ورود

View Full Version : به نظر شما در چه زمینه ای فعالیت کنیم بهتر است؟

mmohammadi1391
سه شنبه 21 آبان 1392, 22:50 عصر
با سلام و عرض تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السّلام و یاران با وفایشان.

من رشته ی نرم افزار میخونم. به نظر شما در زمینه ی رشته ی نرم افزار یا آی تی، بهتره در کدام زمینه وارد بشم و در اون زمینه متخصص ماهر بشم، که انشاالله خلأ های بیشتر یا مهم تری رو بتونم پر کنم؟

با تشکر

Veteran
چهارشنبه 22 آبان 1392, 11:07 صبح
برو کاره گری بهتره !

p30online
چهارشنبه 22 آبان 1392, 11:26 صبح
من نمی دونم آخه به چه ساز شما ....
یکی می یاد امیدوار می کنه یکی می یاد با تبر از ریشه امیدها رو قطع می کنه !پس چه جور بعضی ها خیلی پیشرفت می کنند و به جای خوبی می رسند!آخه چرا؟
بعضی ها میان میگن ساعتی 17 تومن کد می زنم ،روزی اینقدر درآمدمه چرا اون کارگری نرفته اگه بهتره؟
چرا بعضی ها میان میگن برنامه نویسی خوب نیست یا کار در زمینه ها دیگر ...؟
شما دوست گرامی Veteran چرا می گی بره کارگری شما که تجربتون بیشتر از ما هست و به قول دوستان یه صفحه کلید بیشتر از ما خراب کردی چرا ناامید هستی ؟!

R_Rajaee_Rad
چهارشنبه 22 آبان 1392, 15:02 عصر
به نظرمن برنامه نویسی-شبکه - سخت افزار همه شون مثل همه اند ...تا زمانیکه پشت شون یه فکر یا یه ایده قوی نباشه

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 15:31 عصر
میدونی چرا میگه برو کارگری کن؟
چون کارگری شغل خیلی زودبازدهی هست! همین الان میتونی بری شروع کنی کار کردن و روزی تقریبا 30 تومن بگیری(حالا یکم بالا یا پایین)
با این حساب ماهیانه کم کمش میتونی 750 تومن دربیاری.

ولی این دوستمون تازه میخواد وارد شروع کنه به یادگرفتن! پس حداقل یه سال باید بشینه کلی کتاب و مطلب بخونه. خودش کار عملی بکنه. تا تو یه زمینه به حد متوسط برسه. بعد یه سال تازه به مرحله ای میرسه که پروژه بگیره! ولی از کجا بگیره؟ خیلی سخته اولش. چون کسی شما رو نمیشناسه، یا تو شهرتون (مثل شهر ما) کلا برنامه نویسی و طراحی سایت قحطیه!
یعنی مشا تقریبا 2 سال باید وقت بزاری تا بتونی خودت رو به چند نفر بشناسونی. بعد یواش یواش شناخته میشی و اوضاعت خوب میشه.

بعضی ها میان میگن ساعتی 17 تومن کد می زنم ،روزی اینقدر درآمدمه چرا اون کارگری نرفته اگه بهتره؟
بله. از 17 تومن به بالا هم هستن! بعضی ها بابت آموزش برنامه نویسی ساعتی 100 تومن میگیرن.
ولی معمولا اینطور کارها زیاد نیستن(البته واسه آدمای کله گنده اکثرا هست)
مثلا من خودم یه قالب رو تو 6 ساعت درست کردم. حساب کردم ساعتی 11 تومن واسم موند.
ولی ما هم چون هنوز شناخته نشدیم درآمدمون کمه.(اونم بعد 5 سال برنامه نویسی)

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 15:38 عصر
من رشته ی نرم افزار میخونم. به نظر شما در زمینه ی رشته ی نرم افزار یا آی تی، بهتره در کدام زمینه وارد بشم و در اون زمینه متخصص ماهر بشم، که انشاالله خلأ های بیشتر یا مهم تری رو بتونم پر کنم؟
به استعداد و علاقه خودت نگاه کن!
بیشتر میخوای چیزی خلق بکنی(برنامه نویسی)؟ یا یه گروه رو اداره کنی(آی تی)؟

کلا تو هر زمینه ای که مخیوای فعالیت بکنی باید حرفه ای بشی و بروز باشی.

اما در مورد خلا ها! شما فکر نمیکنم ماها بتونیم کاری انجام بدیم!
نمیگم همش ولی اکثر خلاهای موجود با خاطر مدیران و مسولان ما هست و کاری از دست ما و شما برنمیاد.

p30online
چهارشنبه 22 آبان 1392, 16:35 عصر
داداش mmohammadi1391 میشه بگید چند سالتونه ؟ترم چندم دانشگاه هستید ؟شاید بهتر شد راهنمائی کرد !:چشمک:

csvbcscp
چهارشنبه 22 آبان 1392, 19:05 عصر
به نظر من "علاقه" اولین شرط انتخابه، برای گزینه های بعدی میتونی بازار کار، میزان منابع یادگیری، آینده و ... رو در نظر بگیری

نظر شخصی بنده اینه که با محصولات مایکروسافت کار کنید، برنامه نویسی دات نت، هم بازار کار خوبی داره، هم مستندات زیادی برای یادگیریش هست، پشتیبانی خوبی ازش میشه و احتمالا آینده خوبی هم داره

موفق باشید

mmohammadi1391
چهارشنبه 22 آبان 1392, 19:25 عصر
از همه ی دوستان بخاطر راهنمایی های خوبشون ممنونم.
به نظر شما در زمینه ی نرم افزار، بیشترین چیزی که نیاز جامعه ی ماست و در اون زمینه کمبود داریم چیه؟ دوست دارم در کنار شغلم، یک سود خوبی هم برای جامعه داشته باشم، به هر حال ما انشاالله قراره متخصص بشیم و وظیفه ای به گردن داریم برای پیشبرد جامعه.

داداش mmohammadi1391 میشه بگید چند سالتونه ؟ترم چندم دانشگاه هستید ؟شاید بهتر شد راهنمائی کرد !:چشمک:

23 سال
ترم 7 نرم افزار
ممنون

p30online
چهارشنبه 22 آبان 1392, 20:39 عصر
زیاد هم دیر نشده که !شما که خدا رو شکر برنامه نویسی را کار کردید به قول خودمون پاس کردید دیگه و آشنائی دارید می تونید یک زبان برنامه نویسی را انتخاب کنید یا تحت وب یا ویندوز هر کدوم مورد علاقتونه و در اون زمینه اطلاعاتتونه به روز کنید !فقط امروز و فزردا نکنید یه کمی سریعتر ! این بود نظر من :چشمک:

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 21:57 عصر
زیاد هم دیر نشده که !شما که خدا رو شکر برنامه نویسی را کار کردید به قول خودمون پاس کردید دیگه و آشنائی دارید می تونید یک زبان برنامه نویسی را انتخاب کنید یا تحت وب یا ویندوز هر کدوم مورد علاقتونه و در اون زمینه اطلاعاتتونه به روز کنید !فقط امروز و فزردا نکنید یه کمی سریعتر ! این بود نظر من :چشمک:
دیر نشده؟ اتفاقا خیلی هم دیر شده!
اگه ترم 3 بودید میشد گفت که دیر نشده.
در کل دو زمینه رو به شما پیشنهاد میدم.
1- وب(طراحی یا برنامه نویسی یا هر دو)
2- برنامه نویسی اندروید. درسته یکم سخت تره و دنگ و فنگ های خاص خودش رو داره ولی اگه درست فکر کنی میتونی پول خوبی بدست بیاری.
تو ایران هم هنوز اشباع نشده و جای خالی زیاد هست.

فقط اگه به دنبال پول هستی سمت برنامه های سیستمی(تحت ویندوز) نرو.

afsharm
جمعه 24 آبان 1392, 16:39 عصر
به نظر شما در زمینه ی رشته ی نرم افزار یا آی تی، بهتره در کدام زمینه وارد بشم و در اون زمینه متخصص ماهر بشم، که انشاالله خلأ های بیشتر یا مهم تری رو بتونم پر کنم؟

با تشکر

اگر واقعا دغدغه خدمت به جامعه دارید پیشنهاد من فعالیت در زمینه IT است. برنامه نویسی پرستیژ خاصی دارد و همه را به خود جذب می‌کند به همین دلیل در زمینه IT خلا زیادی به وجود آمده است. برنامه نویسی فقط در شهرهای خیلی معدودی مثل تهران خوب جواب می‌دهد ولی IT در همه جای کشور حتی در شهرها و نقاط خیلی کوچک هم می‌تواند مفید و با ارزش واقع شود. گلوگاه پیشرفت سیستم در بسیاری از حرفه‌ها و شغل‌ها و صنایع و ادارات و غیره و غیره IT و استفاده صحیح از سخت‌افزار و نرم‌افزار موجود است نه الزاماً تولید نرم‌افزار خوب.

البته اگر درآمد برایتان مهم است که کلاً کامپیوتر حوزه جالبی برای کسب درآمد نیست. نه این که درآمد ندارد، بلکه کسب درآمد در آن سخت‌تر از حوزه‌های دیگر است.

موفق باشید

mmohammadi1391
جمعه 24 آبان 1392, 20:36 عصر
اگر واقعا دغدغه خدمت به جامعه دارید پیشنهاد من فعالیت در زمینه IT است. برنامه نویسی پرستیژ خاصی دارد و همه را به خود جذب می‌کند به همین دلیل در زمینه IT خلا زیادی به وجود آمده است. برنامه نویسی فقط در شهرهای خیلی معدودی مثل تهران خوب جواب می‌دهد ولی IT در همه جای کشور حتی در شهرها و نقاط خیلی کوچک هم می‌تواند مفید و با ارزش واقع شود. گلوگاه پیشرفت سیستم در بسیاری از حرفه‌ها و شغل‌ها و صنایع و ادارات و غیره و غیره IT و استفاده صحیح از سخت‌افزار و نرم‌افزار موجود است نه الزاماً تولید نرم‌افزار خوب.

البته اگر درآمد برایتان مهم است که کلاً کامپیوتر حوزه جالبی برای کسب درآمد نیست. نه این که درآمد ندارد، بلکه کسب درآمد در آن سخت‌تر از حوزه‌های دیگر است.

موفق باشید

متأسفانه دکمه ی تشکر فعال نبود. از همه ی دوستان بخاطر راهنماییهای خوبشون بسیار ممنون و سپاسگذارم.
از راهنمایی خوب شما هم ممنونم. من دنبال درآمدش نیستم، یعنی اگه خدا بخواد هدفم مدرس شدنه اما در کنارش میخوام توسط علمی که بدست میارم، یک خدمت عملی هم به جامعه کرده باشم. چون تا حالا نرم افزار خوندم میخوام انشاالله همون رشته ی نرم افزار را ادامه بدم که بتونم توی یک رشته متخصص تر بشم و از هر جا یک شاخه نگیرم. در رابطه با رشته فناوری اطلاعات، در چه زمینه هایی میتونم کار کنم و از الآن شروع به یادگیری کنم؟ در رشته ی نرم افزار، به نظرتون فعالیت در زمینه ی سیستم عامل(مثلاً کار تیمی روی سیستم عامل لینوکس)، یا کار در زمینه ی نرم افزار ضد ویروس خوبه؟ با وجود این زمینه ها یا زمینه های دیگه، باز هم به نظرتون فناوری اطلاعات رو انتخاب کنم بهتره؟