ورود

View Full Version : فهمیدن کتب برنامه نویسی (زبان اصلی)

m_darkoob
پنج شنبه 23 آبان 1392, 14:37 عصر
با سلام

در حال حاضر به طور دایم زبان های برنامه نویسی تغییر می کنند اما متاسفانه منابع فارسی مناسبی یافت نمی شود ومنبع خوب بیشتر انگلیسی هستند

برای افرادی که زبان ضعیفی دارند دچار مشکل می شوند

پیشنهاد شما برای فهم و درک این کتب چیست؟

ایا حتما باید مدارک زبان کسب کرد ؟

شما چه راهی را پیشنهاد می کنید؟

SlowCode
پنج شنبه 23 آبان 1392, 15:23 عصر
سلام
نه اصلا نیازی به مدرک نیست!
آموزشگاه های زبان یه وسیله هستن واسه یادگیری.
شما خودت هم میتونی زبان رو یادبگیری.
من خودم فقط یه ترم رفتم آموزشگاه. اونم سطحش خیلی پایین بود(new interchange بود:لبخند:)

کافیه لغاتی رو که متوجه نمیشی رو تو google translator بنویسی. سعی کن تلفظشون رو هم درست یادبگیری. بعضی سایتها فونوتیکش رو هم نشون میدن.

سعی کن هر کلمه رو که یاد میگیری رو تو یه دفترچه بنویسی. بعد هر چند وت یه بار بازش کن و نگاش کن.

از جعبه لایتنر و G5 هم میتونی استفاده کنی خیلی موثره! من 6 سال پیش یه مدتی ازش استفاده کردم. اون لغتها رو با اینکه تاحالا استفاده نکردم بازهم توی حافظمه!
برنامه نارسیس این امکانات رو برات فراهم میکنه. اگه خیلی مشتاق یادگیری هستی. حتما این برنامه رو بخر.

M0TR!X
پنج شنبه 23 آبان 1392, 17:47 عصر
سلام.

من شدیدا و اکیدا توصیه میکنم که هر جور شده کلاس زبان برید. حداقل 18 ترم برید(1.5 سال ). بعداز 1.5 سال متوجه حرفای من میشید.

قبل از انتخاب موسسه حتمابپرسید که چه کتابی درس میدن.interchange واسه سه چهارقرن پیش.

کتاب هدوی(headway ) رو من پیشنهاد میکنم البته یه کتاب دیگه هست اسمش یادم نیست الان اونم خوبه.

توصیه منو جدی بگیر

meisam3322
پنج شنبه 23 آبان 1392, 19:41 عصر
شما اگه واقعا انگیلیسی متوجه نمیشید (مبتدی یا متوسط سطح پایین) به کلاس های انگلیسی نیاز دارید.

موفق باشید

omidshaman
پنج شنبه 23 آبان 1392, 20:31 عصر
یک کتاب انگلیسی بزار جلوت یک دیکشنری هم کنارش کلمه کلمه معنی کن بعد از یک مدتی راه میفتی ...

SlowCode
پنج شنبه 23 آبان 1392, 23:10 عصر
سلام.

من شدیدا و اکیدا توصیه میکنم که هر جور شده کلاس زبان برید. حداقل 18 ترم برید(1.5 سال ). بعداز 1.5 سال متوجه حرفای من میشید.

قبل از انتخاب موسسه حتمابپرسید که چه کتابی درس میدن.interchange واسه سه چهارقرن پیش.

کتاب هدوی(headway ) رو من پیشنهاد میکنم البته یه کتاب دیگه هست اسمش یادم نیست الان اونم خوبه.

توصیه منو جدی بگیر

آموزشگاه هم خوبه ولی...
تمرکزشون روی مکالمه هست. ولی چیزی که دوستمون نیاز داره اکثرا درک مطلب و کمی writing هست.
مسئله دیگه هم هزینش هست! شما میگی حداقل 18 ترم! حالا هر ترم رو میانگین 50 تومن مزاریم تقریبا میشه 1 میلیون.
من به شخصه هیچ وقت بیش از 5 ترم کلاس نمیرم! چون عقیده دارم خودم میتونم تو این وقت بدون صرف هزینه بیشترین استفاده رو میتونم ببرم. چون میدونم که دنبال چی هستم و چیکار باید بکنم.
دیگه نمیرم وقتم رو واسه خوندن اجباری short story و حل تمرین نمیکنم! مستقیم میرم سراغ هدفم.

afsharm
جمعه 24 آبان 1392, 16:31 عصر
برای فعالیت‌ موثر در دنیای برنامه نویسی که حتما نیاز به دانستن زبان هست. حالا آموزشگاه رفتن یا خودخوانی مسئله‌ای هست که خود شخص با توجه به شرایطش باید تصمیم بگیره. هر چند که یک سیستم آموزشی منظم و موثر فعالیت یادگیری را راحت تر از خودخوانی می‌کند.

FastCode
جمعه 24 آبان 1392, 20:11 عصر
تشریف میبرید بازار.
یک هارد یک یا دو ترابایت میخرید.
سر راه میرید یک مغازه کامپیوتری.هارد رو بهش میدید و میگید براتون پر از فیلم و سریال کنه.
زیر نویس انگلیسی و فارسی همه رو میگیرید.
هر فیلم رو چند بار با هر دو زیرنویس می بینید.بعد چند بار بدون زیرنویس ببینید و سعی کنید معنی کلمه ها رو متوجه بشید.
بعد از اینکه این کار رو روی همه ی فیلمهاتون انجام دادید یک بار دیگه همه ی فیلمها رو از اول بدون زیرنویس بینید.این بار سعی کنید که همه ی جملات رو کامل ترجمه کنید.هر کلمه ای رو که نتونستید تشخیص بدید یا ترجمه کنید رو با زیر نویس انگلیسی دوباره ببینید و با دیکشنری چک کنید.
خاصیت این روش اینه که علاوه بر فرهنگ با اصطلاحات فوقالعاده زیادی آشنا میشید و لحجه های مختلف و گویش های مختلف رو میبینید و میتونید از هم تشخیصشون بدید. این اصطلاحات در کتابها هم استفاده میشن.
میتونید همزمان کلاس زبان هم برید و از استادتون راهنمایی بگیرید یا سوال بپرسید.
من با این روش انگلیسی یاد گرفتم.و دارم الان ژاپنی یاد میگیرم.جواب میده.خیلی های دیگه رو هم دیدم که زبونهای دیگه رو با این روش یاد گرفتن.

راه دیگه ای که برای شما وجود داره استفاده از کتابهایی مثل head first هست که با وجود مطالب زیاد اینقدر ساده هستن که میشه هر کدومشون رو در ۴ ساعت خوند.

matrix-program
شنبه 25 آبان 1392, 18:55 عصر
اول عذر خواهی میکنم از اساتید با اجازه منم روشم رو بگم
من از 5 سالگی انگلیسی رو شروع کردم (ینی 8 ساله زبان میخونم ) اول که با این نرم افزارای ساده شروع کردم که الفابت و چن تا کلمه ی ساده ی انگلیسی بود
این که هیچ
بعد شروع کردم با نرم افزار رزتا استون (rosetta stone ) که پنج سطحه (اونموقع سه سطح بود ) خزانه ی لغات آدمو عجیب گسترش میده
بعد دیگه دایره لغات بود همه چی حل بود رفتم سری کتاب four corners ( ورژن جدید اینترچینجه خیلی کامل تر و بهتر )رو گرفتم و کتاب ها را خوندم وحالا هم دارم کتابهای passages رو میخونم
مطالعه ی انگلیسی فراموش نشه

FastCode
شنبه 25 آبان 1392, 19:06 عصر
مطالعه ی انگلیسی فراموش نشه
این رو من هم فراموش کردم بگم.مطالعه انگلیسی خیلی مهمه.
من خودم اول با کتاب داستان شروع کردم.بعد wikipedia و کتابهای تخصصی.الان هم آثار ادبی comic میخونم.:)

esafb52
یک شنبه 03 آذر 1392, 11:03 صبح
جناب فست کد با این روش فکر میکنین الان در چهار مهارت زبان چقد تسلط دارین ؟؟؟؟؟؟

FastCode
یک شنبه 03 آذر 1392, 11:19 صبح
شنیدنم تقریبا عالیه.خیلی کم پیش میاد که کسی انگلیسی صحبت کنه و متوجه نشم.
تکلمم بد نیست.تقریبا همه جا کار خودم رو پیش میبرم.
خوندم به اعتقاد خودم عالیه.معمولا هیچ جمله ای رو دو بار نمیخونم.
نوشتنم هم متوسطه.توی مکالمات روزمره در فوروم ها و ایمیل مشکلی ندارم ولی در متن های تخصصی بعضی وقتها مجبور میشم املای یک کلمه رو چک کنم.

esafb52
یک شنبه 03 آذر 1392, 12:04 عصر
و همه اینها به همین روش

esafb52
یک شنبه 03 آذر 1392, 12:05 عصر
شنیدنم تقریبا عالیه.خیلی کم پیش میاد که کسی انگلیسی صحبت کنه و متوجه نشم.
تکلمم بد نیست.تقریبا همه جا کار خودم رو پیش میبرم.
خوندم به اعتقاد خودم عالیه.معمولا هیچ جمله ای رو دو بار نمیخونم.
نوشتنم هم متوسطه.توی مکالمات روزمره در فوروم ها و ایمیل مشکلی ندارم ولی در متن های تخصصی بعضی وقتها مجبور میشم املای یک کلمه رو چک کنم.چ
و همه اینها به همین روش؟؟؟؟

csvbcscp
جمعه 08 آذر 1392, 06:29 صبح
سلام دوست من
به نظر من انسان چیزی رو یاد میگیره که یا بهش نیاز داشته باشه یا ازش لذت ببره!!

من به شما پیشنهاد می کنم فیلم های زبان اصلی که از دیدنشون لذت میبری یا بهشون احتیاج داری(مثل فیلم های آموزشی) رو نگاه کنی.

برای یادگیری زبان باید به تمام جنبه های زبان دقت کنی، درست مثل یک بچه انگلیسی زبان که تازه می خواد زبان یاد بگیره، هرگز از تلفظ درست غافل نشو

و در پایان باید عرض کنم، که ادم معمولاً تو زمینه مهارت کسب می کنه که کار بیشتری روش انجام داده و تمرین بیشتری کرده، پس اگر می خوای کتاب های زبان اصلی رو بفهمی برو تو دل کتاب های زبان اصلی و سعی کن هر جور شده مطالبش رو بفهمی(با گوگل، بابیلون، یا هر چیز دیگه)
تنها چیزی که شما الان بهش احتیاج داری تمرین بی وقفه است، هیچ راه دیگه ای برای یادگیری وجود نداره..کلاس ها، کتاب ها و فیلم های اموزشی تماماً وسیله است

اگر هم می خوای در کمترین زمان ممکن یاد بگیری سعی کن انگلیسی رو وارد تمام قسمت های زندگیت کنی(فیلم تماشا کن، اخبار و ÷ادکست های انگلیسی گوش کن، تو ماشین و زمان های بیکاری لغت حفظ کن، از بسته های آموزشی استفاده کن ، در صورت توان تو یک کلاس زبان ثبت نام کن و ...)

موفق باشی

Vitallity
جمعه 08 آذر 1392, 07:44 صبح
توی هر زمینه تخصصی، مثل برنامه نویسی یه سری از لغات پر کاربرد(مثل Stack, Inheritance, Poly morphism ) هستند. یا حتی یه کتاب از یه نویسنده ممکنه یه سری لغت بیشتر تکرار شده باشه. شروع کن به ترجمه لغت به لغت، ابتدای کار ممکنه یک صفحه رو در زمان بیشتر بخونی اما بعد از مدتی سرعتت به شدت افزایش پیدا می‌کنه. در کنار اینکه کتاب رو می‌خونی فیلم و اینا هم تاثیر داره... اما هیچ چیز مثل مطالعه تخصصی توی زمینه کامپیوتر پیشرفتت رو تسریع نمی‌کنه. بعد از یه مدت متوجه می‌شی هیچ کتاب فارسی در رابطه با برنامه‌نویسی(در کل کامپیوتر) ارزش خوندن نداره!

سایت englishleap.com هم برای یادگیری گرامر فوق العاده است و دوره‌های آموزش رایگان داره.

i.RB92
شنبه 09 آذر 1392, 10:32 صبح
یه روش جالب برای آموزش لغات ضروری زبانم استفاده از این نرم افزار (http://tizlearning.com/weblog/6) هست.