PDA

View Full Version : نظر سنجی در مورد نرم افزارهای طراحی وب

usb.mini
چهارشنبه 22 آبان 1392, 00:38 صبح
با سلام چند مدتیه دنبال نرم افزارهای طراحی وب هستم. اساتید از بین نرم افزار های زیر کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدن که رابط کاربریش راحت باشه و برای طراحی صفحات وب حرفه ای باشه و سرعتش هم بالا باشه؟؟؟

1- Artisteer
2- web creator Pro
3- Microsoft.Expression.Studio
4- WebsitePaint
5- Front page

وب سایت هایی همانند delgarm.com و beytoote.com مسلما اگر به سورس کدشون نگاهی بیندازین متوجه میشین که با نرم افزارهای پایه همانند Dreamweaver کد نویسی نشدن. حالا من میخوام بدونم با چه نرم افزاری طراحی شدن؟!؟!

refugee
چهارشنبه 22 آبان 1392, 01:23 صبح
دوست من میخواهی طراحی کنی یا برنامه نویسی ؟

اگر دنبال طراخی گرافیکی هستی ؟ فتوشاپ بهترینه .

اگر دنبال برنامه نویسی هستی ؟ نه تنها من بلکه همگی بهت دریم ویور رو پیشنهاد میکنند .

Dreamweaver cs 6

SlowCode
چهارشنبه 22 آبان 1392, 01:23 صبح
سلام
هیچ کدوم!
این برنامه ها به درد نمیخورن. معمولا کسانی هم که باهاشون کار میکنن چیزی از طراحی و کدنویسی بلد نیستن. یه چندتا کلیک میکنه بعد میگه سایت درست کردم!

وب سایت هایی همانند delgarm.com و beytoote.com مسلما اگر به سورس کدشون نگاهی بیندازین متوجه میشین که با نرم افزارهای پایه همانند Dreamweaver کد نویسی نشدن. حالا من میخوام بدونم با چه نرم افزاری طراحی شدن؟!؟!

شما از کجا متوجه شدی که با دریم ویور یا IDE های دیگه کدزنی نکردن؟:متفکر:
IDE صرفا یه برنامه هست که از تلف شدن وقت کدنویس جلوگیری میکنه و بهش یه امکاناتی میده. ولی خروجی همشون یکیه!
اصلا نمیشه تشخیص داد که این سایت رو با چه برنامه ای کدنویسی کردن!
برنامه های زیادی هستن مثل:
Dreamweaver, NetBeans, Eclips, Aptana , Zend Studio, ...
با نوت پد ویندوز هم میشه سایت نوشت طوری که هیچ کسی متوجه نشه! ولی مثل خودکشی میمونه.

usb.mini
چهارشنبه 22 آبان 1392, 09:33 صبح
شما از کجا متوجه شدی که با دریم ویور یا IDE های دیگه کدزنی نکردن؟
چون آیدی ها و کلاس های مربوط به تگ ها html این سایت های بسیار مرتبطه و از نام هایی استفاده شده که بیشتر در خروجی اینطور نرم افزار ها دیده شده!!

usb.mini
چهارشنبه 22 آبان 1392, 09:57 صبح
دوستان دیگر منتظر گفته های شما هستم؟؟؟؟؟

refugee
چهارشنبه 22 آبان 1392, 13:14 عصر
چون آیدی ها و کلاس های مربوط به تگ ها html این سایت های بسیار مرتبطه و از نام هایی استفاده شده که بیشتر در خروجی اینطور نرم افزار ها دیده شده!!

نه دوست من , هیچ نرم افزار طراحی نمی نویسه که با فلانی طراحی شده و همچنین طراح میتونه کد ها رو خودش مرتب کنه شاید با نوت پت نوشته بود خودش مرتب کرده بود اونوقت باید بفهمیم با دریم ویور نوشته شده ؟

اما بعضی از برنامه ها مثل فرانت پیج اره یه سری کد های الکی خودش ااضاف میکنه که ادم متوجه میشه .

در هر صورت شما با همه اینا میتونید بنویسید . ولی بهترینش بنظرم من دریم ویور است .

shahroud_nms
چهارشنبه 22 آبان 1392, 14:47 عصر
دریم ویور بهتر و راحت تر از همه هست.