ورود

View Full Version : مهم : مارکت های جهانی اندروید

صفحه : 1 [2]

abbasi.naft
چهارشنبه 10 تیر 1394, 01:29 صبح
آره دوست عزیز من با تاران مارکت کار کردم و واقعا ازشون راضی هستم
50 هزار تومان هزینه سالانه داره و عالیه
بازی رایگان من با تبلیغات گوگل به اسم foolballon رو سرچ کن در گوگل پلی پیدا میکنی،آقای باقری مدیر لایقی هستند در تاران مارکت،اما تا حالا 5 تا بازی به دولوپرگیت دادم ولی همشو برگشت میزنه و یه مشت حرف میزنه که مثلا برای ما صرف نمیکنه و از این حرف ها...به تاران مارکت اعتماد دارم و خواهم داشت... موفق باشی
سلام
برنامتون همین هست ، همینی که این توضیحات زیرش نوشته شده .

DescriptionI'm a fool balloon...!!
Please help me..!!
Ohhhh my god...CACTUS...!!
Help meeee please...

این برنامه 8 تا نظر داشت که جالبه هر 8 تا هم ایرانی بودند.

سوال من اینه که آیا این راهی که برای انتشار در گوگل پلی استفاده میکنید ، فقط برنامه شما رو برای ایرانی های سراسر دنیا نمایش میده ؟؟ یا که نه برای همه همه ؟؟
با آرزوی بهترینها و موفقیت روز افزون برای شما عزیز برنامه نویس

Americanboy
چهارشنبه 10 تیر 1394, 04:07 صبح
ممنونم از لطفتون،آره همینه..نمیدونم اما برای تمامی کاربران نمایش داده میشه و کلا ما همچین چیزی نداریم که بازی فقط برای محدوده خاصی نمایش داده بشه،شما وقتی بازی رو به گوگل پلی بفرستید تمام کاربرای دنیا میبیننش،و اما در مورد بازی من..والا خودمم موندم چرا حتی یک نفر هم از اروپا یا آمریکا دانلود نکرده بازی رو...به نظر شما مشکلی هست؟

Americanboy
چهارشنبه 10 تیر 1394, 04:09 صبح
ببخشید دوست عزیز امکانش هست حدود درامدتون رو بگین ازین پنج تا بازی؟

فعلا که حتی یک نفر هم از اروپا یا آمریکا دانلود نکردن...نمیدونم..فعلا که هیچی درآمد نداشته برام دوست عزیز...

abbasi.naft
چهارشنبه 10 تیر 1394, 18:01 عصر
والا خودمم موندم چرا حتی یک نفر هم از اروپا یا آمریکا دانلود نکرده بازی رو...به نظر شما مشکلی هست؟
البته نمیدونم مطلبی رو که میگم درست هست یا که نه ، اما چند وقت پیش مطلبی رو مبنی بر گزینشی رفتار کردن گوگل در قبال کشورهای مختلف دیده بودم.
البته بازم میگم ، منبعش خاطرم نیست و همچین در مورد اعتبار یا عدم اعتبار این مطلب نظری ندارم.

ولی به قول خودتون ، اینکه حتی یک نفر هم از اروپا نرم افزار شما رو دانلود نکرده ، خودش جای شبهه داره !!!!

یه لطفی میکنید ، شما که چند وقته با این مارکت کار میکنید ، یکی ، دونمونه از کارای پرفروششون رو که توسط همین مارکت در گوگل قرار گرفته رو لینک بدید.
پیشاپیش از حُسن توجه و همکاری شما سپاسگزارم.

criss21
پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:26 عصر
حامد جان من اسم و فامیلم رو موقع ثبت نام در وبمانی اشتباهی وارد کردم<
امکان ویرایش یا از اول ثبت نام کردن با ایمیل قبلی وجود داره ؟
اصلا این اسم و فامیل توی وبمانی لازمه واقعی باشه ؟

hamedjj
پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:42 عصر
حامد جان من اسم و فامیلم رو موقع ثبت نام در وبمانی اشتباهی وارد کردم<
امکان ویرایش یا از اول ثبت نام کردن با ایمیل قبلی وجود داره ؟
اصلا این اسم و فامیل توی وبمانی لازمه واقعی باشه ؟

برای دریافت پول و کارای دیگر نیاز به تایید حساب نیست . اما اگر میخواهید حساب شما رسمی شود باید پاسپورت برای وبمانی ارسال کنید و حتما هم باید نام حساب با نام شما در پاسپورتتان یکی باشد .
فعلا با همین حساب کار کنید اگر نیاز به حساب رسمی داشتید میتوانید یک حساب دیگر باز کنید.
در مورد تغییر نام هم دقیقا نمیدونم که میشود یا نه

Americanboy
پنج شنبه 11 تیر 1394, 21:20 عصر
خب چرا گیفت کارت نمیخرید بعد برید با گوگل والتتون این پرداخت اولیه رو انجام بدید!؟
من دارم میرم تو کارش!

دوست عزیز همچین کاری نکن
چون فقط پولت حدر میره
اول اینکه شنیدم باید با مستر کارت 25 دلار رو پرداخت کنی و گیفت کار رو قبول نمیکنه
دوم اینکه باید یه جی میل داشته باشی که موقع ساختش شماره همراهی بدی که واسه هر کشوری غیر از ایران باشه
سوم اینکه تازه شما بر فرض اینکه مستر کارت فیزیکی هم داشته باشی،اما زمانی که درخواست رو میفرستی چند روز بعد گوگل پلی از شما درخواست اطلاعات هویتی میکنه که بدونه حتما مال همون کشوری هستی که مستر کارتش رو داری،مثل کارت شناسائی،گواهینامه،معرفی نامه از کشور و ... خلاصه من خودم یکسال هست که پیگیر هستم تا یک حساب برای خودم ایجاد کنم و بازی هام رو رایگان
با تبلیغات شرکت هایی غیر از Admob خود گوگل قرار بدم،اما فقط یه راه هست اونم اینه که فامیل داشته باشی تو یه کشور دیگه غیر از ایران...
بازهم اگر راهی پیدا کردی بچه هارو بی خبر نزار...

راستی آقا حامد( استارتر عزیز این تاپیک) شما هنوز موفق نشدین حساب گوگل پلی باز کنین؟

abbasi.naft
جمعه 12 تیر 1394, 14:03 عصر
الان برنامه هایی رو که توسط تاران مارکت در گوگل پلی قرار گرفته بود رو نگاه کردم

https://play.google.com/store/apps/developer?id=TaranMarket.com

132857

برنامه های رایگانش نهایتا 5000 دانلود داشتند
و پولی ها هم توفیق خاصی نداشتند.

با کمال احترام به کادر مدیریت این سایت ، فکر میکنم که دوستان باید به دنبال راه های دیگه ای برای انتشار برنامه هاشون بگردند.

Americanboy
شنبه 13 تیر 1394, 14:06 عصر
آره دوست عزیز این یه واقعیت هست
کلا همه دنیا با متن فارسی و کلمه ایران مشکل دارن
من تو یه تاپیک آلمانی صحبت میکردم همه میگفتن باید با یه کاربری بازیتو منتشر میکردی که حداقل نظر فارسی یا برنامه و یا متن فارسی تو قسمت نظرات و پنلت نباشه،متاسفانه شما بهترین ایده دنیا رو هم با شرکت های واسط بزاری ،بازهم وضعیت همین هست،تازه اون برنامه هایی رو هم که شما دیدی تمام دانلودها و نظراتش از آی پی های ایران بوده و عملا هیچ سودی برای منتشر کننده نداشته،یکی از بچه ها تو تاپیک آلمانی میگفت FoolBallon بازی قشنگی هست و ایده جالبی رو از روی فلپی برد کپی کردی،و اگر با توسعه دهنده محدوده اروپا منتشر میکردی حتما دانلودش در هفته اول به پنجاه هزار باز میرسید،اما مشکل مارکت های جهانی و مخصوصا کاربرای گوگل پلی ،ایران و زبان فارسی هست،من خودم تصمیم گرفتم با یکی از فامیل هامون که توی هلند هست مکاتبه کنم شاید اعتماد کنه و شماره حساب ،مستر کارت ، کارت شناسایی و موبایل رو در اختیار من قرار بده،بعد میرم یه حساب توسعه دهنده میسازم تو پلی استور تا همه فکر کنن من یه شهروند هلندی هستم... متاسفانه چیزی هست که باید قبولش کنیم...

abbasi.naft
شنبه 13 تیر 1394, 14:58 عصر
بله ، حق با شماست.

دوستان میدونند Developer Gate با چه اسمی داخل Google Play فعالیت میکنه ؟ (نتونستم ، پیداش بکنم)
آیا اونها هم به همین فجاهت هستند ؟؟

Americanboy
شنبه 13 تیر 1394, 17:30 عصر
بله ، حق با شماست.

دوستان میدونند Developer Gate با چه اسمی داخل Google Play فعالیت میکنه ؟ (نتونستم ، پیداش بکنم)
آیا اونها هم به همین فجاهت هستند ؟؟

مطمئن باش دقیقا همین شرایط رو دارن و اونا هم بالاخره نام و نشون ایرانی و زبان فارسی هست در پنلشون...واقعا مسخره است،همین الان داشتم آمار دانلود آشغال ترین بازی هارو در گوگل پلی که به صورت
رایگان با تبلیغات بود رو نگاه میکردم دیدم هر کدومشون بالای 500 هزار بار دانلود شدن،واسه کشورهای آلمان،انگلیس،آمریکا،فرانس ه و از این قبیل کشورها بود...آقا حامد یه جوابی بده اگه هستی... ما چیکار کنیم...؟ موندیم به خدا...

abbasi.naft
شنبه 13 تیر 1394, 21:10 عصر
دوستان کسی تجربه همکاری با این سایت رو داره

http://tellfa.com/

مدیریت محترمشون ، جناب آقای نوری هستند .
مثل سایت دولوپرگیت ، این سایت هم در زمینه انتشار برنامه داخل گوگل پلی فعالیت میکنند.

تا اونجایی که من توی یه فروم دیگه باهاشون داشتم ، صحبت میکردم ، گفتند که تجربه فروش صدمیلیونی رو برخی از توسعه دهنده ها که باهاشون کار کردند رو داشتند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی سایتشون احتمالا چیزی در مورد گوگل پلی پیدا نکنید.
من توی سایت زیر پیداشون کردم
http://p30droid.com/User-tellfa

امیدوارم لینک یه فروم دیگه رو گذاشتن ، بر خلاف قوانین سایت برنامه نویس نباشه.

Americanboy
یک شنبه 14 تیر 1394, 15:08 عصر
خوب دوست عزیز مهم سایتشون هست که کلا یه چیز دیگه ای محتواش
و سوالی که برای من پیش اومده این هست که چطور ایشون که هیچ مطلبی تو سایتشون در مورد انتشار بازی در گوگل پلی نیست،حالا میان و تو یه فروم میگن که تجربه فروش چند صد میلیونی داشتند...
به نظر شما مبهم نیست موضوع؟

abbasi.naft
یک شنبه 14 تیر 1394, 19:24 عصر
خوب دوست عزیز مهم سایتشون هست که کلا یه چیز دیگه ای محتواش
و سوالی که برای من پیش اومده این هست که چطور ایشون که هیچ مطلبی تو سایتشون در مورد انتشار بازی در گوگل پلی نیست،حالا میان و تو یه فروم میگن که تجربه فروش چند صد میلیونی داشتند...
به نظر شما مبهم نیست موضوع؟
سلام
کاملا حق با شماست.
من دیدم که دوستان از 2 سال پیش هرچی سعی میکنند به در بسته میخورند و یا اینکه ماها رو قابل نمیدونند که از موفق هاشون بگن ، گفتم شاید این روزنه ای باشه برای موفقیت.
که ظاهرا این هم اون چیزی که دنبالش بودیم ، شاید نباشه...

abbasi.naft
یک شنبه 14 تیر 1394, 21:53 عصر
سلام
به این سایت یه سر بزنید.

http://www.iranicard.com/

میشه بدون واسطه و بصورت مستقیم با گوگل از طریق خدمات این سایت تبادل مالی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حامد جان لطفا شما و دیگر اساتید هم فقط خواننده نباشید و نظرات و تجربیاتتون رو برای استفاده دیگران مکتوب نمایید.

با تشکر فروان از Americanboy (http://barnamenevis.org/member.php?344656-Americanboy) عزیز که بصورت فعالی در به سرانجام رسوندن این تاپیک قبول زحمت میکنند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEBIT card هم دارند

---------------------------------------------------------------------------

با بخش آنلاین سایتشون که صحبت کردم ، گفتند که حساب داخل ازبکستان یا تاجیکستان افتتاح میشه.

ضمنا این رو هم یادآور شدند که کاربراشون به راحتی با همین حساب با اپل تراکنش مالی موفق داشتند.

Americanboy
دوشنبه 15 تیر 1394, 14:17 عصر
خواهش می کنم دوست عزیز وظیفه بنده بوده تا بتونم هرآنچه که تجربه کردم رو در اختیار سایر عزیزان قرار بدم تا به امید خدا راهی مطمئن پیدا کنیم.
اما در مورد اون سایت http://tellfa.com/ که تو انجمنی که ارسال کرده بودید باهاشون صحبت داشتم و متوجه شدم صد در صد کارشون مشکل داره،به بنده خدا میگم لینک اون برنامه هایی که میگین فروش چند صد میلیونی داشته رو بدید ،میگه به خاطر قوانین کپی رایت همچین کاری نمیکنیم...!!!! بهش میگم کل دنیا دارن مشاهده میکنن بعد شما میگی...خلاصه هیچی کلا قید این رو بزنید،واما این سایت جدیدی که نوشتید رو دارم بررسی میکنم و میخوام اگر بشه باهاشون تلفنی صحبت کنم ببینم چی میگن،حتما خبرش رو اینجا قرار میدم...فقط مواردی رو که مورد نیاز ما برای ساخت حساب توسعه دهنده گوگل هست در زیر آوردم تا یکی یکی بررسی دقیق بشه:

1- مستر کارت فیزیکی که آدرس دقیق و ... داشته باشه.
2- کارت شناسائی معتبر از همون کشوری که مستر کارت برامون صادر شده( این رو گوگل خیلی روش پافشاری میکنه و تنها مستر کارت کافی نیست و برای تایید حساب شما حتما ازتون یک مدرک شناسائی معتبر میخواد)
3- ایمیلی که با شماره ای غیر از ایران تایید شده باشه

به امید پیشرفت روز افزون توسعه دهنده های کشورمون...

Americanboy
دوشنبه 15 تیر 1394, 14:39 عصر
دوستان عزیز تازه مکالمه من با شرکت تمام شد
تمام موارد اکی شد و فقط مونده مورد آخر:

---- کارت شناسائی معتبر غیر ایرانی که با مشخصات مستر کار همخوانی داشته باشه،شرکت گفت به هیچ عنوان همچین کاری انجام نمیدیم...موندم به خدا...مورد آخری واقعا سخته حل کردنش...باقی عزیزان هم که سری به ما نمیزنن...!

abbasi.naft
دوشنبه 15 تیر 1394, 17:37 عصر
سلام
ممنون بزرگوار از پیگیری هاتون.

اگه اشتباه نکنم ، خود جناب حامد چند صفحه پیشتر به این موارد اشاره کرده بودند ، ولی لزوم این مورد رو کمرنگ دونسته بودند (البته این چیزیه که الان ذهنم یاری میکنه و امیدوارم اشتباه نباشه ) (شایدم دارم اشتباه میکنم)

اما به هر تقدیر ، برای این قسمت راه حل منطقی ای میشه پیدا کرد ؟؟
/ایا واقعا گوگل میاد مشخصات و آدرسی رو که میفرستیم رو چک میکنه ؟؟ تلفن هم ازمون میگیره ؟؟

دوستان با تجربه تر لطفا در تکمیل و تجمیع بحث شرکت کنید...لطفا...

abbasi.naft
سه شنبه 16 تیر 1394, 02:03 صبح
با توجه به اینکه کارتای debit از تاجیکستان یا ازبکستان صادر میشه.
هر چی تو نِت و چت رومها دنبال این مردمان گشتم ، تا باهاشون حرفی بزنم و احیانا با یکیشون به توافق برسم ، متاسفانه چیزی پیدا نکردم.

این از من...
عقلم دیگه به جایی قد نمیده .

hamedjj
سه شنبه 16 تیر 1394, 10:28 صبح
خیلی خوشحالم که بالاخره یه تکونی به خودتان دادید و دارید خودتان پیگیری میکنید و خیلی متاسفم که تا اینجای کار که پست های شما را مطالعه کردم فهمیدم تا این تاپیک را کاملا مطالعه نکردید با مطالعه شما سطحی بوده و فقط منتظر هستید که بنده یه روز برای شما در این تاپیک پست بزنم بفرمایید حساب Developer ویرفای شده.

وبسایت ایرانی کارت خیلی معروف میباشد اما قبل از اینکه 1.5 میلیون بابت کارت های آنها هزینه کنید باید قسمت Support location for developer & merchant Registrations (https://support.google.com/googleplay/android-developer/table/3539140?hl=en) را مطالعه کنید. (قبلا به این مورد اشاره شده بود)
این قسمت به شما نشان میدهد که گوگل با چه کشورهایی برای پرداخت درآمد برنامه نویسان تراکنش مالی دارد که تاجیکستان و ازبکستان در این کشورها نیستند و افرادی که در این کشورها ساکن هستند فقط میتوانند برنامه های رایگان منتشر کنند. پس دبیت کارت هایی که از این کشورها صادر می شود بدرد ما نمیخورند.

بنده یه راهنمایی برای ساخت حساب developer ویرفای شده میکنم بقیه کارها با شما.
وبسایت aziishop حساب های ویرفای شده گوگل والت را برای فروش دارد . همانند paypal شما سفارش میدهید و حساب ویرفای شده گوگل والت دریافت میکنید.
همچنین مدارک خام از چند کشور هم جدا برای فروش دارد. (البته این ربطی به حساب گوگل والت ندارد و صرفا جهت اطلاع بود)
http://www.aziishop.com/
http://shop.aziishop.ir/
در حال حاضر حساب گوگل والت موجودی ندارند و اگر شما کمی اصرار کنید به زودی این حساب را برای شما فراهم میکنند.

شما برای داشتن حساب google developer رسمی که بتوانید برنامه های پولی منتشر کنید باید google wallet خودتان را ویرفای کنید که با این گزینه تقریبا تمام کار انجام شده است.

خوب حالا شما فرض کنید که حساب را باز کردید و برنامه منتشر شده و درآمد مثلا 20 هزار دلاری دریافت کرده اید و حالا میخواهیددرآمد خودتان را دریافت کنید.
در این زمان شما میتوانید مسترکارت یا ویزاکارت برای خودتان تهیه کنید و همانند عکس زیر به حساب گوگل والت خودتان متصل کنید و درآمد خودتان را از طریق این کارت دریافت کنید:
http://mashable.com/wp-content/uploads/2014/07/addingmoney.jpg

(وبسایت هایی هستند که از کشورهای دیگر همانند انگلستان و امارات ویزا و مسترکارت Debit و Prepaid صادر میکنند)

roboman78
سه شنبه 16 تیر 1394, 12:39 عصر
الان بازم باید واسه دریافت کردیت کارد
کارت شناسائی معتبر غیر ایرانی که با مشخصات مستر کار همخوانی داشته باشه داشته باشیم یا نه

Americanboy
سه شنبه 16 تیر 1394, 14:25 عصر
با سلام
ممنونم از همه عزیزان و مخصوصا آقا حامد که دوباره نوشته های قشنگشون رو مشاهده کردیم و استفاده کردیم از راهنمایی های کاملشون
آقا حامد اون قضیه کشورهایی رو که گوگل باهاشون قرارداد مالی داره رو میدونم اما بحث من سر موارد زیر هست:
1- کلا ما دو درآمد از گوگل داریم یکی بازی پولی و یکی بازی رایگان همراه با تبلیغات Admob خود گوگل.
حالا بحث من این هست که چطور حسابی بسازیم که بتونیم بازی های رایگان همراه با تبلیغاتی غیر از Admob ارائه بدیم،من خودم با شرکت mmedia کار میکنم و تبلیغاتش خوب هست و چون انیجنی که باهاش بازی میسازم کانستراکت هست،کد این شرکت راحت تر میشه او بازی قرار بدم.
پس ما چطور میتونیم حسابی بسازیم که بازی رایگان ارائه بدیم بدون درآمد از خود گوگل(در دوحالت) و کد تبلیغاتی شرکت های دیگه رو تو بازیمون قرار بدیم؟
آیا میشه با یه مسترکارت فیزیکی معتبر اینکار رو کرد؟ آیا در این شرایط بازهم گوگل از ما کارت شناسایی معتبر از کشوری که مسترکارت صادر شده میخواد؟
لطفا در این مورد راهنماییم بیشتر کنید آقا حامد عزیز...

hamedjj
سه شنبه 16 تیر 1394, 16:15 عصر
با سلام
ممنونم از همه عزیزان و مخصوصا آقا حامد که دوباره نوشته های قشنگشون رو مشاهده کردیم و استفاده کردیم از راهنمایی های کاملشون
آقا حامد اون قضیه کشورهایی رو که گوگل باهاشون قرارداد مالی داره رو میدونم اما بحث من سر موارد زیر هست:
1- کلا ما دو درآمد از گوگل داریم یکی بازی پولی و یکی بازی رایگان همراه با تبلیغات Admob خود گوگل.
حالا بحث من این هست که چطور حسابی بسازیم که بتونیم بازی های رایگان همراه با تبلیغاتی غیر از Admob ارائه بدیم،من خودم با شرکت mmedia کار میکنم و تبلیغاتش خوب هست و چون انیجنی که باهاش بازی میسازم کانستراکت هست،کد این شرکت راحت تر میشه او بازی قرار بدم.
پس ما چطور میتونیم حسابی بسازیم که بازی رایگان ارائه بدیم بدون درآمد از خود گوگل(در دوحالت) و کد تبلیغاتی شرکت های دیگه رو تو بازیمون قرار بدیم؟
آیا میشه با یه مسترکارت فیزیکی معتبر اینکار رو کرد؟ آیا در این شرایط بازهم گوگل از ما کارت شناسایی معتبر از کشوری که مسترکارت صادر شده میخواد؟
لطفا در این مورد راهنماییم بیشتر کنید آقا حامد عزیز...

بنده برای ساخت حساب developer خودم برای انتشار برنامه های رایگان یک حساب Gmail باز کردم . (چند بار بزنید یه دفعه میبینید که بدون دریافت شماره تلفن و ویرفای آن حساب باز می شود)
بعد از طریق یکی از دوستان دانشجو هزینه 25 دلار را پرداخت کردم و حساب افتتاح شد .(برای انتشار برنامه های رایگان نیازی به ویرفای حساب و ارسال مدارک نیست)
گوگل با تبلیغات سایت های دیگر هیچ مشکلی ندارد و شما میتوانید به راحتی برنامه خودتان را با تبلیغاتی غیر از Admob منتشر کنید

شما میتوانید اول حساب gmail را باز کنید بعد در این سایت که دانشجویان خارجی هستند پیام ارسال کنید و یک نفر بخواهید که این پرداخت را انجام دهد:
http://www.applyabroad.org/forum/
(http://www.applyabroad.org/forum/)

Americanboy
سه شنبه 16 تیر 1394, 18:52 عصر
این عالیهههههههههههههههههه آقا حامد واقعا ممنونم ازتون من همین رو میخواستم،فقط سوال اینجاست که چند بار تکرار کنیم و بعد بدون شماره تلفن قبول میکنه منظورتون تو گوگل پلی بود یا جی میل؟ سوال بعدی اینکه نمیشه این هزینه رو با مسترکارت یکبار مصرف پرداخت کنم؟ و در آخر اینکه از کدوم لینک باید حساب توسعه دهنده گوگل پلی رو بسازم؟

خیلی آقایی کردی آقا حامد واقعا ممنونم ازتون...

orache
سه شنبه 16 تیر 1394, 19:31 عصر
برنامه های رایگان میشه گذاشت مثل بازی های رایگان ولی باید شماره تلفن داد ! اون هم مهم نیست میشه از یه خارجی بخایم که اکانت گوگل بسازه ولی چند تا مساله هست که نشون میده این کار بدرد نمیخوره
.
تبلیغات های cpc و امثال اینا چند سنت بیشتر نمیدن یعنی برای اینکه شما نزدیکای 1 میلیون تومن پول در بیارین باید چند چند هزار کاربر داشته باشین یعنی بالای 10 هزار کاربر که حالا بگیم 5 هزار توشون 5 تا کلیک کنن بذور به 200 دلار میرسه
بازی هایی که تبلیغات دارن بازی هایی مثل flappy bird و اینجور بازی ها هستن که 50 میلیون دانلود دارن نه بازی یا اپلیکیشن های ما که بذور به 100 تا برسه
پس :
برای درامد
1- باید بازیمونو (در مورد اپ اطلاعات زیادی ندارم ) بدیم به یه کمپانی معروف مثل chillingo یا miniclip یا rovio و... که اونا برامون انتشار بدن . بی برو برگرد بازیمون 2 میلیون دانلود میشه چون این شرکت ها بالای چند ده میلیون کاربر فعال دارن . پس اینکه بازیو خودتون انتشار بدین به هیچ جایی نمیرسین
2- پرداخت درون برنامه ای مهم ترین چیره اصلا 97 درصد بازی ها رایگانه و از طریق تبلیغات یا پرداخت درون برنامه ای بازی درامد کسب میکنن
پس کلا تا این تحریم هست شما خیالتونو خیلی خوش نکنین
امشب یا فردا صبح مشخص میشه تحریم ها چی میشن البته من چشم اب نمیخوره برای ما برنامه نویس های بدبخت سودی داشته باشه :ناراحت: تحریم ها هم حذف هیچ وقت حذف نمیشن :لبخند:

hamedjj
چهارشنبه 17 تیر 1394, 13:30 عصر
http://img.talkandroid.com/uploads/2014/09/Google-Play-Developer-Console.jpg

توجه : ساخت اکانت رسمی Google Play Developer در حال بررسی است

تا 95 درصد به موفقیت رسیدیم و فقط تست های نهایی که کمی زمان بر است باقی مانده است (حدودا 1 ماه)
از شما دوستان خواهشمندم برای ساخت اکانت هیچ اقدامی نکنند تا به نتیجه برسیم و به امید خدا همگی یک اکانت google developer ویرفای شده داشته باشیم و بتوانیم وارد بازار رقابت جهانی شویم

نتیجه در همین تاپیک اعلام خواهد شد
به امید پیشرفت و موفقیت ایران و برنامه نویسان ایرانی

abbasi.naft
چهارشنبه 17 تیر 1394, 15:12 عصر
سلام استاد حامد
با تشکر از شما که دوباره تنور این تاپیک رو داغ کردید.

برای تراکنش مالی چه فکری کردید ؟؟ آیا در حال حاضر حساب بین المللی ای هم در نظر دارید ؟؟ (یا اینکه روش کار بکنید)

به امید پیشرفت و موفقیت هر چه بیشترتر ایران و برنامه نویسان ایرانی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه مشکلی نداره ، لطف میکنید بگید که چطوری و از چه مسیری تا اینجای کار رسیدید ؟؟
با تشکر فراوان

hamedjj
چهارشنبه 17 تیر 1394, 18:19 عصر
سلام استاد حامد
با تشکر از شما که دوباره تنور این تاپیک رو داغ کردید.

برای تراکنش مالی چه فکری کردید ؟؟ آیا در حال حاضر حساب بین المللی ای هم در نظر دارید ؟؟ (یا اینکه روش کار بکنید)

به امید پیشرفت و موفقیت هر چه بیشترتر ایران و برنامه نویسان ایرانی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه مشکلی نداره ، لطف میکنید بگید که چطوری و از چه مسیری تا اینجای کار رسیدید ؟؟
با تشکر فراوان

گوگل درآمد برنامه نویسان را از طریق حساب بانکی یا از طریق Credit Card پرداخت میکند.
ما در حال حاضر حساب ویرفای شده برای توسعه دهندگان تهیه میکنیم که بتوانند برنامه های پولی یا با پرداخت درون برنامه ای در گوگل منتشر کنند . هر زمان که درآمد خوبی دست یافتند میتوانند برای خودشان یک Visa یا Master کارت تهیه کنند و در google Wallet خودشان ثبت کنند و درآمدهای خودشان را دریافت کنند.

abbasi.naft
پنج شنبه 18 تیر 1394, 03:46 صبح
حساب ویرفای شده برای توسعه دهندگان تهیه میکنیم
سلام استاد حامد
همین یک جمله رو جسارتا میشه بازش بکنید . در موردش بیشتر توضیح بدید.
منظورتون همون چند کشوری هست که مورد تایید گوگل هست ؟؟ حساب از اون کشورهاست ؟؟

صاحب کارت (مشخصات روی کارت) مگه نباید از کشوری باشه که مورد تایید گوگله ؟؟ (شخصیت حقیقی یِ حقیقی)

با سپاس و تشکر فراوان از استاد حامد بزرگوار

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خاطرم هست یه جایی خونده بودم که یه بنده خدایی تمام این راهها رو رفته بودم و موفق شده بود و برنامش رو هم گذاشته بود و موفق به فروش قابل قبولی هم شده بود ولی
ولی
نتونسته بود راهی برای گرفتن پولش از گوگل پیدا بکنه.

مطلبش یادم نیست مال کدوم سایت بوده ، وگرنه لینکش رو هم میگذاشتم

Americanboy
پنج شنبه 18 تیر 1394, 13:38 عصر
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز و مخصوصا آقا حامد عزیز
آقا حامد ما شرایط رو اینطور درنظر میگیریم که:
آقای ایکس از ایران یه بازی ساخته و این بازی بالای یک میلیون دانلود میشه در گوگل پلی...
1- این آقا بازیش رو رایگان ساخته با تبلیغات Admob گوگل
سوال: درآمد خوبی از راه همین کلیک ها به دست آورده،حالا میخواد برداشت کنه از Admob ،آیا به هر حسابی که بگیم واریز میکنن یا نه حتما باید مشخصات توسعه دهنده رو داشته باشه؟

2- این آقا بازیش رو با روشی که شما گفتید یعنی ساخت اکانت با و ی پ ی ... و پرداخت اون 25 دلار...
سوال: آیا گوگل موقع برداشت پول از Admob بازهم وریفای میخواد؟

خیلی سوال تو ذهن همه بچه ها هست،اما بازهم فکر کنم ساده ترین راه درآمد همین تبلیغات خود گوگل باشه فعلا...
آقا حامد من حساب گوگل پلی برای خودم از آی پی آلمان ساختم،موندم اون 25 دلار رو چیکار کنم؟شما میتونید پرداختش کنید،من هر هزینه اضافه داشته باشه خدمتتون تقدیم میکنم...؟؟

abbasi.naft
پنج شنبه 18 تیر 1394, 16:42 عصر
احیانا کسی اینجا از این 2 مورد زیر اطلاعاتی داره ؟؟ یا لینک برنامه ای که قبلا در مارکتینگها دیده باشه .

تبلیغات admob در UE4 , پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی در UE4

باتشکر

md.zamani
پنج شنبه 18 تیر 1394, 19:22 عصر
سلام به همه دوستان.
تشکر بابت مطالب مفید و آموزنده.

قراره برنامه رایگانی رو بزارم گوگل پلی کسی هست که اون مبلغ 25 دلار رو برام واریز کنه.
خبر بده که هماهنگ کنیم با هم.

abbasi.naft
پنج شنبه 18 تیر 1394, 20:01 عصر
سلام به همه دوستان.
تشکر بابت مطالب مفید و آموزنده.

قراره برنامه رایگانی رو بزارم گوگل پلی کسی هست که اون مبلغ 25 دلار رو برام واریز کنه.

133090
http://shop.aziishop.ir/%DA%AF%DB%8C%D9%81%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%2050-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%DA%AF%D9%88%DA%A F%D9%84%20%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86

گیفت کارت 50 دلاری گوگل پلی همراه با اسکن
مناسب جهت استفاده در گوگل پلی - توضیحات : - جهت دانلود موسیقی، فیلم، کتاب‌های دیجیتالی و نرم افزار های کاربردی از Google Play Store مورد استفاده قرا می گیرد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام
لطفا قبلش یه تحقیق بکنید .
فعلا گزینه خودم برای اون 25 دلار همینه .

hamedjj
پنج شنبه 18 تیر 1394, 22:01 عصر
ساخت حساب توسعه دهنده گوگل پلی به این شکل است :
اول یک اکانت گوگل باز میکنید . سپس وارد صفحه توسعه دهندگان میشوید و هزینه ثبت نام را پرداخت میکنید و حساب فعال میشود و شما میتوانید برنامه های رایگان منتشر کنید
برای اینکه بتوانید برنامه های پولی یا با پرداخت درون برنامه ای منتشر کنید یا به طور کلی از سیستم تراکنش مالی گوگل استفاده کنید باید حساب خود را Verify کنید.
برای verify کردن حساب در پنل توسعه دهندگان خود وارد قسمت Settings شده در در پایین Merchant Account میروید و بر روی Set up a merchant account now کلیک می کنید
To start earning money with paid apps or in-app products, set up a Google Wallet merchant account

بعد از ورود اطلاعات کارت خود را وارد می کنید و گوگل برای صحت اطلاعات یک تراکنش کوچک در حساب شما انجام میدهد و سپس یک ایمیل که حاوی اطلاعاتی مبنی بر ارسال کارت شناسایی و قبض و صورت حساب بانکی است برای شما ارسال میکنی و پس از ارسال اطلاعات حساب شما Verify یا تایید می شود و شما میتوانید از سیستم مالی Google Wallet برای دریافت درآمدهای خود استفاده کنید.
در پروسه تایید اطلاعات بعضی مواقع با شما تماس تلفنی میگیرند و بعضی مواقع ایمیل ارسال می کنند.

نکته ها :
- اگر حساب رایگان دارید و میخواهید برنامه ای رایگان در آن با تبلیغات منتشر کنید از Admob استفاده نکنید . (میتوانید از سایت هایی مانند http://www.appodeal.com که با وبمانی تراکنش مالی دارند استفاده کنید)
- پرای پرداخت حق عضویت حساب توسعه دهنده گوگل پلی شما میتوانی از Gift Card یا کارت های Prepaid که به حساب بانکی متصل نیستند استفاده کنید.
- بعد از پرداخت هزینه ثبت نام تمام اطلاعات کارت پرداخت کننده در سیستم گوگل والت شما ثبت می شود. شاید به همین دلیل است که اکثر صرافی های از پرداخت این هزینه خودداری می کنند.
- برای ثبت کارت خود در گوگل والت ، کارت شما نباید قبلا در حساب دیگری استفاده شده باشد.
- گوگل فقط یک بار حساب شما را تایید میکند و تایید دوباره ای وجود ندارد .

orache
پنج شنبه 18 تیر 1394, 22:18 عصر
داداش اینا که خوبکارب نداره درست کردنش . اصل کریدت کارته که ما ایرانیا نمیتونیم. داشته باشیم برای داشتن کریدت کارت باید تعیین هویت شیم . ویزا ها و مستر های ایرانیو فقط میسه خرج کرد
تا اونجایی که میدونم گوگل والت فقط 37 تا کشورو پشتیبانی میکنه که لیستش تو سایتشون هست
شما الان تونستین از ایران گوگل والت بگیرینو پولی دریافت کنین ؟

hamedjj
جمعه 19 تیر 1394, 00:38 صبح
داداش اینا که خوبکارب نداره درست کردنش . اصل کریدت کارته که ما ایرانیا نمیتونیم. داشته باشیم برای داشتن کریدت کارت باید تعیین هویت شیم . ویزا ها و مستر های ایرانیو فقط میسه خرج کرد
تا اونجایی که میدونم گوگل والت فقط 37 تا کشورو پشتیبانی میکنه که لیستش تو سایتشون هست
شما الان تونستین از ایران گوگل والت بگیرینو پولی دریافت کنین ؟

بنده فقط یه روند ساخت اکانت توسعه دهنده گوگل و یه سری نکته بکه متاسفانه دوستان از آن اطلاع نداشتم را نوشتم .
برای داشتم ویزا یا مسترکارت که مورد تایید گوگل باشد شما باید کارت Debit تهیه کنید تا به راحتی درآمد خود را دریافت کنید . آن کارتی که شما فرمودید Prepaid است . با یک جستجو ساده می توان پیدا کردکه یکی از وذبسایت های معروف ایرانی کارت (http://www.iranicard.com/index.php/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%AA) است .
کارتی هم که دریافت میکنید باید گوگل با آنها تراکنش مالی داشته باشد . این بدین معنی نیست که گوگل فقط همین چند کشور را ساپورت میکند . خیر گوگل در حال تلاش است که تمام کشورهای دنیا را ساپورت کند ، همین چند روز پیش هم به توسعه دهندگان پیام داده بود که 3 تا کشور به این لیست اضافه شد و برنامه نویسان این کشورها میتوانند برنامه های خود را برای فروش قرار بدهند. تا به امروز اکثر کشورها را در لیست خودش قرار داده است
https://support.google.com/googleplay/android-developer/table/3539140?hl=en

برای شما که درست کردن حساب کاری نداره ، دو تا از دوستان در بالا درخواست کردند که یک عزیزی حساب گوگل پلی برای انتشار برنامه های رایگان برای آنها درست کند . خواهشا به این دوستان کمک کنید که مشکلشون حل بشه
سپاس

abbasi.naft
جمعه 19 تیر 1394, 02:03 صبح

آقا ، قیمتها اینجا مناسب تره .
http://gift724.ir/

قسمت نظرات کاربراش رو هم خوندم ، اکثرا راضی بودند ، فقط یه عده ای طبق آموزشهای این سایت پیش نرفته بودند و آی پی شون عوض نشده بود و بعد از شارژ کردن جیمیلشون ، لو رفته بودند و جیمیلشون به فنا رفته بود.

توی راهنمایی سایت هم zip code داده و هم خیلی مضحک گفته با کمک google map برید توی یکی از شهرهای امریکا و اینقدر zoom کنید تا اسم خیابونها و آدرسها بیاد و از اونجا نمیدونم ، آدرس مغازه ای ، گلخونه ای ، قصابی ای چیزی رو پیدا کنید و داخل street قرار بدید.

ظاهرا تا اینجای کار عملی هست ، ساخت اکانت برای developer ی که بخواد فقط برنامه رایگان بگذاره و یا البته برنامه با تبلیغاتی به غیر از admob .

داداش اینا که خوبکارب نداره درست کردنش .
orache جان ، همه که مثل شما و دیگر بزرگان ، استاد که نیستند .
اومدیم توی این تاپیک و فروم تا از امثال شما و استاد حامد عزیز چیز میز یاد بگیریم .

راستی orache جان هر موقع اسم شما رو چه اینجا و چه توی udk میبینم ، یاد کنکور میفتم .
انشاالله که عوض کمکهاتون رو توی نتیجه کنکورتون ببینید و تک رقمی بشید ، انشاالله.

خواهشا به این دوستان کمک کنید که مشکلشون حل بشه

استاد حامد عزیز ، ارادت من یکی که نسبت به شما بزرگوار ، 2 برابر شد ، که بخاطر امثال من ، از یک نفر دیگه خواهش میکنید .
خیلی ارادتمندیم

orache
جمعه 19 تیر 1394, 02:27 صبح
داداش کاری نداره دلیل نمیسه بیام انجام بدم که کسایی که میخان به طور رایگان برنامه بذارن یه ویزا یا پیپال 25 دلاری تهیه کنن یه جیمیل بسازن کافیه جیمیل هم میتونین بذین تو انجمن های خارجی درخواست بدین اگر هم میخاین طول نکشه کارتون سری به انجمن پرشین تولز بزنین اونجا از یه نفر که پیپال یا ویرا یا مستر داره ازش بخاین که پرداخت رو براتون انجام بده بعد با خیال راحت میتونین رایگان بذارین پولی تا اونجاکه میدونم اصلا امکانش نیست چند سال پیش خیلی گشتم تا اینکه تیم بازی سازیمون منحل شد و دوستام کلا بازی سازیو گذاشتن کنار .امروز فردا مشخص میشه که تحریم های بانکی حذف میشن یا نه اگر حذف بشن که شغل من از الان مشخص میشه :) ولی اگر نشد همین بدبختی میشیم که هستیم .در اینده یه مقاله ی کااامل درباره ی نوع تبلیغات ها و درامدشون و کلا سیاستشون میذارم تا دوستانکاملا بدونن از چه طریقی میشه بهتر درامد زایی کرد .ولی دوستان باور کنین اینکه خودتون بخاین اکانت بسازین و چیزی بذاذین توش به هیچ جایی نمیرسین...... بهتون پیشنهاد میکنم مقالات بیزینس اندروید رو بخونین . سرتاسراین مقالات گفته شده کار رو به کار دان بسپاذین الان شرکت گیم لافت حتی چرت ترین بازی بذاره تو یه هفته کمه کم 300 هزار دانلود میشه ولی شما بهتذین بازیو بذارین عمرا اگر به 100 تا برسه . تبلیغات . سهرت. اسپانسر ها. نمونه کار های شرکت های ناشر برای همینه . برای پیشرفت شما برین ببینین بازیاییکه معروف شدنو خودشون نشر کردن یا شرکت ها ... شرکت greas بازیه فلپی بردو پخش کرد که 50 میلیون دانلود شد وگرنه عمرررا ..کنکور هم گند زدم موفق باشین

orache
جمعه 19 تیر 1394, 02:38 صبح
سایت ایران کارت سایت payment24 سایت سامه و تمامی سایت هایی که ویزا یامستر مجازی . فیزیکی کلاسیک . گلدن کلاسیک . سیلور کلاسیک و از اینجور چیزا میدن فقط برای خرج کردنه . برای اینه که شما مثلا دارین میرین خارج با خودتون فقط 1 کارت ببذین یا مثلا خرید اینترنتی کنین
وقتی مینویسه قابل شارژ یعنی اینکه فقط خکدشون یا صرافی ها میتونن شارژ کنن نه اینکه مردم بتونن بخرن و پول به حسابتون ریخته شه مثل شماره ی شبا ی بانک ملی و بقیه ی بانکها
ویزا کارت خذیدنی نیست به این ترتیب . مثل کارت باید رفت از بانک گرفت مثلا شما الان برین امریکا بهتون نمیدن . تا اونجایی گه میدونم به پناهنده ها هم نمیدن .. فقط به سیتیزن ها . حالا چه برسه به یه کشور تحریم مثل ما
.
راستی اگر فردی تو خارج داشته باشین میتونین برای برداشت پول . پول رو به عنوان چک تحویل بگیذین یعنی به جای اینکه پولو بریزن توحساب به عنوان چک میبرن دم در خونه
.
همه ی فامیلاتون که تو خارجن حتما مستر کارت دارن علت اینکه شاید خوششون نیاد برای شما کاری انجام بدن خطره!!!!
روی مستر کارت شماره حسابو نوشته . مستر کارت رمز نداره و فقط با دونستن کد میشه ازش پول برداشت علت پدید اومدن پیپال هم اول همین بود چون کد داره وصلشون میکردین به مستر و به جای مستر بدون امنیت از پیپال با امنیت استفاده میکردین یعنی در کل پیپال شده بود یه واسط برای پرداخت امن کاربران .... امیدوارم تفاوت کارت هارو متوجه شده باشین

abbasi.naft
جمعه 19 تیر 1394, 20:14 عصر
عرض سلام و احترام به خدمت همه عزیزانی که برای به سرانجام رسیدن این تاپیک تلاش میکنند

اول از همه برداشت خودم رو تا اینجای کار بگم
1) دانش برنامه نویسی که خوشبختانه همه داریم. (+)
2) وجود راههای ایجاد حساب توسعه دهنده برای انتشار برنامه های رایگان (+)
3) عدم امکان انتشار برنامه پولی و یا پرداخت میان برنامه ای (-)
4) عدم استفاده از تبلیغات admob در برنامه (-)
5)امکان انتشار برنامه رایگان با تبلیغات به غیر از admob . (+) البته به شرط آنکه حساب مالی مورد تایید دو طرف باشد یعنی توسعه دهنده و شرکت تبلیغاتی.

پس مشکل الان سر ورود پول به داخل کشوره.
پس از این به بعد روی این بعد قضیه ، عزیزانی که تجربه دارند ، لطفا بیشتر مانور دهند.

================================================== ====
چند پُست بالاتر استاد حامد به حساب وبمانی اشاره کردند .

توضیحات : http://www.persianxchange.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA
سایت اصلی : http://www.wmfa.ir/

133123

ظاهرا تهیه وبمانی سادست . اما کاراییش چیه و چطوری ، من نیدونم.

abbasi.naft
جمعه 19 تیر 1394, 20:46 عصر
الان داشتم از طریق بخش ارتباط آنلاین سایتی که استاد حامد معرفی کرده بودند
http://www.appodeal.com/
صحبت میکردم و ازشون در مورد پشتیبانی توسعه دهندگانی از ایران جهت پشتیبانی این سایت از وبمانی در پرداخت به کشورمون سوال میکردم
که اون بنده خدایی که داشت جواب میداد ، زیاد مطمئن جواب نداد و شک داشت که میشه یا نمیشه.

melkom@appodeal.com
I think yes, we can. I will update information

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این وبسایت مال سانفراسیسکو هست .
فکر نکنم از اینجا هم بخاری بلند بشه .

کسی قبلا تجربه ای از این وبسایت داره ؟؟

abbasi.naft
جمعه 19 تیر 1394, 23:15 عصر
این بنده خدا که Flappy bird رو نوشته ، این سایتشه ظاهرا http://www.dotgears.com/

آخرین بازیشم اسمش هست Swing Copters
133126

داخل گوگل پلی هم اگه اشتباه نکنم ، حداقل 5 میلیون دانلود داشته ، حداقل.

کنجکاو شدم ، ببینم که از چه تبلیغاتی استفاده میکنه ، که برنامه مضحکش رو نصب کردم ، ولی برای من هیچ تبلیغاتی نشون داده نشد.

لطفا دوستان دیگه هم تست کنند و نتیجه رو اینجا بیان کنند
باتشکر

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقایون ، داداشام
لطفا توی بحث شرکت کنید...

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 01:51 صبح
اینم یه گیفت کارت دیگه + توضیحاتش .
ولی این یکی دیگه معتبر معتبره .

http://www.digikala.com/Product/DKP-62353/Google-Play-25-Dollars-Gift-Card/%DA%AF%DB%8C%D9%81%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-25-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%BE%D9%84%DB%8C

133129133130

فقط توضیحاتش رو کامل بخونید و بدرستی بهش عمل کنید.

پس تا اینجای کار که ثبتنام + 25 دلار + گذاشتن برنامه رایگان حله .

فقط باید یه سایت خوب برای تبلیغات پیدا کنیم
یا
اگه خیلی کارمون درسته ، برنامه پولی قرار بدیم.

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 02:01 صبح
فقط یه سوال کوچیک ، که بعدش بریم سحریمون رو بخوریم.

دوستان از V.P.N برای ثبت نام داخل گوگل پلی استفاده میکنند و یا V.P.S ??
جایی خوندم که N قابل تشخیصه توسط گوگل ، ولی S نه .
نظر دوستان ...

roboman78
شنبه 20 تیر 1394, 02:18 صبح
ببخشید اگه ما الان گیفت کارت بخریم حساب والتمونو شارژ کنیم
بعد دولپر اکانت باز کنیم ویه یه مسترکارد تهیه کنیم که تبدیل بشه پول و واریز شه به مستر کارت چه مشکلی داره آیا اینطوری میشه؟

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 03:25 صبح
ویه یه مسترکارد تهیه کنیم که تبدیل بشه پول و واریز شه به مستر کارت چه مشکلی داره آیا اینطوری میشه؟

این مستر کارته از خودتونه ؟ یا از اقوام مقیم خارجتون ؟
الان گیر کار ماها سر همین مستر کارت مورد تایید گوگل هست .

اگه مربوط به یه شخصیت حقیقی در خارج از کشور هست که شانس در خونتون رو زده و به قول بعضی ها ، برید حالشو ببرید و استفاده کنید .

گوگل با بعضی از کشورهای خاص که دوستان در بالا لیستش رو گذاشتند ، فقط تراکنش مالی انجام میده.

جزیره سافت
شنبه 20 تیر 1394, 12:10 عصر
سلام
یه سوال در مورد اکانت رایگان گوگل داشتم
موقع پرداخت 25 دلار کدپستی و ادرس و شماره تلفن را هم از ما میخواد؟
یعنی بدون اینا نمیشه اکانت رایگان گرفت؟

Americanboy
شنبه 20 تیر 1394, 14:51 عصر
سلام عرض میکنم خدمت همه عزیزان و بالاخص آقا حامد عزیز و تشکر میکنم از همه دوستانی که همراه این تاپیک هستند...
پس ما میتونیم با یه گیفت کارت 50 دلاری حسابمون رو فعال کنیم و بازی های رایگان منتشر کنیم؟
حالا یه فکری دارم نمیدونم عملی میشه یا نه،ما یه فامیل تو هلند داریم دیروز باهاش تماس گرفتم و گفتم شرایط رو ،اون میگه بازیم رو اول بزارم اگه از تبلیغات بالای 5 هزار دلار درآمد داشت،بعد اطلاعات حسابش رو به من میده تا بدم به گوگل،حالا دوتا سوال:

1- آیا من با همین حسابی که رایگان ساختم و بدون وریفای میتونم در سایت Admob ثبت نام کنم و کد یونیت بنر بگیرم و تو بازیم قرار بدم؟
2- اگه من الان با مستر کارتی که از این سایت میگیرم حسابم رو فعال کنم،بعد میتونم برای وریفای مشخصات فامیلمون تو هلند رو بدم؟

به امید روزی که یا تحریم ها از ایران برن یا ما از ایران...

roboman78
شنبه 20 تیر 1394, 16:32 عصر
اگه بتونیم نرم افزار رایگان بزاریم بدون مستر کارت پس میتونیم توی نرم افزارمون تبلیغات شرکتی رو بزاریم که با پی پال کار میکنه یعنی فکر میکنم
حالا الان با این گیفت کارت میشه حساب رایگان باز کرد یا نه
دوستان هلپ

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 16:54 عصر
سلام
یه سوال در مورد اکانت رایگان گوگل داشتم
موقع پرداخت 25 دلار کدپستی و ادرس و شماره تلفن را هم از ما میخواد؟
یعنی بدون اینا نمیشه اکانت رایگان گرفت؟

سلام
اگه بطور آزمایشی هم که شده برید داخل قسمت developer سایت google play میبینید که جز فیلدهای قرمز و ضروری هست.
البته خاطرم هست توی این چند روزه که دنبال میگشتم ، یه جا خوندم که اگه با آی پی هند (وی پی ان مختص این کار) برید داخل ، از شما این دو مورد رو نمیخواد (راست و دروغش گردن خودشون) من به آی پی هند دسترسی ندارم ، بهمین خاطر امتحان نکردم و نمیدونم ، میشه یا که نه .

اما داخل سایتی که بالا اسمش رو بردم gift724.ir قسمت نظرات سایتش رو خوندم ، خیلی ها موفق به شارژ جیمیلشون با همین گیفت کارتها شده بودند و البته اونجا برای Clash of clans میخواستم استفاده بکنند و موفق هم شده بودند ، عده ی کثیری که به توضیحات سایت مو به مو گوش داده بوده و اجراش کرده بودند.

حتما برید و توضیحاتش رو بخونید .
داخل دیجیکالا من به نسبت همون توضیحات رو داده که لینکش رو بالا نوشتم ، ولی توضیحات اون سایت 724 کاملتر (از دیدگاه من) کاملتر بود.
خودش زیپ کد داده بود و به کمک google map هم گفته بود که چطور آدرس رو در بیاریم.

موفق باشید

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 17:02 عصر
اگه بتونیم نرم افزار رایگان بزاریم بدون مستر کارت پس میتونیم توی نرم افزارمون تبلیغات شرکتی رو بزاریم که با پی پال کار میکنه یعنی فکر میکنم
حالا الان با این گیفت کارت میشه حساب رایگان باز کرد یا نه
دوستان هلپ

سلام
اگه مسترکارت مورد تایید گوگل رو داشتیم که با خود admob کار میکردیم
ولی حالا که نداریم ، به دنبال شرکتی هستیم که تبلیغاتش رو استفاده کنیم و ضمنا اون شرکت تبلیغاتی با کارتی کار بکنه که در دسترس ماها باشه.
اگه به پی پال دسترسی دارید و شرکت تبلیغاتی رو هم سراغ دارید که با پی پال کار میکنه ، پس وقت رو از دست ندید و بسم الله ، شروع بکنید.

گیفت کارتهای نامبرده شده ، مثل همین کارتهای هدیه بی نام و نشون خودمونند .
فقط نکته ای که هست اینه که چون این گیفتها از امریکا (ظاهرا) هست ، بایستی آی پی شما هم مطابق همین کشور باشه که داخل gift724.ir اگه اشتباه نکنم به کمک یه سایت ، آی پی رو میگفت که چه بلایی سرش در بیارید تا شناسایی نشه.

تعداد نفرات زیادی بودند که به راحتی حساب جیمیلشون رو 25 دلار ، کمتر یا بیشتر شارژ کرده بودند و تراکنش مالی با گوگل پلی داشتند.

موفق باشید

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 17:12 عصر
1- آیا من با همین حسابی که رایگان ساختم و بدون وریفای میتونم در سایت Admob ثبت نام کنم و کد یونیت بنر بگیرم و تو بازیم قرار بدم؟

سلام
طبق شنیده های (البته غیرموثق) تا قبل از دریافت پول از گوگل مشکلی نباید باشه.
اما الان شبهه ایجاد شد برای خودم.

پس ما میتونیم با یه گیفت کارت 50 دلاری حسابمون رو فعال کنیم و بازی های رایگان منتشر کنیم؟

دیگه نیازی به دنبال دانشجوی خارجی گشتن نیست .
موارد متعددی بوده که با این گیفت کارت حساب جیمیلشون رو شارژ کردند (البته با رعایت نکات امنیتی) و از اون استفاده بردند.
25 دلاری هم خوبه و جوابگوی کار هست .

Americanboy
شنبه 20 تیر 1394, 18:27 عصر
ممنونم از آقا حامد و abbasi.naft عزیز که بی وقفه به سوالات کاربران جواب میدن و راهنمایی می کنن..
مشکل سر این هست که کلا آیا Admob درآمدو کلیکش بهتره یا سایت های تبلیغاتی دیگه،چون احساس میکنم کاربرا به محض اینکه اسم Admob میاد ناخودآگاه اولین چیزی که به ذهنشون میرسه کلیک هست،اما مشکل من اینه که اگه زد و بازیم از Admob درآمد بالا کسب کرد و موقع برداشت پول مشخصات اون بنده خدا فامیلیمون رو قبول نکرد،اینجا چه خاکی بر کنم...؟؟؟

abbasi.naft
شنبه 20 تیر 1394, 19:22 عصر
سلام
ممنون
Americanboy (http://barnamenevis.org/member.php?344656-Americanboy) گل
الان مساله سر همین حساب بانکی مورد تایید گوگل هست.
اگه چند تا گزینه پیش رو داشتیم ، اون وقت راحت میتونستیم ، با هم مقایسشون کنیم که کدوم یکی هزینه کلیکش و غیرش بهتره.
متاسفانه الان دستمون زیر سنگه و داریم برای اون راهی پیدا میکنیم.

حالتی رو که گفتید ، اگه اتفاق بیفته و نتونید پولتون رو از گوگل بگیرید ، دیگه واویلا میشه .

حالا که تصمیم به استفاده از تبلیغات گرفتیم بهتره گزینه های دیگه رو هم خوب بررسی کنیم.
من الان حواسم روی http://www.eomobi.com/index.html هست ، ببینم کسی اونجا هست که بشه باهاش آنلاین صحبت کرد و یا اینکه نمونه برنامه ای ازشون داخل google play پیدا میکنم که از تبلیغات اونها استفاده کرده باشند.

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 04:49 صبح
گزارش کار :

میخواستم به عنوان توسعه دهنده داخل سایت http://www.eomobi.com/ ثبت نام بکنم که من رو پاس داد به آدرس جدید سایت به نشونی http://www.hummermobi.com/

لوگوی قدیم 133162

لوگوی جدید 133163

133164
اسم یه اپلیکیشن رو تستی وارد کردم ، و بهم Key اختصاصی برای استفاده داد.

133165
برای تصفیه حساب هم از پرفکت مانی پشتیبانی میکنه ( از Wmfa.ir میشه پرفکت مانی تهیه کرد)

133166
با ایران هم مشکلی در ظاهر نداره .

133167
گزارشاتشم در مورد میزان فروش ، بد نیست.

فقط اینکه داخل خود eomobi در مورد تعداد نصب و دستمزد توسعه دهنده یه چیزایی پیدا کردم که برام گنگ بود و اومده بود به سه دسته تقسیم بندی کرده بود
ولی داخل این آدرس جدیدشون چیزی پیدا نکردم.

از دوستانی که تجربه کار با این سایت رو دارند ، خواهشمندم در بحث شرکت و مطلب رو کاملتر کنند.

جزیره سافت
یک شنبه 21 تیر 1394, 11:36 صبح
این که ادرس دادید مارکتش مال کدوم کشور هست؟
اپ خود مارکتش تو سایته نبود از کجا میشه دیدیش

Americanboy
یک شنبه 21 تیر 1394, 14:12 عصر
ممنونم از Abbasi-naft عزیز
راستش این سایت تبلیغاتی که شما فرمودید،تبلیغاتش برون برنامه ای هست،یعنی کاربر از بازی هم که بیرون بیاد بازهم تبلیغات نمایش داده میشه،ودرآمدش خوبه اما..... مارکت گوگل پلی شدیدا مخالف این نوع تبلیغات هست و صد در صد برنامه یا بازیتون رو تایید نمیکنه متاسفانه...تبلیغات حتما و حتما باید درون خود بازی نمایش داده بشه و بس...راستی دیروز رفتم با وی پی S آمریکا ایمیل بسازم اما صد بار درخواست مجدد دادم عین صد بارش هم شماره موبایل ازم خواست برای وریفای،آقا حامد لطفا بگید که شما چطور تونستید بسازید بدون شماره موبایل؟

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 14:35 عصر
راستش این سایت تبلیغاتی که شما فرمودید،تبلیغاتش برون برنامه ای هست

سلام

راستش خودمم امروز متوجه شدم که داره این سایته چه کلکی میزنه.

از ادیسون پرسیدند ، تو خسته نشدی ، 1000 بار شکست خوری ، ولی باز هم داری تلاش میکنی !!!

خیلی جوابش قشنگه
میگه من 1000 بار شکست نخوردم ، بلکه 1000 راه پیدا کردم که به موفقیت منتهی نمیشه ، اگرم خودم هم در طول عمرم به موفقیت نرسم ، میراثی بجا میگذارم برای نفر بعد که ، میدونه بایستی از راه 1001 شروع بکنه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این تا اینجا یک راه نادرست ، انشاالله به همین زودیا راه درستش رو پیدا میکنیم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این که ادرس دادید مارکتش مال کدوم کشور هست؟
اپ خود مارکتش تو سایته نبود از کجا میشه دیدیش

این گزینه منتفی شد.

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 14:44 عصر
دیروز رفتم با وی پی S آمریکا ایمیل بسازم اما صد بار درخواست مجدد دادم عین صد بارش هم شماره موبایل ازم خواست برای وریفای،آقا حامد لطفا بگید که شما چطور تونستید بسازید بدون شماره موبایل؟

http://blog.gift724.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%DB%8C%D9%81%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%BE%D9%84%DB%8C/

با v.p.n استفاده کنید ، ببینید چی میشه .
اگه با گوشی موبایل یا تبلت دارید این کار رو میکنید ، چون از قبل روی os سیستمتون مارکت گوگل پلی نصب هست ، رعایت چند نکته الزامی هست ، به لینک بالا یه سری بزنید و نظرات و راه حلهایی که مدیر سایت بهشون ارائه کرده رو بخونید ، شاید درست بشه.

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 15:22 عصر
دوستان اول باید مشکل این شماره حساب رو حل کنیم ، ظاهرا.
بعد دنبال جا برای تبلیغات بگردیم.

داشتم با پشتیبانی ایرانی کارت صحبت میکردم و مشگلم ومحدودیتهام رو میگفتم که بهم پیشنهاد استفاده از حسابی رو کردند که به Pay pal وصل بشه و باهاش بشه با admob هم کار کرد.

ایشون به من ویزا کارت کلاسیک رو پیشنهاد دادند http://www.iranicard.com/index.php/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C/prepaid-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%88%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9

در ظاهر که راه مناسبی هست ، نظرات ارزشمند دوستان چی هست ؟؟

----------------------------------------------------------------------------------------------
باز هم منبعش تاجیکستان یا ازبکستان هست.
----------------------------------------------------------------------------------------------
کارت بدون نام هست.
و سقف تراکنش هم نداره
سوالم اینجاست که برای Pay pal فرقی نمیکنه حساب از کجا بهش وصل میشه ؟؟ admob مشکلی نداره با این کار ؟؟

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 15:59 عصر
منابع کارتهای ایرانی کارت ، ازبکستان و تاجیکستان هست .
به جز سه کارت زیر که انگلستان هست.

http://www.iranicard.com/index.php/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C

http://www.iranicard.com/index.php/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7

http://www.iranicard.com/index.php/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C

به Pay pal هم وصل میشن.

Americanboy
یک شنبه 21 تیر 1394, 18:39 عصر
ممنونم از پیگیری های شما دوست عزیز
اما هر راهی رو که بریم باز میخوریم به در بسته،چون بعد از درخواست وریفای حساب،گوگل تراکنشی با حساب شما انجام میده و از شما میخواد براش کارت شناسائی معتبر و قبض و غیره ارسال کنی،پس بازهم بن بست... فقط یه فامیل در خارج از ایران و در محدوده اقتصادی گوگل پلی ،میتونه کمکمون کنه و بس،بهتره مشکل ایجاد حساب توسعه دهنده برای انتشار بازی های رایگان رو حل کنیم:

1- موقع ساخت جیمیل با آی پی غیر ایرانی شماره موبایل میخواد
این مشکل هست و مابق به امید خدا حل شده است با گیفت کارت...
آقا حامد به دادمون برس...

abbasi.naft
یک شنبه 21 تیر 1394, 18:57 عصر
این رو الان پیدا کردم

شماره تماس : 09393939309
09132708859

ظاهرا تلفن بین المللی جور میکنند.

http://www.webhostingtalk.ir/archive/index.php/t-66587.html
(http://www.webhostingtalk.ir/archive/index.php/t-66587.html)
http://clients.esfahanweb.com/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه برنامه هم هست به اسم فکر کنم textplus یا NextPlus یا که همچین چیزی
روی اندروید نصب میشه ، و یه شماره امریکا (اگه خاغظه درست یاری بکنه) بهتون میده
وریفای گوگل هم از طریق Sms هست .
133197

فکر میکنم این راه حل مناسب تری باشه (البته خودم امتحان نکردم ، طبق گفته ها و شنیده ها ، فقط یه پیشنهاده)
موفق باشید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته با شماره این برنامه ، دیدم نفراتی که راحت با وایبر ، تلگرام و امثالهم کار میکنند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته ظاهرا برای استفاده از این شماره ، بایستی یه ایمیل در ابتدای کار وارد بکنید

سعی کنید ، ایمیل اولیه از Gmail نباشه (صرفا فقط این یه پیشنهاده)، بعد از اینکه شماره اومد ، به کمک اون Gmail کاریتون رو ویرفای کنید.

Pedram_mrn
دوشنبه 22 تیر 1394, 13:29 عصر
این رو الان پیدا کردم

شماره تماس : 09393939309
09132708859

ظاهرا تلفن بین المللی جور میکنند.

http://www.webhostingtalk.ir/archive/index.php/t-66587.html
(http://www.webhostingtalk.ir/archive/index.php/t-66587.html)
http://clients.esfahanweb.com/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه برنامه هم هست به اسم فکر کنم textplus یا NextPlus یا که همچین چیزی
روی اندروید نصب میشه ، و یه شماره امریکا (اگه خاغظه درست یاری بکنه) بهتون میده
وریفای گوگل هم از طریق Sms هست .
133197

فکر میکنم این راه حل مناسب تری باشه (البته خودم امتحان نکردم ، طبق گفته ها و شنیده ها ، فقط یه پیشنهاده)
موفق باشید

البته با شماره این برنامه ، دیدم نفراتی که راحت با وایبر ، تلگرام و امثالهم کار میکنند.
البته ظاهرا برای استفاده از این شماره ، بایستی یه ایمیل در ابتدای کار وارد بکنید

سعی کنید ، ایمیل اولیه از Gmail نباشه (صرفا فقط این یه پیشنهاده)، بعد از اینکه شماره اومد ، به کمک اون Gmail کاریتون رو ویرفای کنید.

این شماره ها VoIP هست و فکر نمیکنم گوگل این شماره هارو قبول کنه، چند وقت پیش برای سرویس Azure مایکروسافت همین کارو رو کردم و شناسایی شد، البته از این نرم افزار های که شما نام بردید استفاده نکردم.

abbasi.naft
دوشنبه 22 تیر 1394, 15:11 عصر
این شماره ها VoIP هست و فکر نمیکنم گوگل این شماره هارو قبول کنه، چند وقت پیش برای سرویس Azure مایکروسافت همین کارو رو کردم و شناسایی شد، البته از این نرم افزار های که شما نام بردید استفاده نکردم.
سلام دوست گرامی
اول از همه تشکر میکنم که تجربیات ارزشمندتون رو اینجا به اشتراک گذاشتید و در بحث شرکت میکنید.

بله ، اون اولیه VoIP هست ، ولی در همین حد در موردش اطلاع دارم.
اما اون دومیه به نظرم کاربردی باشه چون توی تلگرام و وایبر دیدم که ازش استفاده کردند.

abbasi.naft
دوشنبه 22 تیر 1394, 15:41 عصر
اما هر راهی رو که بریم باز میخوریم به در بسته،چون بعد از درخواست وریفای حساب،گوگل تراکنشی با حساب شما انجام میده و از شما میخواد براش کارت شناسائی معتبر و قبض و غیره ارسال کنی،پس بازهم بن بست...
سلام
Americanboy (http://barnamenevis.org/member.php?344656-Americanboy)
گل
داشتم با پشتیبان ایرانیکارت صحبت میکرم ، خیلی قاطع و مطمئن این راه رو پیشنهاد دادند
1) تهیه مستر کارت مجازی (کشور صادر کنند انگلستان) / بینام هست کارت
2) ثبتنام در Pay pal / بهم گفتند ، آدرس محل سکونت رو هم خودشون بهمون میدن + شماره موبایل رو هم خودشون میدن + یه کد چهار رقمی که نمیدونم چی هست.

هزینه مستر کارت مجازی چیزی حدود 225 هزار تومان هست و هزینه گیفت کارت گوگل هم حدود 98 هزار تومان

حتی حتی حتی اگرم نشه با admob کار کرد ، میشه با خیلی جاهای دیگه کار کرد که با Pay pal کار میکنند.
حیف که نرم افزار مورد نظرم هنوز کامل نشده و بعد ماه رمضونم میرم سراغ یه کاری توی حوضه ی تخصصیم و دیگه عملا باید لبتابم رو جمع کنم ، وگرنه حتما حتما از این گزینه استفاده میکردم.

کش دادن بیش از حد این تاپیک هم فکر نمیکنم به کسی کمک بکنه.
توی این دو سال هم احتمالا به این خاطر خیلی از دوستان به نتیجه نرسیدند ، چون نمیخواستند هزینه های اولیه رو متقبل بشوند (به قول معروف ، شتر سواری دلا دلا نمیشه)

موفق باشید

abbasi.naft
دوشنبه 22 تیر 1394, 19:02 عصر
1- موقع ساخت جیمیل با آی پی غیر ایرانی شماره موبایل میخواد
این مشکل هست و مابق به امید خدا حل شده است با گیفت کارت...
آقا حامد به دادمون برس...

اینم راه تهیه سیمکارت با پیش شماره انگلستان 44+

http://123epay.com/simcard.html

http://sim-smart.ir/

http://www.kiasuncard.com/page.aspx?page=International-SimCards

hamedjj
سه شنبه 23 تیر 1394, 17:19 عصر
http://www.axgig.com/images/83392613796319477949.png

ساخت اکانت های ویرفای شده google play developer امکان پذیر شد.
با استفاده از این اکانت شما میتوانید برنامه های رایگان و پولی یا با پرداخت درون برنامه ای یا با تبلیغات admob منتشر کنید.
برای دریافت جزئیات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?501743

Pedram_mrn
سه شنبه 23 تیر 1394, 18:28 عصر
خب دیگه توافق هم اوکی شد، ایشالا تا چند ماه دیگه (2016) ما هم مثل بقیه دنیا میتونیم برنامه هامونو تو استور های جهانی بذاریم... داریم یعنی؟!

roboman78
سه شنبه 23 تیر 1394, 19:04 عصر
یعنی میشه
مگه داریم مگه میشه
امیدوارم بشه

جزیره سافت
دوشنبه 29 تیر 1394, 18:30 عصر
سلام
من بد از اینکه 25 دلار پرداخت می کنم ازم تصویر پاسپورت و شماره حساب بانکی میخواد
کسی می تونه راهنمایی کنه
برای قرار دادن برنامه های رایگان گفتن اینا را نمی خواد

saleh2222
سه شنبه 20 مرداد 1394, 01:21 صبح
بهترین اندروید مارکت ایرانی رزمارکته
بازی ، برنامه ، موسیقی ، تصویر ، کتاب ، روزنامه ، مجله و...
برنامه ی اندروید هم داره
هیچ کارمزدی هم نمیگیره برای پرداخت ها
من برنامه هام رو فقط تو رزمارکت میزارم برای دانلود چون پرداخت درون برنامش هم خیلی ساده تره
و هیچ کارمزدی هم برای پرداختا نمیگیره
فعلا داره بروزرسانی میشه
شدیدا منتظرم ببینم نسخه ی جدید چطوریه

aa5773825
دوشنبه 26 مرداد 1394, 11:52 صبح
اکانت وریفای شده فروشی اینجا پیدا میشه ؟؟

ncarbonex
سه شنبه 27 مرداد 1394, 11:19 صبح
شما که تو مارکت جهانی اندروید yandex ثبت نام کردی: این swift code که میخواد برای تهران هست برای شهرستان ما (زنجان) نیست. چه میشه کرد؟ تهران بزنم؟

saadat68
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 17:04 عصر
اگر به عنوان یک ایرانی بخوایم اپ رو به صورت کاملا رایگان در گوگل پلی بگذاریم برای دانلود مشکلی که پیش نمیاد ؟ در این حالت شرایط به چه صورت هست ؟

keyhan.taktaz
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 22:23 عصر
من پورسانت میگیرم برنامه میذارم
پولی یا با تبلیغات admob

aryana_b
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 15:21 عصر
سلام
اول از همه مرسی از اینکه اطلاعات و راهکارتون رو در اختیار بقیه قرار دادین
من میخوام برنامم رو به صورت پولی در گوگل پلی قرار بدم
خارج از کشور آشنا دارم که بتونم آدرس و شماره حساب رو بدم
داشتن آدرس و شماره حساب کافیه؟ یا موقعی که بخوام برنامه رو قرار بدم باید حتمن از v.p.s یا v.p.n استفاده کنم؟
سوال دیگه اینکه خود گوگل مقدار دقیق پولی رو که به حساب میریزه رو مینویسه؟ که موقع حساب کتاب با اون طرف به مشکل نخورم؟
و اینکه اسم شخصی صاحب حساب باید با اسم تولید کننده برنامه یکی باشه؟ مثلن من با اسم خودم برنامه رو منتشر کنم ولی حساب بانکی و آدرس به اسم یه نفر دیگه باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون میشم پاسخ بدین

aa5773825
شنبه 28 شهریور 1394, 20:02 عصر
من پورسانت میگیرم برنامه میذارم
پولی یا با تبلیغات admob
سلام
توضیحات بیشتر ، لطفا !!
ممنون

saadat68
جمعه 10 مهر 1394, 06:13 صبح
معرفی مارکت بزرگ SlideME :

http://dl1.uncocoder.com/answers/user-uploaded/5dbb8beb998534bd73d990661ba3d320.png (http://slideme.org/)
با سلام
در این پست قصد دارم مارکت معروف و معتبر SlideME را بهتون معرفی کنم.
SlideME یکی از قدیمی ترین مارکت های اندروید است که بر روی خیلی از دستگاه های اندروید نصب می باشد و طرفداران فراوانی دارد. این مارکت از پسیاری از سیستم های پرداخت از جمله paypal , visa ,mastercard, سیستم پرداخت بانکی و سیستم پرداخت آمازون و سیستم پرداخت موبایلی fortumo و ... پشتیبانی میکند که همین باعث شده که این مارکت به یکی از مارکت های معروف و دوست داشتنی برای کاربران اندروید تبدیل شود . حتی در بعضی مواقع تعداد دانلود بعضی برنامه های اندروید در این مارکت از گوگل پلی هم بیشتر بوده است. (البته این بدین معنی نیست که از گوگل پلی بیشتر کاربر دارد)
حق الزحمه مارکت SlideME از توسعه دهنده ها 20% میباشد که این نسبت به بقیه مارکتهای اندروید واقعا بی نظیره
نکته ی مهم:
نحوه تصویه حساب با توسعه دهندگان از طریق Bank Wire Transfer و Paypal و Amazon و Coinbase account و Bitcoin wallet میباشد که خوشبختانه توسعه دهندگان ایرانی به راحتی میتوانند حساب Bitcoin داشته باشند و درآمدهای خود را دریافت کنند.

http://dl1.uncocoder.com/answers/user-uploaded/df620d6033ecd2597f8ea39508a26923.png (http://dl1.uncocoder.com/answers/user-uploaded/df620d6033ecd2597f8ea39508a26923.png)

از دیگر امکانات این مارکت میتوان به سیستم پرداخت درون برنامه ای ، سیستم آنالیز ، عدم دریافت وجه برای ثبت نام توسعه دهنده و ... نام برد. (این مارکت هم اندازه مارکت بازار کاربر داره و در حد مارکت آمازون و گوگل پلی نیست ولی خوبه که بیت کوین را ساپورت میکنه)

امیدوارم بتوانید به راحتی برنامه خود را در این مارکت منتشر کنید.

مارکت SlideME (http://slideme.org/)

نمیشه پرداخت درون برنامه ای این رو استفاده کنیم و در گوگل پلی منتشر کنیم ؟
گوگل پلی اینجوری قبول میکنه ؟

ansaralghaem
سه شنبه 03 آذر 1394, 02:46 صبح
با سلام و با تشکر از دوستان
همه بحث رو نخوندم اما یه پیشنهاد دارم از اونجایی که سایت برنامه نویس واقعا سایت بسیار خوبی هست و برای ما قابل اعتماد
ای کاش خود مدیریت سایت همت کنند و یه حساب توی گوگل باز کنند و ما هم برنامه ها رو به ایشون بدیم جهت قرار دادن داخل گوگل و یا هر مارکتی که دردسر داره
عوضش مدیریت سایت میتونه به روش های مختلف مثلا گرفتن مبلغی یا شریک شدن در سود برنامه سود خودش رو هم ببره و یا روش های دیگه به هر حال میشه یه کارایی کرد فکر کنم برای شروع این بهترین گزینه باشه چون بحث انتقال پول و... خودش داستانهایی داره

konkoroid
سه شنبه 03 آذر 1394, 23:42 عصر
من می تونم برنامه های رایگان شما رو تو گوگل پلی بذارم
بدون هیچ هزینه ای

Abbas Naghdi
چهارشنبه 04 آذر 1394, 14:31 عصر
با سلام .

ما با چنتا از بچه ها گروه برنامه نویسان تلگرام رو راه اندازی کردیم . خوشحال میشیم دوستان دوست داشتند بپپیوندند .

قوانین :

برسی برنامه نویسی موبایل

برسی و تبادل اطلاعات و بازار یابی

برسی برنامه نویسی سیستم عامل های موبایل

لینک گروه : https://telegram.me/joinchat/CATI0wNWc7bmUEv7xg1E5Q

mohsen-new
پنج شنبه 03 دی 1394, 13:42 عصر
سلام،راست و حسینی بگین تا حالا خودتون چقدر از مارکتهای خارجی درآمد داشتین؟:متفکر:

با استفاده از این اکانت شما میتوانید برنامه های رایگان و پولی یا با پرداخت درون برنامه ای یا با تبلیغات admob منتشر کنید.
http://barnamenevis.org/showthread.php?501743[/QUOTE]

mrzzrm
دوشنبه 14 دی 1394, 00:15 صبح
سلام،راست و حسینی بگین تا حالا خودتون چقدر از مارکتهای خارجی درآمد داشتین؟:متفکر:

http://barnamenevis.org/showthread.php?501743[/QUOTE]

شما اونجا گفتین که به یه مبلغی این اکانتو جور میکنین حالا یه مساله مطرحه:
ارزش هزینه کردن داره؟؟

pbm_soy
یک شنبه 16 اسفند 1394, 09:03 صبح
دوستان درباره این سایت mobpay.ir نظری ندارید؟

hamseda03
پنج شنبه 26 فروردین 1395, 11:02 صبح
دوستان گرامی کسی هست این فروشگاه رو تست کرده باشه؟
Opera Mobile Store
---
عضویتش که رایگان هست. فارسی هم ساپورت می کنه
من تازه عضوش شدم اگه کسی اطلاعاتی داره در میان بذاره
Opera Mobile Store Administrator Access (https://publishers.apps.opera.com/administrator/)

vb2005
جمعه 27 فروردین 1395, 00:11 صبح
رازهای موفقیت در گوگل پلی Google Play :
http://barnamenevis.org/showthread.php?521960-%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D9%BE%D9%84%DB%8C-Google-Play&p=2315460#post2315460

hamedjj
دوشنبه 24 خرداد 1395, 02:07 صبح
با سلام
طی بررسی هایی که انجام دادم موب پی (http://mobpay.ir) سایت معتبری در زمینه ارائه اکانت ویرفای شده گوگل پلی میباشد
چندین نفر این اکانت را که خریداری کردند و با بنده صحبت کردند تا به الان مشکلی براشون پیش نیامد و از گوگل پلی درآمدهای خودشان را دریافت میکنند.
یکی از خریداران یک تاپیک در انجمن بازی سازی باز کرده و سخاوتمندانه تجربیات خودش را به اشتراک همگان گذاشته است
اگر سوالی دارید میتوانید در این تاپیک مطرح کنید

http://forum.unity3d.ir/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86/11952-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-2.html

سربلند و پیروز باشید

aa5773825
چهارشنبه 27 مرداد 1395, 21:59 عصر
همین آدرسی که حامد آقا دادن رو به صفحه آخرش مراجعه بکنید ، توی پستهای آخر نارضایتی موج میزنه

aliyeredon3
جمعه 12 شهریور 1395, 19:11 عصر
من دو سه ماه پیش از موب پی اکانت 750 تومنی خریدم
اولین نکته اینه که قبل از فروش تحویل گرفتن اما بعد از خرید اکانت یا جواب نمیدن یا خیلی بد جواب میدن
الان هم که قرار بود بعد از یماه کارت فیزیکی بفرستن، غیب شدن خبری نیست بعنی دیگه کلا جواب نمیدن

تبلیغاتشونم الکیه. دانلود من رو از 3 تا رسوند به 14 تا
لینک بازی:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funny.RTD

hamedjj
سه شنبه 02 آذر 1395, 10:56 صبح
سلام دوستان
موسسه حقوقی اریکه عدل (http://arikeadl.ir/) اقدام به افتتاح حساب گوگل پلی برای توسعه دهندگان به صورت قانونی کرده است.
بدین صورت که یک شرکت برای شما در اسکاتلند یا کانادا ثبت میکنه و یک حساب بانکی به نام شرکت برای شما افتتاح میکنه و بعد در گوگل پلی برای شما ثبت نام میکنه.
استدیوهای بازی سازی ایرانی هم برای انتشار برنامه در خارج از کشور از این روش استفاده میکنند.
این روش قانونیه و مشکلی برای حساب پیش نمیاد ، ولی خوب هزینه بالایی نسبت به روش های غیرقانونیش داره.

جهت اطلاع از هزینه ها باید با دفترشون تماس بگیرید.
http://arike-banking.ir/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%88%d8%a8%d8%a7%db%8c%d9%84/

موفق باشید