ورود

View Full Version : مشكل استفاده همزمان اجكس و جاوا اسكريپت

shima and pariya
جمعه 01 آذر 1392, 10:12 صبح
سلام
من از datalist استفاده كردم و صفحه بندي(paging) ديتاليستم هم كد نويسي شده شده يعني هر بار كه شماره صفحه اي از ديتاليست رو بزنه كل صفحه رفرش ميشه و اطلاعات مربوط به همون صفحه رو نشون ميده .و خب طبيعتا دكمه شماره صفحات ديتاليستم در زمان لود صفحه با كد نويسي به دست مياد و در زمان اجرا ايجاد ميشه
از افكتهاي اجكسي هم براي عكساي ديتاليستم استفاده كردم كه خب جواب ميداد وقتي ديتاليستم و اون دكمه هايي كه در زمان اجرا ايجاد ميشه رو داخل upadepanel ميزارم كه اجكسي بشه ،اجكس و افكت جاوا براي صفحه اول اجرا ميشه ولي بقيه صفحات ديتاليست افكت جاوا اجرا نميشه
ممنون ميشم راهنماايم كنيد يا اگه كد جاوا اسكريپت ديگه اي كه مشكل نداشته باشه معرفي كنيد

mahdidabaghi
شنبه 02 آذر 1392, 01:11 صبح
سلام
بهتون پیشنهاد میدم از جی کوئری - ایجکس بجای Update Panel استفاده کنید که سربار کمتری رو ایجاد میکنه ...
Good Luck

shima and pariya
شنبه 02 آذر 1392, 13:22 عصر
مرسي پس با اين اوصاف بايد jqury ياد بگيرم!!!!!!!!!1

shima and pariya
شنبه 02 آذر 1392, 17:55 عصر
كسي تا به حال مشكل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كدهاي جاا اسكريپت داخل updatepanel بعد از رفرش اجرا نشن

fakhravari
شنبه 02 آذر 1392, 19:39 عصر
یه سمپل ضمیمه کنید.

shima and pariya
شنبه 02 آذر 1392, 20:23 عصر
من سورس صفحه مو ميزارم لطفا ي نگاهي بهش بندازيد
به جاي افكت استفاده شده تو hyperlink تصوير هر كد جاوا اسكريپت ديگه هم بزاريد همون مشكلو داره

http://uplod.ir/2bfqyjt54c2i/Sample.rar.htm

fakhravari
شنبه 02 آذر 1392, 20:45 عصر
سمپل سالمی بزارید

shima and pariya
شنبه 02 آذر 1392, 21:09 عصر
لينك تصحيح شد

Mohammad_dn
شنبه 02 آذر 1392, 22:47 عصر
خوب چرا شما برای صفحه بندی مطالب از این روش استفاده میکنید؟؟؟اگه مطالبتون توی بانک ذخیره میشه ..خیلی بهتر میتونید صفحه بندی مطالبو انجام بدید...

fakhravari
شنبه 02 آذر 1392, 22:58 عصر
توی این تالار سوال کن.
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?161-jQuery

mahdidabaghi
شنبه 02 آذر 1392, 23:28 عصر
مرسي پس با اين اوصاف بايد jqury ياد بگيرم!!!!!!!!!1
ذوست گرامی ...
در حال حاضر یک طراح وب بایستی حداقل اصول جی کوئری رو بلد باشه (هر چند خودمم فول فول بلد نیستمش:چشمک: ) ولی فوق العاده جداب و سادس.
Jquery-Ajax روشی فوق العاده سبکتر و اصولی تر هست ... به هر حال انتخاب با شماست
Good Luck

shima and pariya
یک شنبه 03 آذر 1392, 08:07 صبح
ذوست گرامی ...
در حال حاضر یک طراح وب بایستی حداقل اصول جی کوئری رو بلد باشه (هر چند خودمم فول فول بلد نیستمش:چشمک: ) ولی فوق العاده جداب و سادس.
Good Luck
بله البته حق باشماست سعي ميكنم ياد بگيرم

shima and pariya
یک شنبه 03 آذر 1392, 08:10 صبح
خوب چرا شما برای صفحه بندی مطالب از این روش استفاده میکنید؟؟؟اگه مطالبتون توی بانک ذخیره میشه ..خیلی بهتر میتونید صفحه بندی مطالبو انجام بدید...
راستش خيلي سرچ كردم تا بتونم ي صفحه بندي خوب واسه ديتاليست بنويسم ولي جز اين روش ديگه اي به نظرم نيومد !!!!!!!!!!!
شما چه روشي رو بهتر ميدونيد ؟ ميشه بيشتر توضيح بديد لطفا؟

Mohammad_dn
یک شنبه 03 آذر 1392, 11:29 صبح
من برای سایت خودم...

صفحه بندی رو سمت sql انجام میدم و لینک های صفحه بندی رو ایجاد میکنم....اگه خواستی میتونم برات نمونه سورس بزارم.....

این نوع صفحه بندی هم شیک تره ...هم معقول تر و جا افتاده تره و هم بهینه تر

fakhravari
یک شنبه 03 آذر 1392, 14:33 عصر
ذوست گرامی ...
Good Luck

حال این چی که گفتید!

Mohammad_dn
یک شنبه 03 آذر 1392, 17:07 عصر
حال این چی که گفتید!

منظورتون از این حرف چیه...من درست متوجه نشدم

mohammad kafiyan
یک شنبه 03 آذر 1392, 19:05 عصر
http://www.aspsnippets.com/Articles/Paging-in-ASPNet-GridView-using-jQuery-AJAX.aspx
برای صفحه بندی می توانید از این طریقق عمل کنی و افکت ها را هم می توانی با استفاده از jquery به تصاویرت اعمال کنی

Mohammad_dn
یک شنبه 03 آذر 1392, 19:38 عصر
اما بازم به نظر من وقتی مطالب داخل بانک ذخیره میشه ....بهترین کار و همینطور بهینه ترین کار اینه که صفحه بندی رو سمت sql انجام بدی و فقط تعداد محدودی پست(رکورد)رو واکشی کنی

ahmad156
یک شنبه 03 آذر 1392, 22:19 عصر
احتمالا کدهاتون رو توی document.ready نوشتین درسته؟
اگه اینطوری هست توی تابع pageLoad بنویسین درست میشه

aminghaderi
دوشنبه 04 آذر 1392, 08:00 صبح
اجكس و افكت جاوا براي صفحه اول اجرا ميشه ولي بقيه صفحات ديتاليست افكت جاوا اجرا نميشه
ممنون ميشم راهنماايم كنيد يا اگه كد جاوا اسكريپت ديگه اي كه مشكل نداشته باشه معرفي كنيد
جی کوئری فرزند کوچکتر جاوااسکریپت هست ، هیچ مشکلی با هم نمی تونند داشته باشند ، تنها مشکلی که این وسط هست اینه که امکان داره تداخل رویداد باهم داشته باشید و این دیگه بسته به تسلط برنامه نویس به اون زبان داره که بتونه این تداخل ها رو در بیاره و حل کنه .
ایجکس و جی کوئری هم برای هم تداخل ایجاد نمی کنند اگر شما بر روند اجرای کدتون و داستان رویداد های هم زمان (سنکرون) و غیر همزمان (آسنکرون) تسلط داشته باشین.
اگر نمی خواین در گیر این مسائل بنیادی اما هاشیه ای بشید منم مثل دوستان اکیدن پیشنهاد می کنم برای استفاده از افکت ها و ارتباطات غیر هم زمان که همون ایجکس می شه ، از جی کوئری استفاده کنید که خودش این رویداد ها رو مدیریت می کنه و نمی زاره تداخل ناخواسته پیش بیاد .
توضیحات بیشتر رو دوستان تالار راهنمایی می کنند چون من معلوم نیست دیگه کی لوگین کنم.
روز خوش.

shima and pariya
دوشنبه 04 آذر 1392, 11:14 صبح
من برای سایت خودم...

صفحه بندی رو سمت sql انجام میدم و لینک های صفحه بندی رو ایجاد میکنم....اگه خواستی میتونم برات نمونه سورس بزارم.....

این نوع صفحه بندی هم شیک تره ...هم معقول تر و جا افتاده تره و هم بهینه تر
ممنون ميشم اگه لطف كنيد
ahmad156 (http://barnamenevis.org/member.php?143716-ahmad156) : كلا postback شدن كدهاي جاوااسكريپتو از كار ميندازه و منظورتونو از pageload شدن و.. متوجه نشدم
aminghaderi : من از جي كوري استفاده نكردم!! از updatepanel استفاده كردم و تو چن تا سايت ديگه خوندم كه كدهاي جاوااسكريپت استفاده شده داخل اپديت پنل بعد ازا postback شدن اجرا نميشن (حالا هر نوع كد جاوا اسكريپتي كه باشه و فك نميكنم مشكل از تداخل توابع باشه) (http://barnamenevis.org/member.php?91679-aminghaderi)
و خب دوستان پيشنهاد جي كوري دادن كه كاربر mohammad kafiyan (http://barnamenevis.org/member.php?109327-mohammad-kafiyan) محبت كردن و ي سمپل معرفي كردن كه كاري كه مد نظر من بود رو مثل اينكه انجام ميده ولي ديتابيس و كوري نداره و paging هم ديتابيسي هست كه من نتونستم pagingديتابيسي بنويسم :ناراحت:

mohammad kafiyan
دوشنبه 04 آذر 1392, 11:45 صبح
ولي ديتابيس و كوري نداره و paging هم ديتابيسي هست كه من نتونستم pagingديتابيسي بنويسم :ناراحت:

یعنی چه که ديتابيس و كوري نداره پس این سورس کد ها و store procdure چی هست
شما طبق گفته اون پیش بروید
من هم به مشکلی برخوردم و این بود که در datalist در templeate آن تک تک فیلدها را می خواستم به label ها پاس بدهم نتونستم اگر دوستان در این زمینه اطلاعات داره یک کمکی بکنه

shima and pariya
دوشنبه 04 آذر 1392, 12:00 عصر
یعنی چه که ديتابيس و كوري نداره پس این سورس کد ها و store procdure چی هست
شما طبق گفته اون پیش بروید
من هم به مشکلی برخوردم و این بود که در datalist در templeate آن تک تک فیلدها را می خواستم به label ها پاس بدهم نتونستم اگر دوستان در این زمینه اطلاعات داره یک کمکی بکنه

سورس كد صفحه بود ولي كد storeprocdure نه !!!!!!! فعلا سرچ ميكنم كد صفحه بندي با استور پروسيژر يا linq پيدا كنم

Mohammad_dn
دوشنبه 04 آذر 1392, 12:22 عصر
تا امشب صفحه بندی سمت دیتابیس به صورن بهینه رو براتون قرار میدم.....نیازی به استفاده از جی کوئری یا آپدیت پنل نداری...یکم سایت های مختلف رو ببین....متوجه میشی که تعداد سایت هایی که از ایجکس استفاده کردن کمه...(بین برنامه نویس ها مرسوم نیست)

shima and pariya
دوشنبه 04 آذر 1392, 13:59 عصر
تا امشب صفحه بندی سمت دیتابیس به صورن بهینه رو براتون قرار میدم.....نیازی به استفاده از جی کوئری یا آپدیت پنل نداری...یکم سایت های مختلف رو ببین....متوجه میشی که تعداد سایت هایی که از ایجکس استفاده کردن کمه...(بین برنامه نویس ها مرسوم نیست)

ممنونم از لطفتون من و بقيه دوستان منتظر هستيم
خب البته حق با شماس ولي به نظر بنده خوبه كه كم كم از تكنولوژي هاي بهتري استفاده كنيم . وقتي كه دانشش هست و بسترش هم فراهمه چرا استفاده نشه

mahdidabaghi
دوشنبه 04 آذر 1392, 14:06 عصر
سلام مجدد
امیدوارم لینک زیر کار گشا باشه
http://aspsnippets.com/Articles/Retrieve-data-from-Database-and-display-on-page-using-jQuery-AJAX-in-ASPNet.aspx
Good Luck

mohammad kafiyan
دوشنبه 04 آذر 1392, 15:44 عصر
CREATE PROCEDURE [dbo].[GetCustomers_Pager]
@PageIndex INT = 1
,@PageSize INT = 10
,@RecordCount INT OUTPUT
AS
BEGIN
SET NOCOUNT ON;
SELECT ROW_NUMBER() OVER
(
ORDER BY [CustomerID] ASC
)AS RowNumber
,[CustomerID]
,[CompanyName]
,[ContactName]
,[City]
INTO #Results
FROM [Customers]

SELECT @RecordCount = COUNT(*)
FROM #Results

SELECT * FROM #Results
WHERE RowNumber BETWEEN(@PageIndex -1) * @PageSize + 1 AND(((@PageIndex -1) * @PageSize + 1) + @PageSize) - 1

DROP TABLE #Results
END

Mohammad_dn
دوشنبه 04 آذر 1392, 17:41 عصر
سلام..اینم از سمپل...

راهنما:یک بانک درست کنید و ConnectionString بانک رو در وب کانفیگ سمپل عوض کنید...یک تیبل بسازید(برای راحتی کار خودتون اسم تیبیل رو AdminPost بزارید)....در این تیبل 30 پست(30 رکورد)ایجاد کنید(برای نمایش بهتر صفحات 30 تا ایجاد کنید...فرقی نمیکنه چند تا رکورد باشه)...بعد پروژه رو اجرا کنید...

خب البته حق با شماس ولي به نظر بنده خوبه كه كم كم از تكنولوژي هاي بهتري استفاده كنيم . وقتي كه دانشش هست و بسترش هم فراهمه چرا استفاده نشهاستفاده از ایجکس خوبه اما یک مشکل اساسی داره....و اون اینه که url مرورگر کاربر تغییر نمیکنه...و این باعث میشه که اگر زمانی کاربر خواست مستقیم به یه صفحه ی خواص بره..دچار مشکل بشه...در ضمن در چنین مواقعی باعث کاهش سئو میشه

mahdidabaghi
دوشنبه 04 آذر 1392, 23:23 عصر
استفاده از ایجکس خوبه اما یک مشکل اساسی داره....و اون اینه که url مرورگر کاربر تغییر نمیکنه...و این باعث میشه که اگر زمانی کاربر خواست مستقیم به یه صفحه ی خواص بره..دچار مشکل بشه...در ضمن در چنین مواقعی باعث کاهش سئو میشه
در اصل کار ایجکس همینه که url صفحه تغییر نکنه و صفحه رفرش نشه ...
با نظرشما موافقم که ایجکس با سئو رابطه خوبی نداره(چون انگار کاربر فقط یکبار صفحه رو ویزیت کرده) ولی برای این مورد هم راه حلی وجود داره و در ضمن گاهی باید منافع کاربر رو به منافع خودمون با این سرعت اینترنت ترجیح بدیم
Good Luck

Mohammad_dn
دوشنبه 04 آذر 1392, 23:34 عصر
گاهی باید منافع کاربر رو به منافع خودمون با این سرعت اینترنت ترجیح بدیم

موافقم..... در ضمن شما دقت کنید که گاهی برای کاربر هم مشکل ساز میشه این ایجکس
1: url مرورگر کاربر تغییر نمیکنه
2:ممکنه جاوا اسکریپت توی کامپیوتر کاربر مشکل داشته باشه(شما اینم در نظر بگیر)

mahdidabaghi
دوشنبه 04 آذر 1392, 23:46 عصر
: url مرورگر کاربر تغییر نمیکنه
عرض کردم که اگه تغییر کنه که دیگه ایجکس نمیشه

:ممکنه جاوا اسکریپت توی کامپیوتر کاربر مشکل داشته باشه
منظورتون رو نفهمیدم چه مشکلی؟ بنده مدتی پیش یه Cms (البته اگر بشه اسمشو این گذاشت) رو با جاوا اسکریپت و جی کوئری و جس سان و وب سرویس به صورت ایجکسی طراحی کردم
البته برای قسمت مدیریت سایت که به سئو هم ضربه ای نزنه و هم مدیر سایت اعمال خودش رو سریعتر در سایت انجام بده
Good Luck

Mohammad_dn
سه شنبه 05 آذر 1392, 00:11 صبح
این به تجربه به من ثابت شده که در بعضی از سیستم ها جاوا اسکریپت به درستی کار نمیکنه.....

به علت مشکلات..اینترنت و ویندوز کاربر

bitcob589
سه شنبه 05 آذر 1392, 08:22 صبح
این به تجربه به من ثابت شده که در بعضی از سیستم ها جاوا اسکریپت به درستی کار نمیکنه.....

به علت مشکلات..اینترنت و ویندوز کاربر

منظورتان عدم استفاده از جاوا اسکریپت است

aminghaderi
شنبه 14 دی 1392, 08:53 صبح
aminghaderi : من از جي كوري استفاده نكردم!! از updatepanel استفاده كردم و تو چن تا سايت ديگه خوندم كه كدهاي جاوااسكريپت استفاده شده داخل اپديت پنل بعد ازا postback شدن اجرا نميشن (حالا هر نوع كد جاوا اسكريپتي كه باشه و فك نميكنم مشكل از تداخل توابع باشه) (http://barnamenevis.org/member.php?91679-aminghaderi)
سایت تا سایت داریم اگر تو فروم ماکروسافت یا msdn دیدی درسته نه هر سایتی!
حالا اگر سایت استاد نصیری و یا دوستان دیگه هم باشه که صلاحیت داشته باشن اوکی من حرفی ندارم ولی نه دیگه هر سایتی و هرکسی !!
اگر آدرسی خاطرت هست بزار تا بیکار شدم بررسی کنم ببینم روی چه اساسی اینها همچین حرفی گفتن.
یعنی مهندس های ماکروسافت اینقدر 6*8 می زننن که نتونستند 4 تا کد جاوااسکریپت رو مدیرت کنند؟! اونها که مالتی تردینگ و سیستم توزیع شده رو مثل باقلوا پیاده سازی کردن ! اونها که HTTP رو قورت دادن!