمولا احتیاج به فیلد ردیف در جداول وجود ندارد چون در گزارشات به آسانی می توان آن را افزود ودر فرمها با کمی پیچیدگی امکان پذیر است . در صورت اصرار راه دوم پست 2 مناسب ترین است .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.