View Full Version : حرفه ای: زیباسازی فرم ها
teymoorei
شنبه 25 آبان 1392, 08:09 صبح
سلام دوستان
من چندسال vb.net کار کردم و چند وقتی میشه که به جاوا گرویدم :لبخندساده: اما مشکلی که دارم اینه که با netbeans نمیشه فرم های جذاب و کاربر پسند طراحی کرد ، توی ویژوال استودیو میشه ابزاری به نام DotNetBar یا DevExpress و ابزار هایی ازا این غبیل افزود و طراحی های بسیار حرفه ای انجام داد .
لطفا راهنمایی کنید که آیا در netbeans هم چنین چیزی هست و اگر هست یه لینک بدید .
لطفا رایگان باشه .
باتشکر
Ehsan rashydy
شنبه 25 آبان 1392, 09:44 صبح
سلام دوستان
من چندسال vb.net کار کردم و چند وقتی میشه که به جاوا گرویدم :لبخندساده: اما مشکلی که دارم اینه که با netbeans نمیشه فرم های جذاب و کاربر پسند طراحی کرد ، توی ویژوال استودیو میشه ابزاری به نام DotNetBar یا DevExpress و ابزار هایی ازا این غبیل افزود و طراحی های بسیار حرفه ای انجام داد .
لطفا راهنمایی کنید که آیا در netbeans هم چنین چیزی هست و اگر هست یه لینک بدید .
لطفا رایگان باشه .
باتشکر
توضیح میدی که DotNetBar یا DevExpress کارشون چی هست؟
teymoorei
شنبه 25 آبان 1392, 13:41 عصر
یه سری کامپوننت مثل کلید ، تکست باکس ، نمودار ، پنل و خیلی چیزای دیگه که بسیار زیبا هستن و میشه تم برنامه رو هم عوض کرد .
Ehsan rashydy
شنبه 25 آبان 1392, 14:46 عصر
یه سری کامپوننت مثل کلید ، تکست باکس ، نمودار ، پنل و خیلی چیزای دیگه که بسیار زیبا هستن و میشه تم برنامه رو هم عوض کرد .
یه library هست به اسمه swingx، فک کنم به دردت بخوره(اینجا (http://swingx.java.net))، کامپوننتای جدیدی داره که swing نداره، البته نمیدونم که هنوز پشتیبانی میشه یا نه، تا اونجایی هم که یادمه opensource بود.
در رابطه با تم هم، باید بری دنبال بحث look and feel تو جاوا.
kingtak
دوشنبه 27 آبان 1392, 20:56 عصر
خوب چرا از JavaFX استفاده نمیکنی؟ راحت میتونم بگم جای WPF دات نت رو میگیره.استفاده از کامپوننت سرعت برنامه رو پایین میاره.یه سر به https://jdk8.java.net/download.html بزن و پایین صفحه JavaFX Demos and Samples رو دانلود کن.ببین JavaFX چه قدرتی داره.کامپوننت فقط کارو سریعتر میکنه از اونطرف یه دنیا مشکلات همرا خودش داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.