View Full Version : استفاده چند کاربر از یک دیتا بیس
mtfa65
چهارشنبه 08 آبان 1392, 14:11 عصر
با سلام
من برنامه ای با دلفی ساختم که با دیتا بیس اکسس کار میکنه.
سوال اول اینکه آیا برای استفاده چند کاربر به طور همزمان نیاز به تابع خاصی در دلفی است یا اینکه همین که نام کاربرها رو در دیتا بیس تعریف کنیم قابل استفاده است یا نه؟
سوال دوم اینکه دیتا بیس من در مسیرC:\users\mtfa قراردارد ولی در ویندوز های 7 و 8 و ویستا موقعی ویرایش در دیتا بیس - یا چیزی رو اضافه کردن یا حذف کردن پیغام خطا در مورد query میده که این مربوط به امنیت ویندوز است وقتی از قسمت امنیت همه کاربران را مجاز می کنیم مشکل حل میشه.آیا در درایوc در ویندوزهای 7و8وویستا در همه فولدرها همچین امنیتی است یا نه؟
HAMIDyekta
یک شنبه 18 خرداد 1393, 10:23 صبح
سلام
خوب فایل دیتابیس تو بیار بیرون از پوشه users\mtfa بزار تویه پوشه دیگه مثلا c:\db با این کار مشکلت حل میشه.
در مورد ارتباط چند کاربر به یک بانک اطلاعاتی خوب شما فقط اسامی کاربر ها رو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کرده این مورد اصلا کاری به ارتباط کاربران ندارد.
چنانچه سیستم شما نیاز به کنترل و بررسی عملکرد هر کاربر در هر لحظه دارد باید با کد نویسی این مورد را کنترل کنی وگرنه چندان مهم نیست
Mask
یک شنبه 18 خرداد 1393, 14:23 عصر
سوالات شما ، چندین مرتبه مورد بررسی و گفتگوی دوستان بوده.
سوال اول اینکه آیا برای استفاده چند کاربر به طور همزمان نیاز به تابع خاصی در دلفی است یا اینکه همین که نام کاربرها رو در دیتا بیس تعریف کنیم قابل استفاده است یا نه؟
نه اینکه گفته بشه اکسس این امکان رو نداره ، بلکه با یکسری دور اندیشی ها میتوان از این بانک اطلاعاتی به صورت مالتی یوزر استفاده کرد. اما با این وجود استفاده از این بانک اطلاعاتی به عنوان DB چند کاربره پیشنهاد نمیشود . برای این امور میتوانید از SQL - Firberd-Sqlite , ... استفاده کنید. چون بیدقتی در انتخاب بانک اطلاعاتی ، ممکنه صدمات جبران ناپذیری ایجاد و حتی گاهی فایل اصلی به طور کامل مشکل پیدا کند.
دیتا بیس من در مسیرC:\users\mtfa
در ویندوزهای سون و 8 ، به خاطر امنیتی که لحاظ شده ، به دو صورت میتوان اهداف رو پیگیری کرد.
1- برنامه ما در مد Administrator اجرا شود : در این صورت دیگر محدودیت مکان فایل یا بانک اطلاعاتی وجود ندارد.
2- طبق توصیه مایکروسافت ، اجرای برنامه و متعلقاتش در مسیر Program Date در درایو ویندوز میباشد.
موفق باشید.
BORHAN TEC
شنبه 24 خرداد 1393, 14:36 عصر
برای این امور میتوانید از SQL - Firberd-Sqlite , ... استفاده کنید.
Sqlite به صورت Embeded هست و برای اینکار توصیه نمیشه(البته در برخی از وبسایتها از این پایگاه داده استفاده شده ولی این مورد فلسفه خودش رو داره و در حالت کلی توصیه نمیشه). فایربرد هم موقعی توصیه میشه که از نسخه سروری اون استفاده بشه.
tramorphius
دوشنبه 24 فروردین 1394, 11:06 صبح
با سلام. دوستان عزیز از آخرین پست این تاپیک ۱۰ ماه میگذره, اما کسی پاسخ کاملی به این دوستمون نداده.
بنده هم همین سوال رو دارم و بانکم هم sql هست. کلاینتها فقط قرار هست اطلاعاتی رو وارد کنند و در مواقعی از اونها استفاده کنند.
اطلاعات بعضی از جداول هم باید همیشه به صورت بروز شده در معرض دید کاربران باشه.
بین کلاینتها ارتباطی نیست, فقط ارتباط بین هر کاربر با بانک هست.
لطفا بفرمایید با چه ابزاری و چطور باید این کار انجام بشه. ممنون.
راستی تو یکی از تاپیکها دیده بودم که دوستی گفته بود برای اینکار آی پی سرور رو در کانکشن استرینگ ست کنیم. اما در زمان طراحی نرم افزار و بدون اینکه از آی پی سرور مطلع باشیم, چطور میشه اینکار رو کرد. یا در زمان نصب نرم افزار بر روی کلاینتها, اونها چطور آی پی سرور رو باید تشخیص بدن و کانکشن استرینگشون ست بشه؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.