View Full Version : نهایت برنامه نویسی در کجاست ... آیا در آینده پیشرفت بشر در دست ماست ... !
Abbas Naghdi
دوشنبه 27 آبان 1392, 03:54 صبح
سلام بچه ها ...
یه سوال مدت ها ذهن من رو درگیر کرده و اون این هست ... نهایت برنامه نویسی در چیست ...
به نظر شما برنامه نویسی چطور شغلی هست ؟
خب ... آیا ما برنامه نویس میشیم تا در یه شرکت استخدام بشیم و به صورت یه کارمند کار کنیم و بعد از چند وقت به دلیل نبود انگیزه ی کافی و فرا نگرفتن آموزش های جدید به کار دفتری و ... رو بیاریم
یا نه برنامه نویس میشیم که شرکت بزنیم ... مثل بیل گیتس
خنده داره نه ... هدف در نهایت کسب درآمده...
آیا راه سومی ام هست ؟
سایت برنامه نویس شاید بزرگ ترین انجمن تخصصی برنامه نویسی در ایران هست ...
در این سایت برنامه نویس های زیادی فعالیت دارند ...
حالا اینو گفتم تا از همه ی این برنامه نویس ها یه سوال بپرسم
برنامه نویس های C# یا php یا C++ یا ...
در برنامه نویسی چه چیزی میبینید که این کار رو میکنید ؟
برنامه نویسی برای شما چه مفهومی داره ؟
آیا برنامه نویسی صرفا برنامه نوشتن برای سیستم عامل ها و برای سایت ها و ... هست (ظاهرا که اینطوره)
چرا برنامه نویس شدیت ... چه چیزی بعد از آمدن اسم برنامه نویس در ذهن شما شکل میگیره !
نهایت برنامه نویسی رو در چی میدونید ؟
آینده ی برنامه نویسی چطور خواهد بود با وجود پیشرفت های برنامه نویسی و دنیای زیرین (کامپیوتر)
برنامه نویسی چطور میتونه هیجان داشته باشه ؟
آیا علم دیگه ای هست که به مانند دنیای کامپیوتر به این سرعت پیشرفت کنه ؟
دلیل سرعت و پیشرفت دنیای کامپیوتری در چیه ؟
به نظر شما زمانی میرسه که انسان حوزه ی 01 را کاملا از تسخیر کامپیوتر به تسخیر خودش در بیاره ... و یا آیا زمانی خواهد رسید که 01 جای خودش رو به نوعی جدید تر بده !
آیا ما میتوانیم با کمک برنامه نویسی و هوش مصنوعی روزی حیواناتی با عقل داشته باشیم ...
آیا ما روزی میتونیم با یه (if or else if) بین مغز بشر و هوش مصنوعی سویچ کنیم ... !
میدونم فکر کردن به این مباحث برای چندین سال دیگه هست اما الان هم زود نیست !!!
نظر شما چیه ... میگن برنامه نویس ها هر روز باهوش تر میشن ... دلیلشم اینه که چون هر روز مباحث جدید یاد میگیرن + تجربه های زیادی و مهم تر از اینا مباحثی پیچیده ...
حالا ... میگن دیگه ... اگه درست باشه ... روزی میرسه که این سوالات فقط به دست ما به جواب یرسن ... ونه کسانی دیگه - منفی دانشمندان (مثل انشتین)
eshpilen
دوشنبه 27 آبان 1392, 08:13 صبح
به نظر شما برنامه نویسی چطور شغلی هست ؟
نمیدونم. چون شغلم نیست، ولی رشته و تخصصم بوده و هست.
تاحالا از برنامه نویسی پول درنیاوردم. البته بجز یکی دو مورد پروژهء محدود.
خب ... آیا ما برنامه نویس میشیم تا در یه شرکت استخدام بشیم و به صورت یه کارمند کار کنیم و بعد از چند وقت به دلیل نبود انگیزه ی کافی و فرا نگرفتن آموزش های جدید به کار دفتری و ... رو بیاریم
یا نه برنامه نویس میشیم که شرکت بزنیم ... مثل بیل گیتس
خنده داره نه ... هدف در نهایت کسب درآمده...
آیا راه سومی ام هست ؟هدف میتونه علاقمندی و اهداف شخصی دیگر هم باشه.
مثل خودم که تاحدی اینطور بوده. یعنی درواقع اولویت اولم منافع مالی نبود.
البته طبیعتا فرد باید شرایطش رو داشته باشه. مثلا از راه دیگه پول بقدر کافی داشته باشه یا دربیاره و از اون طرف وقت و انرژی و فکر آزاد کافی برای رفتن دنبال برنامه نویسی رو هم داشته باشه.
البته با اینکه بنده از برنامه نویسی مستقیما کسب درآمد نکردم (خیلی کم بوده)، ولی بطور غیرمستقیم در کارم تاثیر واقعا مثبتی داره (کارم در ارتباط با کامپیوتر و فناوری اطلاعات هست بهرحال) چون به آدم بینش و قدرت بیشتری در بیشتر زمینه های دیگر هم میده و آدم راحتتر و سریعتر میتونه علت مشکلات رو تشخیص بده و حل کنه (حتی مشکلاتی هست که افراد غیربرنامه نویس نمیتونن علتش رو بفهمن/حل کنن).
ضمنا برنامه نویسی برای وارد شدن به خیلی محیطها مفیده. مثلا من سر همین کار فعلیم اول بعنوان برنامه نویس وب و طراحی سایتشون وارد شدم، بعد که نفوذ کردم و ازم خوششون اومد دیگه موندگار شدم و فعالیت های دیگری رو انجام میدم.
برنامه نویسی برای شما چه مفهومی داره ؟
آیا برنامه نویسی صرفا برنامه نوشتن برای سیستم عامل ها و برای سایت ها و ... هست (ظاهرا که اینطوره)صرفا یکی از معدود کارهای خلاق و قدرتمند کننده ای بود که در دسترس یک فرد عادی مثل من بود و بدون مزاحمت و هزینهء زیاد میتونستم درش به تنهایی پیشرفت کنم.
بهرحال در زندگی باید کاری کرد. فرصت عمر رو هدر نداد.
من زیاد کاری ندارم به فلسفه و این حرفا.
چون انسان محدودتر از این حرفهاست و وقت و انرژیش محدوده که بخواد اینقدر ایدئال گرا باشه و این مسائل رو که در طول تاریخ انسان بطور روشن و قاطعی حل نشدن جواب بده.
صرفا باید تلاش کرد تا قوی تر شد، تا حداقل بتونیم کیفیت زندگی خودمون رو بالاتر ببریم.
آینده ی برنامه نویسی چطور خواهد بود با وجود پیشرفت های برنامه نویسی و دنیای زیرین (کامپیوتر)
سوال بیخود و بی فایده ای هست برای ما.
چون ما در این جایگاه و تخصص نیستیم که جواب این سوالات رو بخوایم بدیم یا برامون فرقی بکنه.
نه پولی ازش درمیاد نه چیز دیگه.
زیاد جو گیر نشید :لبخند:
آیا علم دیگه ای هست که به مانند دنیای کامپیوتر به این سرعت پیشرفت کنه ؟
دلیل سرعت و پیشرفت دنیای کامپیوتری در چیه ؟بنظرم نباشه یا اگرم باشه خیلی کم.
البته مقداری از این پیشرفت که میگید شاید بیشتر تغییر باشه تا پیشرفت واقعی.
مثلا تغییراتی که بر اثر القاپذیری و ضعفهای روانی توده ها ایجاد میشن، اینا تغییر هستن، نه پیشرفت واقعی.
مثلا وقتی ملت مثل گوسفند حمله میبرن به سایتهای اجتماعی یا انواع دیگر علافی و استفاده های کم ارزش یا حتی منفی از فناوری های جدید، این بیشتر یک تغییر ایجاد میکنه تا پیشرفت.
اما بهرحال با این وجود، این رشته پیشرفت زیاد و سریع داره. شاید در این زمینه برترین باشه.
یک علت مهمش هم غیرفیزیکی بودن اونه و اینکه محدودیت های فیزیکی و هزینه ای که در رشته ها و فناوریهای دیگر وجود دارن در این رشته وجود نداره یا خیلی کمتره در اغلب موارد.
شما یه چیزی طراحی میکنی از تئوری تا عمل راه کوتاه و سریع و کم هزینه ای هست در خیلی موارد.
همش بصورت پردازش و الکترون و انتقال اطلاعات صورت میگیره که کمترین زمان و هزینه رو برای پیاده سازی و اجرا صرف میکنه.
ولی مثلا فرض کنید وقتی یک اتومبیل یا هواپیمای جدید با طرحی خلاقانه میخواد طراحی و ساخته و تست بشه، چقدر مسائل و نگرانی ها و هزینه ها و محدودیت های فیزیکی بیشتری وجود دارن که باید بهشون پرداخته و تامین بشن.
به نظر شما زمانی میرسه که انسان حوزه ی 01 را کاملا از تسخیر کامپیوتر به تسخیر خودش در بیاره ... و یا آیا زمانی خواهد رسید که 01 جای خودش رو به نوعی جدید تر بده !متوجه نشدم!
آیا ما میتوانیم با کمک برنامه نویسی و هوش مصنوعی روزی حیواناتی با عقل داشته باشیم ...بازم سوالات فضایی :لبخند:
آیا ما روزی میتونیم با یه (if or else if) بین مغز بشر و هوش مصنوعی سویچ کنیم ... !بیخیال حالا واسه ما فایده ای نداره.
اونایی که اینقدر دانش و جایگاه و منابع مالی و انسانیش رو دارن، اینا به دردشون میخوره.
ولی به درد ما نه.
نظر شما چیه ... میگن برنامه نویس ها هر روز باهوش تر میشن ... دلیلشم اینه که چون هر روز مباحث جدید یاد میگیرن + تجربه های زیادی و مهم تر از اینا مباحثی پیچیده ... این یکی فکر کنم راسته.
منکه خوب باهوش تر شدم :چشمک:
sgb110
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:08 صبح
سلام
من به برنامه نویسی همیشه به چشم یه هنر مثل نقاشی نگاه کردم
نقاش جه طور با یه قلم و چند تا رنگ بدون محدودیت هرچی می خواد میکشه ٬ فقط باید عاشق کارش باشه و یه کم هم استعداد
برنامه نویس هم همینطور هست بدون مرز بدون محدودیت آزاد آزاد
SlowCode
دوشنبه 27 آبان 1392, 12:12 عصر
نهایت برنامه نویسی رو در چی میدونید ؟به نظر من نهایتش تا جایی هست که عقل انسان جواب بده! بالاخره تو یه حدی متوقف میشه و مغز بشر دیگه جواب نمیده.
و وقتی انسان از حداکثر عقلش استفاده کرد دیگه پیشرفت خاصی نمیکنه و بعد از مدتی همه چی براش عادی میشه. اون وقته که طرفداران تکنولوژی و دنیای دیجیتال کاهش پیدا میکنه.
البته اینا تئوری هایی هست که از معده بنده خارج شدن:لبخند:
برنامه نویسی چطور میتونه هیجان داشته باشه ؟معمولا هیجان زمانی سراغ آدم میاد که چیزهای تازه و جالب ببینه یا یاد بگیره. ولی همین هیجان هم بعد مدتی عادی میشه.
مثلا یه نفر اولین سایتی رو که هک میکنه از خوشحالی میخواد پرواز کنه. ولی بعد یه مدت دیگه براش عادی میشه مگر اینکه بره مباحث جدید رو یاد بگیره و ازشون استفاده کنه ولی باز دوباره عادی میشه و آخرش کلا میزاره کنار(شادم نزاره:لبخند:)
دلیل سرعت و پیشرفت دنیای کامپیوتری در چیه ؟جذابه + منابع نسبتا زیادی در دسترس هست و واسه یادگیری چیزی معمولا نیازی به هزینه و استاد نیست به همین دلیل افراد کاربلد زیادی به وجود میان و دوباره علم ، منابع و دستآوردها بیشتر میشه.
به نظر شما زمانی میرسه که انسان حوزه ی 01 را کاملا از تسخیر کامپیوتر به تسخیر خودش در بیاره ... و یا آیا زمانی خواهد رسید که 01 جای خودش رو به نوعی جدید تر بده !مگه جنه که تسخیر بشه؟:کف:
حالا اگه نوع جدیدی به وجود بیاد یه نوع دستگاه دیگه تولید میشه. مزیت ها و معایب خودش رو خواهد داشت.
آیا ما میتوانیم با کمک برنامه نویسی و هوش مصنوعی روزی حیواناتی با عقل داشته باشیم ...
به طور کامل خیر!
البته انسان توانایی داره که رباتی با شباهت زیاد به یه حیوان رو درست کنه ولی هیچ وقت دستگاه ساخته شده توسط بشر به دستگاه ساخته شده توسط خدا نمیرسه! چون لازمه اینکه بشر بخواد عین مخلوق خدا رو درست کنه اینه که اون موجود رو کاملا بشناسه. بعد علمش در حدی باشه که اونو درست کنه.
قدرت تشخیص خوب و بد - حواس چندگاه(نمیگم 5 گانه چون بیشتر هستن)- رویا - خبردار شدن از آینده و کلی چیز دیگه!
خیلی متخصصان تکنولوژی به مباحث معنوی اعتقادی ندارن با اینکه استعدادهایی عجیب روحی تو وجود انسان هست. حالا این افراد چطور میتونن عین خودشون رو خلق کنن!
بحثمون سر حیوان بود یکم رفتم سمت انسان. ولی میخوام بگم حیوانات هم توانایی هایی دارن که خیلی ها نمیدونن یا باور نمیکنن.
syntiberium
دوشنبه 27 آبان 1392, 17:09 عصر
نقل قول ها از محسن 15 پست شماره 4
نهایت برنامه نویسی رو در چی میدونید ؟ به نظر من نهایتش تا جایی هست که عقل انسان جواب بده! بالاخره تو یه حدی متوقف میشه و مغز بشر دیگه جواب نمیده.بالاخره تو یه حدی متوقف میشه . می دونی کِی ؟ وقتی که ما دیگه برنامه نمی نویسیم . مثلا یه کلاه می گذاریم روی سرمون و توسط ذهنمون به برنامه می گیم یه برنامه بساز با فلان قابلیت ها و خودش با توجه به آموزش هایی که بهش دادیم و با توجه به اطلاعاتی که از اینترنت سرچ می کنه و می فهمه و غیره توی کمتر از یک ثانیه برنامه رو می سازه و ما باهاش کار می کنیم و هر جا که احساس کنیم برنامه یه چیزی کم داره خودش از طریق اون کلاه می فهمه و اون قابلیت رو سریعا اضافه می کنه . در چنین زمانی برنامه ها دیگه نمی تونن هک بشن و هنگ نمی کنند و زبان ژنتیک هم جزوه زبان های برنامه نویسی حساب می شه ( مثلا با همون کلاهه یه هیولای سه شاخ زنده می سازیم که با شاخ هاش به صورت هلکوپتری پرواز کنه :لبخندساده: )
آیا ما میتوانیم با کمک برنامه نویسی و هوش مصنوعی روزی حیواناتی با عقل داشته باشیم ؟ به طور کامل خیر!به طور کامل بله . دلایلش به یه مسائلی مربوط می شه که خیلی خیلی پیچیدست و با عقل انسان معمولی جور در نمیاد که چطور یه هوش مصنوعی در آینده می تونه انتخاب هایی انجام بده که از انتخاب های انسان ها صحیح تر باشه . یا مثلا موسیقی یا ضرب المثل یا ساختمان یا هر چیز دیگه ای بسازه که شبیهش وجود نداشته باشه ولی انسان ها ازش لذت ببرن .
خبردار شدن از آیندهاگه فرض کنیم همچین چیزی حقیقت داشته باشه اگه توی مغز انسان پردازش بشه که اولا پردازشه و پردازش با پردازش فرقی نداره دوما برای پردازش نیاز به اطلاعات هم هست اطلاعاتی که توی مغز دیگرانه و دیگران ممکنه آینده ی ما رو باهاش رقم بزنند و ما به اطلاعات داخل مغزشون دسترسی نداریم . پس حقیقت نداره .
و کلی چیز دیگه!کلییییی چیییییز دیگه ؟ میشه لطف کنید دو تا دیگه هم مثال بزنید که شبیه سازیش غیر ممکن باشه ؟ (البته از نظر شما غیر ممکن)
matrix-program
دوشنبه 27 آبان 1392, 17:09 عصر
در برنامه نویسی چه چیزی میبینید که این کار رو میکنید ؟
صرفا به خاطر علاقه هست
چه چیزی بعد از آمدن اسم برنامه نویس در ذهن شما شکل میگیره
تصورم غلطه میدونم
ولی یه آدم کامپیوتر دان
نهایت برنامه نویسی رو در چی میدونید ؟
در همه فن حریفی
یعنی هر برنامه ای دادن بهم بتونم انجام بدم
که این قابل انجام نیست:ناراحت:اما بعضی تفکرارو سخت میشه تغییر داد
وقتی یه مسئله ی سختو حل کنی و بعد بیای و نفهمی چی بوده
یکی دیگه اینکه هر کاری دلت بخواد میتونی با کامپیوتر بکنی چون زبانشو بلدی
همین کلمه بود که منو به برنامه نویسی کشوند
SlowCode
دوشنبه 27 آبان 1392, 20:46 عصر
کلییییی چیییییز دیگه ؟ میشه لطف کنید دو تا دیگه هم مثال بزنید که شبیه سازیش غیر ممکن باشه ؟ (البته از نظر شما غیر ممکن) بله مثال میزنم ولی از بحث اصلی دور میشیم.
اگه فرض کنیم همچین چیزی حقیقت داشته باشه اگه توی مغز انسان پردازش بشه که اولا پردازشه و پردازش با پردازش فرقی نداره دوما برای پردازش نیاز به اطلاعات هم هست اطلاعاتی که توی مغز دیگرانه و دیگران ممکنه آینده ی ما رو باهاش رقم بزنند و ما به اطلاعات داخل مغزشون دسترسی نداریم . پس حقیقت نداره .اولا من حیوانات رو گفتم(انسان جای خود دارد و بحثش فرق میکنه-بازدارنده های زیادی واسه انسان هست)، و این رو حتی اگه یه دانشمند هم رد بکنه اشتباه کرده. تجربه ثابت کرده که درسته. اجنه هم به صورت کاملا ارادی این توانایی رو دارن هرچند بعد از ظهور پیامبر(ص) جلوشون گرفته شده(تو سوره الرحمان بهش اشاره شده).
اسب ها و سگ ها معمولا چند دقیقه قبل از رویدادهایی مثل زلزله خبردار میشن(احساسش میکنن).
دوما هیچ پردازشی صورت نمیگیره! صرفا یه احساس هست. چیزی مثل رویا که ناشی از قدرت روح هست.
در ضمن ظاهرا شما معنی آینده رو نمیدونین؟! خوندن اطلاعات مغز دیگران؟ به این میگی خبردار شدن از آینده؟ یعنی آینده تو ذهن دیگرانه؟ به به...به به!
استدلال خیلی جالبی ازائه دادی! میگی چون به اطلاعات مغز دیگران دسترسی نداریم پس امکان خبردار شدن از اینده حقیقت نداره!!!
اولا کی گفته که نمیتونیم اطلاعات مغز دیگران رو بخونیم؟ چیزی راجع به تلپاتی شنیدی؟ چیزی راجع به ناخودآگاه شنیدی؟ خب اینا به معنی دسترسی به افکار دیگران نیست؟
بحث خیلی جالبی شده. صرفا جهت اطلاعتون عرض کنم که آدا میتونن با تمرین و تسلط به خودآگاه میتونن ناخودآگاه خودشون رو به سمت دلخواه هدایت کنن.
حتی انسان میتونه به ناخودآگاه دیگران نفوذ کنه و در مواردی که طرف چیزی به ذهنش نمیرسه و علمی نداره حرفهایی رو میزنه که شما بهش القا کردین(به صورت ذهنی نه زبانی)
مدتی هست که من این تمرین ها رو شروع کردم و بارها نتیجه داده! مثلا وقتی یکی داره یه ماجرا رو تعریف میکنه و درمورد شخص دیگه ای حرف میزنه. معمولا تو این اوقات قیافه طرف تو ذهنش ظاهر میشه و توصیف میکنه. اینجاست که افکارش پخش میشن. و بارها شده که قبل از اینکه اسم طرف رو بگه ناخودآگاه قیافه اون شخص جلوی چشمم اومده.
خب شما چه دلیلی واسه این اتفاقات دارین؟
حالت هایی که وجود داره:
1- من دروغ میگم. و همچین اتفاقی محاله اتفاق بیافته!
2- اتفاقی بوده!(که درصد احتمالش نزدیک صفر هست)
3- قضیه حقیقت داره.
مغز انسان مثل یه شبکه wifi میمونه که افکار شخص مثل امواج شبکه هستن. همیشه پخش میشن. به همین دلیل هست که گاهی اوقات دونفر که رابطه عاطفی نزدیکی با هم دارن بارها و بارها به طور همزمان یه جمله رو با هم تکرار میکنن(ساده ترین مثال ممکن) به همین دلیله که تلپاتی وجود داره.
سخن پایانی:
اون استدلالی که کردی، هم مقدمش اشتباهه و هم تالی اون! حتی اگر فرض کنیم که فرضیه شما درست باشه(که نیست) باز هم نمیتونیم نتیجه بگیریم که این قضیه حقیقت نداره!
غربی ها به تلپاتی یا همون ارتباط مغز انسانها اعتقاد دارن. شما با استدلال زیباتون خیلی چیزها رو رد کردین! اونم بدون آگاهی!
پیشنهاد میکنم این صفحه رو بخونی:
http://en.wikipedia.org/wiki/Telepathy
یکی از دانشمندانی که به این مباحث علاقه مند بود و دربارش تحقیق کرد پروفسور taylor هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/John_G._Taylor
من قسمتی از ترجمه دست نوشته های ایشون رو دارم که از تجربیات و سفرهاش و چیزهایی که دیده بود گفته. اگه تمایل داشتی بگو تا برات بفرستم.
از اقای عباس نقدی هم عذر میخوام که تاپیک یکم منحرف شد.
syntiberium
دوشنبه 27 آبان 1392, 21:56 عصر
زلزله قبل از به وقوع پیوستن یه سری امواج الکترو مقناطیس تولید می کنه و بعضی حیوانات تشخیصش می دن . تو یه حیوان رو مثال بزن که اگه با تفنگ اسنایپر از فاصله ی دور بهش شلیک کنیم قبلش عکس العمل نشون بده .
اگر تلپاتی وجود داشت تمام اسرار مهم دولت ها فاش می شد و هکر ها نیاز نداشتن هی پسورد یه جایی رو چک کنند تا پیداش کنند چون می تونستند یه نفر که تلپاتی بلده رو استخدام کنند تا بره دور بره کسایی که هکرها پسوردشون رو می خوان .
در ضمن استدلال شما خیلی جالب تر بود .(اجنه تلپاتی wifi ...)
اون لینک ویکیپدیا هم که گذاشتی قسمت فارسیش رو باز کردم نوشته بود : در درستی این مقاله اختلاف نظر وجود دارد .
شما هم زیاد از منحرف شدن بحث این تاپیک نگران نباشید چون توی پست اول یه عالمه سوال مختلف پرسیده شده .
FastCode
سه شنبه 28 آبان 1392, 00:33 صبح
اینها دو ریال هم ارزش نداره.
هر موقع یه راهی برای این یکی پیدا کردید به من بگید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Telekenisis
توی برنامه نویسی خیلی به درد میخوره.مثلا میتونی روی صندلی بخوابی و با ذهنت کد بنویسی.
mmbguide
سه شنبه 28 آبان 1392, 00:57 صبح
سلام
من در استفاده از vb.net تازه کارم ولی با اکسس زیاد کار میکنم و جدای از بحث مالی یک امتیاز جداگانه برام من که در صنعت غیر کامپیوتری کار میکنم هستش. من با ایجاد بانک های تا حدودی کارا و مرتبط با کارم هم چیز ماندگاری به ارث میذارم و هم مستندسازی در حوزه ی فعالیت من دقیقتر و کاراتر هستش، مخصوصا گزارش گیری از میان انبوهی از اطلاعات.
درخصوص بعضی از سوالات شما مثل سوییچ کردن بین هوش واقعی و مصنوعی باید بگم از نظر من هر گفته ی منطقی قابل قبوله واسه اینکه اگر کسی 300 سال پیش درباره ی پرواز به تعریف امروزی (چه به فضا و چه نضامی و مسافربری لوکس) صحبت میکرد حتما مورد تمسخر واقع میشد. اما امروز تمام واقعیت ها چیز دیگه ای میگند. شاید برای خیلی چیزها الان دلیل و راه حل حتی تئوری هم نداشته باشیم ولی چون ایده یک ایده عقلانی و منطقی هستش پس باید امیدوار بود که در آینده شگفتی هایی مثل سویچ کردن بین هوش طبیعی و مصنوعی اتفاق بیفته.
Abbas Naghdi
سه شنبه 28 آبان 1392, 01:38 صبح
بازم سلام بچه ها
این پست رو زمینه ی حرفا های بعدیم میکنم ... !
خیلی جالب شد ... چیزی که توی زهنم بود رو گفتید.. سوالاتی در ذهنم بود که قبل از اینکه بپرسم چواب دادیت ... خواهش میکنم همینطوری ادامه بدین ...
ببینین من یه فلسفه دارم که میگه غیر ممکن وجود داره و بعد از مدتی دیگه وجود نداره !
خب این یعنی چی ... آیا 100 سال پیش کسی فکر میکرد که بشر ماشین کامپیوتر رو اختراع کنه ؟
آیا 400 سال پیش کسی فکر میکرد که تلفن و تلوزیون و برق و ... اختراع بشه ؟
آیا سال ها پیش کسی فکر میکرد که انسان بتونه جوش اتمی و غنی سازی اورانیوم و ... انجام بده ؟
میدونید مشکل چیه ... مشکل ما هستیم ... ما انسان ها ... کی میدونه یعنی چی ؟
من یه نظریه دیگه دارم ... نظریه ی من در مورد پیدایش هستی هست و نقش انسان در این پیدایش ... به زمین نگاه کنید !!! ... خداوند زمین رو برای ما آفرید ؟
من به بخش کوچکی از نظریم اشاره میکنم ... دوباره به زمین نگاه کنید ... زمین بوده بوده و بوده ... کاری به قبل از پیدایش ندارم ...
تا حالا توجه کردیت که موجودات زیادی اومدن و رفتن ... و هی پیشرفته تر شدن ؟
حالا کاری به این مورد ندارم و در این مورد بحث نمیکنم چون خیلی طولانیه ... میریم به بعد از پیدایش انسان های اولیه
به نظر شما انسان های اولیه به فرض اینکه زبان بلد هستند ... آیا میتونستن برنامه نویسی رو یاد بگیرند ؟
یه مثال میزنم ... در گذشته دانشمندان زیادی بودن که هم ریاضی دان بودن هم ستاره شناس هم نویسنده هم فیلسوف و ... پس چرا از این نوع انسان ها در این دوره وجود نداره ؟
آیا این نظریه اشتباهه .. آیا عقل انسان های گذشته بیشتر بوده ؟
جواب این سوال اینه ... عقل بشر روز به روز پیشرفته تر میشه و نه بیشتر ... در گذشته علم هایی که گفتم محدود بودن و زاده ی تفکر هایی در حد زمان گذشته و حالا این علم ها زاده ی تفکر در این زمان هست ... این دلیل بر این هست که انسان پیشرفت میکنه ...
بعد از اون چطور ... تمدن های گذشته ... تمدن ها اومدن و نابود شدن .... و در این چرخه تمدن های جدید پیشرفته تر شدن ... !
چند روز پیش یه مستند دیدم در مورد انتقال اتمی انسان ... در این مستند نمایی از انتقال بین سیاره ای انسان رو نمایش میداد ...
الگوریتم سادش این بود که با استفاده از اسکنر های لیزری میومد هر اتم از بدن انسان رو به صورت سه بعدی به یک پیکسل تبدیل میکرد و بعد از اون تمام این اتم ها + موقعیت و خاصیت این اتم ها با استفاده از یه ابر شبکه مثلا به مریخ ارسال میکرد و بعد از اون این داده ها توسظ ابر سیستم ها و پرینتر های سه بعدی نسل جدیدتر به هم پیوند میخوردن و انسان دوباره شکل میگرفت ... جالبش اینجاست که در آخر انسان انتقال پیدا نمیکرد بلکه فقط یک کپی از خودش تولید میکرد...میبینید که .. عقل بشر تا این حد هست ... ما هنوز در مرحله ی الگوریتمش مشکل داریم چه برسه به اجراش ... مطمعنا این کار اگر عملی بشه برنامه نویسی نقش زیادی در اون داره !
حالا من این سوال رو دارم .. آیا 50 سال پیش کسی حتی فکر همچین چیزی ور داشت ؟ .. . این فکر به فضل پرینتر های سه بعدی و شبکه ی اینترنت و لیزر و ... به فکر بشر رسیده ... آیا اگر بشر این ها رو نداشت این فکر به ذهنش میرسید ... !
این همون دلیل پیشرفت انسان و تمدن هاست ... دلیل این کار هم اینه که انسال بعد از هر یک پیشرفت به صد ها پیشرفت دیگه نزدیک تر میشه ... مثل تولیدمثل ویروس های بیولوژیکی ... !
یه نظریه میگه که انسان محدوده ی عقلش فکر هاشه ... پس تا ما فکر داریم عقل داریم ... وقتی با استفاده از عقل به فکری نو میرسیم پس باز هم عقل داریم و باز هم فکر ...
این میتونه دلیلی باشه برای اثبات به اون دسته از افراد که میگن عقل انسان محدوده داره !
منطقی نیست ؟ ... منطق حکم میکنه و تاریخ نشون داده در حذف و نصب های خداوند هیچ شکی نست ... عقل انسان محدوده اما برای یک نسل .. نسل بعد پیشرفته تر میشه و این سرعت و درجه ی در دست خود انسان هاست ... اصصلا یکی از دلایل پیدایش تمدن های گوناگون همینه ... (پپیدایش فرهنگ ها تفکر ها و عقل های گوناگون ... )
ما الان فکرشو داریم و بعدا عملیش میکنید ... این یه قانون پذیرفته شده هست که میگه هرچی در فکر باشه به عمل درمیاد ... ! البته باید جدی باشه ... !
حالا الان می گین تایپیکی که زدی با این پستت همخونی نداره میدونم ... این پست رو دادم برای پیش گفته های بعدیم ... چون نیاز بود ... + بهینه سازی تفکر یک سری ازدوستان ... !
Veteran
سه شنبه 28 آبان 1392, 09:03 صبح
جمع کنین این بچه بازی هارو بابا !
این مزخرفات چیه اخه !
Abbas Naghdi
سه شنبه 28 آبان 1392, 11:27 صبح
بازم سلام بچه ها ...
چند سالی هست که در حوزه ی نرم افزاری و هوش مصنوعی پیشرفت های زیادی شده ... این در حالی هست که در ایران ما هنوز داریم پابرچین پابرچین جلو میریم ...
در حالی که آمریکا و ... در حال تحقیقات و تلاش بر روی کامپیوتر های کوانتومی هستند ما هنوز در همین ویندوز xp موندیم
جالبه ... دیدین میگم پیشرفت ... ! آمریکا بمب اتم ساخت و رفت ... ما هنوز به دانششم دست پیدا نکردیم ... !
ما همیشه عقبیم ... مثل صنایع دفاعی ... ما هنوز داریم روی اسلحه و باروت و هواپیما و ... کار میکنیم ... در حالی که در آمزیکا دارن بر روی اسسلحه های لیزری و لباس رزمی برای سربازان و نفر بر های فظایی و ... کار میکنن ... خیلی خب منحرف نشیم ... نمیدونم با این همه پیشرفت در حوزه ی ارتباطات و این همه پیشرفت در حوزه ی تبادل علم ... چررا ما هنوز 60 سال عقب هستیم !
خب باید چیکار کنیم ... ؟
باید آمریکا 60 سال راکت بمونه تا ما بهش برسیم ... و یا نه باید ما 61 سال جلو بریم ... ؟ در طول یک سال ... ؟
هر دو موردش غیر ممکن نیست ... اما الان غیر ممکنه !
میدونید چی میگم ... میگم بیایید حداقل در برنامه نویسی حرف اول رو بزنیم ... نمیگم بیاییم فوتوشاپ و ... بسازیم ... هرچند با C# نمیشه ... آخه ما ایرانی ها هنوز در C# موندیم ... چه اشکالی داره ... !
اصللا توجه کردین ما برنامه نویس ها خودمون کاربریم ؟
ما کاربر های شرکت مایکروسافتیم ... فرقی نداره برنامه نویس باشیم یا نه بیایین یکم در مورد هوشمندی در برنامه ها ... (نه هوش مصنوعی) و یکم در مورد پیشرفت این حوزه با هم تبادل اطلاعات کنیم !
مثلا کسی میدونه زبان برنامه نویسی کویپر چیه ؟
تا حالا فکر کردین برنامه ای بسازید که باهاش تعامل غیر دخالت داشته باشین ؟
تا حالا فکر کردین به جای نوشتم برنامه ی صدور بلیت هواپیما یکم در مورد برنامه نویسی سیستم های هوشمندبرای هواپیما ها حرف بزنیم ... اصلا کسی در این حد هست ...
در حد برنامه نویسیشو نمیگم ... کسی تا الان به این ها فکر کرده ...
تا حالا فکر کردین چطور میشه یه ماشین از آدم یاد بگیره ؟
تا حالا فکر کردین چطور میشه یه انسسان رو به صورت دیجیتال ششبیه سازی کرد ؟
تا حالا فکر کردین چطوری برنامه ای نوشت که تصاویری خیالی بر اساس تصاویر یک دوربین شبیه سازی کنه ؟
تا حالا فکر کردین چطور میشه برنامه ای نوشت که بر اساس یک سری ورودی های شخصیت چیزی رو که ما میخواییم رو به ما نشون بده ؟
تا حالا فکر کردین چطور میشه یه کامپیوتر رو در ذهن داشت نه در روبرو ؟
تا حالا فکر کردین چطور میشه برنامه ای نوشت که بر اساس حالات روحی ما و موقعیت ما به ما مثلا یک فیلم نشون بده یا یه موزیک پخش کنه ؟
تا حالا فکر کردین چطور میشه برنامه ای نوشت که همه زبان ها رو یکی کنه ... تا ما محدودیت زبان نداشته باشیم ؟ مثلا با استفاده از یه تراشه داخل مغز تمام گفته های به زبان اسرائیلی رو به زبان فارسی تبدیل کنه و ما فقط صدای فارسی رو بشنویم و کار با ترجمه و ... نداشته باشیم
تا حالا فکر کردین چطور میشه تماس های تصویری به صورت 3D داشته باشیم
تا حالا فکر کردین چطور میشه مغزتونو با تلویزیون خونتون متصل کنید تا هر وقت خواستید کانال عوض کنید و ...
میدونم یک سری از این ایده ها برای این دوره نیستند ... اما بعضی هاشون هم میتونن در این دوره به واقعیت بپیوندند ... به نظر شما چطور میشه این ها رو به واقعیت رسوند ؟
FastCode
سه شنبه 28 آبان 1392, 13:42 عصر
نصف چیزهایی که گفتی انجام شده و من به ۲ ۳ تای دیگش فکر کردم.
SlowCode
سه شنبه 28 آبان 1392, 15:07 عصر
جالبه ... دیدین میگم پیشرفت ... ! آمریکا بمب اتم ساخت و رفت ... ما هنوز به دانششم دست پیدا نکردیم ... !اگه علمش رو نداریم پس چرا این آمریکایی ها اینقدر هارت و پورت میکنن که ایران فعالیت هسته ای نکنه؟:لبخند: نکنه میخوان باروتی رو که گفتی رو ازمون بگیرن! البته بهتره زیاد وارد مسائل سیاسی و امنیتی نشیم چون مدیران یهو میترسن و تاپیک رو میبندن.
ما همیشه عقبیم ... مثل صنایع دفاعی ... ما هنوز داریم روی اسلحه و باروت و هواپیما و ... کار میکنیم .خیلی با اطمینان حرف میزنی! مگه شما از فعالیت های سپاه و ارتش باخبری؟ سیاه نمایی میکنی. البته عقب موندنمون رو نمیشه انکار کرد چون اونم اشتباهه.
در مورد این ایده های اخریت هم اکثرشون یا اختراع شدن یا دارن روشون کار میکنن.
ولی من خودم با این مسائل فکر نمیکنم. چون علم، بودجه، تکنولوژی، نیوری متخصص زیادی میخواد! هرکسی باید تو حد و اندازه خودش فکر کنه. و این مسائل واسه ماها صرفا وقت تلف کردنه.
ایده های نسبتا بزرگ خوب هستن و باعث میشن که آدم به سمتشون قدم برداره ولی اینایی که تو گفتی...
MohammadGh2011
چهارشنبه 06 آذر 1392, 13:50 عصر
جمع کنین این بچه بازی هارو بابا !
این مزخرفات چیه اخه !
سلام عليکم
اااااااووووووووووو ه ه ه مگه انشا نوشتين آخه...
بعد از چندماهي اومدم يه پستي بدم منم...
به قول دوستمون Veteran بيخيال...
آخر اينجور تاپيک ها تو اين انجمن ميدونين چي ميشه؛ يکيش اينه که دوسه نفر جوش ميارن ميزنن سرو کله ي هم...
آخه چرا ما بايد هنوز سر اينجور مسائل باهم بحث کنيم؛ اينکه بيايم بپرسيم آينده ي برنامه نويس حداقل تو ايران چيه؟ يا يه سري سوال هاي ***** ديگه... آخه مگه کاربران اين انجمن و انجمناي ديگه علم غيب دارن!!!
بزار تويه جمله بگم فکر ميکنين بياين برنامه نويس بشين ميشين يکي مثل بيل گيتس؟!! اگه اينطور فکر ميکنين؛ بريد زندگي نامه ي بيل گيتس رو بخونين و با خودتون مقايسش کنيد...
برنامه نويسي رو به قول دوستمون بايد مثل يه هنر بدونيم و حداقل توي ايران نميشه ازش براي منافع مالي استفاده کرد چون يکيش اين که هرکي از راه رسيده اسمش رو گذاشته برنامه نويس...
ياعلي
SlowCode
چهارشنبه 06 آذر 1392, 21:18 عصر
آقا محمد این بحث یه هفته پیش تموم شد!
کسی هم تو سر کسی نزد!
دوست عزیز شما فکر میکنی بیل گیتس چقدر برنامه نویسی بلد بود؟
خیلی ها تو همین انجمن هستن که بیل گیتس رو میزارن تو جیبشون!
یه زمانی BASIC کار میکرد، یکمی هم ++C بلد بوده. البته قبل اون با اسمبلی زبان بیسیک رو با دوستش درست کرد.
این کار رو خیلی ها میتونن انجام بدن!
این لینک ها رو هم ببین تا متوجه بشی که بیل گیتس اون فرد افسانه ای نیست که شما و خیلی از آدما فکر میکنن نیست!
http://web.archive.org/web/20011031094552/www.rjh.org.uk/altair/4k/index2.html
اینم همینجوری بخون، متن مصاحبه با بیل هست:
http://programmersatwork.wordpress.com/bill-gates-1986/
در کل به نظرم اگه به جای بیل گیتس میگفتی ریچارد استالمن بهتر بود!
برنامه نويسي رو به قول دوستمون بايد مثل يه هنر بدونيم و حداقل توي ايران نميشه ازش براي منافع مالي استفاده کرد چون يکيش اين که هرکي از راه رسيده اسمش رو گذاشته برنامه نويس...
این حرف حرف همونایی هست که از راه نرسیده اسم خودشون رو گذاشتن برنامه نویس. کسانی که نمیتونن درست فکر کنن و راه رو اشتباه میرن.
تو ایران بعضی مباحث کشش نداره. تو بعضی مباحث هم پول نیست.
پس ما اگه دنبال پول هستیم باید بریم سراغ چیزهایی که توش پول هست.
کسی که همه عمرش با وی بی کار کرده و دنبال چیز دیگه اینمیره نباید انتظار داشته باشه که وضعش مالیش خوب باشه! چه تو ایران چه تو خارج! تو هیچ کشوری نمیتونه موفق بشه!
برنامه نویس باید بروز باشه. اگه به دنبال پول هست باید بدونه که حتی الامکان از برنامه تحت دسکتاپ باید فاصله بگیره(البته به جز موارد خیلی کم)
الان پول سمت وب و اندروید هست. کسی که بتونه درست فکر بکنه کلی میتونه پول دربیاره. ولی اگه بالاخونه تعطیل باشه حتی اگه کدنویس خوبی هم باشه به جای بزرگی نمیرسه.
ایده خیلی مهمه!
MohammadGh2011
پنج شنبه 07 آذر 1392, 12:00 عصر
سلام عليکم
دوست عزیز شما فکر میکنی بیل گیتس چقدر برنامه نویسی بلد بود؟
خیلی ها تو همین انجمن هستن که بیل گیتس رو میزارن تو جیبشون!
حرف خنده داري زدي پسر!
حرفاي منو متوجه نشدي که اينطور انتقاد کردي!
این لینک ها رو هم ببین تا متوجه بشی که بیل گیتس اون فرد افسانه ای نیست که شما و خیلی از آدما فکر میکنن نیست!
وضع مالي بيل گيتس رو قبل از اينکه مايکروسافت رو افتتاح کنه بررسي کن تا متوجه بشي.
این حرف حرف همونایی هست که از راه نرسیده اسم خودشون رو گذاشتن برنامه نویس. کسانی که نمیتونن درست فکر کنن و راه رو اشتباه میرن.
یه زمانی BASIC کار میکرد، یکمی هم ++C بلد بوده. البته قبل اون با اسمبلی زبان بیسیک رو با دوستش درست کرد.
شما فکر ميکني برنامه نويس به کي ميگن، به کسي که 4 خط کد APP ميزنه که نمونش رو ميتوني 95 درصد کاربران اين انجمن بدوني؟!!!
آقا محمد این بحث یه هفته پیش تموم شد!
کسی هم تو سر کسی نزد!
آقا محسن من تاريخ آخرين پست رو نگاه نکردم، کلا اينجور بحث ها تو اين انجمن بي فايدست،کلي حرف بود که ميشد بزنيم ولي وقت نيست و تفاهم هيچ.
ياعلي
برنامه نویسی با اکسس
سه شنبه 12 آذر 1392, 08:25 صبح
من وقتی با برنامه نویسی مشکلات کاریم و حل میکنم احساس خوبی بهم دست میده :لبخندساده:
کلا اعتماد به نفست بالا میره و از سستی و افسردگی یا تکراری شدن کار در میای . اگر ادامه بدی مطمئنا نفع این تلاش به خودت میرسه و بعدها که حرفه ای شدی بدرد جامعه برنامه نویسی بخوری
تلاش کمی داریم و توقع داریم زودی به مقامی برسیم!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.