ورود

View Full Version : معنی این کد چیه؟

Clever_MRG
یک شنبه 20 فروردین 1385, 17:51 عصر
سلام
دنبال یه چیزی توی Msdn می گشتم به قطعه کد زیر برخوردم :

Dim t As Single
Dim objWMIService, objComputer As Object
'Now get some privileges
objWMIService = GetObject("Winmgmts:{impersonationLevel=impersonate,(Debug,Sh utdown)}")
For Each objComputer In objWMIService.InstancesOf("Win32_OperatingSystem")

t = objComputer.Win32Shutdown(0, 0)

اگر ممکنه هم در مورد این کد و هم در مورد WMI اطلاعاتی به من بدید . هر چه بیشتر بهتر
ممنون.:تشویق:

meandyouwith2003
یک شنبه 20 فروردین 1385, 18:20 عصر
عزیز جان WMI مخفف Windows Management Instrumentation هست که تا اونجایی که من میدونم برای کار با سخت افزارهای سیستم هست(البته یه سری کلاسهایی مثل Win32_Registry , Win32_Desktop , ... هم داره که برای کار با رجیستری و اینجور چیزاست)
اینم یه سری اطلاعات خارجکی :
Acronym for Windows Management Instrumentation. WMI is a new management technology allowing scripts to monitor and control managed resources throughout the network. Resources include hard drives, file systems, operating system settings, processes, services, shares, registry settings, networking components, event logs, users, and groups. WMI is built into clients with Windows 2000 or above, and can be installed on any other 32-bit Windows client

کد بالا هم فکر می کنم برای خاموش کردن کامپیوتر هست(فکر می کنم)

موفق باشی

MMAASS
یک شنبه 20 فروردین 1385, 22:26 عصر
عزیز جان
تو همون MSDN که داشتی می گشتی و به این کد رسیدی توضیحش هم هست.
آخه MSDN که کد بدون توضیح نداره. حالا اگه متوجه توضیحاتش نشده باشی باز یه چیزی.

Clever_MRG
یک شنبه 20 فروردین 1385, 22:35 عصر
عزیز جان
تو همون MSDN که داشتی می گشتی و به این کد رسیدی توضیحش هم هست.
آخه MSDN که کد بدون توضیح نداره. حالا اگه متوجه توضیحاتش نشده باشی باز یه چیزی.

درسته توضیح داشت اما تجربیات دوستان در ضمینه برنامه نویسی یه چیز دیگه ست ما هم راحتر
سر در می یاریم.:چشمک:

حدس دوستمونم درست بود کد برای خاموش کردن کامپیوتر بود. فقط هر کاری کردم از این خط سر در نیاوردم :متفکر:

objWMIService = GetObject("Winmgmts:{impersonationLevel=impersonate,(Shutdown )}")