View Full Version : سوال: راهنمایی برای نوع شبکه کردن
mehdiomnia
پنج شنبه 16 آبان 1392, 12:49 عصر
با سلام
ما یک ساختمان 4 طبقه داریم که در هر طبقه 4 سیستم وجود دارد با چه ورشی این هارا شبکه کنیم ؟
نکات :
1. مدیر شبکه در طبقه اول میباشد
2. پرینتر و سایز دستگاههای مورد نیاز مثل پرینتر و اسکنر در طبقه اول میباشد
3. در طبقات بالایی فقط سیستم ها هستند
4. طبقه چهارم آمفی تئاتر و وایرلس بیشتر بکارش میاد اما اونجا هم 2 تا سیستم موجوده
5. سوئیچ 16 پورت موجود است
6. 3 عدد گیرنده وایرلس usb موجود است
سوال:
1. نوع شبکه چی باشه بهتره (دامین یا ورک گروپ ) ؟
2. تجهیزات چی لازم داریم ؟
Mask
پنج شنبه 16 آبان 1392, 18:33 عصر
تعیین این نوع شبکه ها بر میگرده به نیاز شما.
اگه فقط یه اینترنت و فایل شرینگ ساده باشه ، میشه از ورک گروپ استفاده کرد. اما اگه انتظارات شما از شبکه مذکور فراتر باشه ،و نیاز به پرمیشن بندی و ایجاد سطوح دسترسی هستید ، بی شک باید از دامین استفاده کنید.
این قسمتش هم باز بر میگرده به جیبتون.
اگه هزینش براتون مشکل نیست ، میتنید برید به سمت ایجاد بستر وایرلس ، اما اگه محدودیت هزینه دارید ، اینجاست که باید بین طبقه ها کابل کشی کنید و برید سراغ بستر کابلی.
اول مشخص کنید ، کدوم بستر رو نیاز دارید ، تا بعد بشه تجهیزات لازم رو گفت.
موفق باشید.
mehdiomnia
پنج شنبه 16 آبان 1392, 21:52 عصر
تعیین این نوع شبکه ها بر میگرده به نیاز شما.
اگه فقط یه اینترنت و فایل شرینگ ساده باشه ، میشه از ورک گروپ استفاده کرد. اما اگه انتظارات شما از شبکه مذکور فراتر باشه ،و نیاز به پرمیشن بندی و ایجاد سطوح دسترسی هستید ، بی شک باید از دامین استفاده کنید.
این قسمتش هم باز بر میگرده به جیبتون.
اگه هزینش براتون مشکل نیست ، میتنید برید به سمت ایجاد بستر وایرلس ، اما اگه محدودیت هزینه دارید ، اینجاست که باید بین طبقه ها کابل کشی کنید و برید سراغ بستر کابلی.
اول مشخص کنید ، کدوم بستر رو نیاز دارید ، تا بعد بشه تجهیزات لازم رو گفت.
موفق باشید.
سلام
یه فایل شیرینگ ساده هست و اینترنت چیز خاصی نیست
هزینه هم نهایت 300 تومن بیشتر نداریم البته مودم اینترنت+روتر وایرلس + 3 عدد گیرنده وای فای usb + حدود 7 تا کابل 15 متری و مقداری کابل لن متری داریم
Identifier
پنج شنبه 16 آبان 1392, 21:57 عصر
من باشم اینجوری میگم :
اگر پایداری و سرعت براتون اهمیت داره از بستر کابلی استفاده کنید.
hraeissi
شنبه 09 آذر 1392, 07:51 صبح
با سلام
ما یک ساختمان 4 طبقه داریم که در هر طبقه 4 سیستم وجود دارد با چه ورشی این هارا شبکه کنیم ؟
نکات :
1. مدیر شبکه در طبقه اول میباشد
2. پرینتر و سایز دستگاههای مورد نیاز مثل پرینتر و اسکنر در طبقه اول میباشد
3. در طبقات بالایی فقط سیستم ها هستند
4. طبقه چهارم آمفی تئاتر و وایرلس بیشتر بکارش میاد اما اونجا هم 2 تا سیستم موجوده
5. سوئیچ 16 پورت موجود است
6. 3 عدد گیرنده وایرلس usb موجود است
سوال:
دوستان لطف کردن پاسخ دادن ولی خواستم موارد را اصولی تر بیان کنم تا دوستان دیگر با اطلاعات بیشتری دست به چنین کاری بزنند.این نکته را عرض کنم که مواردی که بیان می شود جزء استاندارد های مطرح از جمله استاندارد 568 B.1 و B.2 است .
نکته قابل توجه این است که در شبکه هایی که تعداد Client ها از مرز 10 عدد افزایش می یابد لازم است در آن شبکه از سیستم Domain بهره مند شویم ،با توجه به این قانون و عدم درست کار کردن سرویس Netbios در شبکه های WG توصیه اکید می شود که از سیستم های دامین بهره ببرید .
در خصوص نوع تجهیزات دوستان در خصوص هزینه مواردی را مطرح نمودن ولی به نوع فعالیت بیشتر بستگی دارد ،متاسفانه مشاهده شده است که دوستانی که در این عرصه به فعالیت مشغول هستند با توجه به بودجه کارفرما پیشنهادات خود را اعلام می کنند که این بزرگترین اشتباهی است که مشاهده می شود .
لازمه این امر بدین صورت است که کارشناس شبکه بسته به ساختمان و نوع فعالیت شرکت پیشنهاد استاندارد خود را که با اصول استاندارد های شبکه های LAN یکی است را اعلام می دارد و این تصمیم برای کارفرما محفوظ می باشد که خود تصمیم گیری نماید .
اگر قرار باشد یک پزشک به دلیل نداشتن پول بیمار به وی داروهای نامناسب تجویز نماید در آینده تنها این پزشک است که مورد اتهام قرار می گیرد و بیمار نیز به دلیل عدم تخصص ابراز بی اطلاعی خواهد نمود .
پس من توصیه می کنم که دوستان علاوه بر مطالعه استاندارد های زیر ،نسبت به راهنمایی درست و اصولی دیگر دوستان و نیز کارفرمایان دقت لازمه را داشته باشند .
متاسفانه بسیار مواردی را خد شاهد آن بوده ام که به دلیل راهنمایی های اشتباه کارشناسان و آن هم بدلیل کم کردن هزینه های کارفرما ،بعد از مدت زمانی نه چندان دور کارفرما را به مشکل انداخته اند و کارفرما مجبور به تکرار هزینه ها ی تکراری شده است .
استاندارد هایی که دوستان را به مطالعه آنها دعوت می کنم به قرار زیر است :
استاندارد 568 B.1 استاندارد کابل های شبکه
استاندارد 568 B.2 استاندارد تست کابل های شبکه
استاندارد 568 B.3 استاندارد فیبر نوری
استاندارد 569 استاندارد Cable Route
استاندارد 606 A استاندارد مستند سازی شبکه
استاندارد 607 استاندارد ارت شبکه
انشاالله اگر فرصتی بشه سعی میکنم توضیحاتی در این خصوص در سایتم قرار دهم
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.