View Full Version : کمک در مورد اشتراک ADSL
bahramsport
یک شنبه 20 فروردین 1385, 09:03 صبح
توضیح در مورد کار
من در یک اداره یک خط ADSLدارم حالا میخوام طوری اونو تو شبکه به اشتراک بزارم که مثلا آقای فلان از ساعت 2-3 بتونه استفاده کنه و در هر زمان مثلا بیشتر از 5 نفر نتونن کار کنن فقط توجه کنین که اونجا اداره است و هر برنامه ای نمیشه نصب کرد
Identifier
یک شنبه 20 فروردین 1385, 09:35 صبح
2 راه دارید :
1- استفاده از ISA سرور و تعریف برنامه رمانی .
2- پیاده سازی VPN Server و Accounting که بیشتر جوابگوی شماست و قدرت مانور بیشتری دارید .
برای محدود کردن اتصال همزمان در زمان پیکر بندی VPN میتونید مشخص کنید چه تعداد Connection می تواند اتصال برقرار کند که به طور پیشفرض 128 هست و شما اون رو به 5 محدود میکنید . و مواردی هم که میخواهید ساعتی عمل کنید اگر از NTTacPlus ، FreeRadius و یا IBS استفاده کنید میتونید این محدودیت را اعمال کنید .
موفق باشید .
bahramsport
یک شنبه 20 فروردین 1385, 10:16 صبح
منظور شما از راه اندازی vpn همان تنظیمات server در routing and remote است یا من باید تنظیمات دیگر انجام دهم اگر پاسخ دهید متشکر میشم
bahramsport
یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:43 صبح
مشکل دیگه هم این است که به نظرم vpnیوزرهاشو از روی active directory میخونه و من میخوام یوزرها رو دومین باشن و با اون بالا بیان ولی اینترنت نداشته باشن آیا میشه یا باید 2 تا سرور یکی وی پی ان و دیگری برای دومین راه اندازی کنم :متفکر:
Identifier
یک شنبه 20 فروردین 1385, 12:11 عصر
منظور شما از راه اندازی vpn همان تنظیمات server در routing and remote است
دقیقا !!!.
مشکل دیگه هم این است که به نظرم vpnیوزرهاشو از روی active directory میخونه
خیر وقتی شما از Accounting server استفاده میکنید میتونید تعریف کنید که به چه نحو authentication انجام شود و میتونید مستقل از AD عمل کنید . و کاربران اینترنت متفاوت با کاربران AD باشند.
و من میخوام یوزرها رو دومین باشن و با اون بالا بیان ولی اینترنت نداشته باشن آیا میشه یا باید 2 تا سرور یکی وی پی ان و دیگری برای دومین راه اندازی کنم
بله ، این به نحوه طراحی فیزیکی و پیکربندی RRAS مربوط میشه شما بایستی RRAS را با Lan به صورت Cross متصل کنید و اتصال ADSL را هم از طریق RRAS انجام دهید اما AD بایستی بر روی LAN باشد.
موفق باشید.
bahramsport
دوشنبه 21 فروردین 1385, 08:22 صبح
با عرض شرمندگی
میشه در مورد تنظیمات accounting server برای من توضیح بدین که باید چطوری راه بندازم یا یک منبع برای آموزش معرفی کنید با تشکر
mhjb
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:14 صبح
آقای bahramsport نرم افزار NTTacPlus رو دانلود کن بعد لینک های زیر رو نگاه کن. آقای ذولقدری قبلا در این باره توضیح دادهاند:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40531
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=42187
Identifier
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:23 صبح
با عرض شرمندگی
میشه در مورد تنظیمات accounting server برای من توضیح بدین که باید چطوری راه بندازم یا
یک منبع برای آموزش معرفی کنید با تشکر
شما میتونید برای Accounting از NTTacPlus استفاده کنید که نحوه راه اندازی و پیکر بندی آن در تاپیک زیر بیان شده :
نحوه راه اندازی و تنظیم کردن NTTacPlus (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40531)
اما بایستی در زمان پیکربندی RRAS گزینه های Accounting و Authentication را تنظیم کنید و آن را بر روی radius تنظیم کنید و قسمت مربوط به Encryption گزینه UnEncrypted را انتخاب کنید.
موفق باشید
bahramsport
سه شنبه 22 فروردین 1385, 09:49 صبح
از شما متشکرم شرمنده کردین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.