ورود

View Full Version : سوال: چرا منابع وکتاب های Asp MVC محدوده لطفا یک کتاب جامع و مفید قرار بدید

Mosafers
جمعه 17 آبان 1392, 05:26 صبح
سلام خیلی گشتم اما یه کتاب مناسب برای برنامه نویسی ASP MVC پیدا نکردم لطفا لطف کنید یک کتاب هر زبانی میخواد باشه قرار بدید.

ایا jQuery , HTML5 , Ajax برای asp و Asp mvc یکسان هستند؟ یا برای هر کدوم متفاوته؟

با تشکر

hakim22
جمعه 17 آبان 1392, 09:28 صبح
کتاب خوبی هست :

http://www.ircertificate.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=908

در تورنت کتابهای بیشتری پیدا خواهید کرد.

2 - یکسان هستند !

Mosafers
یک شنبه 19 آبان 1392, 14:11 عصر
سلام ممنونم از لطفتون کتاب خوبی همینو شروع میکنم اگه اشتباه نکنم قبلا پست های شما رو دیدم شما کارشناس IT بودید چون کتاب زبان اصلی هستش با مشکل ترجمه مطمئنا بر میخورم چه راهی پیشنهاد میکنید که در طی مطالعه این کتاب زبانم رو هم تقویت کنم...؟

Cybersilent
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:48 عصر
چون تا یک نفر بخواد بیاد وقت بزاره و کتاب رو ترجمه کنه و چاپ کنه و منتشر کنه دیگه برای یادگیری خیلی دیر شده!!
در ضمن اینکار کار براشون مقرون بصرفه هم نیست چون مخاطباشون کم هستند و درواقع مخارجشون در نمیاد.
اگر واقعا دنبال یادگیری هستید بیخیال قید یک منبع خاص رو بزنید ، از هر جا هرچی شد یادبگیرید.
جستجو در اینترنت رو فراموش نکنید، در کتاب هابیشتر نکته های عمومی گفته می شود.

Mosafers
دوشنبه 20 آبان 1392, 03:53 صبح
سلام مجدد خدمت دوست گرامی Cybersilent خودم به شخصه برای رشته های دیگه و زبان های تحت ویندوز به همین روش مطالعه میکردم ولی با این نوع مطالعه فرد بی خیال بعضی مباحث میشه اما اگه از یک کتاب جامع روی 10 صفحه مطالعه کنه و مابقی هم به صورت آزاد از سایت ها بهره ببره حرف نداره اما این جامعیت کتاب مهمه...
ولی مخوب در رابطه با بالا بردن زبان تخصصی هم توضیح دهید در روال کار از چه روشی استفاد کنیم

Cybersilent
دوشنبه 20 آبان 1392, 08:46 صبح
وبلاگ وحید نصیری برای یادگیری فارسی خیلی خوبه.
زیان تخصصی هم برای شروع چند تا کتاب راحتتر رو شروع کنید به خوندن و سعی کنید کلماتش رو یاد بگیرید. اولش اذیت میشید ولی کم کم که جلوتر میرید براتون ساده تر میشه.
برای اینکه بیخیال مباحث هم نشید سعی کنید اون ها رو توی یک پروژه عملی کنید.
خیلی مشکلات هست که فقط توی کار میشه بهشون پی برد.

Mosafers
شنبه 25 آبان 1392, 02:40 صبح
ممنونم از پیشنهادتون بله کتاب زبان اصلی بهتر از منابع دیگه هستش با تشکر از زحمات شما دو دوست گرامی