ورود

View Full Version : سوال: ارسال آیدی یک تگ توسط خودش به تگی دیگر یا به تابع جاوا اسکریپت

mohammad_kazem
چهارشنبه 15 آبان 1392, 11:33 صبح
سلام دوستان.
یک منو دارم که آیتم های این منو بصورت پویا از بانک پر شدن. یعنی نام ، آیدی و عنوان این ایتم ها از بانک لود شدن. حالا میخوام وقتی روی هر ایتم کلیک شد آیدی، نام و بقیه اطلاعات خودشو به یک متد جاوا سکریپت بفرسته. چطوری میتونم این کارو بکنم؟
اگه بخوام این اطلاعات رو برای تگ دیگه ای در صفحه بفرستم چطور میتونم بفرستم و تگ جدید چطور میتونه این اطلاعاتو بگیره؟
با تشکر از همگی

hakim22
چهارشنبه 15 آبان 1392, 13:48 عصر
معمولا وقتی اطلاعاتی از بانک در جاوا اسکریپت نیاز میشه با استفاده از همان جاوا اسکریپت بارگذاری میشه و اینطور نیست که اول به ویو بره و بعد شما سعی کنید بازخوانی کنید.

همیشه میتوانید با استفاه از جیکوئری محتویات یک تگ رو به تگ دیگه کپی کنید یا بخوانید و تغییر دهید.

برای مدیریت رویداد کلیک هم با استفاده از جیکوئری کد نویسی می کنید.

از اونجا انجام این کارهای با جیکوئری بسیار ساده است و از مبانی کاربردهای جیکوئری محسوب میشود پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر به منابع آموزشی جیکوئری و جاوا اسکریپت مراجعه کنید.

mohammad_kazem
چهارشنبه 15 آبان 1392, 15:04 عصر
معمولا وقتی اطلاعاتی از بانک در جاوا اسکریپت نیاز میشه با استفاده از همان جاوا اسکریپت بارگذاری میشه و اینطور نیست که اول به ویو بره و بعد شما سعی کنید بازخوانی کنید.

همیشه میتوانید با استفاه از جیکوئری محتویات یک تگ رو به تگ دیگه کپی کنید یا بخوانید و تغییر دهید.

برای مدیریت رویداد کلیک هم با استفاده از جیکوئری کد نویسی می کنید.

از اونجا انجام این کارهای با جیکوئری بسیار ساده است و از مبانی کاربردهای جیکوئری محسوب میشود پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر به منابع آموزشی جیکوئری و جاوا اسکریپت مراجعه کنید.

سلام دوست عزیز
راستشو بخواین منظورتونو خوب متوجه نشدم. منکه به قدرت و سادگی js با جی کوئری شک ندارم و تقریبا با کارهای معمولی که با js انجام میشه اشنایی دارم وانجام دادم.
سوال من اینه که چطور میتونم وقتی روی یک لینک کلیک شد آیدی همون لینک رو به یک متد جاوااسکریپت بفرستم. بهتر بگم با کلیک شدن یک تگ a یک متد جاوااسکرسپت فراخوانی بشه و پارامتر ورودیشم ایدی همون تگ a باشه.کل سوال من همینه. اگه میشه مجددا راهنمایی بفرمایین.
یه جایی گفتین که میشه با جاوا اطلاعات بین تگها رو جابجا کرد. اگه میشه در این مورد هم توضیح بدین که چطور میشه اینکارو کرد.
با تشکر

hakim22
چهارشنبه 15 آبان 1392, 16:48 عصر
شما میتوانید از data-attribute استفاده کنید.

<a href="#" data-id="@model.id">

با این روش شما میتوانید هر داده ای را درون یک تگ جاسازی کنید.
بعدا برای بازخوانی محتویات آن از جیکوئری و دستور attr استفاده کنید.

با استفاده از همین دستور میتوانید هر خاصیت درون یک تگ رو به یک خاصیت در تگ دیگر HTML ست کنید.

با استفاده از جیکوئری رویداد کلیک شدن رو لینک را مدیریت کنید.

mohammad_kazem
شنبه 25 آبان 1392, 11:09 صبح
شما میتوانید از data-attribute استفاده کنید.

<a href="#" data-id="@model.id">

با این روش شما میتوانید هر داده ای را درون یک تگ جاسازی کنید.
بعدا برای بازخوانی محتویات آن از جیکوئری و دستور attr استفاده کنید.

با استفاده از همین دستور میتوانید هر خاصیت درون یک تگ رو به یک خاصیت در تگ دیگر HTML ست کنید.

با استفاده از جیکوئری رویداد کلیک شدن رو لینک را مدیریت کنید.

من با اینا نتونستم کارکنم. لطفا بعد از خوندن توضیحات زیر مجدد راهنمایی بفرمایید.
ببینید دوست عزیز من یک لینک دارم به این شکل

<a id="myid" href="#" onclick="myFunction(id)">Click me</a>

میخوام وقتی کلیک شد آیدی خودش یعنی myid رو به تابع myFunction ارسال کنه.در واقع id باید همون myid باشه. تابع myFunction هم اینجوریه:

function myFunction(id)
{
...
}

دوستان هرکی میتونه کمک کنه.
خیلی ممنون

sky_in_iran
شنبه 25 آبان 1392, 12:43 عصر
سلام
دوست عزيز اگر <a id="myid" href="#" onclick="myFunction(id)">Click me</a>

تو برنامه خودت اضافه مي كني و از قبل در صفحت نيست به جاي id مقدار رو مستقيم بزار
يا اينكه بنويس :
</(input type="button" value="myid" onclick="myFunction(value>

S.Ghasim
دوشنبه 05 آبان 1393, 08:30 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
میدونم خیلی وقت گذشته اما جواب این دوستمون رو برای بقیه عزیزان که مثل بنده به همین مشکل خوردن میدم

در صفحه HTML کد به صورت:

<a id="WelcomeLBtn" onclick="AdminManagerPage.disableControl(this.id);">خوش آمدید</a>

و در صفحه جاوا اسکریپت کد به صورت:

enableControl: function (controlId) {
$("#" + controlId).show();
}

در این مثال ID کنترل را از صفحه HTML توسط خودش ارسال کردم و در صفحه جاوا اسکریپت اون کنترل رو show یا hide کردم
-توجه کنید که تابع show یا hide از توابع jQuery می باشد.