PDA

View Full Version : سوال: مشکل در فرم ثبت نام

mahdioo12194
یک شنبه 26 آبان 1392, 20:20 عصر
سلام

به این سایت نگاه کنید http://www.samanepay.com/Employ.aspx

من می خوام مثل این بسازم اما سوابق تحصیلی و دوره ها و .. واسه هر کدوم چند سطر ثابت گذاشته

اینا رو چه جور در دیتابیس درج می کنه جدول جداگانه می گیره یا واسه هر سطر یه فیلد می گیره واسه چک

کردنشون چی همه رو درج می کنه؟!! کلا مثل این بخوام بسازم و درج وبازیابی کنم چه کار کنم؟!!!

daffy_duck376
یک شنبه 26 آبان 1392, 21:33 عصر
این زیاد سخت نیست شما حتی میتونی تعداشون رو runtime کنی.
ابتدا اینکه برای سوابق تحصلی و دوره ها دو تا جدول جداگانه هست . دوما برای اینکه چک کنید کاربر پر کرده یا نه تکس باکس ها رو بخونید هرکدوم طول نوشته بیستر از صفر بود insert کنید
برای حالت تعداد runtime میتونید یه دیتالیست بزارید و در itemtemplate فقط یه سرو طراحی کنید که بعدا به ازای هر رکورد تکرار بشه.
موقع نمایش به کاربر یه datatable مجازی بایه فیلد تو رم بسازید و به تعداد رکورد های مورد نیاز توش insert کنید. چی insert میکنید مهم نیست مهم اینه که رورد ها باشن. دیتا لیست رو دیتا سورشوو برابر دیتاتیبلی که ساختید بزارید و دستور datalist.databind
حال به تعداد مورد نظر تکرار شده . فقط کافیه بایه حلقه for تک تک آیتمها رو برسی کنید ببینید هر کدوم تکس باکسش نوشته شده رو تو دیتابیس insert کنید
من واسه ایجاد رکورد های دلخواه یه تابع نوشتم

public void fill_datalist(int num , DataList lst)
{
DataTable temp = new DataTable();
for (int i = 0; i < num; i++)
{
temp.Rows.Add();
}
lst.DataSource = temp;
lst.DataBind();
return ;
}

اینوری بهش دیتالیست و رکودرهای دلخواه را پاس مدم

fill_datalist(6, this.DataList1);

و اینطوری ایتمهاشو میخونم

for (int i = 0;i< DataList1.Items.Count; i++)
{
string a = ((ASPxTextBox)(DataList1.Items[i].FindControl("ASPxTextBox1"))).Text;
if (a.Length > 0)
{
........
}
}

mahdioo12194
یک شنبه 26 آبان 1392, 22:37 عصر
می شه یه نمونه بزاری خیلی متوجه نشدم الان یعنی واسه هر تکست باکس باید یه فیلد داشته باشم مثلا یه چدول 3*6 دارم اطلاعاتش چه جور تو فیلد دیتابیس درج شه !!!!

daffy_duck376
یک شنبه 26 آبان 1392, 22:54 عصر
جدول شماره 1 کاربر : نام کابری کلمه عبور .....

جدول شماره 2 سوابق تحصیلی : کد (auto number ) . کد کاربر - مقطع تحصیلی - رشته تحصیلی گرایش نام دانشگاه سال شروع سال پایان معدل

جدول شماره 3 دوره : کد (auto number ) - نام کاربری - عنوان دوره آموزشی -محل دوره - طول دوره