ورود

View Full Version : درخواست کمک برای اصلاح انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر

sadeghpa80
شنبه 25 آبان 1392, 10:10 صبح
با سلام
من تو فایل نمونه یه تیبل دارم به نام tb1 و در اون قراره یک سری اطلاعات ثبت بشه از طریق فرم tbl1
حالا یه تیبل دیگه دارم به اسم tb2 با همون فیلد ها اما فیلدهاش جابجاست ولی یکی هست
مثلا تو تیبل اول نام فیلد 1 هست توی تیبل دوم نام فیلد 4 هست .

حالا روی فرمم یه دکمه دارم به نام انتقال اطلاعات می خوام کاربر با زدن اون دکمه اطلاعات تیبل tbl1 بره توی tbl2
میشه اساتید راهنماییم کنند.

ممنون

hamid-nice
شنبه 25 آبان 1392, 10:54 صبح
با سلام
با Append Query به راحتی امکان پذیر است
موفق باشید

sadeghpa80
شنبه 25 آبان 1392, 11:48 صبح
با سلام
با Append Query به راحتی امکان پذیر است
موفق باشید
ممنون

البته من یه مشکل دیگه هم دارم که یادم رفت تو قسمت بالا بگم

توی سوالم گفتم که 2 تا تیبل اما تیبل دوم تیبل تنها نیست یه بخشی از یه تیبل و کوئری هست از4 تا فیلد محاسباتی تشکیل شده که در مجموع میشه فیلد های تیبل 1

برای این کار باید چی کار کرد ؟
البته توی فایل ضمیمه جدید همه چیز کاملا مشخص است

ممنون من زیاد بلد نیستم

hamid-nice
شنبه 25 آبان 1392, 19:13 عصر
ممنون

البته من یه مشکل دیگه هم دارم که یادم رفت تو قسمت بالا بگم

توی سوالم گفتم که 2 تا تیبل اما تیبل دوم تیبل تنها نیست یه بخشی از یه تیبل و کوئری هست از4 تا فیلد محاسباتی تشکیل شده که در مجموع میشه فیلد های تیبل 1

برای این کار باید چی کار کرد ؟
البته توی فایل ضمیمه جدید همه چیز کاملا مشخص است

ممنون من زیاد بلد نیستم
با سلام
ببین فایل ضمیمه همون چیزی است که می خواهی ؟
موفق باشی

sadeghpa80
شنبه 25 آبان 1392, 21:33 عصر
با سلام
ببین فایل ضمیمه همون چیزی است که می خواهی ؟
موفق باشی
ممنون خوده خودشه
ولی من روی پروژم این کار رو می کنم رکورد ها هی تکرار میشه ولی توی نمونه شما رکورد های تکراری اضافه نمیشه

البته فکر کنم بخاطر وجود کلید اصلی توی تیبل و قابلیت Indexed Yes (No Duplicates) هست . حالا اگه من بخاطر یک سری مسائل کلید اصلی نداره . در این صورت باید چی کارکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

hamid-nice
شنبه 25 آبان 1392, 23:37 عصر
دوست عزیز خودتون جواب دادید Indexed Yes (No Duplicates نمی ذاره دادهای اون فیلد تکرار بشه شما ضرورتا باید برای تکرار پذیر بودن، آن را از حالت Primary Key در آورید

sadeghpa80
یک شنبه 26 آبان 1392, 11:55 صبح
دوست عزیز خودتون جواب دادید Indexed Yes (No Duplicates نمی ذاره دادهای اون فیلد تکرار بشه شما ضرورتا باید برای تکرار پذیر بودن، آن را از حالت Primary Key در آورید

ممنون از شما مشکلم حل شد

حالا یه زحمت دیگه دارم
توی نمونه جدید که همون قبلیه فقط یه تیبل کوچیک بنام Customer اضافه شده
توی این تیبل لیست مشتریان رو اضافه می کنیم
مشکل من اینجاست که یکسری از مشتریان طرح ارزش افزوده یعنی اون 6% رو ندارن یکسری دارن که توی تیبل Customer به یک تیک مشخص میشن

حالا می خوام ببینم میشه کاری کرد که توی کوئری معمولی یا هنگام Append کردن، مشتریانی که تیک ارزش افزوده ندارند اون فیلد های ارزش افزوده براشون محاسبه نشه و کسانی که دارن براشون محاسبه بشه
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم

ممنون

hamid-nice
یک شنبه 26 آبان 1392, 14:42 عصر
درکوئری برای فیلد 6% از customer در قسمت critera عبارت True ( ویا false<> ) را وارد کنید و مساله را امتحان کنید

sadeghpa80
یک شنبه 26 آبان 1392, 15:06 عصر
درکوئری برای فیلد 6% از customer در قسمت critera عبارت True ( ویا false<> ) را وارد کنید و مساله را امتحان کنید

ممنون این راه رو قبلا امتحان کرده بودم این روش کلاً اونایی که تیک دارن یا ندارن رو میاره
من می خوام اونایی که تیک ندارن غیر از فیلهای محاسباتی باقی فیلد هاش بیان

sadeghpa80
یک شنبه 26 آبان 1392, 15:32 عصر
سلام
من جواب سوالم رو پیدا کردم توی نمونه درست کردم بسیار خوب کار میکنه
اما یه مشکل فقط توی کوئری کار میکنه وقتی می خوام Append کنم ارور میده
میشه دوستان ببینند میتونن کمکم کنند
ممنون

hamid-nice
یک شنبه 26 آبان 1392, 16:49 عصر
چه جیزی را به چه چیزی Append کنی لطفا سوالات را نسبتا کامل مطرح کنید تا هم در زمان خودتان و بقیه صرفه جویی شود
موفق باشید

sadeghpa80
یک شنبه 26 آبان 1392, 22:55 عصر
چه جیزی را به چه چیزی Append کنی لطفا سوالات را نسبتا کامل مطرح کنید تا هم در زمان خودتان و بقیه صرفه جویی شود
موفق باشید

ممنون اما خودتون که append نمونه قبل رو بران ساختید.
توی نمونه آخر ( پست 10)
یدونه کودری دارم که می از ترکیب tbl2 و customer ساخته شده و می خوام با tbl1 اپند بشه .
الان طبق توضیخاتم توی پست 10 کوئری با خواسته های من هماهنگه اما Append نمیشه .

مرسی

sadeghpa80
دوشنبه 27 آبان 1392, 08:02 صبح
ممنون اما خودتون که append نمونه قبل رو بران ساختید.
توی نمونه آخر ( پست 10)
یدونه کودری دارم که می از ترکیب tbl2 و customer ساخته شده و می خوام با tbl1 اپند بشه .
الان طبق توضیخاتم توی پست 10 کوئری با خواسته های من هماهنگه اما Append نمیشه .

مرسی

ممنون از شما دوستان من مشکلش رو فهمیدم
من توی کوئری از IIF استفاده کردم و به نتیجه رسیدم ولی یه مشکلی داره این IIF نمی تونه توی فیلد هایی که از SUM استفاده شده کار کنه
کسی علتش رو میدونه ؟

sadeghpa80
دوشنبه 27 آبان 1392, 10:52 صبح
ممنون از شما دوستان من مشکلش رو فهمیدم
من توی کوئری از IIF استفاده کردم و به نتیجه رسیدم ولی یه مشکلی داره این IIF نمی تونه توی فیلد هایی که از SUM استفاده شده کار کنه
کسی علتش رو میدونه ؟

آقا ممنون مشکلاتم حل شد

hamid-nice
دوشنبه 27 آبان 1392, 11:14 صبح
دوست عزیز بد نیست که نمونه اصلاح شده نهاییتان را هم ضمیمه کنید که اگر سایر دوستان نیاز داشتند بتونند استفاده کنند
با تشکر

sadeghpa80
دوشنبه 27 آبان 1392, 14:26 عصر
حتماً
اینم ورژن کامل

hamid-nice
دوشنبه 27 آبان 1392, 15:01 عصر
دگمه انتقال اطلاعات روی فرم تنظیم نشده
و هرکدام از Query ها را اجرا می کنیم Arzesh را سوال می کند؟
درضمن کار نهایی با تغییر نهایی در فایل نهایی را هم توضیح دهید که بالاخره چه هدفی را تامین کردید ؟
نمونه را بازبینی بفرمایید

sadeghpa80
دوشنبه 27 آبان 1392, 22:56 عصر
دگمه انتقال اطلاعات روی فرم تنظیم نشده
و هرکدام از Query ها را اجرا می کنیم Arzesh را سوال می کند؟
درضمن کار نهایی با تغییر نهایی در فایل نهایی را هم توضیح دهید که بالاخره چه هدفی را تامین کردید ؟
نمونه را بازبینی بفرمایید

با عرض شرمندگی من دقیق چک نکرده بودم
این نمونه دیگه کامله

کاری من کردم و می خواستم کنم این بود که فرم دارم به اسم dataentry که توی اون نسبت به نام مشتری ها میایم لیست محصولاتی که ازشون خریدیم رو طبق شماره فاکتور - مبلغ فاکتور - شرح فاکتور وارد میکنیم .
بعد از این کار می خوایم نسبت به نام مشتری و نام شرکت جمع ببندیم که ببینیم از فلان شخص چقدر خرید کردیم و باید مالیات یعنی 3.6% و عوارض 2.4% که در مجموع میشه 6% ارزش افزوده برای مشتریان محاسبه بشه حالا یکسری از مشتریان طرح ارزش افزوده دارن یکسری ندارن که توی معرفی مشتریان با یه تیک مشخص میشن و باید برای اونها که ندارن این فیلدها محاسبه نشه و 0 بخوره برای کسایی که طرح دارن این فیلد ها باید محاسبه بشه .
من این محاسبات رو توس کوئری انجام دادم که پس از ورود اطلاعات با زدن دکمه انتقال اطلاعات از مجموع تیبل tbl2 و customer و همچنین فیلد های محاسباتی یک کوئری ساخته میشود که به تیبل tbl1 انتفال پیدا میکنه
که این برای من بعدا توی برنامه دیگه ای ازش استفاده میکنم

ممنون

hamid-nice
سه شنبه 28 آبان 1392, 18:15 عصر
با تشکر از توضیحاتتان اما هنوز وقتی روی دگمه انتقال اطلاعات کلیک می کنیم Arzesh را می پرسه و هنوز رفع نشده !

sadeghpa80
چهارشنبه 29 آبان 1392, 08:26 صبح
با تشکر از توضیحاتتان اما هنوز وقتی روی دگمه انتقال اطلاعات کلیک می کنیم Arzesh را می پرسه و هنوز رفع نشده !

آره میپرسه نمی دونم اونو باید چی کار کنم ولی اگه چیزی وارد نکنی و اوکی کنی کامل محاسبه میکنه و بدون خطا کار میکنه اگه میشد اون رو بردارم که خیلی خوب بود
حالا اگه شما میتونی زحمت اون قسمتش رو بکشید ممنون میشم .

مرسی

hamid-nice
چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:13 صبح
دوست عزیز اگه مشکلت در پروژه ات حل شده است ادامه تصحیح فایل فوق را متوقف کنیم؟
با تشکر

sadeghpa80
شنبه 02 آذر 1392, 23:02 عصر
دوست عزیز اگه مشکلت در پروژه ات حل شده است ادامه تصحیح فایل فوق را متوقف کنیم؟
با تشکر

والا مشکل که حل شده ولی هنوز یه مشکل داره اونم اینه که همون ارزش رو کی پرسه ولی خوت کارش رو میکنه

ممنون

hamid-nice
دوشنبه 04 آذر 1392, 12:27 عصر
درQuery1 اگه [Arzesh]+ را از فیلد (Fi+6%: IIf([Maliyat]=True,[Fi]+[Arzesh],[Fi]*0 حذف کنی دیگه نمی پرسه ولی بعدش حتما تست کن ببین نتایج همچنان درست باشه.
موفق باشید