ورود

View Full Version : مقایسه کتاب خانه های استاندارد C++ و کتاب خانه های Qt

کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 23 آبان 1392, 21:14 عصر
با سلام دوباره ;

در رابطه با کتابخانه های تحت فریم ورک Qt و همچنین کتابخانه های استاندارد C/C++‎ سوالی تو ذهنم هست و البته در رابطه با جوابش عملا کار کردم و به نتیجه ای رسیدم ولی میخوام از نظر دوستان مطلع شوم.

سوال من این هست من در رابطه با استفاده از کتابخانه ها بیشتر مایلم از کتابخانه های استاندارد خود C++‎ استفاده کنم برام خیلی دلچسب تر هستش در واقع ولی در این میان کتاب خانه هایی در خود Qt هستش که با اول نام Q آغاز میشوند مثل QFile و ... که با فراخوانی QFile که معادلش در کتابخانه های استاندارد هست File که فراخوانی fstream بهش دسترسی خواهیم داشت...

حالا سوال اینه به نظر شما استفاده از حالت استاندارد در خود فریم ورک Qt یک اشتباه است یا هیچ فرقی در کیفیت کاری و یا سرعت و هر چیز دیگر نخواهد داشت؟

راستش من در نظر دارم از محیط و فریم ورک Qt فقط برای طراحی رابط گرافیگی استفاده کنم و تمام کد نویسی ها بر اساس کتابخانه های استاندارد C/C++‎ باشه حالا از نظر شما این روشی که در نظر دارم صحیح هست یا خیر :)

تشکر.

alireza es
جمعه 24 آبان 1392, 16:24 عصر
نظر من اینه
طرف میره .net کار میکنه پروژشو پر میکنه از کامپوننتو wpf و پر از چیز های سطح بالا و روی کامپیوتر من که فکر کنم کامپیوتری ضعیف تر از مال من توی دنیا نیست مثل برقو باد اجرا میشه حالا
تو موندی بین کیوت و کتابخانه استاندارد c++ ؟؟؟به نظرم کتاب خانه کیوتی فوق العادست هیچ شکی نکن کیوتی کیوتی در واقع خود c++ هست و سرعتش هیچ فرقی باهاش نداره

کامبیز اسدزاده
جمعه 24 آبان 1392, 17:15 عصر
مساله اینه تا بیام Qt یاد بگیرم از استاندارد C++ استفاده کنم بهتره درسته در رابطه با سرعت همچین فرقی نخواهد کرد چون همان C++ هست و در این شکی نیست... مهم اینه شیوه استاندارد کد نویسی C++ رو بیشتر مایلم کار کنم.

storm_saeed
جمعه 24 آبان 1392, 17:19 عصر
qt یه مشکل داره اونم اینکه اخر پروژت دکمه Q کیبردت داغون میشه :)
ولی بنظرمن بهتره این راهی که میگید و استفاده نکنید . از نظر پایین اومدن سرعت هم نگران نباشید کیوت عالیه .

کامبیز اسدزاده
جمعه 24 آبان 1392, 18:37 عصر
qt یه مشکل داره اونم اینکه اخر پروژت دکمه Q کیبردت داغون میشه :)
ولی بنظرمن بهتره این راهی که میگید و استفاده نکنید . از نظر پایین اومدن سرعت هم نگران نباشید کیوت عالیه .

دقیقاااااا همین ها :)) من حساسیتم خیلی بالاس حال نمیکنم توی کد هام کلمه Q بره تو چشم :))