PDA

View Full Version : چطور می توانم remote connection را فعال کنم؟

mohsen.net
سه شنبه 22 فروردین 1385, 07:31 صبح
سلام دوستان . من در وصل شدن به بانک sql 2005 با مشکل زیر مواجه شدم که گویا در تنظیمات sql , در کامپیوتر من remote connection غیر فعال شده . چطور و کجا می توانم آن را enable کنم؟

ERROR:
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

AminSobati
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:48 عصر
احتمالا SQL Server 2005 Developer Edition استفاده میکنید. Developer Edition اجازه Remote Connection نمیده، فقط Local مجازه!

mohsen.net
پنج شنبه 24 فروردین 1385, 05:29 صبح
هیچ راهی نداره این مشکل حل بشود؟
خوب اگر یکی بخواهد از یک Developer Edition استفاده کند چی کار باید بکند؟
یعنی با Developer Edition نمی شود از داخل برنامه هایی مثل C# به sql conect شد؟

AminSobati
جمعه 25 فروردین 1385, 22:49 عصر
هیچ راهی نداره این مشکل حل بشود؟
دوست عزیزم در حقیقت مشکلی وجود نداره، بلکه باید از هر نرم افزاری در جای خودش استفاده کرد. قیمت Developer Edition بسیار پایین تر از Enterprise Edition هست و برای برنامه نویسهایی که قصد دارند نرم افزار خودشون رو تست کنند ارائه شده. به همین دلیل فقط اجازه استفاده Local میده. اگر کسی بخواد Developer تهیه کنه و در شرکتشون تمام Clientها بهش کانکت بشن و در عوض Enterprise ازش کار بکشن، پس سر مایکروسافت کلاه رفته! به همین دلیل Remote Connection اجازه نمیده. شما میتونین Windows 2003 و SQL Server Enterprise Edition نصب کنید چون Enterprise روی XP نصب نمیشه