ورود

View Full Version : این چ وضعیشه !!!

mihanblog
پنج شنبه 09 آبان 1392, 19:38 عصر
با سلام ...
من واقعا موندم این سایت یه سایت آموزشی نیست مگه بلاخره باید کابرای دائمی این سایت یا حتی مدیر این قسمت به کسایی که سوال میپرسن یه جواب درست حسابی بدند ...من الان یه سوال ماشین حساب پرسیدم هیچ کس درست حسابی جواب من نداده ...لطفا افراد برجسته بزارین که بلدن جاوا رو ...

cups_of_java
جمعه 10 آبان 1392, 12:47 عصر
دوست گرامی
1) این سایت یه سایت آموزشی نیست. یه سایت سوال و پرسشه. که شما می تونید یاد بدید و یاد بگیرید.
2) کسی در این سابت نه پول میگیره نه به زور و رو وظیفه میاد. اینجا یه مکان باز و آزاده و هر کس به علاقه خودش میاد که جواب بده سوال ها رو
3) سوال کننده ها هیچ هزینه مادی و غیر مادی در این سایت صرف نمی کنن که انتظاری در قبال جواب گرفتن سوال هاشون داشته باشن.

این ها رو بهش اگه فکر کنید... کمک می کنه که چطوری دید و سطح انتظارتون رو تعریف کنید برای خودتون...

mehrdad85
شنبه 11 آبان 1392, 10:29 صبح
با سلام ...
من واقعا موندم این سایت یه سایت آموزشی نیست مگه بلاخره باید کابرای دائمی این سایت یا حتی مدیر این قسمت به کسایی که سوال میپرسن یه جواب درست حسابی بدند ...من الان یه سوال ماشین حساب پرسیدم هیچ کس درست حسابی جواب من نداده ...لطفا افراد برجسته بزارین که بلدن جاوا رو ...

سلام
دوست عزیز صحبت های شما شبیه به آدمی میزنه که هزینه ای پرداخت کرده و در قبال اون انتظار گرفتن سرویس داره یا اینکه دیگران در برابر اون متعهد هستند که مشکلات و سوالاتشو جواب بدن یا کسی در حقش اهمال و کوتاهی کرده .
در رابطه با این که چه وضعش هست و یک نفر را بزارید که برجسته باشه لازم به ذکره که اینجا کسی کسی را نمیذاره .یک سری دور هم جمع شدن و حول اون موضوعی که علاقه دارند به همدیگه کمک میکنن و به قولی هم افزایی می کنن . سایت آموزشی هم نیست . به نظرم کلا صورت مسئله را اشتباه گرفتی . درک اشتباهی از ادمای اطرافت و سایت و .. داری شاید این مشکلو حل کنی مشکل ماشین حسابت هم حل بشه منطقتو قوی کن البته تا جایی که میتونی
دقیقا این وضعشه

spiderman200700
شنبه 11 آبان 1392, 13:53 عصر
با سلام ...

دوست عزیز علاوه بر صحبت های دوستان، اگه سوالت جوری بوده باشه که بشه جوابشو داد و خودتم تلاش کرده بودی که جوابشو پیدا کنی، تا حالا جواب کاملتو گرفته بودی.

sajjad4563
شنبه 11 آبان 1392, 18:20 عصر
دوست عزیز به یک جا متکی نباشین

صدها سایت زبان انگلیسی هست که کارشون همینه.
قطعا باید یه برنامه نویس زبانش فول باشه، یا سعی کنه که فولش بکنه

با رعایت قوانین سایت Q&A زیر، میتونید سئوالتون رو در قالب SSCCE بپرسین:
stackoverflow.com

ُُSSCCE = short, self contained, correct example

mehrdad85
یک شنبه 12 آبان 1392, 09:04 صبح
دوست عزیز به یک جا متکی نباشین

صدها سایت زبان انگلیسی هست که کارشون همینه.
قطعا باید یه برنامه نویس زبانش فول باشه، یا سعی کنه که فولش بکنه

با رعایت قوانین سایت Q&A زیر، میتونید سئوالتون رو در قالب SSCCE بپرسین:
stackoverflow.com

ُُSSCCE = short, self contained, correct example

زبان؟ زبان انگلیسی برای چی؟
این همه سایت که وظیفشون آموزشه پس اونا چکارن؟
من نمیدونم عضو چه صنفی هستن که شکایت کنم از عملکردشون اصلا نه آدمای برجسته میارن نه کسی میپرسه از آدم که فلانی نمیخوای این مطلبو بدونی نه کسی احوال آدمو میپرسه ولش کن آغا داغونم یعنی

دوستان و استادان من از جانب این دوستمون از شما عذرخواهی میکنم و از مدیر این بخش هم خواهش میکنم این تاپیک کلا حذف کنن

با تشکر

spiderman200700
یک شنبه 12 آبان 1392, 10:50 صبح
دوست عزیز دوستان گفتن من هم دوباره تکرار میکنم. اینجا کسی وظیفه ای در قبال شما نداره، چون هیچ کس پولی دریافت نمیکنه.
بهتره بری تلاش کنی و همونطور که دوستمون گفتن انگلیسیت رو قوی کنی و به خودت متکی باشی.