View Full Version : قفل کردن تالار وی بی دات برای ایندکس کردن تاپیک ها
HO457
سه شنبه 22 فروردین 1385, 09:56 صبح
سلام به همه مدیران عزیز سایت.
همونطوری که اطلاع دارید یک عده از بچه های سایت در حال ایندکس کردن بخش وی بی دات نت هستند. یکی از مشکلات، بهم خوردن صفحات بخاطر تاپیک های جدید هست.
میخواستم بگم اگه لطف کنید و برای 6 الی 7 روز این تالار قفل بشه تا تاپیک جدید نیاد و در نتیجه صفحات بهم نخوره تا بچه ها سریع تاپیک های مهم در بیارن و بعد تالار باز بشه.
از همتون ممنون.
Behrouz_Rad
سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:24 صبح
خارج و مرتبط:
کیفیت تاپیک ها به شدت افت کرده! یک فکر اساسی باید کرد....
Mehrafrooz
سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:05 صبح
کیفیت تاپیک ها به شدت افت کرده! یک فکر اساسی باید کرد....
این مطلبی که من هم می خوام بگم شاید کمی بی ربط باشه .
این سایت تبدیل شده به محلی برای رفع اشکالات فردی ، گرچه این میتونه یکی از اهداف این سایت باشه و این مساله ممکنه باعث کاهش کیفیت و افت تاپیکها و مطالب بشه .
در 15 صفحه ای که به من محول شده و من این 15 صفحه رو مرور کردم با نکته جالبی روبرو شدم ، چندین بار از طرف مدیر سابق بخش پروژه گروهی پیشنهاد شده و کاربران اعلام آمادگی کردن ولی از طرف خود مدیریت که پروژه رو پیشنهاد کرده ، پیگیری نشده است و فراموش شده .
شاید یکی از راههای بهبود وضعیت تعریف چند پروژه که هر کدام مبحثی از برنامه نویسی رو پوشش بده به طوریکه پروژها عمومی بوده و تبدیل به دلالی و سوء استفاده و ... نشه کمی کمک کنه که حداقل در کنار مشکلات فردی ، یک کار عمومی هم بشه .
بابک زواری
سه شنبه 22 فروردین 1385, 12:33 عصر
این مطلبی که من هم می خوام بگم شاید کمی بی ربط باشه .
این سایت تبدیل شده به محلی برای رفع اشکالات فردی ، گرچه این میتونه یکی از اهداف این سایت باشه و این مساله ممکنه باعث کاهش کیفیت و افت تاپیکها و مطالب بشه .
در 15 صفحه ای که به من محول شده و من این 15 صفحه رو مرور کردم با نکته جالبی روبرو شدم ، چندین بار از طرف مدیر سابق بخش پروژه گروهی پیشنهاد شده و کاربران اعلام آمادگی کردن ولی از طرف خود مدیریت که پروژه رو پیشنهاد کرده ، پیگیری نشده است و فراموش شده .
شاید یکی از راههای بهبود وضعیت تعریف چند پروژه که هر کدام مبحثی از برنامه نویسی رو پوشش بده به طوریکه پروژها عمومی بوده و تبدیل به دلالی و سوء استفاده و ... نشه کمی کمک کنه که حداقل در کنار مشکلات فردی ، یک کار عمومی هم بشه .
شما یک طرف قضیه رو میبنید ؛ وقتی که یک پروژه پیشنهاد میشه اولش خیلی ها ذوق و شوقش رو دارن و جواب میدن ؛ اما وقتی بعدا با پیام خصوصی وظایفشون بهشون اطلاع داده میشه یا برای ادامه پروژه ازشون میپرسیم که آماده هستند یا نه دیگه جوابی نمیدن.
به هر حال از زحمات شما برای اندکس کردن تشکر میکنم و اگر تاپیکی رو هم بی ارزش دیدید اطلاع بدید تا حذف بشه
Mehrafrooz
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:08 عصر
با سلام
آقای زواری من به شما حق میدم ، البته صفحاتی که به من داده شده مال دو سال پیشه و در اونها که اینطور بوده .
من اینو فقط به عنوان یه پیشنهاد برای بهبود کیفیت مطرح کردم و منظورم اینه که پروژه تعریف بشه و هر کسی که تمایل داشت اونو به عنوان یه کار جنبی و تفریحی ادامه بده ، بدون محدودیت زمان ، بدون اجبار و حتما هم نیازی به نتیجه کامل رسیدن نباشه( مثل نرم افزارهای open source ) ، بیشتر برای مطرح کردن مسایل برنامه نویسی . چرا که اگه چند نفر روی یک پروژه کار کنند علاوه بر مطرح شدن مشکلات فردی ، مشکلات گروهی هم مطرح میشه و در عین حال چیزی هم یاد گرفته بشه .
البته تجربه شما بیشتره .
فقط یه پیشنهاد بود .
HO457
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:22 عصر
اگه بخواد تاپیک های بی ارزش پاک بشه، تعداد صفحه های وی بی دات نت به شدت کاهش پیدا میکنه.
تکلیف این قفل کردن چی شد؟؟؟؟؟ قفل میشه کردش یا نه؟؟؟؟؟ آقای زواری؟؟؟
یه 6 روز دیگه حداکثر 10 روز قفل بشه، تمومه. خیلی راحت تر میشه کار رو تموم کزد.
ali_kolahdoozan
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:31 عصر
آخه بسته بشه که کار ملت لنگ میشه من دیشب تا 3-2 ساعت پیش سایت بالا نمی آمد حالا به هردلیلی داشت گریم می گرفت
HO457
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:36 عصر
باید تحمل کرد. فکر نکنم مشکل آنچنانی پیش بیاد.
ali_kolahdoozan
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:45 عصر
حالا انگار به حرف منه شماها که هر کاری دلتون بخاد می کنید
M.kavyani
سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:52 عصر
با سلام.
حسین جان پیشنهاد خوبیه و لی خوب نیست.
شما یه آمار بگیر ببین تو 6 روز چقدر بحث و گفتگو میشه!! در ضمن من فکر کنم هر کی الان بیاد اول و اخر صفحه ای رو که بهش پیشنهاد شده نگاه کنه که ببین کدوم تاپیک ها هستند . اگر هم تاپیک جدید بیاد اینقدر ها صفحات اینور و انور نمیشه که بچه ها سر در گم بشن.
در پناه حق موفق و کامروا باشید
habedijoo
سه شنبه 22 فروردین 1385, 14:52 عصر
حسین جان پیشنهادت منطقیه ولی عملی نیست . ماها باید خودمون رو وفق بدیم . به قول دوستمون یکی دو صفحه این برتر و اون برتر رو نگاهی میکنیم .
HO457
سه شنبه 22 فروردین 1385, 19:47 عصر
نظر اکثریت شرطه، قبول. ممنون از همفکریتون.
Mehrafrooz
سه شنبه 22 فروردین 1385, 19:48 عصر
من یک لیست حذفی از کل 15 صفحه محوله درآوردم که حدودا 146 تاپیکه که با احتساب هر صفحه 20 تا یعنی 7 صفحه .
فکر می کنم حذف بشن بهتر از اینه که تعداد صفحات زیاد بمونه ، چون خیلی از اینها یا به نتیجه نرسیده یا اصلا جواب نداره یا به علت نقل و انتقالات سایت ، پیوستهاو تصاویر موجود نیست و عملا بی فایده اند یا اینکه خیلی قدیمی اند مثلا برای کریستال ریپورت یا اینستال شیلد قدیمی و ...
تا نظر مدیریت چی باشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.