PDA

View Full Version : گفتگو: بررسی مسئله ی کلی فایل های exe ویژوال بیسیک

Shahab.
جمعه 10 آبان 1392, 17:53 عصر
سلام دوستان.
حتما همه میدونید که exe های وی بی توسط عمده ی ضدویروس ها به عنوان فایل خطرناک شناخته میشن و بلافاصله حذف میشن.
اصلا بحث سر اینه که چرا فایلی که در حقیقت ویروس نیست , ویروس شناسایی میشه.
این از مسئله ی اول

مسئله ی دومم اینکه راه حل چیست؟

SlowCode
جمعه 10 آبان 1392, 19:14 عصر
سلام

حتما همه میدونید که exe های وی بی توسط عمده ی ضدویروس ها به عنوان فایل خطرناک شناخته میشن و بلافاصله حذف میشن.واقعا؟:لبخند: من نمیدونستم.
مشکل از کدهای شماست! من در طول تقریبا 5 سال که با وی بی کار میکنم یکی دوبار ویروس کش برنامم رو حذف کرده. اون موقع هم اتفاقا بدافزار می نوشتم.

در مورد راه حل قبلا بارها و بارها دوستان توضیح دادن. جستجو کنید.

m.4.r.m
جمعه 10 آبان 1392, 22:36 عصر
والله من این همه پروژه نوشتم دست مشتری هم دادم تا حالا آنتی ویروسم هم که آپدیت روزانه داره اونم نه رایگان با لایسنس کی پولی به این مدلی که شما میگی بر نخوردم احتمال داره سیستم شما ویروس داشته باشه روی فایل خروجی تاثیر بزاره که من یک بار برنامه ای نوشتم و اینطوری شد .

m2011kh
جمعه 10 آبان 1392, 23:04 عصر
منم به همچین مشکلی بر نخوردم،وقتایی هم که گیر داده برنامه واقعا بد افزار بوده.آنتی ها هم تو بعضی چیزا خیلی حساسن،مثلا تکثیر موقع لود شدن فرم ها یا تابع GetKEyStat که از توابع API هست و ... .ولی اگه شما نیتتون خیر باشه گیر نمیدن، مگر در مواقع خاص که اونم استثناء هست.

setroyd
شنبه 11 آبان 1392, 02:45 صبح
ما اگه بیایم این حرف رو از لحاظ منطقی در نظر بگیریم امکانش 1% هست که انتی ویروس بیاد به فایل خروجی که بدافزار نیست گیر بده ! پس شما رو code ها کار کن یا مشکل رو از پایه درست کن که میتونه از بد کار کردن چه میدونم کامپایلر باشه که امکانش 1% یا....... یعنی میتونه مشکل از سیستم و نحوه ی عمل کرد نرم افزار در سیستم شما باشه که یه نمونش دوستان تکو توک خونده بودم به ویروس اشاره کردن , بله میتونه ویروس هایی نظیر جیفو یا...... رو فایل exe شما بشینه بعد از کامپایل فایل شمارو الوده کنه که این میتونه توسط انتی ویروس به صورت یک ویروس شناسایی بشه . یه پشنهاد خوب ! شما ویندوز رو عوض کن که شاید این کار کار جالبی به نظر نرسه و من از سطح دانش شما برخوردار نیستم ولی برای اسوده خاطری میگم که شما بعد از نصب ویندوز یه ویروس کش که فایل exe ان در سیستم شما نبوده باشه که الوده شده باشه که باز امکانش 1% میتونه باشه چون تو علم کامپیوتر منطق حاکمه نه شانس ویا گمان ! چون در صورت ویروس کش فایل exe تولید شده توسط شما الوده نخواهد شد ولی باز ما شاید بگیم ویروس شناخته شده نیست وبا ترکیب با یک exe میتونه بد افزار شناخته بشه ! heh . پس تا اینجا شد یه windows یه anti virus ویه visual basic 6 شما نصب کن و برنامه رو compile کن ببین چطور میشه در غیر این صورت شما کدت رو بزار بررسی بشه . موفق باشی دوست عزیز .