PDA

View Full Version : سوال: سوال در مورد یک برنامه اسمبلی

alihacker2020
شنبه 25 آبان 1392, 01:33 صبح
با سلام :چشمک::چشمک:
استاد کارگاه من این برنامه را از من خواسته که از شما خواهش میکنم کمکم کنید به خدا هیچی اسمبلی بلد نیستم !!!:گریه::گریه::گریه:
برنامه تبدیل درجه حرارت از فارنهایت به سلسیوس را میخواستم که از معادله (5/9) * (F-32) = سی
( منظورم c به زبان انگلیسی است ) استفاده نماید .در این برنامه متغیرهایی با نام های F و C تعریف کنید تا درجه حرارت فارنهایت و معادل سلسیوس آن را نگهداری کنند.دقت در حد درجه قابل قبول است و نیاز به محاسبان اعشار نیست .برای تست برنامه وروردی های زیر را به برنامه داده و خروجی آن را بررسی نمایید .
ورودی 32 خروجی صفر ----- وروردی 140 خروجی 60 )

تو رو خدا ببینید چه برنامه سختی خواسته البته چند تا برنامه سخت دیگر هم میخوام که اونها رو توی تاپیک های بعدی میذارم !!! ممنون میشم کمکم کنید !!! :افسرده::افسرده::افسرده:

BIGBAD
شنبه 25 آبان 1392, 15:07 عصر
سلام علی جان این برنامه زیاد سخت نیس من مینویسم اگه مشکلی ذاشتی داخل همین تاپیک بگو تا بهت کمک کنم

data segments
F dw 0
c dw 0

code segments
mov ah,07h
int21h
sub al,30h
sub al,32
mov bl,al
mov bh,0
mov ax,9
mov ch,5
div ch
mul bx
mov c,ax

alihacker2020
چهارشنبه 20 آذر 1392, 00:54 صبح
سلام دوست عزیزم
راستش چندین مسئله دیگر هم دارم که اگر کمکم کنی ممنونت میشم راستی ممنونم از پاسخت !!! حقیقتش من هیچی اسمبلی بلد نیستم !!! اگر برای شما عیبی نداره سوالهایم را در این تاپیک بنویسم !!!

alihacker2020
چهارشنبه 20 آذر 1392, 00:58 صبح
دوست عزیزم ممنون میشم کمکم کنی برای حل مسائل زیر :
-----------------------------------------------------------------------
1- برنامه ای بنویسید که شکل زیر را روی مانیتور چاپ کند :

*
**
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- یک رشته با طول دلخواه در سگمنت داده ها تعریف نمایید .سپس برنامه ای بنویسید که این رشته را دقیقا در وسط مانیتور چاپ نماید به گونه ای که با تغییر رشته برنامه همچنان درست کار کند.( دقت کنید که طول رشته در این امر تاثیر گذار است ) .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- برنامه ای بنویسید که کل صفحه نمایش را پاک کند .در این برنامه صفت کاراکترها طوری انتخاب شود که رنگ متن قرمز و رنگ زمینه آبی باشد .سپس نام خود را توسط تابع 9h وقفه 21h بنویسید.
4- یک رشته منتهی به $ با طول دلخواه در سگمنت داده ها تعریف نمایید.قطعه برنامه ای بنویسید که طول این رشته را محاسبه و در متغیر Len قرار دهد .
5-آرایه ای 10 عضوی از اعداد صحیح 2 بایتی در سگمنت داده ها تعریف نمایید. برنامه ای بنویسید که میانگین ،مینیمم و ماکزیمم این آرایه را محاسبه نماید.برای میانگین و مینیمم و ماکزیمم متغیرهایی را با نام مناسب تعریف نمایید .
6-برنامه ای بنویسید که آرایه تمرین شماره 5 را به صورت نزولی مرتب نماید .