ورود

View Full Version : password گذاشتن روی backup

aliasghar
یک شنبه 20 فروردین 1385, 16:43 عصر
سلام
برای اینکه امنیت برنامه بالا بره روی فایلهای پشتیبان password گذاشتم
ولی اگر کسی از prfiler استفاده کنه میتونی کامندی را که برای restore بانک به سرور میفرستم را ببینه و پسورد را مشاهده کنه
چه باید کرد

اصولا وقتی برنامه ای بفروش میرسه بانک اطلاعاتی روی سیستم کاربر نصب میشه
سیستم متعلق به کابر هست و دسترسی کامل به کاربر Administrator را داره
پس چطوری میتونم این امکان را از کاربرهای حرفه ای صلب کنم که از طریق نصب برنامه هایی مثل EM یا استفاده از Query Analizer یا prfiler به بانک ، داده ها ، متن پروسجر و فانکشن ها و ... دسترسی پیدا نکنن؟ و فقط و تنها بتونن از طریق app از بانک استفاده کنن

ممنون

AminSobati
یک شنبه 20 فروردین 1385, 23:29 عصر
یک ایده به ذهنم رسید ولی هنوز عمیقا در موردش فکر نکردم که تا چه حد میتونه مطمئن باشه، ادامه راه با شما!
موقع نصب برنامه، غیر از دیتابیس اصلی، یک دیتابیس دیگه هم اضافه(Restore) کنیم که حاوی یک SP هستش. این SP با With Encryption ساخته شده. کارش اینکه وقتی اجرا میکنید، دیتابیس اصلی رو Restore میکنه. مشاهده اجرای این SP توسط Profiler سودی نداره!

سوال: چرا این SP در یک دیتابیس دیگه باشه؟
جواب: چون دیتابیس اصلی در حال Restore شدنه و دسترسی به SPهای داخل اون نداریم

سوال: چرا اون SP رو مثلا داخل Master در موقع نصب برنامه ایجاد نکنیم و یک دیتابیس مجزا در نظر بگیریم؟
جواب: اگر در موقع نصب برنامه، Profiler اجرا شده باشه، میتونه دستور CREATE PROC رو رویت کنه.

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 21 فروردین 1385, 08:01 صبح
سوال: چرا اون SP رو مثلا داخل Master در موقع نصب برنامه ایجاد نکنیم و یک دیتابیس مجزا در نظر بگیریم؟
جواب: اگر در موقع نصب برنامه، Profiler اجرا شده باشه، میتونه دستور CREATE PROC رو رویت کنه.
با عرض سلام خدمت استاد عزیز آقای ثباتی:
برای من یک سوال پیش اومده و اون اینکه زمانی که ما دستور CREATE DATABASE رو داریم خوب طبعا" بدنبالشم دستور CREATE PROC هست وباز هم از طریق Profiler قابل رویته؟

mehranFX
دوشنبه 21 فروردین 1385, 08:23 صبح
با عرض سلام خدمت استاد عزیز آقای ثباتی:
برای من یک سوال پیش اومده و اون اینکه زمانی که ما دستور CREATE DATABASE رو داریم خوب طبعا" بدنبالشم دستور CREATE PROC هست وباز هم از طریق Profiler قابل رویته؟
با اجازه استاد ثباتی باید عرض کنم که : بانک حاوی SP رو شما Create نمکنید بلکه در سیستم کاربر نهایی یا اونو Attach می کنید و یا Restore !!! خوش باشید!

AminSobati
دوشنبه 21 فروردین 1385, 11:31 صبح
مرسی مهران جان، بله در سطر دوم پست قبلیم به Restore اشاره کردم