PDA

View Full Version : كار نكردن لينك در كروم

karimi84
دوشنبه 13 آبان 1392, 12:07 عصر
با سلام به همه دوستان
در برنامه من لينكي به شكل زير است
<a class="nav" target="_blank" style="color: #FF0000" href="file://awc-server\AWC Shared Documents\Documents\Procedures">آئين نامه روالهاي اجرائي </a>
اين لينك در IE كار ميكند ولي در كروم كار نمي كند

mRizvandi
دوشنبه 13 آبان 1392, 18:11 عصر
این لینک داره آدرس دهی فایلینگ می کنه، این روش تا اونجایی که من می دونم (مطمن نیستم) فقط توسط IE خونده میشه. چون ویندوزیه!
شما باید روش آدرس دهیتون رو عوض کنید.
file:// روشی است که باید تغییر بدید.

karimi84
سه شنبه 14 آبان 1392, 09:01 صبح
ميشه بگين از چه روشي بايد استفاده كنم

gerdioz
سه شنبه 14 آبان 1392, 19:34 عصر
سلام
عزیز وقتی شما سایت رو تو هاست پاپلیش می کنی این آدرس دهی دچار مشکل میشه
اگز شما در شاخه اصلی یک فایل دارید به نام index.aspx

<a href="Index.aspx">mylinke</a>

karimi84
چهارشنبه 15 آبان 1392, 08:59 صبح
سلام دوست عزيز
اين يك سايت اينترانت است درون سازماني است

karimi84
چهارشنبه 15 آبان 1392, 09:00 صبح
من ميخوام توسط يك لينك كه قرار دادم كار بر با كليك برروي ان يك فلدر باز بشه با ie مشكلي ندارم ولي تو كروم اين كارانجام نمي شه

mRizvandi
چهارشنبه 15 آبان 1392, 12:22 عصر
من ميخوام توسط يك لينك كه قرار دادم كار بر با كليك برروي ان يك فلدر باز بشه با ie مشكلي ندارم ولي تو كروم اين كارانجام نمي شه

کاری که می خواهید انجام بدید کمی عجیبه! هدفتون از این کار چی بوده؟ که یکسری فایل رو در اخیتار کاربر قرار بدید؟ اگر اینطوری هست، باید لیست فایلها رو در صفحه خودتون نمایش بدید یا از یک اکتیو ایکس استفاده کنید که مطمن باشید همه جا کار می کنه. چون سازمانی هست، اونوقت می تونید این اکتیو ایکس رو در همه سیستمها نصب کنید و البته باید مجوز هم بدید که کاربران بتونن سایت شما رو که حاوی اکتیوایکس هست باز کنن.
به نظرم سناریوتون ویندوزیه نه وبی، پس بهتره از یه برنامه استفاده کنید نه وب سایت.

karimi84
چهارشنبه 15 آبان 1392, 14:55 عصر
هدف من اين كه يك فلدر رو سروم دارم كه يك سري از همكاران به اون دسترسي دارن و ميتونند از فايلهاي ان استفاده كنند حال اين كار درست است يا غلط مسئله اين نيست
من ميخوام اين رو بدونم اگر سايت رو در ie باز كنيم هيچ مشكلي نيست ولي تو كروم مشكل داره
من ميخوام بدونم چطوري ميشه اين كار رو كرد