ورود

View Full Version : سوال: ایده در طراحی قالب و طرح اولیه

kazaminasab
سه شنبه 21 آبان 1392, 13:17 عصر
با سلام به شما دوستان بنده همانطور که از سوال واضح است مطمئنا فهمیدید با کدنویسی قالب مشکلی ندارم
اما مشکل من در پیاده سازی طرح قالب در فتوشاپ یا روی کاغذ است
من میخواهم سایتی را طراحی کنم در طراحی شکل ظاهری پنل ادمین و یا رابط کاربری کیج میزنم و احساس میکنم طرح های زیبا نیست یا در جای مناسب قرار ندادم میخواستم ببینم دوستانی که طراح قالب سایت هستند برای طراحی قالب چه کار میکنند

از سایتهای وافراد متوع وحتی انجمن این سایت شنیدم که برای حرفه ای شدن این کار ها را انجام بده
یک )سایت زیاد ببین
دو)از سایتهای چون تمپلت مانستر و یا سایتهای دیگران الگو بگیر

شما آیا همین کارها را میکنید زمانی که سفارش طراحی قالب میگیرید یا میخواهید برای سایتی که سفارش گرفتید ui طراحی کنید لطف کنید با مثال این قضیه را در کارهای خود شرح دهید تا من ویا دوسنان نیز که این مشکل را داریم رفع ابهام شود
با تشکر از دوستانی که در پاسخ به این سوال راهنما هستند

ظمنا در مورد این طرح نیز نظر دهید چند طرح دیگر هست که الان در دسترسم نبود آپ کنم تا ببینید بعدم میزارم
112754

omidparkour
سه شنبه 21 آبان 1392, 14:13 عصر
باسلام
ابتدا نظر شخصی خودم رو در رابطه با قالبی که طراحی کردین میگم:
به نظر من الان اکثر سایت ها قالبشون همین طرحی هست
طرح بدی هم نیست اما ساده است و جای کار زیاد داره

من خودم طراحی سایت زیاد انجام نمیدم و بیشتر بنر تبلیغاتی فلش طراحی میکنم اما اگر سفارش طراحی قالب داشته باشم اولین کاری که میکنم یک روز فقط تمام سایت های خوب رو چک میکنم که از هر کدومشون یه ایده بگیرم و قالب رو طراحی کنم
و معمولا هم همین کار باعث میشه یه چیز جالب و بهتر از چیزی که ازش ایده گرفتم درست بشه

***من خودم دوست دارم بدونم که بقیه ی دوستان چی میکنن پس من مثل شما منتظر نظرات بقیه ی دوستان هم هستم***

refugee
سه شنبه 21 آبان 1392, 22:30 عصر
با سلام ؛

1. نظرم راجع به قالبتون : نه خوب نیست . ( خیلی خیلی مبتدی است ) شما دارین قالب یک وبسایتی که داره خودش خدمات طراحی قالب میده رو طراحی میکنید . همچین وبسایتی باید خودش قبل از اینکه مشتری جمع کنه رو قالب خودش زحمت بکشه چه از لحاظ گرافیک و چه از لحاظ کد نویسی و ... باید طرحی باشه که مشتری وقتی وارد سایت میشه جذب بشه و سفارش بده نه اینکه گرافیکش و نگاه کنه و حالش بهم بخوره بره بیرون ( ببخشید رک گپ میزنم گاهی باید یکی رو تحریک کنی تا یکم از خودش مایه بذاره )

2. در مورد خلق ایده :
اولین چیز اینجا بر میگرده به طراح که ایا این طراح از روی اجبار ( فقط برای کسب در امد ) امده سراغ این شغل یا نه این طراح علاقه داشته و بخاطر علاقه اش اومده در کنارش هم کسب در امد میکنه .

kazaminasab
چهارشنبه 22 آبان 1392, 06:28 صبح
با تشکر از دو دوست گرامی بابت پاسخگویی که حواب سوال بنده دادند
بنده ابتدا باید به کاربر گرامی refugee (http://barnamenevis.org/member.php?236690-refugee) بگم واقعا طراحی زیبایی دارید من علاقه دارم واقعا مبحث طراحی قالب که بتونم قالب با طراحی زیبا انجام دهم همچون شما و همچنین از پاسخ اول شما به هیچ وجه ناراحت نشده و همچنین خوشحال شدم ضمنا از دوستان دیگر نیز میخواهم اطلاعات هر چند کم اما مفید را این بحث در اختیار من و دیگر دوستان قرار دهند و این بحث را اینجا خاتمه ندهند چون واقعا ما در این سایت طراحان قالب خوبی داریم که میتونم ما را راهنمایی کنند

e_a_23
چهارشنبه 22 آبان 1392, 10:34 صبح
جناب refugee خسته نباشید.خیلی از کارتون خوشم اومد.ظرافت زیادی داره.یه سوال دارم: همه عناصر گرافیکی رو از نت دانلود کردین یا بعضی ها رو با فتوشاپ ایجاد کردین؟برای اینکه بتونیم عناصر رو خودمون در فتوشاپ ایجاد کنیم چه کار کنیم؟کلاس بریم؟

refugee
چهارشنبه 22 آبان 1392, 15:27 عصر
جناب refugee خسته نباشید.خیلی از کارتون خوشم اومد.ظرافت زیادی داره.یه سوال دارم: همه عناصر گرافیکی رو از نت دانلود کردین یا بعضی ها رو با فتوشاپ ایجاد کردین؟برای اینکه بتونیم عناصر رو خودمون در فتوشاپ ایجاد کنیم چه کار کنیم؟کلاس بریم؟

اینجا تو این طرح عناصری نداشت که از نت دانلود کنم .
همه رو با فتوشاپ در اوردم خودم . ( البته یه سری چیزا رو داشتم تو کامپیوترم )

خب برای کار کردن با فتوشاپ باید حرفه ای باشید . برای حرفه ای شدن هم قطعا باید کلاس رفت . ( و یا سی دی یا کتب )

e_a_23
چهارشنبه 22 آبان 1392, 17:46 عصر
اینجا تو این طرح عناصری نداشت که از نت دانلود کنم .
همه رو با فتوشاپ در اوردم خودم . ( البته یه سری چیزا رو داشتم تو کامپیوترم )

خب برای کار کردن با فتوشاپ باید حرفه ای باشید . برای حرفه ای شدن هم قطعا باید کلاس رفت . ( و یا سی دی یا کتب )

خواهش می کنم اگر سی دی یا کتاب خوب می شناسید معرفی بفرمایید.

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 22:06 عصر
سی دی های موجود معمولا به دل آدم نمیشینه.
واسه یادگیری مباحث ساده آموزشهای سری essential رو دانلود کن و یاد بگیر:
http://p30download.com/fa/entry/38885/tx/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A 7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20Lynda%20Photoshop%20CS 6%20Essential%20Training
آموزشهای دیگه فتوشاپ معمولا تخصصی هستن(روتوش و ...) و تو زمینه طراحی سایت فیلم هایی تو این سطح آموزش نداریم(حداقل من ندیدم).
یه چندتا pdf هست که اونا هم واسه شروع خوبن. بقیه راه رو خودت باید بری.

e_a_23
چهارشنبه 22 آبان 1392, 22:09 عصر
سی دی های موجود معمولا به دل آدم نمیشینه.
واسه یادگیری مباحث ساده آموزشهای سری essential رو دانلود کن و یاد بگیر:
http://p30download.com/fa/entry/38885/tx/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A 7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20Lynda%20Photoshop%20CS 6%20Essential%20Training
آموزشهای دیگه فتوشاپ معمولا تخصصی هستن(روتوش و ...) و تو زمینه طراحی سایت فیلم هایی تو این سطح آموزش نداریم(حداقل من ندیدم).
یه چندتا pdf هست که اونا هم واسه شروع خوبن. بقیه راه رو خودت باید بری.

خیلی ممنونم از شما.تو این آموزشها روش طراحی عناصری مثل عناصر طرح جناب refugee هم هست؟

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 23:17 عصر
اگه منظورت المان های تذهیب هست. خیر! شاید این آموزش ها رو هیچ جایی نتونی پیدا کنی!
اونها رو هم فکر نکنم دوستمون خودش درست کرده باشه! احتمالا جزو همونهایی هست که گفت توی هاردش بود.
چون واسه طراحی المان های تذهیب باید هنر واقعی داشته باشی! چیزی نیست که با تماشای فیلم یا خوندن کتاب بتونی درستش کنی!
شما دنبال طراحی سایت باش. عناصر مورد نظرت رو هم نیاز نیست همش رو خودت درست کنی.
کافیه دنبالش بگردی و چیزهایی رو که پیدا کردی رو به نیاز خودت ویرایش کنی. مثلا یه دسته آیکون پیدا کردی ولی هرکدوم یه سبکی داره. باید بتونی همه رو مثلا به سبک flat تبدیل کنی.

refugee
پنج شنبه 23 آبان 1392, 00:58 صبح
خیلی ممنونم از شما.تو این آموزشها روش طراحی عناصری مثل عناصر طرح جناب refugee هم هست؟

دوست من یه سری تصاویر و المان های تذهیب و اسلیمی است که میتونید سی دی های موجود این ها را از بازار تهیه کنید . داخل نت هم فکر کنم باشه . ( دانلود و خرید ) کافیست سرچ کنید .

وقتی این تصاویر را بدست اوردین شما یه گالری دارید و برای استفاده از انها باید بفهمید هر کدام را کجا استفاده کنید و با کدام قسمت مچ کنید . ( تو هر قالبی تذهیب و اسلیمی استفاده نمی شود معمولا تو کار های اسلامی و فرهنگی از ترهیب استفاده میکنند )

و یک سری ایکون های دیگه است که تو قالب های دانلود و .. استفاده میشود . این ایکون ها رو هم میتونید از نت دانلود کنید .

همین ... ( کوه از شما کاه نمی سازد , این شمائید که باید از کاه کوه بسازید ... ) سعی کنید همیشه روی طرح فکر کنید . اجازه بدین ذهن خلاق شود .

من اینطور تشبیع میکنم ذهن همانند موتور ماشین می ماند هر چه بیشتر گرم بیاید روان تر میشه و بیشتر راه میره . ذهن شما هم همینطوری است هر چی بیشتر فکر کنید خلاق تر میشه و یه روزی میرسه بذون فکر کردن خودش ایده میده بهتون ...

e_a_23
پنج شنبه 23 آبان 1392, 15:46 عصر
پس اگه اینجوریه که واقعا طراحی زیاد هم پیچیده و سخت نیست.من فکر کردم این المانها رو باید خودم درست کنم.خیلی دوست دارم بتونم اینا رو خودم ایجاد کنم.با تمرین میشه یا یه روش هایی داره که حتما باید از کسی یا منبعی یاد گرفت؟

refugee
پنج شنبه 23 آبان 1392, 16:32 عصر
پس اگه اینجوریه که واقعا طراحی زیاد هم پیچیده و سخت نیست.من فکر کردم این المانها رو باید خودم درست کنم.خیلی دوست دارم بتونم اینا رو خودم ایجاد کنم.با تمرین میشه یا یه روش هایی داره که حتما باید از کسی یا منبعی یاد گرفت؟

این تصاویر را با نرم افزار های برداری همانند کورل دراو میسازند .

ساخت این تصاویر به نظرم کمی دشوار است . ( نه طراحیش ) بلکه ایده و نوو اوری و همچنین این سبک ها , سبک قدیمی هستن و باید از خطاطی و نقاشی هم سر در بیارید .

یه سر بزنید انجمن گرافیک ایرانیان دوستان طراح زیاد هستن . کمکتون میکنند .