ورود

View Full Version : مچ کردن progressBar با دستور کپی WshShell.Run (نمایش درصد پیشرفت هنگام کپی)

R2du-soft
دوشنبه 27 آبان 1392, 14:17 عصر
سلام دوستان
چطور میشه progressBar رو با دستور WshShell.Run هماهنگ کرد که هنگام کپی ، بر اساس درصد پیشرفت کپی ، progressBar با هم حرکت کنه و هنگامی که کپی به اتمام رسید ، progressBar هم به انتها برسه!؟
ممنون

talent1
دوشنبه 27 آبان 1392, 15:28 عصر
تعداد فایل رو بدست بیار بعد مکس progressBar رو بزار تعداد فایل ها
به ازاری هر فایلی که کپی کردی به progressBar یکی اضافه کن
روش درستش همینه

R2du-soft
دوشنبه 27 آبان 1392, 15:59 عصر
تعداد فایل ها رو چطور بگیر؟!
و چطور بگم زمانی که یک فایل کپی شد پروگرس رو +1 کن؟ منظورم اینه چطور تشخیص بدم چند تا فایل هست و چند تا فایل تو 1 ثانیه بعد ریخته شده؟!!!!!
و اینکه فایلها توی زیر پوشه هست ، میشه کاری کرد؟!
کلا نمیدونم سیستم کاری این حالت رو چیکار کنم میشه بیشتر راهنماییم کنید؟
ممنون میشم

setroyd
چهارشنبه 29 آبان 1392, 09:53 صبح
دوستمون اشتباه نوشتن اینجوری شاید شما یه فایل داری 2 گیگ خوب پروجرس وایمیسته یهو میپره رو 100 بعد از اتمم کار ! خوب این درسته ! نه شما باید رو حجم تمرکر کنی نه تعداد

talent1
چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:15 صبح
دوستمون اشتباه نوشتن اینجوری شاید شما یه فایل داری 2 گیگ خوب پروگرس وایمیسته یهو میپره رو 100 بعد از اتمام کار ! خوب این درسته ! نه شما باید رو حجم تمرکز کنی نه تعداد
وقتی چند فایل باشه این چیزی که من گفتم درست جواب میده ولی اگه 1 فایل باشه پروگرس وامیسته و یهو میپره
اینی که شما گفتین یه خورده سخته

R2du-soft
چهارشنبه 29 آبان 1392, 21:51 عصر
خوب الان من به همونی که تعداد فایل ها رو میگیره نیاز دارم، کاری میشه کرد؟
چطوری؟
لطفا کمک کنید

talent1
پنج شنبه 30 آبان 1392, 08:39 صبح
سورسی که نوشتی بزار

R2du-soft
پنج شنبه 30 آبان 1392, 14:53 عصر
سلام
این سورس برنامه

Private Sub Command1_Click()
Dim AWshShell As Object
Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.Run "xcopy """ & "dll.Files\" & "*.*"" """ & Text2.Text & """ /s /i /r /y", 6 & 0, True
End Sub

Private Sub Form_Load()
On Error Resume Next
Text2.Text = C:\Windows
End Sub

ممنون

رامین مرادی
جمعه 01 آذر 1392, 11:35 صبح
اگه كه ميخواي با اين تابع كپي كني نظري ندارم يا بهتر بگم راه حلي به ذهنم نرسيد ولي اگه ...
مي خواي فايل رو به صورت باينري باز كن و شروع به كپي كردن محتويات فايلت توي فايل ديگه بكن و چون تو اين حالت حجم فايل رو دستته مي تونه هر بايتي كه داري كپي مي كني محاسبه كني و توي پروگرسبار اعمال كني اين كار كاملتر مي تونه اين كارو بكنه ولي فكر كنم بايد فايلو دونه به دونه كپي كني يا براي تعداد بيشتر يه كم دقت كني كه اشتباهي به وجود نياد.

R2du-soft
جمعه 01 آذر 1392, 16:09 عصر
اگه كه ميخواي با اين تابع كپي كني نظري ندارم يا بهتر بگم راه حلي به ذهنم نرسيد ولي اگه ...
مي خواي فايل رو به صورت باينري باز كن و شروع به كپي كردن محتويات فايلت توي فايل ديگه بكن و چون تو اين حالت حجم فايل رو دستته مي تونه هر بايتي كه داري كپي مي كني محاسبه كني و توي پروگرسبار اعمال كني اين كار كاملتر مي تونه اين كارو بكنه ولي فكر كنم بايد فايلو دونه به دونه كپي كني يا براي تعداد بيشتر يه كم دقت كني كه اشتباهي به وجود نياد.
ممنون داداش ، پس میشه یک نمونه کد باینری و همینطوری اضافه شدن به پروگرس بار بزاری برام؟!
ممنون

m.4.r.m
جمعه 01 آذر 1392, 19:10 عصر
شما با این فرمول باید این کارو انجام بدین

(Progress / ProgressMax) * 100 = Load Percent