View Full Version : سوال: تبدیل xml به string
bomb23
یک شنبه 19 آبان 1392, 15:48 عصر
سلام دوستان من یه فایل xml دارم که نیاز به تبدیل اون به string دارم، خودم از تابع زیر استفاده کردم تو firefox جواب میده اما تو مرورگرای دیگه جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید تو مرورگرای دیگه چیکار کنم؟
function load_xml_content_string(xmlData) {
if (window.ActiveXObject) {
//for IE
xmlDoc = new ActiveXObject("Microsoft.XMLDOM");
xmlDoc.async = "false";
xmlDoc.loadXML(xmlData);
return xmlDoc;
} else if (document.implementation && document.implementation.createDocument) {
//for Mozila
parser = new DOMParser();
xmlDoc = parser.parseFromString(xmlData, "text/xml");
return xmlDoc;
}
}
var xmlObject = load_xml_content_string(xmlDoc);
var xmlString = (new XMLSerializer()).serializeToString(xmlObject); //result
cups_of_java
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:20 عصر
متوجه سوالت نشدم! مگه دیتای توی فایلت تکست نیست؟ خوب خودش String هستش دیگه! اون رو اومدی Parse کردی بعد دوباره Serialize کردی! خب این چه کاریه؟
در کل از JQuery هم می تونی استفاده کنی اگه داریش تو pageت
bomb23
دوشنبه 20 آبان 1392, 10:35 صبح
نه ببین من یه فایل xml دریافت کردم محتوی یکی از Tag هاش چند تا تگ html هست که باید تو صفحه نمایش بدم حالا من با getbyelementtagName اون تگم رو پیدا میکنم و محتوی درونش رو به دست میارم حالا اونو که میریزم تو صفحه html ارور میده ولی با روش پست شماره یک که گفتم اونو تبدیلش میکنم به string با روش بالا فقط تونستم تو firefox نتیجه بگیرم ولی تو مرورگرای دیگه نتیجه ای به دست نیاوردم حالا اگه میتونید کمک کنید که چطور باید این تابع رو تو مرورگرهای دیگه بخصوص ie و chrome پیاده سازیش کنم.
cups_of_java
دوشنبه 20 آبان 1392, 12:26 عصر
اگه Jquery توی صفحت داری اون Stringحاوی HTML رو اینطوری می تونی بزاری تو صفحت:
$("#appendToThis").append(myHtmlString);
یا اینطوری
$( myHtmlString ).appendTo( myDiv );
اگه نداری:
توصیه می کنم یه jquery.js به صفحت اضاف کنی وگرنه عذاب خواهی کشید تا تو همه مرورگرا و همه ورودیا کار کنه!
bomb23
دوشنبه 20 آبان 1392, 17:15 عصر
خوب متوجه نشدی چی گفتم! اون کد پست یک تبدیل XML به String هست ولی فقط کدشو mozila اجرا میکنه من کدی میخوام که اون تبدیل به استرینگ رو برام تو chrome و... اجام بده! اگه string رو داشتم که اصلا jquery میخوام چیکار با js راحت میریزمش تو صفحه!
cups_of_java
دوشنبه 20 آبان 1392, 19:37 عصر
یعنی داری از یه فایل می خونی!؟ خب اگه اینطوری باشه و به هر دلیلی توجیه شدی که باید اینکارو بکنی... ممکنه این مشکل Security Access توی کروم باشه وگرنه اون کد برای Firefox و کروم یکی به نظر میرسه. اگه فرصت کردم بگردم برات پیدا می کنم اما باز بگرد مشکل می تونه از همین باشه. به هر حال دسترسی به فایل سیستم کار درستی نیست توی مرورگر و نباید انتظار داشته باشی یک شکل همه جا کار کنه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.