View Full Version : سوال: یک سورس دلفی در دست یک سی شارپ کار
shahab2025
دوشنبه 20 آبان 1392, 22:49 عصر
با سلام
من cs کار میکنم ولی یک سورس از یک برنامه دلفی به دست آوردم که میخوام به cs تبدیلش کنم و تا حالا یک خط هم دلفی ننوشتم
سوال اول اینکه آخرین ورژن دلفی که بتونه همه ورژنهای قبلی را پشتیبانی کنه کدام است ؟
سوال دوم اینکه راه ساده تری برای خواندن سورس هست ؟
من فقط میدونم با rad نوشته شده
بهروز عباسی
دوشنبه 20 آبان 1392, 23:28 عصر
آخرین نسخه XE5 آپدیت 1 هستش
باید حداقل با سینتکس دلفی آشنا باشی، برای این کار هم باید یه سری کتاب بخونی البته به سورسی هم که داری بستگی داره که چقدر پیچیده باشه ! فهم کدهایی دلفی برای سی شارپی ها نباید زیاد سخت باشه به قول اینپی "سی شارپ برادر کوچک دلفی است".
اگه میشه سورست رو بذار (تا اگر دوستان تونستن بررسی کنن)، اگر هم نه بسته به میزان پیچیدگی سورست باید دلفی یادبگیری.
hadisalahi2
سه شنبه 21 آبان 1392, 11:08 صبح
البته یادمه ، یک نرم افزار بود که کد C# رو به دلفی ترجمه میکرد ، یا شایدم برعکسش
یه سرچی بزن فک کنم همچین نرم افزاری باشه
BORHAN TEC
سه شنبه 21 آبان 1392, 15:17 عصر
البته یادمه ، یک نرم افزار بود که کد C# رو به دلفی ترجمه میکرد ، یا شایدم برعکسش
یه سرچی بزن فک کنم همچین نرم افزاری باشه
اگه چنین نرم افزاری هم باشه، ندیده میگم که حتماً چیز مزخرفیه. موقعی که فریم ورک فرق کنه به هیچ عنوان نمیشه تبدیلی صورت بگیره که بدون دردسر کامپایل بشه. کاری که این نرم افزارها انجام میدن(موقعی که فریم ورکها متفاوت باشه) نهایتاً اینه که مثلاً ساختار if رو درست کنند و به جای } بنویسند begin و ... .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.