ورود

View Full Version : سوال: فیلتر از نوع onchange

m2326499
سه شنبه 21 آبان 1392, 21:33 عصر
سلام . قبلا هم همچین نمونه ای گذاشته بودم ولی دوستان متاسفانه نتونستن جواب بدن . البته نمونه قبل از نوع کمبو باکس بود نه تکست باکس

سوال : در نمونه ای که گذاشتم در یک تکست باکس به محض تایپ هر عدد یا حرف ، نمونه آن در لیست زیرش فیلتر میشود ولی برای فیلتر فیلد دوم متاسفانه فیلتر فیلد اول بهم میخوره . چطور میتونم این فیلتر تکست باکسها رو بهم ربط بدم (محدود کنم) ؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

m2326499
چهارشنبه 22 آبان 1392, 16:34 عصر
یعنی سوال من اینقد سخت بود؟؟ یا چون اهمیتی نداشت کسی جواب نمیده ؟؟

alirezabahrami
چهارشنبه 22 آبان 1392, 19:02 عصر
سلام . قبلا هم همچین نمونه ای گذاشته بودم ولی دوستان متاسفانه نتونستن جواب بدن .

یعنی سوال من اینقد سخت بود؟؟ یا چون اهمیتی نداشت کسی جواب نمیده ؟؟
سلام دوست عزیز!
من دربعضی از موارد که دوستان از جواب نگرفتن یا دیر جواب گرفتن ناراحت هستند یادآوری می کنم که یکی از دلایل جواب ندادن از سوی دوستان ممکن است عدم مشارکت سؤال کننده و بی تفاوتی او در تاپیک های دیگر باشد.
البته طبیعی است عزیزان این روزها بشتر مشغول عزاداری هستند و شاید کمتروقت حضور در تالار داشته باشند.انشاءالله که عزاداری همه مورد قبول درگاه خدا واقع گردد.
نمونه اصلاح شده خودت را ببین!
یا علی

m2326499
چهارشنبه 22 آبان 1392, 19:20 عصر
سلام دوست عزیز!
من دربعضی از موارد که دوستان از جواب نگرفتن یا دیر جواب گرفتن ناراحت هستند یادآوری می کنم که یکی از دلایل جواب ندادن از سوی دوستان ممکن است عدم مشارکت سؤال کننده و بی تفاوتی او در تاپیک های دیگر باشد.
البته طبیعی است عزیزان این روزها بشتر مشغول عزاداری هستند و شاید کمتروقت حضور در تالار داشته باشند.انشاءالله که عزاداری همه مورد قبول درگاه خدا واقع گردد.
نمونه اصلاح شده خودت را ببین!
یا علی
----------------------------------------------

سلام دوست عزیز و استاد گرامی alirezabahrami (http://barnamenevis.org/member.php?90573-alirezabahrami)
تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت و تعزیت عرض میکنم
اقا دست شما درد نکنه بینهایت ممنونم . عالی شده
ارزوی سلامتی و موفقیت دارم

alirezabahrami
جمعه 24 آبان 1392, 10:43 صبح
سلام
پیروپیام خصوصی، نمونه برای سابفرم ضمیمه شد.
یا علی

m2326499
جمعه 24 آبان 1392, 18:37 عصر
سلامی دوباره خدمت استاد عزیز alirezabahrami (http://barnamenevis.org/member.php?90573-alirezabahrami)
بله کاملا هم درست بود و دست شما درد نکنه . محبت کردید و سپاسگذارم