PDA

View Full Version : حرفه ای: باز کردن کامپوننت ادیتور مرتبط با کلاس TTreeView

یوسف زالی
چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:45 صبح
سلام.
هنگام نوشتن کامپوننت می تونید براش ست کنید که برنامه نویس وقتی در مود دیزاین تایم روش دوبار کلیک می کنه چه اتفاقی بیفته، برای مثال روی دی بی گرید، می ره تو فرمکی که می تونید درش Column تعریف کنید..
این کار با اشتقاق کلاسی از TDefaultEditor امکان پذیره. دستور مرتبط ShowCollectionEditor در متد براندازی شده ی ExecuteVerb هست.
خب تا اینجا توضیح مکان وقوع جرم بود.
من کامپوننتی مشتق کردم از TCustomTreeView و حالا می خوام همین پروسه رو براش اجرا کنم.
مشکل اینجاست که نمی دونم چه دستوری با چه فرمتی برای این کلاس بکار می ره. دلفی و سورسش و چند تا سورس دیگه از کامپوننت هایی مثل Virtual TreeView رو هم زیر و رو کردم، هیچ چیز یافت می نشد!

دوستان گل باسابقه هم سرشون خیلی شلوغه یا این که در این مورد خاص کار نکرده بودند یا یادشون نمی اومد.

به هر حال کسی اگر نظری داره لطفا بگه. با تشکر.

rahro
شنبه 02 آذر 1392, 10:11 صبح
سلام.
هنگام نوشتن کامپوننت می تونید براش ست کنید که برنامه نویس وقتی در مود دیزاین تایم روش دوبار کلیک می کنه چه اتفاقی بیفته، برای مثال روی دی بی گرید، می ره تو فرمکی که می تونید درش Column تعریف کنید..
این کار با اشتقاق کلاسی از TDefaultEditor امکان پذیره. دستور مرتبط ShowCollectionEditor در متد براندازی شده ی ExecuteVerb هست.
خب تا اینجا توضیح مکان وقوع جرم بود.
من کامپوننتی مشتق کردم از TCustomTreeView و حالا می خوام همین پروسه رو براش اجرا کنم.
مشکل اینجاست که نمی دونم چه دستوری با چه فرمتی برای این کلاس بکار می ره. دلفی و سورسش و چند تا سورس دیگه از کامپوننت هایی مثل Virtual TreeView رو هم زیر و رو کردم، هیچ چیز یافت می نشد!

دوستان گل باسابقه هم سرشون خیلی شلوغه یا این که در این مورد خاص کار نکرده بودند یا یادشون نمی اومد.

به هر حال کسی اگر نظری داره لطفا بگه. با تشکر.

سلام دوست عزیز
من چند روز پیش داشتم مجموعه کامپوننت های raize ور شخم می زدم که موردی شما می گین رو داخلش دیدم قسمت editor هاش رو یه نگاه بنداز امید است مستمر ثمر باشد .

یوسف زالی
شنبه 02 آذر 1392, 10:32 صبح
من کامپوننت Virtual TreeView رو هم دیدم، ولی موردی که استفاده کرده بود نود ادیتور نبود و هدر ادیتور بود.
اگر ممکنه یونیتش رو برام پی ام کن. ممنون.

rahro
شنبه 02 آذر 1392, 10:56 صبح
شما مجموعه کامپوننت raize vcl رو یه نگاه بنداز - اگر نداریشون واست بزارم
البته باید بگم موردی که بنده دیده بودم بنظرم هدر ادیتوره دوست عزیز

یوسف زالی
شنبه 02 آذر 1392, 11:06 صبح
کامپوننتش رو بصورت exe دارم که باید نصبش کنم، که نمی خوام این اتفاق بیفته.
اگر ممکنه سورس قسمت مرتبط با اینتال کامپوننت ادیتور treeview رو بگذارید.

rahro
یک شنبه 03 آذر 1392, 19:52 عصر
کامپوننتش رو بصورت exe دارم که باید نصبش کنم، که نمی خوام این اتفاق بیفته.
اگر ممکنه سورس قسمت مرتبط با اینتال کامپوننت ادیتور treeview رو بگذارید.

با عرض پوزش از You-See جان
عذر خواهی میکنم مشکلی پش آمد که نتوانستم سورس مورد نظر را برای شما ارسال کنم .
فایل رو آپلود کردم

یوسف زالی
یک شنبه 03 آذر 1392, 22:09 عصر
اول یک تشکر از زحمت شما،
دوم این که دوباره اونی که دنبالشم توش نبود.

روشی رو با آزمون و خطا دریافتم که از هر کامپوننتی می شه ادیتورش رو باز کرد و در کامپوننت خودمون استفاده ازش کرد.
به دلیل این که یکم زیادی فنی هست ترجیح می دم که در آینده در دروس کامپوننت واقع در همین سایت بگنجونمش.

به هر حال ممنون.