View Full Version : تشخیص کامپیوترهای شبکه و فرستادن پیام
davoodmz
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:11 صبح
باسلام
چگونه میشود در برنامهای فرمی مانند پیوست ساخت و متنی را در دمویی تایپ کرد و در لیست باکسی که کامپیوترهای خود شبکه(که با برنامه مربوطه کار می کنند یا کار نمیکنند) را شناخت نام کامپیوتر را انتخاب کرد و با زدن دکمهای پیام به کامپیوتر مربوطه ارسال گردد و در کامپیوتر مربوطه آلارمی نشان داده شده و در فرمی دیگر پیام نشان داده شود.
باتشکر
داود
mhjb
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:18 صبح
در مورد اینکه قسمت دوم سوالت میتونی با استفاده از Shellexecute از دستور Netsend ویندوز برای فرستادن پیغام استفاده کنی. ولی در مورد اینکه چجوری میشه کامپیوترهای فعال شبکه رو در آورد من چند وقت پیش توی همین جا پرسیدم ولی کسی جواب درست بهم نداد.
saniak_robot
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:32 صبح
با Indy این کار رو انجام بده .
تو Sample های دلفی و Indy ( تو سایت Indyproject.org می تونی دانلود کنی ) هست .
موفق باشید .
Identifier
دوشنبه 21 فروردین 1385, 10:40 صبح
در مورد اینکه قسمت دوم سوالت میتونی با استفاده از Shellexecute از دستور Netsend ویندوز برای فرستادن پیغام استفاده کنی. ولی در مورد اینکه چجوری میشه کامپیوترهای فعال شبکه رو در آورد من چند وقت پیش توی همین جا پرسیدم ولی کسی جواب درست بهم نداد.
شما میتونید روی پکت ارسالی stamp و روی شبکه broadcast کنید بعد تمامی کلاینت های فعال اون رو میگیرند . نسبت به stamp که زدید میتونید کارای متفاوتی انجام دهید.
موفق باشید
davoodmz
دوشنبه 21 فروردین 1385, 13:30 عصر
باسلام
لطفاً بیشتر درباره Indy بیان شود و اگر برنام کوچکی دارید با کامپونت خود indy پیوست کنید.
باتشکر
داود
saeed_d
دوشنبه 21 فروردین 1385, 23:23 عصر
سلام
این یه مثال مربوط به Indy است. شاید بدرد بخوره.
davoodmz
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 08:32 صبح
با سلام
این مثالها هیچ کدام با دلفی 7 کار نمیکنند. اگر لطف کنید چندتا کد معمولی بنویسید و بقیهاش با خودمان.
1- شناخت کامپیوترهای وارد شده به برنامه
2- ارسال پیام به آنها
با تشکر
narsiss
دوشنبه 28 فروردین 1385, 19:30 عصر
سلام
این یه مثال مربوط به Indy است. شاید بدرد بخوره.
وقتی فایل ضمیمه رو تو دلفی باز می کنم با errorمواجه میشم:ناراحت: در ضمن دارای فایل exeهم نیست:متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.