View Full Version : جستجوی تفکیک شده
behrooz69
دوشنبه 20 آبان 1392, 16:50 عصر
سلام دوستان ! من تو برنامم یه دیتاگریدویو دارم که به دیتام وصله . اومدم 4 تا تکس باکس گذاشتم . اولی نام دومی نوع محصول و سومی از تاریخ چهارمی تا تاریخ
من بر حسب نام جستجو می کنم و هم تو گرید ویو هم تو کریستال نشون میده.
بر حسب نوع محصولم همینطور . هم تو گرید و هم تو کریستال.
اما بر حسب تاریخ فقط می تونم تو گرید ویو نشون بدم و نمیدونم چجوری تو کریستال جستجوی بین بکنم . از BETWEEN هم استفاده کردم نشد.
حالا مشکل من 2 تاست .
1 اینکه می خوام بر حسب 2 تکس از تاریخ و تا تاریخ جستوجومو تو کریستال نشون بدم.
2 - من می خوام بر حسب هر 4 تای اینا جستجو کنم یعنی کاربر بیاد مثلا بزنه :
نام : بهروز محصول : پرتغال از تاریخ 1932-02-02 تا تاریخ : 1392-02-10 رو تو گرید و تو کریستالم نشون بده .
لطفا کمک کنید
behrooz69
سه شنبه 21 آبان 1392, 19:08 عصر
کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟
behrooz69
پنج شنبه 23 آبان 1392, 16:06 عصر
بچه ها یعنی واقعا کسی نمی دونه ؟؟؟
a_mohammadi_m
شنبه 25 آبان 1392, 22:51 عصر
سلام
اول اینکه تو برنامه می تونی رشته Sql مربوط به جستجو را برحسب حالتهای مختلف اطلاعات درج شده تولید کنی
مثلا SqlStr= txt1 + " And " + txt2+ " And " + txt3 .... البته باید مقادیر txtها رو توی شرطهای مختلف چک کنی که اگه خالی بودن در رشته درج نشن
دوما میتونی همین رشته رو برای انتخاب رکوردها به کریستال ارسال کنی
در ضمن پیشنهاد می کنم تاریخها رو بصورت رشته در بانک ذخیره کنی و به راحتی با عملکرهای <> >= <= = و غیره مقایسه کنی و کارهای دیگه رو انجام بدی
behrooz69
شنبه 25 آبان 1392, 23:18 عصر
دوست من اینجوریشو بلدم تاریخمم رشته اس و می تونم جستجو کنم نمونه کد واسم مثال بزن طبق مثال من . مشکل اول خودمو رفع کردم . فقط مونده اینکه کاربر بتونه با استفاده از نام شخص و محصول و از تاریخ ... تا تاریخ ... جستجو کنه و تو گرید ویو نشون بده و تو کریستال رپورتم چاپ کنه . داداشی لطفا نمونه کد مثال بزن واسم تا بتونم بفمم
behrooz69
چهارشنبه 29 آبان 1392, 02:30 صبح
اینم جواب سوال خودم . این کدو میذارم که دوستام استفاده کنن . ولی دوستان ازتون ناراحتماا . چند روز منتظر بودم و جوابی ندادین بهم
Dim rpt As New CReportInsert
Dim myconnection As SqlConnection
Dim mycommand As New SqlCommand
Dim myda As New SqlDataAdapter
Dim myds As New SardkhoneDataSet
Try
myconnection = New SqlConnection(My.Settings.conn)
mycommand.Connection = myconnection
'// select ba estefade az name moshtari o name mahsol o tarikh . har 3 baham
mycommand.CommandText = "select * from TblVorodKala where(NameMoshtari=@NameMoshtari)" + " And " + "(NoeMahsol=@NoeMahsol)" + " And " + "TarikhVorod BETWEEN '" & TxtAzTarikh.Text & "' AND '" & TxtTaTarikh.Text & "' "
mycommand.Parameters.Add("@NameMoshtari", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtSearchByNameMoshtari.Text
mycommand.Parameters.Add("@NoeMahsol", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = TxtSearchByNoeMahsol.Text
mycommand.CommandType = CommandType.Text
myda.SelectCommand = mycommand
myda.Fill(myds, "TblVorodKala")
rpt.SetDataSource(myds)
rpt.SetParameterValue("behrooz", LblTarikhJari.Text)
FrmGozareshgiriVorodKala.CrystalReportViewer1.Repo rtSource = rpt
FrmGozareshgiriVorodKala.ShowDialog()
Catch ex As Exception
MessageBox.Show(ex.Message, "error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End Try
اگه کسی توضیح هم خواست بگه تا بهش توضیح بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.