ورود

View Full Version : مهاجرت از ویندوز به لینوکس

Abbas Naghdi
شنبه 02 آذر 1392, 20:17 عصر
سلام بچه ها ...
چند سالی میشه از ویندوز استفاده میکنم ... دیگه خسته شدم چه از ویندوز و چه از برنامه هاش ...
میخوام محاجرت کنم به لینوکس ... یه یک سالی هست که از لینوکس بر روی ویندوز استفاده میکنم از لینوکس BackTrack ... حالا یه سوال از احالی لینوکس دارم بهترین لینوکس که بتونه جای ویندوز رو بگیره چیه ؟
نمیخوام مخصوص یه کار خاص باشه مثل backtrack که مخصوص هکر هاست فقط پشرفته و مدرون باشه ... خودم ubontu رو پیشنهاد میکنم ...
حالا اگه لینوکس نصب کردم از لحاظ نرم افزاری چه محدودیت هایی دارم
مثلا کار من با VS هست و میدونم نمیشه روی لینوکس نصب کرد و اینو مجبورم بر روی ویندوز مجازی نصب کنم ....
دیگه چی ؟
مثلا درایور های لپ تاپم رو از کجا بیارم و ... ؟

storm_saeed
شنبه 02 آذر 1392, 22:56 عصر
درایور ها بطور خودکار شناسایی میشن ولی اگه نشدن فقط کافیه یه سرچ بزنی یا تو فروم های توزیعت سرچ کنی
من خودم فدورا رو پیشنهاد میکنم (چون استیبله و پشتیبانی نرم افزاریش خوبه ) و در کنارش (رو VM) کالی رو برای کارای هک و امنیت دارم . تا الان برام مشکل ساز نبوده .
از لحاظ نرم افزاری احتمالش صفره مشکلی داشته باشید .

Abbas Naghdi
شنبه 02 آذر 1392, 23:26 عصر
درایور ها بطور خودکار شناسایی میشن ولی اگه نشدن فقط کافیه یه سرچ بزنی یا تو فروم های توزیعت سرچ کنی
من خودم فدورا رو پیشنهاد میکنم (چون استیبله و پشتیبانی نرم افزاریش خوبه ) و در کنارش (رو VM) کالی رو برای کارای هک و امنیت دارم . تا الان برام مشکل ساز نبوده .
از لحاظ نرم افزاری احتمالش صفره مشکلی داشته باشید .

یه جا دیدم نوشته بود که بهتره برای بازدهی بهتر بهتره که درایور ها نصب بشن اما مشکل اینجاست ... برای هر توضیح باید درایور های مخصوص دانلود کنم ؟
Fedora نصب کردم ... سنگین هست ... البته در مقایسه با Ubontu میگم ...

یه سوال دیگه ... توضیع های مهم لینوکس چه فرقی با هم دارن .. خودم یه چیزایی میدونم میخوام بیشتر بدونم .. .

storm_saeed
یک شنبه 03 آذر 1392, 08:10 صبح
Fedora سنگین نیست بستگی به دستکتاب داره xfce نصب کن مثلا
درکل توزیع های مختلف با هم تفاوتی چندانی ندارن یعنی هرکاری رو بخوای انجام بدی تو همش میشه یکی مثل ارچ قابلیت شخصی سازی بیشتره یکی مثل کالی بخاطر برنامه هایی که از قبل نصبه برا نفوذ خوبه و.....
و یه سری تفاوت جزعی مثلا فدورا از yum استفاده میکنه دبیان و اوبونتو از apt-get ارچ از pacman و... مثلا من یکی از دلایل اینکه فدورا رو میپسندم بخاطر yum اش هست .
یه چیز دیگه راجع به درایور ها .
من بعد نصب فدورا درایور خاصی نصب نکردم حتی گرافیک ( چون 2 تا گرافیک داشتم و گرافیک اینتل رو خودش میشناسه )

Abbas Naghdi
دوشنبه 04 آذر 1392, 17:58 عصر
Fedora سنگین نیست بستگی به دستکتاب داره xfce نصب کن مثلا
درکل توزیع های مختلف با هم تفاوتی چندانی ندارن یعنی هرکاری رو بخوای انجام بدی تو همش میشه یکی مثل ارچ قابلیت شخصی سازی بیشتره یکی مثل کالی بخاطر برنامه هایی که از قبل نصبه برا نفوذ خوبه و.....
و یه سری تفاوت جزعی مثلا فدورا از yum استفاده میکنه دبیان و اوبونتو از apt-get ارچ از pacman و... مثلا من یکی از دلایل اینکه فدورا رو میپسندم بخاطر yum اش هست .
یه چیز دیگه راجع به درایور ها .
من بعد نصب فدورا درایور خاصی نصب نکردم حتی گرافیک ( چون 2 تا گرافیک داشتم و گرافیک اینتل رو خودش میشناسه )

میشه این رو یکم بیشتر توضیح بدین ... !

بهترین توضیع به نظر من توضیعی هست که دارای پشتیبانی قوی + گرافیک بالا + سبک و دارای بازدهی بالا + سازگار با سخت افزار و ... هست ... البته همشون از یه هسته استفاده میکنن اما فرق هایی دارن ...
با استفاده از شرایطی که گفتم چی بازم Fedora رو پیشنهاد میکنید ؟

Abbas Naghdi
دوشنبه 04 آذر 1392, 18:24 عصر
یه سوال دیگه ...

با استفاده از MONO میشه در لینوکس کد نویسی C# کرد ... IDE این کار چیه ؟

FastCode
دوشنبه 04 آذر 1392, 23:00 عصر
یه سوال دیگه ...

با استفاده از MONO میشه در لینوکس کد نویسی C#‎ کرد ... IDE این کار چیه ؟
monodevelop
این هم محیطشه(v4.1.7)(ubuntu 14.04 experimental):
http://78.47.35.18/barnamenevis.org/Screenshot%20from%202013-11-25%2023_31_27_A.png

Abbas Naghdi
چهارشنبه 06 آذر 1392, 03:55 صبح
حالا این پروژه ی مونو رو میشه برای ویندوز برنامه باهاشو کامپایل کرد ؟
یا از پروژه هاش داخل VS میشه استفاده کرد ... ؟

FastCode
چهارشنبه 06 آذر 1392, 09:52 صبح
حالا این پروژه ی مونو رو میشه برای ویندوز برنامه باهاشو کامپایل کرد ؟
یا از پروژه هاش داخل VS میشه استفاده کرد ... ؟
چند سالی میشه که من همین کار رو میکنم.میتونید فایلتون رو در هر یک از سیستم عامل های windows,linux,max osx,android,ios,blackbery,BSD اجرا کنید.(فکر میکنم موبایل ها نیاز به کامپایل مجدد داشته باشند)
بله.من وقتی به مونو مهاجرت کردم بدون کوچکترین تلاش یا خطا تمام پروژه های ویندوزم رو با monodevelop ادامه دادم.و البته بعد از این باز هم پروژه ها در ویندوز باز میشن چون monodevelop از همون ساختار VS برای فایل های پروژه استفاده میکنه.