ورود

View Full Version : بازیابی اطلاعات

zizi_zizi69
سه شنبه 21 آبان 1392, 12:24 عصر
سلام دوستان
من دو تا پارتیشن روی هارد اکسترنالم درست کرده بودم که یکش رو بگزارم برای بک آپ های ویندوز، بعد اومدم با این ویندوزrecovery یک image ایجاد کنم که متاسفانه زد اطلاعات پارتیشن اطلاعات رو unallocate کرد، من بh نرم افزار easeuse تونستم یکسری از اطلاعات رو برگردونم ولی یکسری از عکسام و کلا موسیقیام رو باز نمی کنه، به نظرتون چطووری میشه این حافظه unallocate رو با اطلاعاتش بازیابی کرد.

محسن=0
سه شنبه 21 آبان 1392, 14:10 عصر
سلام .فعلا رو اون هارد یا درایو هیچ اطلاعاتی نریزید.
با نرم افزار زیر امتحان کنید
Active File Recovery

میتونید از اینجا دانلود کنید.
http://soft98.ir/software/recovery-data/2439-Active-File-Recovery.html

پارتیشن هم ریکاوری میکنه.اگه نتونستید به مراکز مجاز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید.

فقط هیچ اطلاعاتی رو اون نریزید

zizi_zizi69
سه شنبه 21 آبان 1392, 16:08 عصر
ممنون
یک سوال من که روی هاردم چیزی نمی ریزم ولی احساس می کنم دفعه اولی ریکاوری کردم اطلاعات بیشتری ریکاور شد تا الان که با نرم افزارهای مختلف تست کردم، آیا ریکاوری های مجدد اطلاعات رو خراب می کنه؟؟!!!!

zizi_zizi69
سه شنبه 21 آبان 1392, 16:14 عصر
در ضمن من الان دارم از این نرمافزار استفاده می کنم ولی هاردم پر شده نمی تومنم ریکاور کنم. واقعا ویندوز مصیبته :افسرده:

FastCode
سه شنبه 21 آبان 1392, 17:27 عصر
ممنون
یک سوال من که روی هاردم چیزی نمی ریزم ولی احساس می کنم دفعه اولی ریکاوری کردم اطلاعات بیشتری ریکاور شد تا الان که با نرم افزارهای مختلف تست کردم، آیا ریکاوری های مجدد اطلاعات رو خراب می کنه؟؟!!!!
خیر.مگر اینکه هاردتون دچار مشکل سختافزاری شده باشه.
برای اطمینان از gddrescue یا nonstop-copy استفاده کنید.(برای این کار به یک هارد اضافه نیاز دارید)