View Full Version : سوال: کار با SMS در جاوا
kingtak
دوشنبه 27 آبان 1392, 21:02 عصر
سلام دوستان
چطور میتونم توی برنامه های دستکتاپ جاوا اس ام اس ارسال و دریافت کنم؟
آیا کتابی در این مورد سراغ دارید؟
Ehsan rashydy
سه شنبه 28 آبان 1392, 11:11 صبح
سلام دوستان
چطور میتونم توی برنامه های دستکتاپ جاوا اس ام اس ارسال و دریافت کنم؟
آیا کتابی در این مورد سراغ دارید؟
تا اونجا که من میدونم شما 2 تا حرکت میتونی برنی،
یا اپلیکیشنت رو مستقیم وصل کنی به یه مودم gsm،
یا از وب سرویس استفاده کنی(این وب سرویسایی که این شرکتا برای ارسال اس ام اس ارائه میدن.
kingtak
سه شنبه 28 آبان 1392, 12:22 عصر
تا اونجا که من میدونم شما 2 تا حرکت میتونی برنی،
یا اپلیکیشنت رو مستقیم وصل کنی به یه مودم gsm،
یا از وب سرویس استفاده کنی(این وب سرویسایی که این شرکتا برای ارسال اس ام اس ارائه میدن.
مورد دوم رو روش تحقیق کردم فکر کنم زیاد سخت نباشه.
ولی مورد اولی رو نمیدونم.چون اگه حجم کار کم باشه یعنی ارسال اس ام اس دائمی نباشه هزینه سرویسهاییی که فرمودید صرف نمی کنه .با صرفه ترش اینه که از مودم GSM استفاده بشه.
حالا فیلم یا کتابی در این ضمینه ندارید معرفی کنید؟
Ehsan rashydy
سه شنبه 28 آبان 1392, 12:34 عصر
مورد دوم رو روش تحقیق کردم فکر کنم زیاد سخت نباشه.
ولی مورد اولی رو نمیدونم.چون اگه حجم کار کم باشه یعنی ارسال اس ام اس دائمی نباشه هزینه سرویسهاییی که فرمودید صرف نمی کنه .با صرفه ترش اینه که از مودم GSM استفاده بشه.
حالا فیلم یا کتابی در این ضمینه ندارید معرفی کنید؟
نه، من تاحالا مستقیم به مودم وصل نشدم.
اما سرچ کنی لایبراری زیاد پیدا میکنی.
cups_of_java
سه شنبه 28 آبان 1392, 12:42 عصر
اگه برنامت (کامپیوتره) همیشه دسترسی به اینترنت داره بهترین راهش استفاده از وب سرویس های شرکت های موجود مثل کاوه نگار و خیلی های دیگه هستش....
اگه نه باید مودم GSM بگیری وصل کنی یه سیم کارت بزاری توش و بعد یه لایبرری جاوا پیدا کنی که با GSMها کار کنه.
توجه کن که اگه حجم ارسال دریافتت بالا باشه (بیشتر از ۳۰ تا در دقیقه و یا بیشتر از ۵۰۰تا در روز) راه دوم خیلی خوب بهت جواب نمیده!
kingtak
چهارشنبه 29 آبان 1392, 14:47 عصر
اگه برنامت (کامپیوتره) همیشه دسترسی به اینترنت داره بهترین راهش استفاده از وب سرویس های شرکت های موجود مثل کاوه نگار و خیلی های دیگه هستش....
اگه نه باید مودم GSM بگیری وصل کنی یه سیم کارت بزاری توش و بعد یه لایبرری جاوا پیدا کنی که با GSMها کار کنه.
توجه کن که اگه حجم ارسال دریافتت بالا باشه (بیشتر از ۳۰ تا در دقیقه و یا بیشتر از ۵۰۰تا در روز) راه دوم خیلی خوب بهت جواب نمیده!
ممنون از توجهتون!
ولی چیزی که مد نظر منه حجم ارسالش خیلی کمه.مثلا بشه با اس ام اس برنامه رو کنترل کرد یا ایونت های برنامه رو با اس ام ارسال کرد.مثلا برنامه داده های یه دما سنج رو بخونه و اگه از 30 درجه بیشتر شد یه اس ام بزنه.خوب معلومه که با این حساب روزی چند تا اس ام بیشتر ارسال نمیشه.این کار رو میشه با یه مودم جی اس ام یا با یه گوشی کهنه که امکان اتصالش به کامپیوتر وجود داره میشه انجام داد.
iraninic
دوشنبه 25 فروردین 1393, 15:27 عصر
وب سرویس ایران اس ام اس پنل قابلیت ارسال بیش از 5000 پیام رو در دقیقه داره : http://www.iransmspanel.ir/?TheAction=viewpage&title=programming
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.