View Full Version : زبان انگلیسی
olampiad
سه شنبه 14 آبان 1392, 23:23 عصر
سلام
سوالی می پرسم که ربطی به این بخش نداره و امیدوارم که اساتید سوالم رو حدف نکنن.
از اونجایی که تو رشته هایی کامپیوتری از جمله برنامه نویسی با قوی بودن زبان انگلیسی،یاذگیری راحت تر و بهتر صورت می گیرد.
متاسفانه زبان انگلیسی من خیلی ضعیفه و برای یادگیری زبان دنبال منابع آسان و سریع می گردم
می خواستم آموزشی ،ترفندی ،راهنمایی از دوستان،اساتید برای تقویت زبان انگلیسی یا بگیرم.
به راحت ترین راه گیری زبان چی هستش.
بی نهایت ممنون
tamafi6
سه شنبه 14 آبان 1392, 23:36 عصر
بهترين روش يادگيري خودتون هستيدباسعي وتلاش منابع وماخذنهايت 10درصدبه شماكمك كنن اگرهم دوست داريدپولتون رادوربريزيدكلاس وسي دي واين چرنديات فراوانه
Omid Jackson
سه شنبه 14 آبان 1392, 23:43 عصر
بهترین دوست شما translate.google.com
از ایشون خیلی راحت میتونین کمک بگیرین برای یادگیری مطالب:چشمک:
Aalibeigi
چهارشنبه 15 آبان 1392, 18:24 عصر
میتونی یه سر به کتاب زبان تخصصی کامپیوتری که تو دانشگاه پاس کردین بندازی.
خیلی دامنه لغات کامپوتری شما رو بالا میبره.
من خودم کم کم راه افتادم (با مجبور شدن به خواندن متن های انگلیسی برای حل خطاهای برنامه هام)
اما همینطور که دوستمون گفتن گوگل هم خیلی به درد بخوره...
اما دقت کن که کلمه ها رو باش معنا کنی من یه بار یه جمله رو باش معنا کردم رسما ترجمش ببخشیدا ولی افتضاح بود.
olampiad
چهارشنبه 15 آبان 1392, 19:25 عصر
تشکر فراوان
نرم افزاری شبیه google translate سراغ دارید که روی کامپیوتر قابل اجرا باشه.
مثلا موقعی که هم به اینترنت وصل نیستم بتونم ازش استفاده کنم
Omid Jackson
چهارشنبه 15 آبان 1392, 19:51 عصر
الآن نمیدونم در چه حدی شده ولی قبلا از بابیلون استفاده میکردم خیلی خوب بود، خوبیش اینه معنی لغات تخصصی رو میزنه تو چه زمینه ای هست ولی برای ترجمه متن باید به اینترنت وصل باشه
jalil_gh
چهارشنبه 15 آبان 1392, 21:51 عصر
برای تقویت مهارت خواندن متون میتونید یه سری به اینجا (http://www.yadsaz.ir/reading/)بزنید و برای یادگیری و مرور لغات زبان انگلیسی به اینجا (http://www.yadsaz.ir/vocab/) یه سری بزنید.
f_talebi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:22 صبح
به نظر من برید کلاس زبان. بعد چند ترم و باتلاش خودتون راه میفتین. زبان تخصصی کامپیوتر خیلی آسونه فهمش بنظرم.
Aalibeigi
شنبه 25 آبان 1392, 09:09 صبح
سلام
بهترین نرم افزاری که تو ترجمه سراغ دارم نارسیس هستش.
باید خریداری کنین اما تا جایی که ازش استفاده کردم خیلی کامل بود.
اما شاید یه سری از امکاناتش به کار شما نیاد
yasharhi
شنبه 25 آبان 1392, 13:47 عصر
سلام
سوالی می پرسم که ربطی به این بخش نداره و امیدوارم که اساتید سوالم رو حدف نکنن.
از اونجایی که تو رشته هایی کامپیوتری از جمله برنامه نویسی با قوی بودن زبان انگلیسی،یاذگیری راحت تر و بهتر صورت می گیرد.
متاسفانه زبان انگلیسی من خیلی ضعیفه و برای یادگیری زبان دنبال منابع آسان و سریع می گردم
می خواستم آموزشی ،ترفندی ،راهنمایی از دوستان،اساتید برای تقویت زبان انگلیسی یا بگیرم.
به راحت ترین راه گیری زبان چی هستش.
بی نهایت ممنون
سریال friends رو با زیر نویس انگلیسی ببینید - این رو کسی بهتون میگه که تو 10 سال اخیر یک بار کلاس نرفته ولی الان بدون کوچکترین مشکلی فیلم و سریال و کتاب های انگلیسی را میبینم
refugee
شنبه 25 آبان 1392, 17:08 عصر
سریال friends رو با زیر نویس انگلیسی ببینید - این رو کسی بهتون میگه که تو 10 سال اخیر یک بار کلاس نرفته ولی الان بدون کوچکترین مشکلی فیلم و سریال و کتاب های انگلیسی را میبینم
حرف شما درست دوست من , اما با فیلم دیدن که کسی مترجم نمیشه ( تو فیلم ها هم از لغات علمی تو مباحث کامپیوتر استفاده نمی شود مگرم محدود )
خب شما باید برید سراغ یاد گیری , یاد گیری از 3 روش صورت میگیرد .
1. دیدن
2. نوشتن
3. صحبت کردن
این 3 روش را میتونید از چند طریق یاد بگیرید :
- کلاس رفتن و اموزش کامل ( بهترین روش )
- کتاب ها
- دیدن فیلم و .. ( هر چند زیاد مناسب نیست و گستره زیاد علمی ندارد و به زمان بسیاری نیاز دارد {* بد اموزی دارد :لبخند: })
- سی دی های اموزشی
من سی دی اموزشی را ترجیع میدم .
آموزش زبان نصرت خیلی پکیچ خوب و مناسبی است . بنده چند ماه دیگه دارم میرم برا همیشه خارج از ایران . دارم گوش میدم و خوب بود . ( نهایتا 7500 تومان هزینه میکنید و 30 روز وقت میذارید )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.