PDA

View Full Version : خروج از برنامه

behnaz kimia
چهارشنبه 29 آبان 1392, 00:22 صبح
Private Sub pboxExit_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles pboxExit.Click
MsgBox("از برنامه خارج می شوید؟", MsgBoxStyle.Question + MsgBoxStyle.YesNo, "خروج")
If MsgBoxResult.Yes Then
Me.Close()
End If
End Sub
حتی اگه no رو هم بزنیم از برنامه خارج میشه
حتی وقتی برای no هم رخداد تعریف میکنم :ناراحت:
مشکل کجاست؟؟

behrooz69
چهارشنبه 29 آبان 1392, 01:33 صبح
از کد استفاده کن دوست من
Dim s As String
s = MsgBox("آیا مطمئین به خروج از برنامه هستید؟ ", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Question, Title:="هشدار")
If s = vbYes Then
End
End If
امیدوارم مشکلت رفع شه . سوالی بود بازم بپرس

behnaz kimia
چهارشنبه 29 آبان 1392, 01:42 صبح
از کد استفاده کن دوست من
Dim s As String
s = MsgBox("آیا مطمئین به خروج از برنامه هستید؟ ", MsgBoxStyle.YesNo + MsgBoxStyle.Question, Title:="هشدار")
If s = vbYes Then
End
End If
امیدوارم مشکلت رفع شه . سوالی بود بازم بپرس

مرررسییییییی حل شد :چشمک:

behrooz69
چهارشنبه 29 آبان 1392, 02:03 صبح
خواهش می کنم !

--------------------
شده شب هایی که تا صبح چندبار سوالامو رفرش می کردم تا ببینم کسی جواب داده یا نه ولی کسی جواب نمی داد . درسته کدش 20 خط بود و من نوشتم ولی مشکلم توش با یه + " AND " می شد ولی ... واسه همین دارم به همه همه جوره کمک می کنم . بازم کمکی خواستی بگو در توانم باشه کمکت می کنم

behnaz kimia
چهارشنبه 29 آبان 1392, 02:07 صبح
خواهش می کنم !

--------------------
شده شب هایی که تا صبح چندبار سوالامو رفرش می کردم تا ببینم کسی جواب داده یا نه ولی کسی جواب نمی داد . درسته کدش 20 خط بود و من نوشتم ولی مشکلم توش با یه + " AND " می شد ولی ... واسه همین دارم به همه همه جوره کمک می کنم . بازم کمکی خواستی بگو در توانم باشه کمکت می کنم

اتفاقا از اون موقع دارم جوابهاتون رو توی پستای مختلف میبینم.کامل و جامع :چشمک: مرسیی :تشویق:

behrooz69
چهارشنبه 29 آبان 1392, 02:20 صبح
بازم خواهش می کنم منم دارم به بیشتر پست ها سر میزنم تا بتونم کمکی کرده باشم. لطف دارید