PDA

View Full Version : inputbox فارسی

hamid-nice
دوشنبه 20 آبان 1392, 22:56 عصر
با سلام
آیا می شه دگمه های ok و cancel در Inputbox را فارسی کرد ؟
با تشکر

hamid-nice
دوشنبه 27 آبان 1392, 12:02 عصر
برای این مساله جوابی نیست ؟ یا تابعی که آنرا به صورت فارسی شبیه سازی کند ؟
با تشکر

alirezabahrami
دوشنبه 27 آبان 1392, 17:49 عصر
برای این مساله جوابی نیست ؟ یا تابعی که آنرا به صورت فارسی شبیه سازی کند ؟
با تشکر
سلام!
چرااز inputbox سفارشی استفاده نمی کنید ؟
نمونه ضمیمه را ملاحظه فرما !
یا علی

hamid-nice
دوشنبه 27 آبان 1392, 19:11 عصر
با سلام
دوست گرامی هدفم از inputbox وارد کردن عددی در آن و قرار گرفتن آن عدد مثلا در یک textbox که در فرمی قرار دارد ، می باشد
در فایل ضمیمه چطور می شه بازدن دگمه روی فرم Form1 ، مقداری که در inputbox شما وارد می کنم در tex1 قراربگیرد؟
با تشکر

alirezabahrami
دوشنبه 27 آبان 1392, 19:45 عصر
با سلام
دوست گرامی هدفم از inputbox وارد کردن عددی در آن و قرار گرفتن آن عدد مثلا در یک textbox که در فمی قرار دارد ، می باشد
در فایل ضمیمه چطور می شه بازدن دگمه روی فرم Form1 ، مقداری که در inputbox شما وارد می کنم در tex1 قراربگیرد؟
با تشکر
سلام
شما در حالت inputbox پیشفرض اکسس هم اگر بخواهید یک عملی را انجام بدهید باید ابتدا آن را فراخوانی کنید و سپس دستورعمل مورد نظر را از آن بخواهید.
در فایل شما ابتدا باید فرم سفارشی inputbox فرا خوانی و کد Forms![form1].Text1 = Me.Text0
در کمند باتن تائید وارد کنید.
نمونه اصلاح شده را ببین!
یا علی

hamid-nice
دوشنبه 27 آبان 1392, 20:05 عصر
دوست گرامی مساله دقیقا همینجاست که در فراخوانی Inputbox اکسس ، آنرا به صورت یک تابعی داریم که در هر فرم نام تکست باکس آنرا برابر با inputbox می نویسیم و آنرا فراخوانی می کند در صورتی فرض کنیم ما در یک برنامه 400 بار در فرمهای مختلف برای فرم و سابفرم این را استفاده کنیم در دگمه تایید باید تمام آدرسها را وارد کنیم اما مشکل اساسی وقتی است که ما چند فرم باز داشته باشیم حال بازدن تایید همه تکست باکسهای تعریف شده در فرم شما مقدار دهی می شوند
یعنی inputbox شما وابسته به فرم اکتیو نیست آیا این مورد را می توان حل کرد ؟ از اینرو من درخواست inputbox فارسی نمودم.
با تشکر

Abbas Amiri
دوشنبه 27 آبان 1392, 23:47 عصر
با سلام
آیا می شه دگمه های ok و cancel در Inputbox را فارسی کرد ؟
با تشکر

می توانید از الگوی MsgBox فارسی (http://barnamenevis.org/showthread.php?323386-MsgBox-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)استفاده کنید

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 00:29 صبح
سلام این نمونه رو تست کنید

روی فرم اصلی یک textbox درست کردم و رویداد دابل کلیک اون رو برابر نام یک تابع در ماژول قرار دادم. علت این کار اینه که به هر تعداد که txtbox روی فم نیاز باشه بدون نیاز به تنظیم رویداد دابل کلیک میتونم اون رو روی فرم کپی کنم (مطابق نمونه).

حالا چرا دابل کلیک؟ واسه اینکه کاربر بتونه مستقیم چیزی رو وارد کنه و در صورت نیاز با دابل کلیک در کادر پنجره input رو باز کنه. البته شما نام تابع رو در هر رویدادی که دوست داشتید وارد کنید.

وقتی دوبار کلیک اتفاق میفته نام فرم و نام شیء در دو متغیر عمومی ذخیره میشه و بعد از اون پنجره input فراخانی میشه. حالا وقتی که متن رو نوشتید و روی دکمه تایید کلیک کنید متن نوشته شده به آدرس کنترلی که مسیرش در متغیرهای عمومی ذخیره شده درج میشه.

امیدوارم بدردتون بخوره

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 00:40 صبح
در ضمن شما میتونید از فرم شماره یک چند کپی به هماره تمام txtboxهای داخلش بگیری و همه فرم هارو باز کنید و بصورت رندوم بین فرم ها جابجا بشی با دابل کلیک در txtbox مورد نظر input را فراخانی کنیی و... اصلا هم به کدنویسی نیازی نیست فقط و فقط نام تابع باید در هر رویدادی که دلت میخواد نوشته بشه

hamid-nice
سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
با سلام
جناب mmbguide (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=112995&d=1384810140) خبلی ممنون دقیقا همین را می خواستم بسیار عالی است
جناب امیری من نمونه شما را قبلا دیده بودم ولی متاسفانه فکر کنم نواقصی داره چون اصلا نمی شه توش متنی تایپ کرد و اینکه اگه در همونجا نمونه ای با فرم و تکست باکس بذارید که دگمه های کنسل و ... ببینیم چگونه فعال می شه در اینصورت کسی بخواد ازش استفاده کنه مفید واقع می شه در حال حاضر من که نفهمیدم چطور می شه استفاده کرد در ضمن اینکه هنگام کامپایل از نبود یک end if هم ایراد میگیره
با تشکر

New Account
سه شنبه 28 آبان 1392, 17:48 عصر
سلام mmbguide

نمونتون رو در داخل SubForm تست بفرمایید و اصلاحات لازم رو به عمل بیارید

ضمن اینکه لینک زیر هم قبلا این مشکل رو از طریق ActiveX حل کرده ( می دونم اکتیو ایکس توی تالار اکسس دشمنان قسم خورده داره !! )

CPSD MultiBox محصولی به جایگزینی Inputbox
(http://cpsd.ir/forum/forumdisplay.php?fid=33)

از Free Edition اون میتونید استفاده کنید چرا که مد Pro ، مد محدود شده ای هستش

http://www.cpsd.ir/MyResource/images/mb/Shot_MB1.png

http://www.cpsd.ir/MyResource/images/mb/Shot_MB2.png

http://www.cpsd.ir/MyResource/images/mb/Shot_MB3.png

این محصول برتریهای خاصی بر روشهای عمومی موجود داره ( خصوصاً در مد Pro چرا که امکاناتی کاملتر داره ولیکن اکثر دوستان امکان استفاده از این مد رو نخواهند داشت )

البته امیدوارم مدیریت تالار اکسس درج این مطلب رو مغایر با اهداف آموزشی تالار ندونند ، اگر دونستند اعلام کنند ، بنده پست رو حذف میکنم .

موفق باشید

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 20:16 عصر
سلام

نمونه برای چندین فرم و فرم های دارای ساب فرم نیز تهیه شد. البته کدهای زیادی اضافه نشده فقط کمی توضیح نوشتم شاید بدرد بخوره.

امیدوارم بدرد بخوره

درضمن در خصوص استفاده از ActiveX باید عرض کنم که خیلی علاقه به استفاده از اونها رو دارم. تنها شرط استفاده از اونها اینه که ابتدا یک قطعه کد پیدا کنم تا در زمان اجرای اکسس تمام فایل های ActiveX رو بررسی کنه اگه آدرس هرکدوم تغییر کرده خودش اصلاح کنه و در صورت وجود نداشتن خودش رجیسترش کنه و در کل هر نوع خطایی از این قبیل که ممکنه برنامه رو مختل کنه و یا کاربر رو عذاب بده رو حل کنه، از همین فردا از ActiveX استفاده می کنم.

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 20:28 عصر
در فایل نمونه آقای امیری هر آنچه در فایل اکسس هستش رو دست نزن.
ابتدا یک فرم خالی درست کن و یک دکمه روی اون قرار بده و در قسمت رویداد کلیک کد زید رو بنویس:
MsgFar "نمونه پیغام فارسی", "دقیقا مشابه دستور نمایش پیغام در اکسس هستش و البته که قشنگتر از اکسس", vbCritical + vbMsgBoxRight + vbOKCancel, "mmbguide"

فقط بجای msgbox باید از msgfar استفاده کنی. به همین راحتی

New Account
سه شنبه 28 آبان 1392, 21:12 عصر
سلام mmbguide

پاسختون رو مجدداً تست کنید

درضمن در خصوص استفاده از ActiveX باید عرض کنم که خیلی علاقه به استفاده از اونها رو دارم. تنها شرط استفاده از اونها اینه که ابتدا یک قطعه کد پیدا کنم تا در زمان اجرای اکسس تمام فایل های ActiveX رو بررسی کنه اگه آدرس هرکدوم تغییر کرده خودش اصلاح کنه و در صورت وجود نداشتن خودش رجیسترش کنه و در کل هر نوع خطایی از این قبیل که ممکنه برنامه رو مختل کنه و یا کاربر رو عذاب بده رو حل کنه، از همین فردا از ActiveX استفاده می کنم.

خلاصه عرض میکنم خدمتتون چون مرتبط با این تاپیک نیست ، اگر مایل بودید یک تاپیک مجزا ایجاد کنید حول همین موضوع تا براتون توضیح بدم ولیکن

من یک توصیه ساده و دوستانه برای شما دارم :

اگر در اینگونه تفکراتی هستید و در واقع در حیطه برنامه نویسی/برنامه سازی ذهنتون معطوف به اینگونه چالشهایی هستش ، برنامه نویسی رو کنار بذارید و یا نوع تفکراتتون رو عوض کنید

موفق باشید

alirezabahrami
سه شنبه 28 آبان 1392, 21:19 عصر
سلام
در فایل ضمیمه با توجه به گزینه های مورد نظر بر روی فرم اصلی inputbox سفارشی به نمایش در میآید .
شما میتوانید موارد و کدهای اضافه را حذف و یک inputbox سفارشی مورد نظر را انتخاب نمائید.
از آنجائیکه از فرم برای تهیه inputbox استفاده شده و شما میتوانید فونت ،رنگ ضمیمه فرم ، انتخاب آیکن و ... را بنا به سلیقه خود انتخاب نمائید جایگزین مناسبی برای inputbox پیشفرض اکسس می باشد.
یا علی

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 22:09 عصر
با سلام خدمت New Account

از آنجایی در ارسال تاپیک گزینه ای با نام آموزش و گفتگو وجود دارد و از آنجایی که پست شما هم جنبه تبلیغات و هم جنبه مشکل گشایی دارد پس راه عقلانی اینه که خود شما یک موضوع برای این قضیه ایجاد کنید و مشکلات دشمنان قسم خرده رو ریشه یابی کنید و افراد تنبل و بی دانشی مثل من در کار با اکسس رو بیشتر راهنمایی و متقاعد کنید.

شاید یکی از بروز رسانی های نرم افزارهای بزرگ مثل vb.net تغییرات و اصلاحاتی برای افراد تنبل و البته کاربردی برای افراد حرفه ای هستش. خب چقدر خوب میشه شما هم در این راستا اقداماتی انجام بدید. ممنون

موفق باشید

hamid-nice
سه شنبه 28 آبان 1392, 22:27 عصر
در مورد نمونه پیشنهادی جنای امیری و راهنمایی خوب جناب mmbguide من فقط تونستم از آن به عنوان یک msgbox استفاده کنم نه inputbox !

mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 22:48 عصر
باید یک مقدار نمونه آقای امیری رو بهبود بدید. چون شما MsgBoxResault هم دارید. میتونید در کادر پیغام یک txtBox قرار بدید و مقدارش رو به روشی که من تو فایل خودم آماده کردم شما هم اینکارو انجام بدید... یکم سعی کنی حتما جواب میگیری

abdoreza57
سه شنبه 28 آبان 1392, 23:30 عصر
سلام

مشکل تو ساب فرم حل نشده که !!!
اینپوت باکس را تو ساب فرم فراخوانی کنید و بروزرسانی بعد وارد فرم که فراخوانی بشه خطا میگیره

خدا نگهدار

hamid-nice
سه شنبه 28 آبان 1392, 23:49 عصر
جناب mmbguide من می خوام از روش شما به اینصورت که یک دکمه داشته باشم که وقتی می زنم پنجره inputbox شما ظاهر شود و مقدار نوشته شده را در تکست باکسی با نام ذخیره کند برای این منظور در رویداد onclick آن دگمه چطور باید نوشت ؟ ()Text1 = Detection اما خطا می گیرد ! اگر این تکست باکس روی سابفرم باشد چطور باید عمل کرد ؟

سلام

مشکل تو ساب فرم حل نشده که !!!
اینپوت باکس را تو ساب فرم فراخوانی کنید و بروزرسانی بعد وارد فرم که فراخوانی بشه خطا میگیره

خدا نگهدار
در اینمورد هم اگر در سابفرم عمل را انجام دهیم و سپس به روی یک تکست باکس فرم برویم و دبل کلیک کرده و بخواهیم با inputbox مقداردهی کنیم خطا می گیرد و حق با شماست
با تشکر

alirezabahrami
چهارشنبه 29 آبان 1392, 06:32 صبح
جناب mmbguide من می خوام از روش شما به اینصورت که یک دکمه داشته باشم که وقتی می زنم پنجره inputbox شما ظاهر شود و مقدار نوشته شده را در تکست باکسی با نام ذخیره کند برای این منظور در رویداد onclick آن دگمه چطور باید نوشت ؟ ()Text1 = Detection اما خطا می گیرد ! اگر این تکست باکس روی سابفرم باشد چطور باید عمل کرد ؟

در اینمورد هم اگر در سابفرم عمل را انجام دهیم و سپس به روی یک تکست باکس فرم برویم و دبل کلیک کرده و بخواهیم با inputbox مقداردهی کنیم خطا می گیرد و حق با شماست
با تشکر
سلام حميد!
جسارتاً ، خيلي از اين شاخه به اون شاخه مي پريد .
اگر آن كاري كه در پست 15 پيشنهاد كردم انجام مي دادي خيلي راحت به جواب مي رسيدي ، ضمن اين كه يك inputbox خيلي جالب را نيز براي خودت تهيه مي كردي.
علي ايحال اگر تا شب عمري باقي بود خودم اينكار را انجام خواهم داد و يك inputbox سفارشي (فارسي) كه جايگزين مناسبي براي inputboxپيشفرض اكسس باشد را تهيه خواهم كرد .
يا علي

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:17 صبح
نمونه ای که برای ساب فرم گذاشتم تو کامپیوتر من هیچ خطایی نمیده و بدرستی کار میکنه. ولی با این حال متن و یا تصویر پیغام رو بگذارید تا ببینم در چه خصوص خطا میده

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:41 صبح
سلام حميد!
جسارتاً ، خيلي از اين شاخه به اون شاخه مي پريد .
اگر آن كاري كه در پست 15 پيشنهاد كردم انجام مي دادي خيلي راحت به جواب مي رسيدي ، ضمن اين كه يك inputbox خيلي جالب را نيز براي خودت تهيه مي كردي.
علي ايحال اگر تا شب عمري باقي بود خودم اينكار را انجام خواهم داد و يك inputbox سفارشي (فارسي) كه جايگزين مناسبي براي inputboxپيشفرض اكسس باشد را تهيه خواهم كرد .
يا علي
با سلام جناب بهرامی عزیز
شما به دل نگیرید
اگه می بینید روی هر فایل دوستان مانور می دهیم در حالی که پاسخ کاملی هم از سوی دوست دیگری ارایه شده به دلیل بی اهمیتی نیست بلکه به این دلیل هست که مطالب علاوه بر حل کردن مشکلات کنونی جنبه آموزشی هم دارند بنابراین تا راهی که از سوی کسی ارایه شده و هنوز مشکلاتی دارد به این معنی است که من هنوز نتوانسته ام ایراد آنرا برطرف کنم و همینجا یعنی یک نکته ای هست که من نمی دانم و پی گیری آن تا رفع مشکلات می تواند جنبه های مختلفی را از لحاظ آموزشی برام روشن کند لذا از اینرو گاهی پی گیر تمام پاسخها تا رسیدن به نتیجه کامل هر کدام می شوم
منتظر ارایه نمونه شما نیز هستم
با تشکر

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:44 صبح
سلام

نمونه رو به همراه دکمه آماده کردم. البته یک اشکال بزرگ در قبلی ها این بود که نام فرم اصلی که دارای ساب فرم بود با _subform در انتها نام گذاری شده بود که برنامه رو دچار ایراد می کرد. فقط نام خود ساب فرم باید با _subform تمام بشه.

بازم تست کنید و بگید اشکالش در چیه.

در ضمن در این نمونه یکم کد نویسی دکمه ها اضافه شده و نام تابع در رویداد OnGotFocus قرار گرفته.

در ضمن ساخت inputbox های سفارسی باید اکانات خوب وخاصی هم داشته باشه در غیر اینصورت ساختش از نظر من فایده ای نداره برای همین از نمونه آقای Alirezabahrami استفاده کنید و امکاناتی رو که یک inputbox حرفه ای میتونه داشته باشه رو کپی برداری کنید و یا از نمونه ایشان استفاده کنید.

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:47 صبح
نمونه ای که برای ساب فرم گذاشتم تو کامپیوتر من هیچ خطایی نمیده و بدرستی کار میکنه. ولی با این حال متن و یا تصویر پیغام رو بگذارید تا ببینم در چه خصوص خطا میده
با سلام جناب mmbguide
دو اسکرین شات جهت بررسی مساله خدمتتان ارایه شد انشالله مشکل به خوبی قابل رفع باشد برای این خطا ابتدا داخل سابفرم inputbox را فراخوانی کنید و عبارتی تایپ کنید و سپس به قسمت فرم رفته برای یکی از تکست باکسها این عول را تکرار کنید
با تشکر

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:49 صبح
همانطور که در پست آخرم نوشتم به احتمال زیاد اشتباه در نام گذاری فرم اصلی حاوی ساب فرم بوده. نمونه جدید رو تست کنید و نظر بدید.

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:58 صبح
همانطور که در پست آخرم نوشتم به احتمال زیاد اشتباه در نام گذاری فرم اصلی حاوی ساب فرم بوده. نمونه جدید رو تست کنید و نظر بدید.
مشکل تازه ای اضافه شد که قبل از ظاهر شدن inputbox میاید در حالی که مشکل قبلی هنوز پا برجاست

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:23 صبح
یه سر به ماژول بزن و در خطوط آخر یک دستور نمایش پیغام وجود داره و اون رو پاک کن.

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:29 صبح
نمونه جدید رو امتحان کنید و نظر بدید

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 12:05 عصر
با دگمه ها به درستی عمل می کند اما ظاهرا اگر بخواهیم مثل قبل در رویداد دبل کلیک فراخوانی کنیم نمی شود! وابسته به خروج از فیلد می شویم
اگه ممکنه یک نمونه که هم با دگمه و برای بعضی فیلد ها در رویداد های دیگر باشد ست بفرمایید
ممنون

mmbguide
چهارشنبه 29 آبان 1392, 14:58 عصر
سلام

اصلاحات جدید

فراخوانی پنجره input با کلیک روی دکمه
فراخوانی پنجره input با دابل کلیک
وقتی پنجره input فراخوانی می شود مقدار txtbox رو هم نمایش میده و نیاز به دوباره نوشتن متن قبلی نیست
وقتی پنجره input باز است با زدن کلید ESC پنجره را ببندید (معادل زدن دکمه انصراف)
وقتی پنجره input باز است با زدن کلید Enter تغییرات را تایید کنید (معادل زدن دکمه تایید)

نمونه را آزمایش کنید و ایرادات رو بگید

alirezabahrami
چهارشنبه 29 آبان 1392, 18:11 عصر
با سلام جناب بهرامی عزیز
شما به دل نگیرید
اگه می بینید روی هر فایل دوستان مانور می دهیم در حالی که پاسخ کاملی هم از سوی دوست دیگری ارایه شده به دلیل بی اهمیتی نیست بلکه به این دلیل هست که مطالب علاوه بر حل کردن مشکلات کنونی جنبه آموزشی هم دارند بنابراین تا راهی که از سوی کسی ارایه شده و هنوز مشکلاتی دارد به این معنی است که من هنوز نتوانسته ام ایراد آنرا برطرف کنم و همینجا یعنی یک نکته ای هست که من نمی دانم و پی گیری آن تا رفع مشکلات می تواند جنبه های مختلفی را از لحاظ آموزشی برام روشن کند لذا از اینرو گاهی پی گیر تمام پاسخها تا رسیدن به نتیجه کامل هر کدام می شوم
منتظر ارایه نمونه شما نیز هستم
با تشکر
سلام
همانطور که قول داده بودم نمونه ای را آماده کردم که میتوانید در برنامه هایتان آن را جایگزین InputBox پیشفرض نمائید.
این InputBox در هر جای برنامه قابل فراخوانی است .
فقط قابل یادآوری است که اگر نتیجه مقدار ورودی در InputBox عددی است حتماً تابع GetNumber را فراخوانی نمائید در غیر اینصورت نیازی به فراخوانی آن نیست.
ضمناً اگر میخواهید مقدار یا عبارت ورودی را بصورت ستاره وارد کنید میتوانید خصوصیت inputmask تکست باکس فرم FrmInputBox را برایر password قرار بدهید.
یاعلی

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 18:43 عصر
جناب mmbguide نمونه نهاییتان کامل و بی نقص و عالی شده است و ایرادی دیده نمی شود ، خیلی ممنون
جناب بهرامی نمونه شما نیز کاربردی و عالی است خیلی ممنون

nazanin_90
چهارشنبه 29 آبان 1392, 21:10 عصر
سلام
همانطور که قول داده بودم نمونه ای را آماده کردم که میتوانید در برنامه هایتان آن را جایگزین InputBox پیشفرض نمائید.
این InputBox در هر جای برنامه قابل فراخوانی است .
فقط قابل یادآوری است که اگر نتیجه مقدار ورودی در InputBox عددی است حتماً تابع GetNumber را فراخوانی نمائید در غیر اینصورت نیازی به فراخوانی آن نیست.
ضمناً اگر میخواهید مقدار یا عبارت ورودی را بصورت ستاره وارد کنید میتوانید خصوصیت inputmask تکست باکس فرم FrmInputBox را برایر password قرار بدهید.
یاعلی
سلام
آقای بهرامی ! inputmask سفارشی شما خیلی ارزنده و کاربردی است .
همانطور که فرمودید این نمونه از این نظر که میتوان ظاهر آن را از نظر زبان ، ویژگی های فونت و اضافه کردن آیکون و ... تغییر داد خیلی بهتر از inputmask اکسس است.

باتشکر فراوان

New Account
چهارشنبه 29 آبان 1392, 23:42 عصر
سلام

Public Function GetNumber()
Dim Index As Long

Final = ""
For Index = 1 To Len(InputboxResult)
If (Mid(InputboxResult, Index, 1) Like "[a-z]") Or Mid(InputboxResult, Index, 1) Like "[Â-í]" Then
Final = Final & Mid(InputboxResult, Index, 1)
End If
Next

GetNumber = Final
If Len(GetNumber) > 0 Then
MsgBox "!ãÞÏÇÑ æÇÑÏå ãÚÊÈÑ äãí ÈÇÔÏ ", vbOKOnly + vbInformation, "!ÊæÌå"
InputboxResult = ""
Exit Function
End If

End Function

کاربر گرامی کدهاتون رو چک کنید ؛ این یکیش هستش دو تا دیگه هم هست زحمتش با خودتون

این کد داره چه کار میکنه ( من میفهمم که باید چه کار کنه ؛ من دارم میپرسم چه کار میکنه ؟ )

:.:.:.:.:.:.:.

سلام mmbguide

کد شما یک مشکل کوچیک داره ، شما مشکل کنترلی in_put رو به شکلی دیگه حلش کنید

در الگوریتمتون به دنبال مشخصه Parent بگردید و از اون کمک بگیرید ( حل مساله دیگه با خود شما کاربر گرامی )

شما مشکل کلیک و دابل کلیکتون با Parent حل میشه

موفق باشید

Abbas Amiri
پنج شنبه 30 آبان 1392, 00:08 صبح
ظاهرا نام تابع GetNumber اگر NonNumericIdentification باشد بهتر است.

New Account
پنج شنبه 30 آبان 1392, 00:15 صبح
ظاهرا نام تابع GetNumber اگر NonNumericIdentification باشد بهتر است.

آقا امیری سلام

دست شما درد نکنه ، یعنی شما فرض کردید بنده به اسم گیر دادم ؟ :متعجب:

ممنون :ناراحت:

Abbas Amiri
پنج شنبه 30 آبان 1392, 00:21 صبح
آقا امیری سلام

دست شما درد نکنه ، یعنی شما فرض کردید بنده به اسم گیر دادم ؟ :متعجب:

ممنون :ناراحت:

سلام

منظورتون بقیه کاراکترهای غیر عددی و حروف بزرگه ؟ احتمالا کمی تعجیل کردند .

alirezabahrami
پنج شنبه 30 آبان 1392, 10:31 صبح
سلام

منظورتون بقیه کاراکترهای غیر عددی و حروف بزرگه ؟ احتمالا کمی تعجیل کردند .
با سلام
آقای امیری حق با شماست کمی تعجیل کردم ، چون نمونه را در حالت های مختلف تست نکرده بودم .

یا علی

hamid-nice
پنج شنبه 30 آبان 1392, 15:06 عصر
جناب بهرامی فکر کنم کدها را کامپایل نکردید زیرا هنگام کامپایل دو جا ایراد میگیرد
با تشکر

alirezabahrami
پنج شنبه 30 آبان 1392, 17:32 عصر
جناب بهرامی فکر کنم کدها را کامپایل نکردید زیرا هنگام کامپایل دو جا ایراد میگیرد
با تشکر
سلام
نمونه اصلاح شد
یا علی