ورود

View Full Version : دانلود و پاک کردن فایل بعد از دانلود

iceweek
چهارشنبه 15 آبان 1392, 20:08 عصر
دو تا سوال داشتم.
اول اینکه چطور فایلی را برای دانلود بگذارم(مخصوصا اگر نخوام مسیر فایل در سرور را ببینه)
دوم چطور فایل را بعد دانلود پاک کنم.حتی اگر وسط دانلودش اینترنت هم قطع بشه یا اتفاق مشابهی بیوفته میخوام پاک بشه

****لطفا به C# بگید

mRizvandi
چهارشنبه 15 آبان 1392, 23:12 عصر
اول: اگر می خواهید مسیر فایل در سرور مشخص نشه، باید خودتون زحمت دانلود برای کاربر رو بکشید. ابتدا باید یک صفحه دانلود بسازید (میتونه صفحه سفید باشه) یا از ashx استفاده کنید. سپس هر درخواست دانلود فایلی رو به این صفحه ارسال کنید. در این صفحه محتویات فایل رو بخونید اون در Response برگردونید. اینطوری کاربر فایل رو دانلود می کنه اما نمی تونه بفهمه که مسیر فایل روی سرور کجاست. یه نکته دیگه هم داره: با این کار می تونید دانلود رو مدیریت کنید. مثلا تعداد دانلود یک فایل رو حساب کنید و ...
یه نکته امنیتی هم داره: اسم فایلی که به این صفحه برای دانلود ارجاع داده میشه باید بررسی بشه و گرنه ممکنه هر فایلی از روی سایتتون دانلود بشه.
شما با این Context.Response کار خواهید داشت.
دوم: اصلا متوجه منظورتون نشدم

AmirGhasemi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 09:29 صبح
دوست عزيز كمي بيشتر توضيح بده اگه نمونه كد داري برامون بذار

Mag-Mag
پنج شنبه 16 آبان 1392, 09:37 صبح
نمونه

System.IO.FileInfo file = new System.IO.FileInfo(Path);

Response.Clear();
Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=" + file.Name);
Response.AddHeader("Content-Length", file.Length.ToString());
Response.ContentType = "application/octet-stream";
Response.WriteFile(file.FullName);
Response.End()

شما به جای متغیر Path مسیز فایلت رو بذار
این کد رو مثل توضیحات پست 2 عمل کن

iceweek
جمعه 17 آبان 1392, 15:02 عصر
اول: اگر می خواهید مسیر فایل در سرور مشخص نشه، باید خودتون زحمت دانلود برای کاربر رو بکشید. ابتدا باید یک صفحه دانلود بسازید (میتونه صفحه سفید باشه) یا از ashx استفاده کنید. سپس هر درخواست دانلود فایلی رو به این صفحه ارسال کنید. در این صفحه محتویات فایل رو بخونید اون در Response برگردونید. اینطوری کاربر فایل رو دانلود می کنه اما نمی تونه بفهمه که مسیر فایل روی سرور کجاست. یه نکته دیگه هم داره: با این کار می تونید دانلود رو مدیریت کنید. مثلا تعداد دانلود یک فایل رو حساب کنید و ...
یه نکته امنیتی هم داره: اسم فایلی که به این صفحه برای دانلود ارجاع داده میشه باید بررسی بشه و گرنه ممکنه هر فایلی از روی سایتتون دانلود بشه.
شما با این Context.Response کار خواهید داشت.
دوم: اصلا متوجه منظورتون نشدم
مرسی
منظورم سوال دومم اینه که من یک فایل را مثلا کد کردم.برای نمایشش دیکود می کنم و در یک محل موقت ذخیره میکنم تا ازش استفاده کنم.خوب طبیعی است که اون فایل به دلایل امنیتی باید بعد از استفاده پاک بشه.

iceweek
سه شنبه 21 آبان 1392, 08:56 صبح
up..........